Serie A - preview 2. kola: Inter odpovídá konkurentům

26.08.2023, 10:48, aktualizováno 28.08.2023, 08:40
Previews
Simone Inzaghi (© AFP)

Inter Milán se ve druhém kole Serie A představí na půdě Cagliari, kde potřebuje vyhrát, aby udržel krok s konkurenty z čela tabulky. V podvečer bude na programu duel Salernitana - Udinese...

Salernitana Calcio - Udinese Calcio

pondělí 18:30

Pondělní dohrávka italské Serie A má na programu dva zápasy a jedním z nich je i duel Salernitany s Udinese. V prvním kole se nikdo vítězství nedočkal, nicméně Salernitana získala cenný bod v Římě a potvrdit ho bude chtít proti Zebrám.

Remíza 2:2 na půdě AS Řím je z pohledu Salernitany skvělým začátkem, ale bude důležité na něj navázat v domácím zápase proti Udinese. Zatímco proti prvnímu soupeři neměla vůbec co ztratit, doma proti Zebrám se body očekávají. A to může být svazující.

"Udinese je fyzický, technický a rychlý tým, který nám vždycky dělal problémy. Zítra nás čeká velmi těžký zápas a bude zásadní propojení energie mezi mužstvem a publikem," věří ve vlastní prostředí trenér Sousa.

Udinese v prvním zápase vůbec nestačilo na Juventus a jeho výkon byl pro mnohé zklamáním. O nápravu se pokusí v Salernu, byť jeho limitem jsou zranění. Zebrám chybějí Padelli, Pafundi, Ebosse, Masina, Brenner, Ehizibue a Deulofeu. To už jsou pro kouče Sottila opravdu nepříjemné zásahy do sestavy, jež mohou hrát v pondělí klíčovou roli.

"Juventus už nás nezajímá a myslíme jen na Salernitanu. Analyzovali jsme si věci, které potřebujeme zlepšit. Také jsme pracovali s vědomím, že je potřeba přidat na intenzitě," nechal se slyšet kouč Sottil. V pondělí očekává vyrovnaný zápas. Udine mimochodem loni na Salernu prohrálo, doma s ním pak remizovalo 0:0.

Trenér domácích Paulo Sousa nebude mít k dispozici duo Daniliuc a Maggiore, to jsou jediné absence Salernitany.

Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Lovato, Gyomber, Pirola - Mazzocchi, Coulibaly, Legowski, Bradarić - Kastanos, Candreva - Dia

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Kabasele, Bijol, Pérez - Ebosele, Samardžić, Walace, Lovrić, Zemura - Thauvin, Success

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.30 - 2.64

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Inter Milán

pondělí 20:45

Pondělní program druhého kola Serie A zakončí domácí Cagliari, které chce trochu napravit svou bilanci s Interem. Milánský gigant už dal ale v minulém kole jasně najevo, že si umí poradit s leckterým nebezpečným soupeřem a na Sardinii si jede pro tři body.

Nevím, jak moc vysoko hodnotíte kvality trenéra Rolanda Marana. Osobně nejsem zrovna jeho příznivcem. Ale byl to právě on, na koho se vzpomíná v souvislosti s Interem. Právě když v březnu 2019 seděl Maran na lavičce Cagliari, dokázalo milánského soupeře porazit naposledy. Velkou měrou k tomu pomohla vlastní branka, o kterou se zasloužil Ivan Perišić, kromě toho, že definitivní hřebíček do rakve Interu zatloukl Leonardo Pavoletti.

A to bylo pěkně prosím jedinkrát za posledních jedenáct zápasů, kdy se Cagliari radovalo ze skalpu slavného italského giganta. Teď se na to pokusí navázat zkušený a nesmírně populární stratég, fotbalový gentleman Claudio Ranieri. Muž, který před nedávnem oznámil, že Cagliari bude jeho poslední trenérskou štací. S Cagliari se mu zatím docela daří. Postoupil s ním přes Palermo a v úvodním kole mezi elitou si připsal aspoň bod s Turínem na jeho půdě.

Teď tedy zažije premiéru v první lize i přímo stadion Unipol Domus, donedávna pojmenovaný jako Sardegna Arena. Cagliari bylo přes léto hodně aktivní a mezi nejzajímavější jména patří rozhodně Jakub Jankto, Eldor Šomurodov nebo Matteo Pratti. Je ale otázkou, jestli to bude stačit na záchranu. Momentálně se Ranieri musí připravovat bez zraněné trojice Lapadula, Rog a Mancosu.

Před Interem si na každý pád docela věří. "Inter je skvělý tým, jeden z těch nejlépe vedených. Dokázal přivést fantastické hráče a v Lize mistrů ukázal, že se může měřit s kýmkoli. Myslím, že i tento rok bude usilovat o mistrovský titul a osobně ho favorizuji. Trenér Inzaghi nebo sportovní ředitel Marotta dělají svoji práci skvěle, Inter skončí hodně vysoko. Bude pro nás velkou školou sehrát s nimi domácí zápas a moc se na to těšíme."

Hostům schází jen veterán Francesco Acerbi, jinak má Ranierim chválený kouč Inzaghi kompletní kádr. Nedávno do něj přibyl ještě chilský útočník Alexis Sánchez, který se do města módy vrátil v pozici volného hráče. Nahradit by měl odcházejícího Correu. Inter si v prvním kole doma celkem bez váhání poradil s Monzou a postaral se o to kapitán Lautaro Martínez, jenž ponese opět hlavní díl ofenzivní zodpovědnosti na svých bedrech.

Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Radunović - Zappa, Dossena, Obert, Augello - Nández, Makoumbou, Sulemana, Azzi - Pavoletti, Oristanio

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Sommer - Darmian, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Çalhanoğlu, Mchitarjan, Dimarco - Thuram, Lautaro Martínez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.27 - 4.62 - 1.45

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Juventus FC - Bologna FC

neděle 18:30

I ve druhém zápase nové sezony chce Juventus zvítězit, zvláště když doma přivítá oblíbenou Boloňu. Stará dáma s ní od roku 2011 neprohrála a tuto bilanci hodlá dodržet i v neděli. Hosté v prvním zápase neuspěli a na body teprve čekají.

Pro Boloňu je to na začátek sezony obtížný los, protože před týdnem změřila síly s AC Milán a se zlou se potázala. Rossoblu nestačili na čtvrtý tým uplynulé sezony v poměru 0:2. Zápas na stadionu Juventusu bude ještě obtížnější, na druhou stranu pro svěřence Thiaga Motty by to měla být výzva a motivace přerušit tak dlouhé čekání na vítězství proti Juventusu. Dobrou zprávou pro fanoušky je prodloužení kontraktu s Riccardem Orsolinim. Šestadvacetiletý křídelník patří k největším oporám a nejen v Itálii byl o něho zájem.

Od nejúspěšnějšího italského týmu se pochopitelně čekají vítězství, ale o Scudettu se nahlas nemluví. Stará dáma prožila minulý rok spoustu obtíží a obměnila kádr, načež se spekulovalo, jestli má trenér Allegri stále týmu co dát. První kolo však ukázalo, že má. Juventus podal na Udinese výborný výkon a alespoň prozatím kritiky umlčel. "Loni skončil Juventus se všemi našimi problémy na třetím místě. Máme mladé hráče s menšími zkušenostmi. Po prvním zápase bylo příliš mnoho nadšení. To je v pořádku. Ale jsme teprve na začátku. Zítra to pro nás bude dobrý test. Boloňa hraje dobře a má slušné hráče do ofenzívy," varuje Allegri.

Tři body z venkovního utkání jsou teprve začátkem a nyní se Stará dáma představí doma. "Je to důležitý zápas, protože je první před našimi diváky. Chceme hrát, stadion bude plný a budeme muset být dobří, abychom získali dobrý výsledek," prohlásil kouč Juventusu.

Dvanáct let už trvá čekání Boloni na výhru proti Juventusu a změnit se to může v neděli. Navzdory negativní bilanci dokázali hosté Starou dámu obrat o body v posledním vzájemném zápase z letošního dubna. Tehdy se nicméně hrálo na stadionu Renato Dall'Ara.

Juventus bude bez dvojice Szczesny, De Sciglio, prvně jmenovaného nahradí mezi tyčemi Perin. Trenér Allegri bude mít k dispozici i Paula Pogbu, který s týmem trénoval a na duel je fit. Přesně dvě absence hlásí též Boloňa, jmenovitě Soumaora s Barrowem.

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Perin - Danilo, Bremer, Alex Sandro - Weah, Mckennie, Locatelli, Rabiot, Cambiaso - Vlahović, Chiesa

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Beukema, Lucumi, Lykogiannis - Moro, Domínguez - Orsolini, Ferguson - Ndoye - Zirkzee

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.79 - 5.32

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - US Lecce

neděle 18:30

Fiorentina bude muset znovu nabrat síly po náročném a především neúspěšném výletu do Vídně. Na odpočinek nemá moc času, protože v neděli navečer se do Toskánska dostaví Lecce. A to nemá s Fiorentinou vůbec špatnou bilanci.

Je to až s podivem, ale Fiorentina patří mezi ty nejoblíbenější prvoligové soupeře Lecce. Ze všech týmů, které hrají Serii A, má jen proti Udinese vyšší počet vítězství. S Udinese vyhrálo jedenáctkrát, nad Fialkami zvítězilo Lecce už v devíti případech. Otázka je, jak dobře se Fialky vyspí tentokrát. Jak bývá s trenérem Vincenzem Italianem zvykem, tak jednou se jeho tým prezentuje fantasticky a následně šokujícím způsobem prohraje. Tahle nevyrovnanost byla patrná jak v toskánské metropoli, tak předtím u Spezie.

Úvodní kolo Serie A vyšlo Fialkám skvěle, protože rozmetaly domácí Janov čtyřmi góly. Jak už ale bylo řečeno, výlet do Vídně k utkání předkola Konferenční ligy se Fiorentině vůbec nepovedl a italské mužstvo prohrálo po penaltě Marca Grülla. Postup samozřejmě není vyloučen, pořád je to jen o gól a Fialky čeká domácí odveta, ale minimálně tím ukázaly Lecce způsob, který na ně platí. Napadání hned při rozehře, z čehož také padla jediná branka.

Fialky postrádají jediného hráče, zraněného záložníka Gaetana Castrovilliho. Lecce je na tom obdobně, to se připravuje bez zraněného Krstoviće.

Klub z Apulie, jehož město je často definováno jako barokní perla Itálie, zatím zažívá nadprůměrně povedený start do sezony. Kromě postupu v Coppa Italia přes Como se totiž mužstvu trenéra D’Aversy povedlo v prvním kole mnohé překvapit. Favorizované Lazio se sice dostalo do vedení, jenže v samém závěru stačily dvě minuty na to, aby Lecce senzačně otočilo a porazilo slavnějšího soka! Dokáže to ale D’Aversův výběr zopakovat i proti Fialkám?

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Dodò, Milenković, Ranieri, Biraghi - Mandragora, Arthur - Brekalo, Bonaventura, Nico Gonzalez - Nzola

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Baschirotto, Pongračić, Dorgu - Gonzalez, Ramadani, Rafia - Strefezza, Almqvist, Banda

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.83 - 5.71

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

SSC Neapol - US Sassuolo

neděle 20:45

Neapol zahájila cestu za obhajobou mistrovského titulu zdařile a bude v tom chtít pokračovat také před vlastními fanoušky. Nedělní večer by k tomu mohl být jako stvořený, protože i když se Sassuolo naučilo držet krok s většími týmy, tak zrovna s Neapolí mívá problémy dost často.

Neapol má Sassuolo jistě ve velmi oblíbených soupeřích, protože velmi často s ním dokáže bodovat naplno. O výhře nad Partenopei nemůže být z hlediska Sassuola řeč moc často, což dokládá jasná statistika. V uplynulých patnácti utkáních se Neapol musela v rámci Serie A pokořit před Sassuolem jen jednou! Pravda, na vlastním stadionu, když se v roce 2020 prosadili Manuel Locatelli s Maximem Lópezem, ale jen jednou.

Nový ročník zahájila Neapol s několika obměnami, přičemž ale Spallettiho vítězná kostra v podstatě zůstala. Místo italského elegána ale provádí taktickou analýzu Francouz Rudi Garcia, který už má s calciem své zkušenosti a v angažmá s AS Řím dokázal zaujmout dostatečně. První utkání se mu povedlo výborně, i když rozjezd byl trochu pomalejší. Neapol se na úvod utkala s Frosinone a sice brzy inkasovala, ale kvalita na její straně byla na nováčka přeci jen příliš. Díky Matteu Politanovi a dvěma trefám Victora Osimhena si Neapol vzala všechny tři body a naskočila do nové sezony tím nejlepším možným způsobem.

Právě Osimhen má do budoucnosti s Neapolí velké plány. V rozhovoru pro Gazzettu oceňovaný bomber zmínil: "Tohle je skvělý klub a já jsem přes léto vůbec neuvažoval o změně. Jsem tu naprosto spokojený a nic mi tu nechybí. Cítím velkou vděčnost ze všech stran, ale zároveň i velkou chuť dokázat něco velkého. Scudetto byl úžasný zážitek, možná dosud nejlepší v životě. Ale jakmile ho vyhrajete, stanete se závislí na dalších úspěších. Máme výborný tým a já jsem moc zvědavý na to, kam až dojdeme."

Osimhena bychom opět měli vidět v centru dění a ani nikdo jiný není zraněn, což trenéra Garciu určitě moc těší. Sassuolu schází pouze talentovaný hrot Álvarez.

Neroverdi momentálně řeší, co dělat s Domenicem Berardim. Novodobý symbol mužstva a jeho největší tahoun projevil přání odejít, s čímž ale Sassuolo nesouhlasí, zvlášť pár dní před koncem letního mercata. Navíc má co napravovat, protože minule si Sassuolo moc dobře nevedlo. Silné Atalantě sice delší dobu úspěšně vzdorovalo, ale nakonec dostalo dvě branky v rychlém sledu a kapitulovalo. Dokáže předvést lepší výkon proti poslednímu mistrovi?

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Olivera - Anguissa, Lobotka, Zieliński - Politano, Osimhen, Kvaracchelija

US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Erlić, Viti, Viña - Maxime López, Henrique - Defrel, Bajrami, Laurienté - Pinamonti

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.78 - 9.18

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

SS Lazio - Janov CFC

neděle 20:45

Na Stadio Olimpico v Římě se představí domácí Lazio proti Janovu a bude chtít napravit zaváhání týden starého zápasu v Lecce. Grifoni zase v prvním utkání nestačili na Fiorentinu a jsou rovněž bez bodu.

Lazio bude coby italský vicemistr horkým favoritem, avšak Janov nepocestuje do věčného města jenom na výlet. Rád by totiž vylepšil nelichotivou vzájemnou bilanci a samozřejmě si připsal první body po návratu do Serie A.

Před týdnem Grifoni moc neoslnili a Fiorentina nakonec nadšenému týmu nastřílela čtyři branky. Bylo to kruté vystřízlivění a návrat do reality. Janov by se také rád ještě poohlédl po posilách a ve hře je i jedno zvučné jméno. Podle nejnovějších zpráv se Grifoni připojili do závodu o Leonarda Bonucciho, jehož konec v Juventusu je už nevyhnutelný.

Na přestupovém trhu se ještě může stát ledacos a konečná to není ani pro Lazio. V souvislosti s Biancocelesti se nejčastěji mluví o Mattéovi Guendouzim. Lazio už mělo do francouzského Marseille poslat nabídku ve výši 15 milionů eur.

Každopádně Lazio před týdnem nečekaně narazilo v Lecce, odkud se pakovalo s porážkou 1:2. Trenér Maurizio Sarri věří v mnohem lepší výkon a především výsledek. Přece jenom je třeba se před začátkem skupinové fáze Ligy mistrů naladit.

Lazio se naposledy potkalo s Janovem před rokem a na Luigi Ferraris z toho bylo vysoké vítězství 4:1. Výhra Janova je zase stará čtyři roky, ale obecně vzato je na tom lépe římský celek.

Maurizio Sarri musí oželet jen dvojici hráčů - Marcose Antonia a Pedra, zatímco jeho protějšek Alberto Gilardino nemůže počítat s Messiasem, Pajacem, Matturrem a Vogliaccem.

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Lazzari, Casale, Romagnoli, Marušić - Kamada, Cataldi, Luis Alberto - Felipe Anderson, Zaccagni, Immobile

Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Dragusin, Bani, Vasquez - Sabelli, Thorsby, Strootman, Martin, Malinovskyi - Gudmundsson - Retegui

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.72 - 4.55

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - Empoli FC

sobota 18:30

Slušné ambice má v této sezoně Monza-Brianza, nicméně z prvního zápasu se vrátila s prázdnou a o premiérové body tak musí zabojovat proti Empoli. Předchozí vzájemné zápasy byly vyrovnané a ani v sobotu se nečeká jednoznačná partie.

Monza je ale favoritem, což je nutno si přiznat. Už loňská sezona byla z pohledu domácích mimořádně úspěšná a klubové vedení se navíc rozhodlo posilovat. Kádr Lombarďanů disponuje zajímavými jmény a jeho ambice jsou vysoké - minimálně zopakovat loňské umístění a nejlépe proniknout do první poloviny.

Úvodní kolo na Interu ukázalo, že cesta Monzy bude ještě dlouhá. Finalistu uplynulého ročníku Ligy mistrů moc neprověřila, přestože kouč Palladino mohl vyzdvihnout některé světlé okamžiky. Inter nakonec zvítězil jasně 2:0 a pohodlně dokráčel pro tři body.

V 1. kole prohrálo i Empoli, které nestačilo na Hellas (0:1). Veronský celek se přitom minulou sezonu jen taktak zachránil. Azzurri se tak rázem stali hlavním adeptem na sestup, byť odehráno je pouze jedno kolo a trenér Zanetti věří v lepší výsledky.

Jeho protějšek Rafaelle Palladino bude postrádat Bettellu, ale jinak je kádr kompletní. Empoli zase musí oželet starty Caprileho a Daniela Maldiniho.

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Di Gregório - Izzo, Pablo Mari, Caldirola - Ciurria, Machin, Gagliardini, Kyriakopoulos - Colpani, Pessina - Carvalho

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Perisan - Ebuehi, Ismajli, Luperto, Cacace - Grassi, Marin - Cancellieri, Baldanzi, Gyasi - Caputo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.76 - 4.09

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - Atalanta Bergamo

sobota 18:30

Frosinone nemá na Atalantu nejlepší vzpomínky a svou tristní bilanci si bude chtít vylepšit co možná nejdřív. Proti návštěvě z Bergama se na stadionu Benito Stirpe domácí pokusí napravit zaváhání z prvního kola, které jim nevyšlo.

Ligový nováček se mezi elitu dostal poprvé od sezony 2018/2019, která nepatřila k jeho nejpovedenějším. A velký podíl na pádu Frosinone měla i Atalanta. Dvojzápasy s ní nabídly spoustu gólů, jenže ke vší smůle Frosinone padaly jen do jedné brány. Atalanta nejprve doma vyhrála jasně 4:0, aby v následné odvetě na tomto stadionu smetla svého soupeře dokonce rozdílem pěti gólů! Kromě stopera Manciniho se tehdy rovnou čtyřikrát prosadil střelec Duván Zapata, který byl k nezastavení.

Z dosavadních čtyř duelů, které Frosinone odehrálo s Atalantou v rámci Serie A, se radovalo jen z jedné remízy, jinak ve všech třech ostatních případech prohrálo a to vždycky minimálně o dvě branky. Celkově se v těchto čtyřech utkáních nepovedlo Frosinone dát Atalantě jedinou branku, takže svěřenci trenéra Eusebia Di Francesca mají rozhodně na čem pracovat. A nezačali zrovna nejlépe (s Neapolí na úvod prohráli 3:1), i když bylo asi jasné, že mistrovská Neapol s nimi nebude mít potíže.

Snahu vylepšit tuhle bilanci budou mít všichni hráči až na Turatiho, který je vyloučen a utkání bude sledovat jen jako divák. Atalanta také nemá kompletní řady, neb byla ochuzena o dlouhodobě zraněného útočníka El Bilala Tourého a Palomina.

Celek vedený trenérem Gasperinim i s přihlédnutím k vážnějšímu charakteru zranění mladého střelce nechal v týmu Duvána Zapatu, který měl namířeno do Říma. Minule nastoupil v základu, ale moc mu to nelepilo a trenér Gasperini ho sundal už o poločase. A dobře udělal, protože právě střídající De Ketelaere přispěl gólem k výhře nad Sassuolem.

Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Cerofolini - Oyono, Monterisi, Romagnoli, Marchizza - Harroui, Mazzitelli, Gelli - Caso, Cheddira, Baez

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Djimsiti, Scalvini, Kolašinac - Zappacosta, De Roon, Koopmeiners, Ruggeri - De Ketelaere, Lookman - Scamacca

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.46 - 4.22 - 1.64

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Hellas Verona - AS Řím

sobota 20:45

Hellas si na sobotní večer pozval k sobě domů Římany a hodlá si napravit reputaci. Prohrál s nimi totiž už tři z posledních pěti utkání na půdě Stadio Marc'Antonio Bentegodi. A hostující Vlci budou favoritem i nyní, byť i Mourinhův tým na úvod zaváhal.

Mužstvo z Verony si s AS dalo dostaveníčko už mnohokrát, v první lize se oba týmy utkaly už čtyřiašedesátkrát. A vzájemná bilance zcela jasně mluví pro AS, které nad Hellasem vyhrálo 33 utkání. Římané tak tvoří třetího nejméně oblíbeného soupeře z elitních italské ligy, jen s Interem a Juventusem prohrál Hellas víc prvoligových klání (39 a 36). Z posledních pěti vzájemných duelů vyhráli domácí nad Vlky jedinkrát, a to před dvěma lety.

Do nového ročníku nicméně Gli Scaligeri vstoupili tím nejlepším možným způsobem. Na úvod se totiž vypravili do Toskánska a poradili si s domácím Empoli, k čemuž jim stačila jediná přesná trefa. Patnáct minut před koncem rozhodl tenhle duel mladý útočník Federico Bonazzoli, který dostal míč do sítě po chybě debutujícího brankáře Caprileho. Trenér Marco Baroni mohl být velmi rád, že mu premiéra vyšla tak skvěle. Teď ale nastupuje o poznání těžší protivník.

Římanům premiéra tolik nevyšla. Znovuzrodil se střelec Andrea Belotti, který v minulé sezoně nedal v lize ani jednu branku, zatímco teď "Kohout" zakokrhal třikrát. Jenže o jeden gól ho obral VAR a Salernitana díky fantastickému lišákovi Candrevovi skórovala také dvakrát. Pro zápas ve Veroně se nicméně Římanům vrací do pole dvojice Pellegrini a Dybala, což je obrovská vzpruha (samozřejmě primárně u druhého jmenovaného).

Vlci mají velmi silné konce zápasů, v posledních deseti minutách zapsali v součtu s minulým ročníkem už 15 přesných zásahů. Nikdo zkrátka v lize nemá lepší koncovky utkání. AS nicméně pořád chybí vysněný útočník a mimo hru je duo Abraham a Kumbulla. Domácí jdou do tohoto klání bez Henryho, Braafa, Lazoviće a Hrustiće.

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Magnani, Dawidowicz, Coppola - Terracciano, Hongla, Duda, Doig - Ngonge, Saponara - Bonazzoli

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Llorente - Karsdorp, Pellegrini, Cristante, Aouar, Zalewski - Dybala, Belotti

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.85 - 3.32 - 1.92

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

AC Milán - Turín FC

sobota 20:45

První domácí zápas v nové sezoně má před sebou AC Milán. Čtvrtý tým uplynulého ročníku má jen ty nejvyšší ambice - rád by získal Scudetto a v prvním kole ukázal, že kvalitu na to má. Rossoneri prověří na San Siru nevyzpytatelný FC Turín, který koneckonců slavnějšího soka dokáže vždycky potrápit.

V očích Milána je FC Turín velice nepříjemným soupeřem. Přesvědčuje se o tom každoročně a ani letošní sezona zřejmě nebude výjimkou. Na tiskové konferenci to dal jasně najevo trenér Stefano Pioli: "Víme, jaké potíže nám může Turín způsobit a také víme, jak k zápasu přistupovat. Je zde velká soustředěnost a touha využít domácího faktoru. Ale vždy nám dali zabrat a bude to těžký test."

AC Milán před týdnem nezaváhal a Bolonu celkem bez problému zdolal 2:0. Fantasticky se přitom uvedli některé letní posily, především skórující Christian Pulisic. Vidět byla i největší hvězda Rafael Leão, od kterého se i letos očekávají velké věci. "Jsem přesvědčen, že ještě poroste. Rafa se rok od roku zlepšuje, pracuje kontinuálně. Do defenzivy bych chtěl, aby dělal o pár běhů méně," prozradil Pioli v narážce na to, že chce dát Leãovi ještě větší volnost. Výhru na Renato Dall'Ara potěšila, ovšem těžší výzvy teprve přijdou.

Rossoneri v sezoně 2022/2023 sehráli s Granata tři zápasy a pouze jeden vyhráli. Turín dokonce milánského giganta vyřadil z Coppa Italia. V předchozím ročníku zase ve dvou zápasech padl jediný gól v prospěch domácího AC. Samozřejmě fanoušci mají nejvíc v paměti vysokou výhru 7:0 z května 2021, ale takový výsledek se bude jen těžko opakovat.

V podobném duchu, v jakém se na tiskové konferenci vyjadřoval Pioli se nechal slyšet i Ivan Jurić. "Milán je vždy nebezpečný. Je to kvalitní tým, který na mě v Boloni udělal dojem. Pro nás to bude dobrý test." Chorvatský trenér nebyl po remíze 0:0 s Cagliari zrovna dvakrát spokojen. Do ofenzivy se Granata trápila, do defenzívy to bylo lepší, ale zisk jednoho bodu je zklamáním.

Žádné novinky ohledně zraněných nejsou. AC bude ještě dlouhou dobu bez středopolaře Bennacera, jinak je kádr kompletní včetně všech letních posil. Totožně je na tom i Turín, jehož jedinou absencí je Seck. Dokáže Granata vyloupit San Siro?

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Thiaw, Tomori, Theo Hernández - Loftus-Cheek, Krunić - Reijnders, Pulišić, Leao - Giroud

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković - Schuurs, Buongiorno, Rodríguez - Bellanova, Ricci, Ilić, Vojvoda - Vlašić, Radonjić - Sanabria

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.57 - 5.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
ACF Fiorentina
1
1
0
0
4 : 1
3
2
Juventus FC
1
1
0
0
3 : 0
3
3
SSC Neapol
1
1
0
0
3 : 1
3
4
Inter Milán
1
1
0
0
2 : 0
3
Atalanta Bergamo
1
1
0
0
2 : 0
3
AC Milán
1
1
0
0
2 : 0
3
7
US Lecce
1
1
0
0
2 : 1
3
8
Hellas Verona
1
1
0
0
1 : 0
3
9
Salernitana Calcio
1
0
1
0
2 : 2
1
AS Řím
1
0
1
0
2 : 2
1
11
Cagliari Calcio
1
0
1
0
0 : 0
1
Turín FC
1
0
1
0
0 : 0
1
13
SS Lazio
1
0
0
1
1 : 2
0
14
Empoli FC
1
0
0
1
0 : 1
0
15
Frosinone Calcio
1
0
0
1
1 : 3
0
16
US Sassuolo
1
0
0
1
0 : 2
0
Bologna FC
1
0
0
1
0 : 2
0
AC Monza Brianza
1
0
0
1
0 : 2
0
19
Janov CFC
1
0
0
1
1 : 4
0
20
Udinese Calcio
1
0
0
1
0 : 3
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (149)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

Bol som v nedeľu v Ríme na Salernitane, a asi aj kvôli miestu na Olimpicu to teraz na mňa zanechalo najväčší dojem.

Stred mesta bol už zhruba 8-9 hodín pred zápasom prepchatý dresmi Ríma. V romastore na via del corso sa snáď za 10 minút pretočí 100 ľudí – najviac dresov sa predáva stále samozrejme Dybalu, potom Pellegriniho, ale videl som aj veľa Aouarov.

Štadión aj napriek hroznej príprave, zatiaľ asi neuspokojivému mercatu, znova plný. Zatiaľ neodrádzajú ani trojstupňové kontroly a nejaké zákazy pre vybrané sektory nosiť si vlajočky. Inak som si na vlastnej koži okúsil fakt, čo sa o fanúšikoch Ríma vraví už dlhodobo, že sú to najroztriesnenejší fans v Taliansku. Bol som v Curva nord, čiže oproti hlavnému kotlu. Pri mne sa začala zgrupovať menšia skupinka s flagmi, vlajkami – takí skôr starší harcovníci ktorí mali tendenciu rozkrikovať pokriky, a ktorí ťažko znášali, že ľudia v horných radoch sedia – za čo som dostal uznanie že som celý zápas stál a spieval s nimi :P A takýchto aj o niečo väčších skupiniek bolo na norde asi zo 7. Najväčšia a aj najaktívnejšia skupinka bola prekvapujúco hneď pri Salernitáňanoch – ale bolo to všetko OK, medzi oboma tábormi sú celkom priateľské vzťahy (zanadáva sa spoločne na Neapol a hneď sú BFF :D). Tieto skupinky potom fandia separátne od Curva sud, každá začína niečo svoje, občas sa v pokriku spoja, občas na seba niečo ukazujú, zanadávajú, často gestikulujú na Curva sud, a takto to tam funguje celý zápas.

Zápas bola tá typická sračka čo hráme pod Mourinhom. V určitej fáze dobré momenty pri napádaní, ale inak to nemá nič. Najväčšie pozitívum samozrejme Belottak, ten dal 3 super goly ktoré si spravil vlastne sám. Takto dobrý zápas si napríklad od Tammyho nepamätám. Najhorší za mňa rovnako ako v Budapešti Spina. Neprišiel mi vo svojej koži ani Smalling. A úplná nechápačka je ten dánsky mäsiar na kraji. Týpek nemá vôbec nič. Celému tomu príchodu nechápem, a za čo si to Rick s Celikom zaslúžia, že sa pozerajú na lavici na tohto týpka.

Inak, tá hra nebaví už ani ľudí, ale dokážem si predstaviť, že príchod Big Roma by to šialenstvo popohnal znova do úplného extrému – a za seba poviem, že veľmi chcem aby prišiel.

Reagovat
Milan.B

Neskutocny pribeh

Reagovat
Nuno čomes

Neskutečný komentar

Reagovat
Largo

Reagovat
Francesco Totti AS

Big Rom lepší než celý Azmoun

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
8lampard8

Diky za souhrn jak jsi to mel s nakupem listku, klasicky pres jejich webovky? A sehnal jsi jenv pohode, i kdyz byla takova navsteva?

Reagovat
Alberto Aquilani

Jop, cez ofiko web, ale najlepšie hneď keď to otvoria pre nepermanentkárov - čiže "vendita libera" - ja som sa prihlásil po 2 hodinách a niektoré sektory už boli na full vypredané a zostalo len pár posledných lístkov. Do Curva nord za 35 eur, predtým som mal Monte Mario a to bývalo cca 90 eur.

Reagovat
8lampard8

Tak supr, vzdycky si kupuju listky hned, jakmile spusti prodej pro nepermanetkare, takze by to melo byt v pohode. Planuju zaleter nekdy v zime, kdy budou letenky levnejsi, ubytko dostupnejsi a celkove min lidi, i tak si radsi zvolim nejakyho min atraktivniho soupere, abych mel listky skoro jisty. Diky za souhrn a za rady

Reagovat
10

Reagovat
Zark

Reagovat
Furia Ceca

A dal sis tam Amatricianu?

Reagovat
Furia Ceca

Ty jo, když o tom teď mluvím... hned bych si skákl do Trastevere do nějaký zapadlý restaurace na špagety. Nebo na pizzu do Piccolo Buco.

Reagovat
Largo

Roma Sparita v Trastevere za me top

Reagovat
Alberto Aquilani

Nie, nemám ju rád. Odkedy som bol na Sicílii som až apatický na jedlá s rajčinami, lebo ich tam pchali do úplne všetkého. V Ríme carbonara a cacio e pepe Nič viac mi tam ku šťastiu netreba.

Reagovat
Furia Ceca

To zase neochutnám já, protože já nejsem moc sýrovej Ale syrový rajčata taky teda moc nemusím. Byť je teda fakt, že v Římě jsem si dal Bruschettu Pomodoro a to snad bylo poprvý a zároveň naposledy, co mi syrový rajčata fakt chutnala

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Keboto

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pipo123

Nakoniec Sepe ako dvojka, za mňa slušná voľba, borec má skúsenosti, hlavne je to zase taliansky hráč, ten Lloris by bol síce super, ale údajne to padlo na tom že chcel byť jednotka.

Som zvedavý či príde ten Guendouzi, to by bola asi posledná posila na ktorú sa môžeme tešiť.

Reagovat
Largo

Nadhera, klasickej Rim

Reagovat
El Matador

Aspoň nedělá ostudu jenom Lazio

Reagovat
fero_hora

Leao-theo

Reagovat
Alberto Aquilani

Patrick Roy je od minulej sezóny najhoršia jednička akú v Ríme pamätám. To je horšie jak Olsen, Pau a Goicoechea dohromady. Chalan má úplne najhoršie stats v celej lige... nech ide doprdele - možno by mohol Lukaku prísť do kasy.

Inak Smaldini ešte v minulej sezone tieto súboje vyhrával, až by som povedal, že by si mal ísť sadnúť. Oni nám jebli 2 góly úplne z ničoho. Mohli by sme prestať hrať tento systém na 5 obrancov a začať hrať aspoň trošku z krídiel. Všetci sú hrozne blízko pri sebe a taký Dybala je úplne odpojený.

Reagovat
Largo

Reagovat
spider_8

Joseho treti sezony no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Dúfam že s Lukakom príde aj Conte. Tretia sezóna a nikto nevie čo má hrať. Najlepší znova Belották. Šiel do všetkého, podržal a rozohrával lopty, spravil áčko s tým, že si nechal odjebať hlavu a spravil redku obrancovi.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Gallo dřel, spoustu míčů vyhrál, dokonce s výborným prvním dotekem, vidí kde je kdo.

Ale s takovou nemůže fyzicky vydržet déle jako do 10. kola, bude dobitý jak po 10 kolech tajného podzemního turnaje z japonské mangy.

Schválně jsem se díval o poločase na volné kouče. Vzhledem k tomu, že z Mourových koňů jsou v týmu už jen Rui, kterého moc rád budu sledovat na tribuně, a Tammy, který je do dubna mimo (Dybalu nepočítám, za mě ho urvali Friedkin/Pinto), to může dokonce i Cunte nastartovat.

Navíc Friedkin stejně Conteho hned na začátku chtěl. Sice ho nesnáším, ale moc jiných variant není, kromě totální přestavby s Danim bez jakýchkoliv ambicí a dalším "projektem". Conte je stejně jen na rok či dva, víc v AS nevydrží.

Reagovat
10

podepsal Mou do toho roku 2026, jak se psalo v červnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, oficiálně nic neproběhlo, o ničem se nepsalo.

Média to akorát furt spojují s tou smlouvou s Adidasem.

Pokud by se to stalo, končím.

Reagovat
Largo

Plus jeste Aouar. Velka chyba nechat ho na lavce.

Reagovat
danko10

Táto partička je spolu tretí rok. Je tesne po príprave. Nikto netuší. Žiadna synergia, ani len, kurva, viditeľná schéma výstavby útoku. Iba chaos. K tomu sa pridali nepochopiteľné hrôzy v obrane, takže dnes to bol Difra vo svojom prime time.

Paulito si dal svojich obligátnych 70 minút a počítam, že ho uvidíme zas niekedy v októbri. Prečo je asi tak v Ríme, že? Vlastne strácame čo zápas dvoch ľudí.

Ešte by som rád vedel, ako je možné, že si nikto nevšimol, že ten portugalský Lojzo v bráne tak nejak nechytil dva roky nič (NIČ!).

Ďalšia záhada je príchod Kristensena, keď Rím už dvoch Kristensenov má.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
oli9

Dá to dnes? Poslední zápas na tiketu a vůbec podle jmen nevím co od Juve očekávat

Reagovat
Pipo123

https://gianlucadimarzio.com/it/lazio-guendouzi-news-calciomercato-27-agosto-2023?fbclid=IwAR161fAis11XoV3UtTSflDefPft37zmKbPwCjWXVNV6r6N5dqJJT1ccgLrU

Nie som jeho fanúšik, no presne takéhoto hráča ta soft záloha potrebuje, som zvedavý ako to Sarri postaví, Guendouzi bude hrať v základe, presne jeho vlastnosti nám momentálne chýbajú.

Guendouzi, Alberto, Kamada, Cataldi, Vecino, Rovella, Basic

Na 3 pozície slušná kvalita

Reagovat
Pipo123

+ ešte dodám že Akpa Akpro prestúpil do Monzy

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Smalls bude takto pokračovat, chci aby nás trénoval třeba Taddei, a stopery ať hrají Llorente - Ndicka.

Viděli jste tu tabulku s ročními náklady na hráče? Cristanteho prodloužení snížilo jeho roční náklad asi o 180 tisíc

To, že včera šel ze hřiště Paredes, i kdyby s jednou nohou, a Bryanek zůstal, ve mě zabilo další malý kousek člověka.

Florenzo Žellegrini udělal jednu super kličku, kterou zabil tragickou střelou jako vždy, a jeden přímák do břevna. Kdyby byl zbytek průměr jako ostatní, nekomentoval bych to, ale on ten zbytek totálně zkur*il.

Zlatý Fonseca. Kdyby měl Paredese/Matiče místo Diawary a Cristanteho, zůstali bychom na 4 becích, tak ani nemusel chodit Tammy, klidně mohl dojít někdo za 10-15 mega místo Borjy a napřesrok rok Gallo, horší by to v tabulce nebylo. Třeba by něco vymáčknul i ze Zaniola, přinejhorším bychom ho za těch 35-40 prodali my.

A některé zápasy by mě aspoň bavily.

Pojďme koupit ještě dva hroty, aby vydrželi to kopávání a MMA celou sezonu, každý čtvrtku.

Už druhé léto vím, že to bude jen horší, mám čas se na to připravit, Mourinho nedává prostor k pochybám už v předsezónních zápasech, ale stejně jsem vždycky dojebany.

Reagovat
Pipo123

Hej ale mňe príde že tu na EF, ty, Alberto a ďalší ste ďaleko viac kritickejší, respektívne žijete v realite než vaši fans v taliansku. Ja som hodne čítal príspevky že Lukaku je posledná skladačka ktorá vás definitivne posúva do boja o titul.

Príde mi že dokážete ďaleko lepšie vidieť problémy ktorými trpíte, či už kritika na miláčika Lorenza, alebo Joseho, ten 3x zamáva fanúšikom a pre ľudí je to viac než výhra za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi v Itálii jsou úplně jinde, chodí na Olimpico sto roků, pamatují hrozné mordy, přesto se nenaučili střízlivému pohledu, tam ta vášeň a naděje na úspěch prostě vždycky zvítězí. Z nějakého důvodu s nimi Mour cvičí, hraje to na city, vybudoval zase ten ublíženecký pocit, že všichni jsou proti AS, ale nevěřím, že to ještě někoho baví.

Pro většinu z těch lidí na Olimpicu i fans ve městě obecně je to asi to jediné, co v životě prožívají, mají.

Lukaku by znamenal boj o titul ve vesmíru, kde jsou Dybala, Sanches celý rok k dispozici, Rom má 6% tělesného tuku, Pellegrini není kapitán ani základ, Smalling má předloňskou formu a Spina tu životní z EURA.

A i tak by museli mít aspoň dva grandi krizi.

Reagovat
10

jednoznačně

Reagovat
Largo

Nedavno se na Youtube objevily highlights Cristanteho, kdyz o nej projevil zajem (podle medii) Liverpool. Napsal jsem tam, ze to je silne prumernej hrac, jeden z nejhorsich v zakladu AS, ktery jsem kdy videl. A ty Italove se na me sesypali, ze to snad nemyslim vazne, ze Bryan je nejpodcenovanejsi hrac, klubista, zakladni kamen, jeden z nejlepsich zalozniku v lize a takovy nesmysly. Ani odpovidat jsem jim nechtel….

Reagovat
Pipo123

Toto je problém viacerých fans, ja tiež veľa krát si uletím pri posilách a teším sa, no nemám také tie očakávania ako titul, u nás tiež fans píšu že príchodom Guendouziho máme najlepšiu zálohu v Serii A a že sa môže vyhrať titul, toto je talianska špecialita, aj preto je ta liga tam kde je

Reagovat
smazaný uživatel

Video jsem viděl, maras. Ale naše naději není Liverpool, nýbrž Toronto či Saudi.

Reagovat
danko10

Pretože taliani sú kokoti. A rímski taliani sú kokoti na druhú.

Reagovat
10

Já třeba nechápu ten rozdíl ve vnímání Allegriho a Mourinha vlastníma fanouškama. Oba hrají podobně nekoukatelnou sračku, nemají vlastně ani výsledky, ale Allegriho za to 95% fanoušků Juve vyhazuje, všichni nadávájí, Mourinha obdivují a chodí plný Olimpico. To na ně nějakým zvláštním způsobem působí Josého charizma, nebo mu jsou tak vděčný za Konferenční ligu, nebo čím to je? Nebo to je jen rozdíl mezi severem a jihem?

Reagovat
danko10

Už to tu niekde padlo. Prišiel José, takže sme velkoklub. José povedal, že nám všetci hádžu polená pod nohy, preto sme velkoklub, ktorý nevyhráva. Tie dve cesty Európou to ešte podtrhli. Daje José, daje Roma. Fakty do hry nepustíme.

Kokoti.

Reagovat
Maritazzi

Klasika, tohle je to jeho sebevědomý brečení, nemá hráče, klub nemůže nakupovat, rozhodčí, soupeři, los, kdokoliv, společní nepřátelé pro celej římskej lid. Dostal na svojí stranu i média, takže i po Veroně nebyly nijak zpochybňovaný jeho kroky (aspoň se mi to tak zdálo) a jede se dál, přitom máme bod po takovym pohodovym losu na začátek. Ale tak aspoň že u nás už před sezonou panoval klid a všichni jsme to čekali. Lukaku může udělat změnu, protože uhraje líp ty random dlouhý nákopy, což je naše jediná výstavba hry, ale zásadně nás to podle mě stejně neposílí.

Reagovat
BaggioRoberto

To je rozdil mezi Juve a AS. Fanousci Juve jsou zvykli na tituly, fanousci AS se pasujou do role chudeho tymu na urovni sesteho mista, ktery obcas dokaze prohnat protekcni velkokluby z Turina a Milana. A pritom pred sezonou vykrikuji Scudetto. A konferencni liga, byt je to bezcenna trofej, je pro ne proste trofej, kterou nemeli 20 let. To je neco jsko Audi cup pro Totenham.

Reagovat
Furia Ceca

Fagioli v základu

Reagovat
10

Dneska nás poznávám. Ta obrana je průser. Bologna zaslouženě.

Reagovat
10

brazilská tragikomedie

Reagovat
Furia Ceca

Tvl, brazilská obrana Ach jo...

Reagovat
10

Loca je na registovi šílenej, od něj si nepamatuju dobrej zápas hodně dlouho...

Reagovat
M11

Nejhorsi hrac a to je co říct

Reagovat
10

Je to fakt umění takhle vyčnívat v tyhle tragédii...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidlo italského mercato č. 1:

Nebrat hráče ze Sassuolo a Atalanty.

Reagovat
Furia Ceca

3 sporný situace ve vápně a ten rozhodčí se ani neobtěžuje podivat na VAR...

Reagovat
M11

Pogba na plac

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Snad na chvíli půjde...a nezraní se do března

Reagovat
Furia Ceca

Prdele... přesně tohle jsme nepotřebovali. Měli jsme si udržet TOP formu z přípravy pokud možno co nejdýl. Začátek nadějnej, ale po tom inkasovaným gólu už zase vidím ten marnej tým z loňský sezóny Po poločase snad otočka.

Reagovat
M11

DUSAN !!!

Reagovat
10

Dush!

Reagovat
Furia Ceca

Tak přesně tohle jsme potřebovali Co nejrychleji vyrovnat

Reagovat
GEGE

VAR

Reagovat
Furia Ceca

Do hajzluuu... to je zápas zase

Reagovat
10

Polpo

Reagovat
stuff

Reagovat
GEGE

To jako vážně nepisknul pencli pro Bolognu?

Reagovat
10

To vypadalo jako jasná penalta...

Reagovat
Maritazzi

Může být penalta jasnější?

Reagovat
10

Může

Reagovat
Maritazzi

Slušná patákovina, ještě s VARem je to fakt naprosto komický. Moment, co klidně otočil zápas.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Furia Ceca

Ale že ve vápně Bologni bylo asi 5 sporných situací a VARem projeli jen jednu, to už nezmíníš, viď?

Reagovat
Maritazzi

Tohle ale sporný nebylo ani náznakem a měl to pískat rovnou ze hřiště. https://twitter.com/xMarkness__/status/1695859822757888347?t=2hwB53ngTuyLDcyrKLWbcQ&s=19

Reagovat
Furia Ceca

Já neříkám, že nebyla... ale zase mi vadí, že hned se tady vyrojí tendenční kecy typu "Juventus to má zase koupený", přestože ten jouda nám dneska škodil jak jen mohl.

Reagovat
Alberto Aquilani

A čím Vám uškodil? Ani jedna z tých tvojich situácií čo spomínaš nebola na penaltu, ani náhodou. Správne VAR rozhodol o offside pri góle, ale tu neodpískal foul.

Reagovat
Furia Ceca

Ale já nemluvím o neuznaným gólu, to bylo ok. Ale třeba vůbec nekoukl na ruce, přitom minimálně jedna 100% změnila směr střely. A ten rozhodčí se na to ani nekoukl. Stejně jako faul na Chiesu ze začátku – to se stát někde ve středu hřiště, tak to pískne hned.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ruku myslíš tú po centri od Danilla? Bola tam ešte jedna ale aj tá hráčovi Bologni trkla až po odraze od vlastnej nohy. Faul na Chiesu dúfam nemyslíš to, ako tam letela lopta na hranici 16 a hráč Bologne ho zbúral, lebo Chiesa zo seba spravil prekážku na ceste, všakže?

That's all folks

Reagovat
10

A co měl Chiesa dělat? Uhnout mu?

Neříkám, že to byla penalta, ale Moro docela riskoval.

Reagovat
Alberto Aquilani

pokúsiť sa, čo ja viem, napríklad hrať loptu? Riskoval, ale zas majme Boha pri sebe, že toto sa nemá pískať.

Reagovat
10

Ten míč ale v tom souboji ještě nebyl, on na něj čekal a Moro ho zbořil...

Reagovat
Alberto Aquilani

Dobre, teraz sa zas bude slovíčkariť, ty mi tu vyťahovať príklady odpískaných penált z 86teho, ja ti ukážem De Ligtove hajlajty z majstrovstiev sveta vo volejbale. Každopádne, nie, podľa mňa to penalta nie je. V strede poľa by to odpískal. Čo sa týka ruky, už aj s VARom a s týmito aktuálnejšími pravidlami som videl niekoľko podobných súbojových rúk v 16, ktoré neskončili penaltou. Tá ruka pre hráča Bologni neznamenala nijakú výhodu, Chiesa už letel k zemi a on strácal balans práve kvôli tomu súboju.

Inak, hrozne uplakaný popis na tom twittrovom účte, za toto ste nás vo vašich rokoch slávy šikanovali

Reagovat
10

Já neříkám, že bych to pískal, jen reaguju na tvůj výsměch Furiovi, kterej je úplně mimo.

Ruce neřeším, ale pokud si viděl tu druhou o víkendu v Miláně, tak už by ses taky nedivil ničemu

Reagovat
Nuno čomes

Si zvykli na soft penalty a chtěli by je furt Ostudy

Reagovat
Maritazzi

Tpč.

Reagovat
Nuno čomes

Tady opět můžeme vidět, jak juventusáci kážou vodu a pijí víno Já když takhle obhajuju Inter, tak se tady všichni slézají jak vosy na med a dávají ti ceres, aby ukázali internetové koule A pak tady jelito při první příležitosti udělá to, za co tady nadává

Neskutečné.

Reagovat
danko10

Reagovat
GEGE

Tohle by hlavně ani VAR neměl řešit zbytečné zdržování...Tak evidentní situaci musí písknout hned hlavně po tom co je od toho kousek a krásně na to vidí...mrdka

Reagovat
10

on to právě kvůli tomu, že to rozhodl na hřišti, nejspíš nezkoumal VAR, Di Bello hned ukazoval, že tam šli oba stejně...přitom měl ve výhledu 2 hráče Juventusu, nepochopitelná chyba

Reagovat
I*M

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

Šílenost a komedie v jednom

Reagovat
Il Architetto

Vystřízlivění ve 2. kole.

Reagovat
lajka30

Juventus si to zase jednou zaplatil.

Reagovat
M11

DUSAN !!!

Reagovat
10

Dušan krásně

Reagovat
stuff

Este!!!

Vlahooo!!

Reagovat
mastakillah

Osimhen

Reagovat
Salfovic

Proč je Kvaradona na lávce ?

Reagovat
mastakillah

Byl zraněnej, tak mu dává ještě čas

Reagovat
Alberto Aquilani

Čakal by som, že nová posila bude mať aspoň mesiac taký ten entuziazmus a chcenie sa zapáčiť v novom prostredí, ale ten Kamada má neskutočne na párku Janov sa po gole úplne nezmyselne zatiahol, toto Lazio v druhom otočí

Reagovat
mastakillah

Proč to kope Raspa

Reagovat
mastakillah

Jinak Politano opět velmi kvalitní výkon

Reagovat
vilp

Jen střela pořád úplně na hovno.

Reagovat
mastakillah

No ta mu moc nesedla, ale takových střelců tam bylo víc

Reagovat
mastakillah

Capitanooo

Kvara

Reagovat
Pipo123

Veľká nuda

Reagovat
El Matador

Další kolo Neapol a pak Juventus. Po 4 kolech budem pořád bez bodu Doufám, že příští sezónu už bude Sarri pryč. To je parodie na trenéra. To, že sme loni ukopali druhy místo (třetí bez odečtení bodu Juve) na tom nic nemění

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Pipo123

Dva zapasy... Kludne mozu proti Neapolu ci Juve ziskat nejake body

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

Juventus byl bez odečtu 3.

Reagovat
stuff

To na tom nic nemeni

Reagovat
10

ne, to na tom, že to na tom nic nemění, nic nemění

Reagovat
CubONE

Vraj Bayern pokukuje po Kaluluovi ako nahrade za Pavarda. Co tak zlakat Pavarda sem a vyfuknut ho Interu?

Reagovat
GEGE

Radši ať Kalulu zůstane.

Reagovat
maras93

Reagovat
CubONE

Aj za mna radsej on, ale mam pocit, ze on sa k tomu sam v minulosti vyjadroval dost triezvo a prioritou prenho bol dostatok minut a nic ine.

Reagovat
Kaka14

Tak tiež som čakal, že časom bude viacej hrat… to prerobenie na stopéra mu tiež podľa mna neprispelo …. mal bojovať o miesto iba s Calabriou… Florenzi a Dest boli podľa mna zbytočne nákupy a hosťovanie …

Reagovat
10

Inter to stejně nedá, protože na konci budou překvapený, že za něj musí zaplatit

Reagovat
PISTOLERO

Smutná pravda

Reagovat
cresposuper

Co hovorite na toho Reteguiho? Mam taky vibe, ze to bude taky druhy Icardi a po sezone pojde vyssie.

Reagovat
Largo

Zatím vypadá skvěle.

Reagovat
PISTOLERO

Viděl jsem ho jen včera a dost se mi líbil. Janov na něm nejspíš slušně vydělá. No hlavně že my máme Alexise

Reagovat
10

on už vypadal dobře v repre, je to přesně typ útočníka do Itálie

a vezme ho Janov za 12m, to mě dost překvapilo, čekal bych AS, Lazio, Violu...

Reagovat
Tomanatura

Podle me dobre zvolil. Po roce v Janove si vydupe u nekoho daleko lepsi smlouvu, takto by dostal nekde jinde hovno.

Reagovat
10

To asi jo, ale menší risk by byl jít třeba do Violy, protože u nováčka to může mít těžší, není to jen o něm. Na druhou stranu Gila hraje ofenzivní fotbal, to mu bude sedět.

Jsem rád, že je Janov zpátky a hlavně snad silnější.

Reagovat
Tomanatura

Jo, ale hlavne Janov ma za sebou silne americke majitele, kteri nechciu hrat jen o sestup. Bude tam jasna jednicka, ted je to fakt jen na nem. V te lize ti staci 8 golu a uz muzes jit za 60 k United

Reagovat
10

to by je fakt...

Reagovat
10

*to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektně navazuje na Milita.

Reagovat
Deki

Ano, vypadá dobře. V zimě jsme byli vážnými zájemci, no a... nebudu plýtvat slovy

Reagovat
cresposuper

Neviem, ci by sa uplne hodil do Inzaghiho 352. Mne sa paci, ale pride mi, ze je to taka klasicka 9 zo starej skoly - skvely pohyb za obranu a zakoncenie, ale nic moc v medzihre.

Reagovat
Pipo123

To má Immobile a stačilo mu to na 200 golov v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni chtějí mezihru ale zakoncovat už neumí nikdo.

Reagovat
Deki

Pavard teda nevyjde, což jsem vážně nečekal. To, co (ne)provádíme u té náhrady za Škriniara, to je strašný lamismus a neschopáctví

Chtěl bych, aby tohle bylo moje poslední mercato, které budu tak intenzivně sledovat. Vážně to zkracuje život.

Reagovat
Salfovic

Fakt ne? Vždyť v Bayernu je teď fakticky odstavenej.

Reagovat
PISTOLERO

Zatím uplně v poklidu zápas. Sardové vůbec nevzdorují

Reagovat
Deki

Nandez zajímavý hráč a ideální věk na přestup už

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele