Serie A - preview 18. kola: Doria nutně potřebuje body

13.01.2023, 09:02, aktualizováno 16.01.2023, 08:58
Previews

Sampdoria letos vyhrála jen dva zápasy, je na sestupové osmnácté pozici a manko na příčky znamenající záchranu činí sedm bodů, část z něj pak může ukrojit v pondělí večer. Janovský celek se představí v Empoli...

Empoli FC - UC Sampdoria

pondělí 20:45

Souboj z druhé poloviny tabulky bude náplní pondělní dohrávky italské Serie A. Empoli po přestávce dvakrát remizovalo a body si přeje získat i na vlastním stadionu proti Sampdorii. "Námořníci" jsou v tabulce předposlední.

Empoli navázalo na listopadovou výhru nad Cremonese a po mistrovství světa získalo ze dvou venkovních zápasů slušné dva body. Navíc v prostředí, kde se s tím tolik nepočítalo - na Udinese a Stadio Olimpico v Římě. Dobré výkony bude chtít podpořit i v pondělní dohrávce, výhrou nad předposledním týmem Sampdorií.

"Námořníci" začali po přestávce skvěle a zvítězili na Sassuolu 2:0, jenomže optimismus dlouho nevydržel. Neapol byla v minulém kole na Luigi Ferraris lepší a zaslouženě získala tři body. Sampdorii se pak nedařilo ani v osmifinále Coppa Italia proti Fiorentině (0:1). Trenér Dejan Stanković ale věří, že to tým nepoznamená a na Stadionu Carla Castellaniho se podaří získat body. Srbskému kouči se po příchodu do Janova nedaří podle představ a Sampdoria se stále nevymanila ze sestupového pásma, což je pro zbytek sezony hlavní cíl.

V loňském ročníku měla Sampdoria v obou zápase s Empoli navrch a zvítězila. Nyní je však forma spíše na straně Azzurri. Dá se však očekávat vyrovnaný souboj, který může rozhodnout jediná branka.

Trenér Zanetti nemůže počítat se dvěma jmény. Zdravotní stav nedovolí start Tonellimu ani útočníkovi Destrovi. Mnohem horší situace panuje v táboře hostí, kde scházejí Colley, Winks, De Luca, Quagliarella, Conti, Pussetto, Sabiri a Rincón.

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Ismajli, Luperto, Parisi - Marin, Grassi, Fazzini - Baldanzi - Caputo, Satriano

UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Murillo, Nuytinck, Murru - Leris, Trimboli, Vieira, Augello - Verre - Lammers, Gabbiadini

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.15 - 3.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

US Sassuolo - SS Lazio

neděle 12:30

Nedělní program italské Serie A započne v tradičních 12:30 soubojem Sassuola s Laziem. Ani jeden tým není v optimální formě a potřeboval by zvítězit. Neroverdi čekají na vítězství od 24. října loňského roku, Lazio pro změnu od 10. listopadu.

V obou táborech tak převládá zklamání. Sassuolo si určitě nepředstavovalo, že bude po sedmnácti kolech těsně nad sestupovou propastí. Lazio si zase brousí zuby na první čtyřku a na ní v tuto chvíli ztrácí.

Přeci jenom smutnější nálada panuje u Sassuola. Svěřenci trenéra Dionisiho nevyhráli už v šesti zápasech v řadě a v tabulce se propadli na šestnáctou příčku. Přitom loni se Neroverdi dlouho tlačili na pohárové pozice, které nakonec nezískali. Nutno podotknout, že Sassuolo padlo v minulém kole poněkud smolně. O výhře Fiorentiny rozhodla až branka v nastaveném čase.

Domácím se nedaří zejména střelecky. Po reprezentační přestávce sice vsítili ve dvou zápasech dvě branky, ovšem pokaždé se tak stalo prostřednictvím pokutového kopu Domenica Berardiho. Mistr Evropy je samozřejmě stálice základní sestavy a trenér Dionisi na něj bude spoléhat i proti Laziu.

Římský celek touží proniknout do Ligy mistrů, ale ani on nemá po reprezentační přestávce dobrou formu. V Lecce Lazio prohrálo a ještě na sebe upozornilo rasistickým skandálem. Zlepšení, alespoň co se výsledku týče, nepřišlo ani proti Empoli (2:2). Lazio tak protáhlo čekání na vítězství a na první čtyřku ztrácí tři body.

Lazio na Mapei Stadium nečeká jednoduchý zápas. Sassuolo doma ve vzájemných zápasech umí a Lazio tam od roku 2019 nezvítězilo. V minulé sezoně zvítězil pokaždé domácí tým a to shodným výsledkem 2:1.

Muldur, Lopez, Consigli a Pinamonti. To je výčet hráčů, kteří budou trenérovi Dionisimu scházet. V tomto směru je na tom lépe Maurizio Sarri, jenž postrádá pouze potrestaného Lazzariho.

US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Toljan, Erlić, Ferrari, Rogério - Frattesi, Henrique, Traoré - Berardi, Álvarez, Laurienté

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Hysaj, Casale, Romagnoli, Marušić - Milinković, Cataldi, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.71 - 3.96 - 1.98

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Turín FC - Spezia Calcio

neděle 15:00

Turínské FC by si jistě přálo pohybovat se v tabulce o pár příček výš, ale chybí mu větší vyrovnanost. Býci však dostali velký impulz v Coppa Italia a na tohle památné vítězství budou chtít navázat doma proti Spezii.

Turín se usadil v lize až na desátém místě a zatím to tedy na nějaký boj o poháry, který trenér Ivan Jurić před sezonou plánoval, nevypadá. Už ve třech ligových zápasech Turín jen remizoval a pokaždé dal jen jednu branku. Absence kvalitního střelce se u něj projevuje velmi výrazně, takže se dá očekávat, že sportovní ředitel Vagnati brzy podepíše posilu, která by měla palebnou sílu Turína zvýšit.

I přes tuhle výraznou absenci si Turín ale v poslední době připsal jednu ještě výraznější výhru. K překvapení mnohých totiž z Coppa Italia vyprovodil jednoho velkého favorita na celkové vítězství. Dál se nepodívá AC Milán, který se doma střelecky neprosadil a naopak ve 114. minutě inkasoval z kopačky mladíka Michela Adopa. Turín navíc skoro 50 minut hrál v početním oslabení.

Tohle velké vítězství se Jurićovi hráči pokusí zužitkovat proti Spezii. Té sice nehrozí bezprostřední pád do sestupové propasti, ale je na sedmnáctém místě a pokud nezlepší svoje výkony, mohla by mít velké potíže. V posledních deseti ligových kolech vyzrála Spezia jen na Hellas, jinak spíš prohrává. Na druhou stranu, už ve čtyřech duelech po sobě neprohrála.

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Buongiorno, Schuurs, Rodriguez - Vojvoda, Ricci, Lukić, Lazaro - Mirančuk, Vlašić - Sanabria

Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Ampadu, Kiwior, Nikolaou - Holm, Agudelo, Bourabia, Bastoni, Reca - Gyasi, Nzola

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.63 - 5.52

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Udinese Calcio - Bologna FC

neděle 15:00

Udinese už dlouhou dobu čeká na výhru v lize a doufá, že se dočká v neděli odpoledne. Na jeho stadion se dostaví Bologna, u níž je velmi těžké hádat výsledky. Proti podobné váhové kategorii si ale umí poradit.

Zebry z Udine se skvěle rozjely a úvodních pár kol brala jejich hra dech. Ještě lepší pohled byl ale na tabulku, protože chvílemi se Udinese ucházelo svým postavením i o Ligu mistrů. Ty doby jsou ale pryč a momentálně Udinese čeká na výhru v rámci ligy už devět utkání! Svěřenci trenéra Sottila vyhráli naposledy v osmém kole nad Hellasem. Od té doby se jim ale nedaří - posbírali šest remíz a třikrát padli.

Sottila může těšit snad jen téměř prázdná marodka, neboť jediným nepoužitelným hráčem je Adam Masina. Bologna je na tom o poznání hůř. Kvůli kartám se na trávník Dacia Areny nepodívá Medel a Dominguez, přičemž zranění nepustí do hry Bonifaziho, Barrowa, Zirkzeeho a dokonce ani hlavní hrozbu, Arnautoviće. Bez něj v sestavě si Bologna nedokázala poradit s jasným favoritem z Bergama a proti Atalantě prohrála, i když velmi brzy vedla. Tím navázala na nepovedený výsledek z utkání proti AS Řím a propadla se v tabulce až na 12. místo.

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Bijol, Becao, Pérez - Pereyra, Lovrić, Walace, Makengo, Udogie - Beto, Deulofeu

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Soumaoro, Lucumí, Lykogiannis - Schouten, Moro - Orsolini, Ferguson, Soriano - Sansone

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.54 - 4.42

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Atalanta Bergamo - Salernitana Calcio

neděle 18:00

Atalantě se v minulém kole konečně povedlo znovu nastartovat plyn naplno a po čtyřech utkáních znovu vyhrála. Nedělní podvečer by mohl skončit podobně, protože Orobici budou doma hostit Salernitanu. A ta je za posledních 30 let neporazila ani jednou.

Od roku 1990 se Atalanta se Salernitanou potkaly osmkrát, z toho jen dvakrát v první lize. Salernitaně se sice povedlo svého zkušenějšího soka obrat o body ve třech případech, ale vždy to byly jen remízy. A teď to nevypadá, že by se Salernitana měla dočkat první výhry. Atalantu sice hned po restartu ligových soutěží zastavila Spezia, která s ní remizovala, ale minule už to Orobici zvládli.

Nastoupili na půdě Bologně a i když se domácí díky Orsolinimu dostali rychle do vedení, hosté našli odpověď. A to hned dvakrát, po změně stran se totiž prosadili Teun Koopmeiners s Rasmusem Wintherem Højlundem. Hlavním hybatelem byl střídající Jérémie Boga, který vdechl do hry svého týmu nový impuls a trochu oddálil řeči o odchodu jinam. Atalanta se probudila včas, protože Lazio i AS sice ztrácejí, ale bodů mají stejně jako Atalanta. Boj o Ligu mistrů bude ještě hodně zajímavý.

Trenér Gasperini se může v klidu soustředit na skládání základní jedenáctky, protože mu nechybí nikdo. Salernitana takové štěstí nemá - postrádá karetního hříšníka Daniliuce a kromě něj zraněnou trojku Sepe - Mazzocchi - Maggiore.

Salernitaně se období kolem mistrovství světa vůbec nepovedlo a prohrála tři duely v řadě. Poslední výhru datuje do 12. kola, v říjnu se jí povedlo porazit Lazio. Smolná série ji ale odsunula až na současné 14. místo, byť na sestupové pásmo má celek ze Salerna náskok už devět bodů. Salernitaně se povedlo ukončit sérii tří porážek v řadě a minule remizovala s Turínem.

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Palomino, Demiral - Hateboer, De Roon, Koopmeiners, Zappacosta - Pašalić - Zapata, Lookman

Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Bronn, Radovanović, Fazio - Candreva, Vilhena, Bohinen, L. Coulibaly, Bradarić - Dia, Piątek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.73 - 10.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

AS Řím - ACF Fiorentina

neděle 20:45

Po vítězství a postupu v Coppa Italia se zpátky na ligu chce soustředit AS Řím. Giallorossi uvítají na Stadio Olimpico velmi těžkého soupeře, neboť Fiorentina v soubojích s AS má pro strach uděláno.

Pokud byste chtěli tipovat, jak tohle utkání dopadne, tak vám možná pomůže jeden historický fakt. Žádný duel v celé historii Serie A neskončil remízovým výsledkem častěji, než zápas AS s Fiorentinou. Oba týmy si rozdělily body už v šedesáti střetech. A proti Viole se AS daří, minimálně s ní neprohrává. Alespoň jeden bod s ní AS uzmulo v sedmi z posledních osmi vzájemných utkání a teď by potřebovalo vyhrát.

Vlci totiž v lize vyhráli jen jedno utkání z minulých pěti. A není divu, že se stále ocitají mimo příčky vyhrazené pro Ligu mistrů. Momentálně jim patří až sedmé místo. Mourinhovým svěřencům se povedlo zareagovat skvěle na nepříznivý stav v utkání s AC Milán a v posledních minutách hry dali domácímu AC dvě branky, které vedly ke konečnému bodu. Poté se představili taky v poháru a s bojovně naladěným Janovem si poradili díky rozhodující trefě hlavní hvězdy, Paula Dybaly.

Pomohli jim ale také diváci (snad s výjimkou Zaniola, kterého fanoušci regulérně vypískali), na Olimpicu bylo opět plno. Už podevatenácté v řadě římská aréna hlásila vyprodáno. I v tomhle utkání ale Giallorossi potvrdili nastavený trend - množství šancí a střel, minimum branek. V lize jich dali jej 21 a pokud jde o první desítku týmů, tak hůř je na tom jen desátý Turín.

Utkání s Fiorentinou se nebude týkat stopera Ibañeze, který dostal v minulém kole další kartu. A zraněni zůstávají Wijnaldum s Darboem, přičemž menší potíže trápí i Pellegriniho s Belottim. Fialky dorazí bez Cabrala se Sottilem.

Viole naprosto nevyšel říjen, v němž prohrála tři duely z pěti, ale poslední dobou se svěřenci trenéra Italiana už zase dostávají do tempa. Po zaváhání s Monzou si poradili se Sassuolem a pak díky trefě Antonína Baráka postoupili v poháru přes Sampdorii. V tabulce jim nyní patří deváté místo a také ony mají problémy se střílením branek. Stejně jako AS dala i Fiorentina jen 21 gólů.

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Kumbulla - Celik, Cristante, Matić, Zalewski - Dybala, Zaniolo - Abraham

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Dodò, Milenković, Igor, Biraghi - Duncan, Amrabat - Ikoné, Bonaventura, Kouamé - Jović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.26 - 3.91

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

US Cremonese - AC Monza Brianza

sobota 15:00

Cremonese stále doufá v záchranu, ale s každým dalším kolem se jeho šance zmenšují. Svěřenci trenéra Alviniho se pokusí probrat v záchranářském souboji s dalším nováčkem. Monza ovšem, na rozdíl od svého soupeře, svou roli zvládá o poznání lépe.

Cremonese zatím hraje absolutně tristně a nedaří se mu vůbec nic. Za sedmnáct odehraných duelů zvládla Alviniho družina uhrát pouhých sedm bodů, a patří jí tak poslední místo. Pořád je to jediný tým, který v první lize ještě nevyhrál ani jednou, a na hráčích už leží vážně slušná deka. Ve čtyřech posledních duelech navíc Cremonese neskórovalo, třikrát z toho prohrálo.

Na stadionu Giovanniho Ziniho neuvidíme v domácích barvách hrát Sernicolu, který si odpykává karetní trest, a zraněného stopera Chirichese. Hosté zase postrádají obvyklého maroda Sensiho.

I bez něj si ovšem často umějí poradit, od pásma sestupu je dělí devět bodů. Z osmi venkovních duelů nicméně Monza vyhrála jen jednou a tentokrát by tuhle bilanci ráda vylepšila. Povzbudit ji k tomu může i fakt, že zvládla poslední dva náročné zápasy, proti Fiorentině i proti Interu totiž Monza brala bod.

US Cremonese - pravděpodobná sestava:
Carnesecchi - Ferrari, Bianchetti, Lochošvili - Ghiglione, Meitè, Ascacibar, Pickel, Valeri - Dessers, Okereke

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - Marlon, Marì, Izzo - Birindelli, Machin, Pessina, Carlos Augusto - Ciurria - Caprari, Petagna

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.17 - 2.80

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

US Lecce - AC Milán

sobota 18:00

Pět kol neporažené US Lecce hostí mistrovský AC Milán, proti němuž se pokusí zvítězit. Rossoneri mají za sebou dva špatné výsledky a potřebují zabrat, aby jim na prvním místě neodskočila Neapol. Navíc se musejí ohlížet za sebe, kde se dotahují Inter popřípadě římské celky a Atalanta.

Z pohledu AC Milán to nebyl zrovna povedený víkend. Remíza 2:2 s AS Řím opět zkomplikovala plány na obhajobu a o vyřazení z Italského poháru před vlastními diváky ani nemluvě. Svěřenci Stefana Pioliho dvakrát selhali, přitom v obou případech se tak stalo v závěru.

Vraťme se ještě na okamžik do minulého kola. AC Milán vedl v důležité bitvě nad AS Řím už 2:0, aby nakonec jenom remizoval. Rossoneri měli dlouho utkání pod kontrolou, přesto po kontaktním gólu znervózněli a římská návštěva toho využila ke konečné dělbě bodu. V pohárovém klání zase rozhodla ve prospěch "Býků" branka v prodloužení, na kterou už AC nedokázalo zareagovat. Milánští se musí co nejrychleji oklepat a nejlépe přivézt z Via del Mare tři body.

"V očích hráčů jsem viděl vůli a odhodlání, ale v posledních zápasech jsme nedosáhli výsledků, které jsme chtěli," postěžoval si milánský kouč. Utkání na Via del Mare považuje za výzvu. "Bude to velmi těžký zápas, protože zažívají období, ve kterém se jim daří jak fyzicky, tak i psychicky," upozornil Pioli.

Tam se ale body získávají jen obtížně, o čemž se nedávno přesvědčilo Lazio. Před mistrovstvím světa tam zase prohrála Atalanta a tak se musejí mít v Miláně na pozoru. Lecce je po sedmnácti kolech na jedenáctém místě, což není na nováčka soutěže vůbec špatná bilance. V dresu domácích také nastupuje Lorenzo Colombo, kmenový hráč AC Milán. "Colombo si vede velmi dobře, je mladý, ale hodně se zlepšuje a Milan ho velmi pečlivě sleduje," dodal Pioli.

Ani jedna strana nebude v kompletním počtu. Co se týče domácích, hrát nebudou Ceesay, Dermaku a Pongračić. Ještě širší je marodka hostí. Trenér Stefano Pioli i nadále nemůže počítat s Maignanem, Florenzim, Ibrahimovićem, Krunićem, Rebićem a Ballo-Tourém.

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Gallo - Blin, Hjulmand, González - Strefezza, Colombo, Di Francesco

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernández - Bennacer, Pobega - Saelemaekers, Díaz, Leao - Giroud

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.32 - 3.77 - 1.74

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Inter Milán - Hellas Verona

sobota 20:45

Hellas se poslední dobou mírně zlepšil a snaží se ze všech sil dostat z pásma sestupu. Jenže tentokrát bude mít proti sobě velmi náročného soupeře. Pro body si totiž musí na San Siro, kde ho čeká rozjetý Inter.

A domácí mají co napravovat. Nerazzurri sice zvládli jako jediný mančaft v Itálii porazit Spallettiho mašinu jménem Neapol, ale nedokázali na tento úspěch navázat. A přitom měli mnohem snadnějšího soupeře. Jenže Monza se prostě nevzdává a má pro strach uděláno. Takže když Inter zahodil několik tutovek, v závěru udeřila. Psala se třetí nastavená minuta, když domácí ochozy rozjásal Lusa Caldirola, právě někdejší odchovanec Interu.

Tenhle výsledek v kombinaci se skvělou formou Juventusu znamenal pro milánský celek pád až na čtvrté místo. Navíc jen tři body za Interem se shromáždila hned trojice dalších klubů, které čekají na zaváhání těch větších jmen. Inter si pak spravil chuť postupem v Coppa Italia, to když překonal Parmu, jenomže i v tomhle utkání mohl hrát rozhodně lépe. Na výhru 2:1 v prodloužení se až nečekaně nadřel, než mu postup zajistil krásnou hlavičkou stoper Acerbi.

Není divu, že trenér Simone Inzaghi nebyl ani po tomto představení nadšený: "Nepodali jsme vůbec dobrý výkon. Chyběla nám energie i jednoduchost v zakončení. Často jsme finální fázi našeho útoku řešili chaoticky a marně. Na tom musíme zapracovat. Parma každopádně hrála výborně, dělalo nám velké potíže dostávat se přes její obranu. Myslím, že s Veronou to bude podobné, také je to hodně nepříjemný soupeř, který dlouhou dobu umí dobře bránit."

Nicméně i když Hellas dokáže vzdorovat často až neuvěřitelně srdnatě, přece dělá zároveň obvykle hloupé chyby, které ho stojí body. Dostal už 30 branek, což je spolu se Sampdorií ten vůbec nejhorší sumář v celé lize. Právě obrana ho táhne ke dnu, a Hellas se tak stále ocitá v pásmu sestupu. A ještě nějakou dobu si tam pobude, protože na 17. místo ztrácí stále šest bodů.

Poslední dobou se mu ale docela daří. Hellas remizoval s FC Turín a v minulém kole zvládl obrat o všechny body Cremonese. Byla to teprve jeho druhá výhra v ročníku. Situaci mu mimochodem komplikuje i zranění opory Faraoniho, přičemž Verdi by měl co nevidět přestoupit do Salernitany. Inter bude dost možná postrádat Lukakua a Brozoviće, i pro něj se jedná o citelné ztráty.

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Onana - Škriniar, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Asllani, Mchitarjan, Dimarco - Džeko, Lautaro Martínez

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Hien, Dawidowicz, Ceccherini - Depaoli, Taméze, Ilić, Doig - Kallon, Lazović - Djurić

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.32 - 10.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

SSC Neapol - Juventus FC

pátek 20:45

Serie A se trochu netradičně rozjede už v pátek večer a hned to bude velký tahák celého kola. Na stadion pojmenovaný po legendárním Maradonovi dorazí Juventus, který se pokusí využít přímé konfrontace, aby posílil svůj ještě nedávno ne zrovna reálný sen o mistrovském Scudettu. Bude to ale na rozjetou Neapol stačit?

Páteční večer nabídne šlágr dvou klubů s naprosto odlišnou filozofií. Mužstvo zaměřující se pod vlivem svého kouče hlavně na opulentní podívanou a tvorbu hry na jedné straně. Na druhé straně bude stát pragmaticky uvažující Allegri s jeho Juventusem, který nade vše řadí hlavně výsledky. Je pravda, že současná Neapol s koučem Lucianem Spallettim v téměř odehrané první polovině sezony zvládá oboje - jak produkovat fotbalovou show, tak získávat výsledky.

Tentokrát však bude čelit Juventusu, který už v minulosti několikrát dokázal, že jeho pragmatismus a jasná herní strategie dokážou přetavit soupeřovy pokusy ve vlastní úspěch. Bude zajímavé sledovat, jak dopadne souboj aktuálně prvního a druhého týmu tabulky. Neapol totiž ukázala svou vyzrálost, která jí dříve v rozhodujících fázích sezony často chyběla. Dokázala se sebrat po špatném výkonu s Interem, který ji porazil jako vůbec první tým v Itálii.

Dlouhá ligová neporazitelnost Neapole skončila a v top pěti evropských ligách proto už není jediný neporažený tým. V utkání se Sampdorií, které pak následovalo, sice Neapol zahodila penaltu, ale ani to ji nedostalo na kolena. Nakonec se díky Osimhenovi s Elmasem dokázala chopit role favorita a poradila si. I díky tomu si stále uchovává titul vedoucího týmu, byť se její náskok na Juventus snížil na sedm bodů.

A mladý útočník Giacomo Raspadori doufá, že se jeho týmu povede náskok ještě zvýšit. V rozhovoru pro zpravodajskou agenturu ANSA zmínil: "Jsem šťastný, že jsem v Neapoli, protože to je podle mě aktuálně nejsilnější mužstvo v lize, které chce ale především bavit diváky. Před duelem s Juventusem necítíme žádný tlak, ani případná porážka by o titulu nerozhodla. Naším cílem jsou ale jednoznačně tři body, na nic jiného nemyslíme."

Partenopei mají velkou výhodu v tom, že nemají na marodce ani jednoho hráče. Juventus naopak přijede bez hráčů jako Bonucci, De Sciglio, Cuadrado, Pogba nebo Vlahović. Nicméně je pravda, že ani tahle velká absence s jeho výsledky nic neudělala.

Je obdivuhodné, co trenér Max Allegri s týmem dokázal, i když zatím nemohl naplno zapojit takové hvězdy jako Pogba nebo Di María s Vlahovićem. Z Juventusu udělal v obraně naprosto nedobytnou tvrz, která si zaslouží respekt. Dosud dostal Juventus jen pouhých sedm branek a chlubí se suverénně nejlepší obranou ligy. V lize nedostal gól už osm zápasů po sobě! Velmi často se navíc ukazuje jeho známá "Mentalità Vincente", neboť své zápasy rozhoduje až v jejich závěru.

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mario Rui - Anguissa, Lobotka, Zieliński - Lozano, Osimhen, Kvaracchelija

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Bremer, Alex Sandro - McKennie, Miretti, Locatelli, Rabiot, Kostić - Chiesa - Kean

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.37 - 4.01

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
17
14
2
1
39 : 13
44
2
Juventus FC
17
11
4
2
26 : 7
37
3
AC Milán
17
11
4
2
33 : 18
37
4
Inter Milán
17
11
1
5
37 : 24
34
5
SS Lazio
17
9
4
4
29 : 15
31
6
Atalanta Bergamo
17
9
4
4
26 : 18
31
7
AS Řím
17
9
4
4
21 : 16
31
8
Udinese Calcio
17
6
7
4
25 : 19
25
9
ACF Fiorentina
17
6
5
6
21 : 22
23
10
Turín FC
17
6
5
6
18 : 19
23
11
US Lecce
17
4
7
6
16 : 18
19
12
Bologna FC
17
5
4
8
21 : 28
19
13
Empoli FC
17
4
7
6
15 : 22
19
14
Salernitana Calcio
17
4
6
7
21 : 27
18
15
AC Monza Brianza
17
5
3
9
19 : 25
18
16
US Sassuolo
17
4
4
9
17 : 26
16
17
Spezia Calcio
17
3
6
8
16 : 28
15
18
Hellas Verona
17
2
3
12
15 : 30
9
19
UC Sampdoria
17
2
3
12
8 : 30
9
20
US Cremonese
17
0
7
10
11 : 29
7

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (199)

Přidat komentář
Furia Ceca

To bude víkend! Dnes volby, večer nervák v Neapoli a další nervák zítra po poledni...

Jinak teda klika, že jsme na Neapol nenarazili ještě na podzim, protože to by nás sfoukla jako svíčku.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Lech

Taky Baštu?

Reagovat
Furia Ceca

To fakt ne Ale Bašta je dobrej Doufám, že Bureše okrade o co nejvíc hlasů...

https://www.youtube.com/watch?v=4Quw5wjWEMo&ab_channel=Sodaarchiv%C3%A1tor

Reagovat
Lech

Reagovat
10

Reagovat
zurix_new

JEDINĚ Bašta

Reagovat
Salfovic

Fakt klika

Reagovat
Furia Ceca

Jestli jsme teď dostali 1:5, tak si nechci ani představit, jak bychom dopadli na podzim...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Max nejofenzivnější sestava za poslední 2 roky, proti Neapoli, to zase bude mindfuck

Reagovat
Furia Ceca

Asi nevěří, že dneska neinkasujeme a chce Neapol přestřílet Ale já se obávám, že jestli dneska dostaneme gól, tak nebude jeden... no jsem na tenhle zápas dneska mega zvědavej, protože vůůůbec netuším, jak to dneska dopadne. Už od 6 dřepím u kompu a pravidelně koukám na hodiny, kolik času ještě zbývá do výkopu – takový očekávání mám po hodně dlouhý době

Reagovat
mastakillah

Osimhen Kvara

Reagovat
10

McKennie hraje proč?

Reagovat
Furia Ceca

On hraje? Jsem si ho doteď nezaregistroval... bez prdele.

Reagovat
Furia Ceca

Jo už jsem ho našel!

Reagovat
mastakillah

Lobotka skvěle

Reagovat
Furia Ceca

Píče... Chiesa má atakovat vepředu a ne bránit! Co tam dělal před Wojtou? Kdyby tam nebyl, tak by se podle mě Osimhenovi pískl offside

Reagovat
Melchior

Vzal si dnes Doveri píšťalku?

Reagovat
mastakillah

Kvaraaaaaa

Reagovat
Melchior

Bremer

Reagovat
Furia Ceca

Tak to bylo bránění hooodně na pohodu... ale co čekáme, když máme obranu kompletně brazilskou

Reagovat
Melchior

AdM!!!

Reagovat
M11

ADM !!!

Reagovat
10

Pěkně

Reagovat
brenk

Prechod na 433?

Reagovat
brenk

Resp 343?

Reagovat
mastakillah

Taková haluz ty voe

Reagovat
Furia Ceca

Chápu, že seš nasranej, ale to byla učebnicová akce

Reagovat
mastakillah

To odrážení vždyť se to odrazilo a ještě to projelo Kimovi mezi nohama jinak akce pěkná, ale s velkým štěstím

Reagovat
vilp

Hlavně, jak Zielinski nasadil Kimovi.

Reagovat
10

Tjn, klika se vás drží

Reagovat
Furia Ceca

Dobřeeee!!!

Reagovat
Melchior

Ale jo. Aspoň zápas baví

Reagovat
Furia Ceca

Je to správně vyhrocený, to mám rád

Reagovat
M11

Nakonec jsme tech sanci meli vic..

Reagovat
dantetomas

Hodne dobry polcas

Reagovat
10

Docela dobrý, remíza by byla s ohledem na šance a průběh asi spravedlivější, ale aspoň se bude hrát.

Reagovat
Zark

Tohle Napoli, to je koncert. Z naší strany zachraňující individuální kvalita šampiona Anchela a ničivé nálety centrů z levé strany

Reagovat
DelPiero137

"ničivé nálety centrů z levé strany "

Reagovat
Zark

tak tak, tohle nám ještě nasbírá mnoho bodů a Maxovi zachrání sezónu

Reagovat
Furia Ceca

Je to vyrovnaný. Co se z toho dá usuzovat? Že my jsme šli tak nahoru, nebo Neapol tak dolů? Hrát se loni v září nebo říjnu, tak by to místo 2:1 bylo 4:0.

Reagovat
Furia Ceca

Jo tak nic už.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Melchior

Neapol se klasicky rozpadá, když na ni soupeř tlačí. Dopředu je v lize bezkonkurenční, byť oba góly byly spíš zapříčiněný první tečí Kvarovi do nohy a druhý hloupostí Bremera. Nejlepší na jejich straně je Lobotka, ten tak hraje dlouhodobě?

Reagovat
vilp

Lobotka umí zahrát líp, měl tam ztráty, který normálně nedělá, a před gólem di Maríi prohrál souboj. Jinak je od začátku sezony Top.

Reagovat
Furia Ceca

McKennie out, Fagioli in

Reagovat
Maras5

Přesně. Mladase na plac. Mk sice bojuje, ale jinak neni vidět.

Reagovat
Furia Ceca

Jsem trošku nepříjemně překvapenej, že Allegri nestřídal... s ohledem na fakt, že Neapol může znova udeřit prakticky kdykoliv, za mě není na co čekat.

Reagovat
10

Takhle kdyby se ohnal z frustrace někdo z Juve a trefil protihráče, tak už Vesuvio chrlí lávu

Reagovat
mastakillah

Rrahmaniii

Kvara

Reagovat
10

Všechno přes stranu Danila...pokud měl někdo tendenci začít věřit tomu, že je obrana se Sandrem a Danilem adekvátní nějakým ambicím Juventusu, tak dostal další reality check

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, dneska těch Bonuccovin je na mě už trochu moc...

Reagovat
10

Bremer dneska na Lea dává vzpomenout se slzou v oku...

Reagovat
Maras5

To teda. Možná lepší Rugi, ten zahral minule na pána. Bremer by už měl jit z placu. Fakt marnej.

Reagovat
brenk

Bremer šialený výkon

Reagovat
mastakillah

Osimhen

Kvara

Reagovat
M11

Tolik k te nejlepsi obrane

Reagovat
10

realita

Reagovat
10

Bremer je na ručník, to je šílenost

Reagovat
M11

50 mega ty kokos

Reagovat
10

De Ligt, Bremer... ještě tak 5 pokusů a ono to vyjde

Reagovat
Maras5

A zase bremer. Ven uz.

Reagovat
Grahf

osimhen nosí tu masku už len pre parádu?

Reagovat
Il Architetto

Buuuuuuura

Reagovat
smazaný uživatel

Všetky góly idú po Bremerovi

Reagovat
Kokesh

Tak to bylo fakt nádherný...

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, kde je ta slíbená tradiční jarní neapolská krize?

Tak to jsme v prdeli. Zkuste aspoň zkorigovat, ať to nevypadá tak blbě – a vypadněme odtamtud.

Reagovat
stuff

Reagovat
Maras5

Ale je vidět to srdce hráčů. ADM strati balon a vykracuje si zpět jak když jde na procházce kolonádou. A Paredese by snad předběhl i důchodce. Jj když se chce.

Mladasove sedi a máme tu zpět výkon ze začátku sezóny. Takhle si boj o 1. flek nepředstavuju.

Reagovat
10

Njn, když Allegri zapomněl na to, co ten tým nakoplo a teď si zase jede tenhle alibismus, tak si to zaslouží

Reagovat
brenk

to je na tom najsmutnejšie, zahodiť jediné pozitívne aspekty sezóny a dostať k tomu náklad

Reagovat
Panini Calciatore

Concerto Napoli

Reagovat
Maras5

Maka zase je Chiesa.

Reagovat
10

McKennie furt na hřišti

Reagovat
The Krupy

Ťažko je to vôbec komentovať. Keď bol človek decko, vzadu boli osobnosti ako Buffon, Cannavaro, Montero, neskôr Barzagli a Chiellini. Dnes tam behajú brazílski pokémoni, ktorí ani nevedia, ktorá bije.

Reagovat
Melchior

Uspával jsem prcka. Koukám že jsem i dost přišel

Reagovat
Kapřík

Jo jo, trochu se to zvrhlo, Bremer hvězdná chvilka.

Reagovat
mastakillah

Elmas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gruzínec je šílený. Neuvěřitelný hráč za 10 mega...

Reagovat
M11

Tohle je stary dobry Max.. zacalo se trochu darit.. lepe receno sbirat body.. tak uz zase bude stavet ty jeho zombiky a necha je na hristi i za stavu 5-1..

Reagovat
10

snad po sezoně půjde, je to pořád dokola

Reagovat
Il Architetto

Je taaam, pane Allegri.

Reagovat
Kixi Syhimour

To už je horší jak my v září

Reagovat
10

Paredes ve výklusu, Rabiot ve výklusu, McKennie zase někde v prdeli...ať už táhnou všichni 3 do prdele

Reagovat
Il Architetto

Šetří se na Monzu.

Reagovat
M11

Muzou vzit i Di Mariu.. ten to ma stejne u prdele jak oni

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
celeb

vsak sa ste po 1. polcase boli v hre LEN vdaka nemu. Tak zas ma svoj vek a videl, ze uz je to v prdeli - a nie vdaka nemu.

Reagovat
Zark

Reagovat
M11

Ale v druhem polocase zalozil asi tak 5 utoku Neapole..

Reagovat
10

Je dost pravděpodobný, že tam příští rok nebude ani jeden...a na tom týmu to nepůjde poznat

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
stuff

10 mega rocne

Reagovat
Maras5

Kostic tam ted delal co? Kouka na elmase a pak jde jinam. Fakt je že rychlík Paredes mu taky pomohl tim sprintem aby branil

Reagovat
dantetomas

Ti hraci Neapolu vyzeraju, ze idu na Maradonovej kure. Behaj rychleji nez ostatni jen proto, ze maj v sobe kilo koksu. To vi kazdej

Reagovat
GabrielBatistuta

Ani bych se nedivil, kdyby jim vozili houbičky z amazonskýho pralesa přímo do šatny.

Reagovat
Martin9719

Tak jestli je tohle pátek 13.....

Reagovat
Furia Ceca

Ještě klika, že v Itálii je 13 šťastný číslo, jinak by to Allegri hodil na pátek 13.

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, a to je teprve 72. minuta A to tam Neapol pořád může poslat Simeona, Lozana, Raspadoriho... dneska si to asi pěkně vyžerem. Teda na to, jak jsem to ještě v poločase viděl optimisticky... to je sprcha.

Reagovat
Zark

taková ostuda, to je v prdeli a to ještě není konec

Reagovat
Godblesss

Pěkně Napoli!!!

Reagovat
Maras5

To je marnost. Ted narve mladase, když je to o 4 góly.

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, když už nebudou body, dejte aspoň gól... 2:5 je za mě pořád mnohem snesitelnější než 1:5

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Panini Calciatore

Vobec nie. Ked si mam predstavit ze budem v posteli s 5 zenami sam tak mi je to mnohem znesitelnejsie ako ked tam budeme dvaja.

Reagovat
Furia Ceca

No tak jestli tě při pohledu na 22 zpocených chlapů přepadaj sexuální představy, tak bych tě spíš tipoval na gaye.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudy

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Maras5

At uz Maxík vypadne. Tenhle fotbal je hrozný. Ať už přijde zizu.

Reagovat
Melchior

Je dobře, že za tu bohorovnost z posledních ušmudlaných "jednanulek" zase přišla sprcha. Bez hráčů, co to oběhaj (a něco umí vymyslet, ne jako Cowboy) dnes hrát nejde.

Reagovat
The Krupy

Súhlas, sezóna je po vypadnutí z LM aj tak v prdeli, ešte si urobia väčšiu hanbu v béčkovej EL a vybavené.

Reagovat
Kokesh

Vím, že těch skvělých půl sezon atp. měla Neapol více, ale byla někdy za poslední dobu silnější? Ta hra má fakt všechno, to když člověk srovná s Juve, tak je to opravdu stará dáma vs. moderna.

Reagovat
Zark

Jednu dobu s námi dlouho drželi krok(to zní teď hodně směšně při momentálním stavu), pod Sarrim hráli asi nejpohlednější fotbal v Itálii. teď je v lize je, zdá se, konkurence slabší a jejich šance na titul je tak největší, co pamatuju

imho tahle Neapol mi přijde stabilnější a více nebezpečná než ta Sarriho a hlavně i víc sympatičtější, takže letos nebudu mít sebemenší problém s tím, aby jim to konečně vyšlo

Reagovat
Kokesh

Snad.

Reagovat
DelPiero137

naprosty suhlas s druhym odstavcom

Reagovat
celeb

10 bodov naskok na cele, momentalne to vyzera tak, ze v zaciatkom leta bude Neapol v plamenoch.

Reagovat
Maras5

Tvl Soule a Mire měli hrat od začátku místo Pottera a kostice. A možná by to vypadalo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Potter?

Reagovat
smazaný uživatel

MCTragedKennie

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala byť reakcia. To je tiež pekný traged nechápem ako mohol hrať celý zápas

Reagovat
mastakillah

Kvara dnes parádní výkon

Reagovat
Furia Ceca

MCKennie tam POŘÁD je? Tak to jdi Maxi doprdele...

Reagovat
Maras5

By mě zajímalo, proč nestaví Fagia, který měl parádní výkony. Asi moc dobrej a nechce branit. Nebo to fakt nechápu.

Reagovat
Melchior

A Napoli sice teď má +10, ale z nějakýho důvodu furt věřím, že přijde jejich klasický jaro. Ale klobouk dolů za tu herní filosofii v 70.+ minutě za stavu 3:1.

Reagovat
Panini Calciatore

Jejich klasicky jaro nepride, tento tim je uplne iny nez tie predosle.

Reagovat
Melchior

To se říkalo o týmech s Higuainem, Cavanim i Insignem. Stačí aby se pět, šest klíčových hráčů blbě na měsíc zranilo (nikomu to samozřejmě nepřeju, Neapol letos baví) a může se to sesypat. Navíc ještě hrajou LM a s tím se může kloubit i únava.

Reagovat
10

Gratulace Napoli, Juventus tohle vrácení do reality potřeboval

Reagovat
Pinturicchio

A stane se stejne hovno.

Reagovat
Furia Ceca

Věřím, že přes léto přijde pod novým vedením nějaká obroda. Já bych klidně vyházel 10 hráčů. Klidně i Vlahoviće s Tekem a pokud třeba ADM neprodlouží, žíly mi to trhat nebude.

Reagovat
Melchior

Z té zkušenější osy týmu bych si nechal jen Locatelliho a Chiesu.

Reagovat
Furia Ceca

Těžko říct... jak jsem psal, nejraději bych vykopl klidně i 10 hráčů, ale historie opakovaně ukázala, že pokud se vyhodí tolik zkušených hráčů najednou, tak se to nemusí vyplatit.

Reagovat
Pinturicchio

Ne, tohle je v pici tak, že ... 8-10 let.

Reagovat
stuff

Reagovat
The Krupy

Ale Neapolu by som ten titul doprial.

Reagovat
stuff

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Panini Calciatore

Ja by som to nehadzal na piatok 13., Juventus mal proste nenormalnu seriu 8 zapasov bez inkasovaneho golu a taketo dlhocizne serie sa zvyknu potom vypomstit a dopadne to potom presne takto.

V kazdom pripade SSC excelentny timovy vykon, futbalom sa bavia, Kvara a Osimhen nezastavitelni.

O scudette nemam ani pochybnosti ani najmensie obavy.

Forza Napoli.

Reagovat
mastakillah

Tady ty prohlášením scudettu jsou značně přehnaný. Do konce je spousta těžkých zápasů a může se stát spousta věcí …

Reagovat
stuff

Ak zajtra milano vyhra, tak je to 7 bodov. To su 3 zapasy, z toho jeden vzajomny. Sezona je este priserne dlha

Reagovat
Furia Ceca

Přesně! Je to neuvěřitelný, ale nejsme ani v polovině, navíc stačí dvě prohry, dvě remízy a z náskoku je najednou prd.

Ale pokud to nakonec přece jen uhrajete, tak vám to přeju. Na tuhle Neapol se fakt dobře kouká, navíc máte nejsympatičtější kádr co pamatuju. Teda ještě byste mohli vykopnout Maria Ruie – to je za mě dohasínající ocas komety všech Hamšiků, Insignů a Mertensů. A očekávám, že v LM uděláte nějaký nečekaný překvapení.

Reagovat
mastakillah

Až na ten konec souhlas. Mario je letos skvělej a je to bojovník. Přesně ten typ, kterýho nemají soupeři rádi a nechápu na hřišti všechno. Do toho má letos nejlepší centry z celého týmu. A třeba Mertens byl z těch všech nejsympatičtější o tom se není potřeba ani bavit

Reagovat
Furia Ceca

Ten Olivera mi teda přijde lepší.

Chlap, co si dělá melíry, nemůže být z podstaty věci NIKDY sympatický

Reagovat
mastakillah

Olivera je taky dobrej, ale Mário je držák … určitě je dobře, že je máme oba

To přebarvování jsem taky nechápal, ale co už … na hřišti byl mnohokrát nejlepší na place a to jak se sžil s Neapolí ho dělá jedinečným, nezapomenutelým a pro mě nedotknutelným

Reagovat
Furia Ceca

Chápu.

Reagovat
Panini Calciatore

Neverim tymto floskulam, ono to co pises sa naozaj stava ale kto sleduje SSC celu sezonu, ligu aj LM, tak mu musi byt jasne ze toto proste uz nepustia z ruk.

To ich sebavedomie je nenormalne a kazdym takymto zapasom este rastie.

Velka vyhoda je ze top zapasy Inter, Milan, Roma, Lazio, Atalanta, vsetko uz hraju s nimi doma.

Cize je to o to viac cennejsie ze maju 10+ a to hrali big games doteraz skoro vsetky vonku.

Reagovat
Melchior

A to jsme zapomněli, že být zdravý, v takových zápasech bychom viděli v základu Cuadrada, De Sciglia nebo Vlahoviće. To bychom teprve byli otrávení

Reagovat
Panini Calciatore

a Pogbu mas kde

Reagovat
DelPiero137

Max si setril tie obdrzan goly na dnes

Reagovat
Rothbard

Půjde Osimhen někam výš? Mám jeho rookie kartu.

Reagovat
Zark

Lol

Reagovat
Lech

?

Reagovat
Alberto Aquilani

Hovorí sa o Evertone a Aston Ville, tak snáď niečo z toho klapne

Reagovat
dextroza_m

To je výš tak pro AS...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
stuff

Reagovat
Largo

Reagovat
dextroza_m

Juve do druhe ligy, tam takove debakly nebudou a navic budou mit sanci na titul...

Reagovat
FuckT

Tu ked si clovek cita komentare s hlavou po opici a este aj neskutocnou bolestou, tak stale sa musi pousmiat nad tymi komentarmi. Neapol jde klasicky dolu. Hej, dole az na 5:1.

Reagovat
bobis21

Proč já to vůbec zapínal? Lecce oproti AC vypadá jak jasný mistr ligy

Reagovat
AngryPrd

Presne tak, hanba a klobuk dole pred Lecce ako na AC vybehli. Po prestavke bohuzial velky pokles formy muzstva a same chyby. S takou hrou bude problem uhrat prvu 4 o titule iba snivat.

Reagovat
Yanek

Krize jak bič. Bohužel se neinvestuje a kádr spíš oslabuje... CB je problém, chybí třetí CM, RW.

Reagovat
Yanek

Ten Pobega to je jak od dřeva

Reagovat
Largo

Takovej mladsi Cristante.

Reagovat
10

spíš na mě působí jako Sturaro

Reagovat
Furia Ceca

Biondini

Reagovat
mastakillah

Lecce

Reagovat
1899-1995

Otřes, težko se hledají pozitiva.

Reagovat
Rip

Proc zase Gagliardini a ne Asllani? Toho Inzaghi furt tresta za tu Barcelonu?

Reagovat
JozefJ

Toto neidem pochopit zase toho kokota tam dal,to robí naschvál . Alebo možno je to zámer že nech sa ukáže na ihrisku a chcú ho predať ináč si to vysvetliť neviem

Reagovat
cresposuper

Ta nekvalita je hrozna, na to neda pozerat

Reagovat
cresposuper

Ten sudi si robi prdel?

Reagovat
JozefJ

Niektoré zákroky posudzuje divne, ale hrajú jak prijebanci to zas bude výsledok,. Proti Helasu takto hrať, Jana stiahne len Gagliardiniho nie nechápem

Reagovat
JozefJ

*Hakana*

Reagovat
cresposuper

Hakan bol dnes najlepsi, ale je po zraneni, setri ho.

Reagovat
JozefJ

To je pravda že je po zranení a že ho treba posetrit ,. Dúfam že Brozo sa už vráti lebo na toto sa nedá pozerať

Reagovat
Largo

Forza Roma, tohle bude tezky.

Reagovat
danko10

Z hracov Salernitany toho v tomto polcase najviac odbehal Ochoa, od zrde k zrdi. To bol vykon nehodny Serie D. Hovada!

Reagovat
smazaný uživatel

Daje Edo, daje Roma!

Doufám, že naskočí i Ola.

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.youtube.com/shorts/ZAVZO-yWFsI

Takto sa cítim keď pozerám na Dybalu v rímskom :-)

Reagovat
smazaný uživatel

We are all gay on La Joya.

Reagovat
Maritazzi

Já furt nechápu, jak může hrát Dybala v jednom týmu s Cristantem.

Reagovat
Alberto Aquilani

A ešte k tomu, že ako je možné, že Mouov obľúbenec Matič kvôli tomuto drevákovi sedí. Pritom je o level inde. A Bove vyzerá tak, že keby dostal šancu už pred pol rokom, nijaký hrozný týpek z Olympiakosu nemusel chodiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Largo

Reagovat
danko10

Chválabohu za gól. Tie Dybalove veci s loptou sú absolútna svetová špička, ale čo na ňom musí človek oceniť ešte viac, je to, ako si dokáže v tom bordeli bez ladu a skladu nájsť vždy čas a miesto na kúzlo.

Italiano v desiatich ľuďoch je to najhoršie, čo sa nám mohlo stať. Bolo by dobré tam zasunúť ešte niečo zo štandardky. Fotbal už sa dnes samozrejme hrať nebude, tak aby nedošlo k nejakej srande v ich podaní.

Bove tam na začiatku robil také mezzaloidné veci, ale našťastie ho ostatní, znalí pomerov, pre istotu odpojili z hry nadobro.

Reagovat
smazaný uživatel

On by dovedl pokrýt strašnou plochu, potřebuje se otřískat a hrát s někým s mozkem ve středu.

Má Mou koule na to posadit Pelleho? Je hrozný. Paulito hrál dnes za něj stejně jako to dělává Matič za Cristanteho.

Reagovat
pastal

Bove a Matic bych klidně bral Camara by taky mohl dostat šanci ten když nastoupil tak hodně běhal ale je možné že má vykupku na odehrané zápasy a to asi nechcou platit

Reagovat
Largo

Taky myslím, že to bude tou výkupkou. Jinak fakt nechápu, proč nehraje. Matić-Bove vypadá solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mady byl nejprve bez kondice, když ji začal nabírat, zranil se, takže je stále bez kondice. Není tam povinnost výkupu, jen opce asi 12 nebo kolik. Nevím, jestli dřív neuvidíme Giniho, který už normálně běhá a trénuje s míčem, za 3-4 týdny by měl být na lávce.

Pokud bude Bove hrát pravidelně (konečně) a půjde nahoru, nevidím důvod, proč Madyho kupovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele