Semak zůstane trenérem Zenitu, nový kontrakt je otázkou několika dní

18.05.2020, 13:58
Aktuality
Ruská liga má stále přestávku a vedení Zenitu Petrohrad toho využilo k vyřešení otázky trenéra. Na lavičce bohatého klubu bude pokračovat Sergej Semak, ten s představiteli jednal o prodloužení spolupráce a co nevidět bude podepsána nová smlouva...

Někdejší záložník v Zenitu končil aktivní kariéru a jeho trenérem se stal předloni. V první sezoně tým dovedl zpět na ruský trůn a po titulu petrohradský klub sahá také letos, osm kol před koncem má na čele tabulky devítibodový náskok na duo FK Krasnodar, Lokomotiv Moskva.

Semak o nové smlouvě jednal už několik měsíců, stávající kontrakt je platný jen do konce června.

"Do této chvíle nedošlo k žádným neshodám," informoval generální ředitel Aleksander Medveděv.

"Pracovali jsme na podmínkách smlouvy a téměř na všem jsme domluveni. V následujících dnech, tedy několik dní před vypršením stávající smlouvy, podepíšeme novou. A kontrakt nebude platný jenom na jeden rok," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechtěl bych se jmenovat Semeno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele