Šéfové svazu mají v úterý potvrdit jmenování trenéra Uhrina

11.05.2009, 15:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
Bakary3

Tak tahle dvojice by mi nevadila ani na stálo Jen ne Straku ani Jarolíma I když: jako slávistovi by mi nevadilo, kdyby Jarolím odešel..

Reagovat
smazaný uživatel

jako slávistovi by ti to spíš vadit mělo, kdyby ze Slavie odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi nějaký slepý Slávista. Jarolím je nejlepší trenér u nás

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
Bakary3

No, tak nějak se mu daří, ale: nebejt Řepky, titul neni. Teď svym blbym experimentovánim téměř připravil Slavii o druhej. Výměna Šenkeřík - Fořt. Minulou sezonu zase přived ( nepochopitelně) Abrahama a Střihavku.. Teď nasazoval Cissého, poleno.. Když byl ve Slavii Švec, nasazoval místo něj Kratochvíla Suchý jako pravej bek.. Švento v útoku.. Kopou penalty hráči, který nejsou určený a onjim pak vynadá, přitom neni nic jednoduššího, než říct: Ne, ty nekopeš. Když se minulou sezonu dařilo, on začal dávat místo Vaniaka Vorla. Prodal Dočkala a místo něj přived M. Jarolíma. Teď nehraje Belaid místo Jarolíma, i když je 2x lepší fotbalista i 2x tak produktivní.. Nákup Besty.. Hra "kopni to na Fořta", kterou už praktikuje celkem dlouho a vůbec mu nevadí, že se na to nedá koukat..

Já prostě pochybuju, že by to skousnul nezaujatej fanda nároďáku, některý kousky jsou opravdu pro zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milan78

celkem souhlas, i když nejsem slávista a slavii sleduju jen v TV občas.., ale ty expy letos, to si může dovolit s tím náskokem a nemohoucností pronásledovatelů, navíc třeba belaida dusí v rozletu, jenže když ho v lize nechá nasázet 20 branek, za rok už tu nebude

Reagovat
Bakary3

Jinak uznávám, Lm se povedla, příchody Tavarese, Belaida, atd., jo, nějaký věci byly dobrý, ale musíš na to koukat taky tak, že dostal prostor, kterej jiný trenéři v Česku nedostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jako Sparťanovi taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

sakra to nemate jinou fotku? potrebuju na miniface do fify :D

Reagovat
fantomas

Hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

jemine vy tam mate este vacsi bordel ako my

Reagovat
smazaný uživatel

vy máte ale aspon vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

jakej tam mate prosimte bordel?

Reagovat
smazaný uživatel

Prohlašuji, že to bude nemlich to samé jako s Radem.. jestli se to ovšem pod Uhrinem změní, ták se omlouvám, ale nevěřím tomu vůbec

Reagovat
Swarley

chtěl bych dělat někdy na svaze...tam prostě mají na všechno čas, nic se neděje, nic nehoří, posuneme to na jindy, zvolíme ho jindy, valná hromada se teď nesejde, sejdeme se jindy, to odložíme, to necháme na nový výbor, tímhle se teď nebudeme zabývat...a penízky se jim do kapes sypou pořád...nádhera, jen tak dál pánové

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele