Šéf Schalke se bojí odchodu hvězd

25.03.2008, 14:28
Aktuality
Schalke letos válí v Lize mistrů, kde už se probilo do čtvrtfinále. Pro příští rok však nemá účast v prestižní soutěži zdaleka jistou. Manažer Schalke Andreas Müller přiznal, že když jeho klub účast v Ligu mistrů nevybojuje, nejspíš přijde o své nejlepší hráče.

Bundesliga má pro milionářskou soutěž vyhrazena tři místa, přičemž jen první dva týmy postupují přímo do základních skupin. Třetí v pořadí musí projít předkolem.

V trháku je letos zatím Bayern, o další dvě příčky však svádí vyrovnaný boj pětice týmů. Schalke je zatím páté s dvoubodovou ztrátou na druhý Hamburk.

"Je opravdu důležité skončit na druhém místě. Když skončíme třetí, tak můžeme vypadnout v předkole," ví Andreas Müller, generální manažer Schalke. "Potom bychom si nemohli dovolit přivést nové hráče. Stejně tak hrozí, že Neuer, Rafinha nebo Kuranyi odejdou, pokud nebudeme hrát Ligu mistrů."

Šéf Schalke však věří, že se jeho klub do elitní společnosti probojuje. "Pokud se nám to povede, koupíme dva nové ofenzivní hráče," slíbil. "Ale nemůžeme utratit 25 milionů eur za Francka Ribéryho."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A proč mluví o Riberym, copak je na odchodu z Bayernu?! Docela pochybuju.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

"Ale nemůžeme utratit 25 milionů eur za Francka Ribéryho."

co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

allezvous: Srovnává se s Bayernem...

Reagovat
smazaný uživatel

to bolako priklad len to je nejak cudne napisane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele