Šéf ČMFS Hašek možná bude muset obhajovat svou pozici

03.06.2010, 08:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (60)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím že Hašek to zatím dělá dobře , ovšem bylo by zajímavé kdyby se Kaprovi podařilo Haška sestřelit. Delegáti by tak potvrdili to co si o nich už dávno myslím .

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek je blbec , ale bohužel nikoho lepšího nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tady...

Reagovat
RickNash

hele a co dobrýho vlastně Hašek udělal?

když to vemu kolem a kolem, tak si na nic nevzpomínám...

Reagovat
goodbay

a co dobrýho udělal Košťál, Mokrý a spol?? Že si teda vůbec nevzpomínám

Reagovat
RickNash

počkej... já NEHÁJÍM košťála a jemu podobný, ale řikám, že Hašek kromě toho, že si narozdíl od Kosťála nepřihrává prachy do vlastní kapsy, zas tak českej fotbal "neuzdravil", jak avizoval...

Reagovat
PJ

A co si cekal za rok ve funkci? Ze nas dodatecne pozvou na MS a dosadi Spartu se Slavii do finale Ligy mistru? Ja taky nerikam, ze nekde vidim nejaky poradny vysledky a padny argumenty, zas tak extra to nesleduju, ale tvoje odsuzovani za tak kratkou dobu je ubohy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak...

Reagovat
RickNash

naposledy! Haška neodsuzuju a jenom mě zajímá, jestli už opravdu udělal/schválil/nastartoval něco převratnýho nebo alspoň jednoznačně prospěšnýho.

Reagovat
mike.84

vstupenkový system

Reagovat
mike.84

a ty si čekal že za rok nas posune na 3. misto fifa a postaví 14 stadionů ? hašek je prostě a jednoduše člověk na svem místě, který rozumí fotbalu. to ze se ŽADNY člověk nezavděčí všem se ovšem logicky týká i jeho... ja jen pevně doufam že se obklopí (neznam jeho spolupracovníky kteří nejsou na scéně) manažerskýma typama a do 5 let uvidime optimistické vysledky.. hašek je prostě daleko lepší než koštal a na hony lepší než chvalovský. až bude korupční afera s ním nebo s "jeho" ORK tak pak vynašej soudy

Reagovat
Arbiter

pracuješ denně ve svazu, dostáváš všechny informace odtud? Žiješ jen z toho, co ti nabídnou média...

Reagovat
RickNash

přesně tak. já hápu, že spousta kroků má pozdější efekt a trvá, než se zaběhnou, a určitě si nemyslím, že tam Hašek sedí na zadku a luští sudoku, ale přesto: Co dobrýho vlastně Hašek udělal?

Reagovat
Arbiter

audit financí, zisk velkého finančního partnera, postupné očišťování českého fotbalu od plevelu...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom tím, že svaz vede zrovna Hašek mu dává důvěryhodnost. Což staré vedení o sobě říct nemohlo. Ale je fakt, že zatím toho moc neudělal. Většina projektů které rozjel jsou na delší dobu, třeba samostatná soutěž pro b týmy, nebo společná česko-slovenská liga. Osobně bych uvítal kdyby si nastavil menší cíle které se dají plnit třeba po čtvrtletích, aby bylo vidět že doopravdy něco dělá. Protože program má nominálně v podstatě stejný jako jeho předchůdci a jediné rozdíl je, že se ho snad doopravdy snaží naplnit.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu se o to zacni zajimat a urcite si vsimnes mnoha veci ktere se delaji lip nez za predchozich vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, vymýšlí se novinky, akademie pro mladý, spojení český a slovenský ligy... Já vím, že jsou to zatím jen náměty, o kterých je nutno jednat a probírat pro a proti, jejich případné zavedení bude ještě chvíli trvat - ale rozhodně se něco děje. Chtít po roce hned jasný výsledky je nemožný.

Reagovat
RickNash

takže co Hašek udělal?

repre: jmenoval se trenérem , nepostoupili jsme (podle mě ho z toho nezle vinit), jmenoval Bílka , vytvořil "trenérsko-technickou" komisi, která má pomáhat trenérovi .

korupce: uvažoval o zřízení ombudsmana, kterému by se hráči svěřovali s případnými nabídkami na podplacení

rozpočet/finance: rozpočet má být vyrovnaný , vytvořil rezervní fond , přilákal nového sponzora

fotbal pro fanoušky: zřídil komisi proti extremismu a chuligánství na stadionech , mobilní soudy , nezrušil pokuty za pyro po zápase...

zapoměl jsem na něco?

Reagovat
Arbiter

no vidíš, že to jde

Reagovat
RickNash

ach jo, svým trošku skeptičtějším pohledem jsem se v očích ostatních dostal na stejnou stranu barikády jako Kapr a jemu podobní

Reagovat
smazaný uživatel

On se čekal po Košťálovi a Mokrým malej zázrak - jenže ani fotbal není pohádka. Ono se to časem projeví. Taky netvrdím, že Hašek je spasitel, ale aspoň má zájem, aby se věci pohnuly nějakým směrem - určitě lepším směrem, než dřív, ale jestli je to ten báječnej směr, kterej nám vyhraje medaile na MS/ME, pošle dva tři manšafty do jarní části pohárů a dotlačí 12-15 tisíc lidí na běžnej ligovej zápas - to se teprve ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

zvýšil prestiž poháru, hodlá kandidovat na pořádání turnaje 21, společná soutěž pro b-týmy, projednává česko-slovenskou ligu, audit. Proč se ptáš, když to víš?

Reagovat
RickNash

"zvýšil prestiž"? spíš prodal jméno poháru

ME jednadvacítek

společná soutěž pro béčka? nevím, jestli to při úrovni českých týmu bude lepší... silná béčka má tak šest sedm týmů, podle mě je např. pro sparťanské mladíky lepší, když hrahou proti Hradci a Dukle, než aby hráli proti béčku Liberce a Bohrmmky...

audit , jak jsem na něj moh zappomenout?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, pohár prestižnější je. Ale nevím jestli tím, že klesá počet míst v evropských pohárech a tohle je taky cesta jak se tam dostat, a nebo tím, že se tam letos střetly Sparta a Slávia. Soutěž béček je podle mě dobrý nápad. Sparta v druhé lize hraje maximálně o záchranu, takže pochybuju, že to těm klukům něco dá. Jdou od neúspěchu k neúspěchu a většinu času bráníjou. Podle mě to není dobrý způsob jak se naučit hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovancovi ten styl vyhovuje - probránil se k titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitý zvýšení prestiže tam je, hlavně jarní část byla hodně sledovaná...

Reagovat
RickNash

btw. "Delegáti z celé republiky budou volit novou odvolací a revizní komisi (ORK), kterou vedl už od minulého volebního období Ondřej Lněnička. S většinou členů komise se však neshodl v názorech na ožehavé kauzy týkající se sporu o nástupnictví Bohemians mezi třemi kluby."

Bodejť by se shodnul, když Lněnička zastupuje Vejsadu a Kapra ve všch právních shodech...

Reagovat
smazaný uživatel

Typická česká idiocie. Čeká tu někdo, že za rok postaví fotbal v Česku zase zpět na nohy? Pokud je někdo střízlivým divákem, tak musí takovou myšlenku pustit z hlavy. Celý český fotbal je od A do Z v hovnech a i kdyby tam byli ti nejlepší papalášové, tak na tom nic převratného za rok nezmění. Češi jen chtějí všechno hned a neznají trpělivost a soudnost. Takových je bohužel nejvíce. A v odvětví fotbalu to je pan Kapr a spol. Poroučím se, protože poslouchat tady, jak Ivan podle zdejších chytráků něco nezvládá, na to nemám žaludek.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkals v nějakém příspěvku, že tě český fotbal vůbec nezajímá?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajímá, ale mám rád jeho osobnosti A Ivan je opravdu velká osobnost a je jen další v řadě, který je ve světě uznávaný a v Česku urážený a obviňovaný. Tohle opravdu nemám rád.

Reagovat
soukup

Reagovat
Kepy_FCB

Až tvůj komediantskej klub bude mít ambice tak něco pochopíš a budeš haškovi dávat jenom

Reagovat
božský John

Baví se soukup o nějakym klubu?

Reagovat
mike.84

to mi říkej.... a kdo pracuje ve výrobní firmě kde má pod sebou (neoficialně) přes 100 lidí, knows ... to samé i tady s p.haškem.

Reagovat
Kepy_FCB

Pan Petera například trvdil že UEFA má náš svaz a Haška za úplný kosočtvereček neboť se stále nemůže domoci peněz za Mageru z Temešváru. Za minulého vedení to prý tak nebylo.

Zhoršilo se to i u disciplinárky atd., atd., prostě vše je za Haška horší než bylo.

Dobrý je jen pro Spartu, pro své ego a pár kamarádíčků.

HAŠKU ty úzkooká **** vra´t se mezi japonce tam se vzhledově i podlostí hodíš!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kečup nebo hořčici?

Reagovat
Kepy_FCB

Tatarku! Rozpolcenej dědečku.

Reagovat
smazaný uživatel

No vida - o českým fotbale se nepobavíme, tak aspoň o žrádle...

Reagovat
Kepy_FCB

Ano ty jeden papriko!

Reagovat
smazaný uživatel

Já rád kečup. A chillipapričky taky.

Reagovat
Arbiter

komediante...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuraž se, ale mě to připadá jako blabla bla, Hašek nám nedovolí hrát na Bazalech, házet sedačky v Příbrami a zasmradit hřiště kouřem, blablabla. Co sem tady viděl kritizovat Haška, tak buď to byli fanoušci Baníku, Kladna a Bohemky kvůli stadionům a nebo ti co od Haška čekali zázraky a teďka sou naštvaní že nepřišly. Zatím nikdo nenabídl nikoho lepšího jako protikandidáta a nebo řekl alespoň tu kouzelnou větu "Dřív to bylo lepší."

Reagovat
Al Capone

no tak dobře: Dřív to bylo lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslíš ani ty. Říkals že je ti český fotbal u prdele, takže buď si ho nikdy nesledoval a nevíš jak to předtím bylo, anebo si ho sledoval a sledovat si ho přestal. A nemyslím si že bys ho přestal sledovat když by se konstantně zlepšoval.

Reagovat
Al Capone

jenom jsem ti chtěl udělat radost

Reagovat
Al Capone

a k tomu čskému fotbalu, tak ten jsem nesledoval, nesleduji a ni sledovat nebudu

Reagovat
Kepy_FCB

Tak co děláš na těchto stránkách?

Reagovat
Al Capone

prudím, urážím a fandím

Reagovat
Kepy_FCB

A fandíš ? Komu?

Reagovat
Al Capone

!HALA MADRID!

Reagovat
Kepy_FCB

Tam mají pěknou halu?

Reagovat
Al Capone

no tak to nevím , ale stadion mají velice pěkný

Reagovat
Kepy_FCB

Ale já neznám klub Hala Madrid. Jen Real a Atlético?

Reagovat
Al Capone

já jsem napsal VELICE pěkný

Reagovat
Kepy_FCB

O Bazalech, pyru jsem neřekl ani slovo...

Reagovat
Liquid

Taky mě Hašek zklamal. Už ty pofiédrní lidi, kterými se obklopil, jeden si o kauze v době vyšetřování vesele baví s jedním z "obžalovaných - Kubíček", další zase zmizí. Kauza Bohemek se nevyřešila. Prostě s tím drajvem co sliboval se toho zas tolik zatím neprojevilo. Ale uvidíme, jeho zastánci ho brání, že se to projeví po letech, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý Chvalovský

Reagovat
j_mrazik

Kuky, už se nevracej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu Kapra ze Strizkova... to je clovek kteryho snad bavi otravovat ostatnim lidem fotbal... porad dela rozruch okolo tymu ktery patri do divize a ne do ligy... fotbal se ma hrat pro lidi a tam kde lidi na fotbal nechodi nema cenu neco hrat...

Reagovat
Pipo123

je jasné že Hašek je mafián.. holá hlava, pekné auta, má kamarátov v Dubaji atd. a už začali miznúť ludia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele