Scolari zachránil Cruzeiro, přesto po třech měsících končí

25.01.2021, 15:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
Mercury

Neuvěřitelně přeceňovaný a momentálně už i vyčpelý trenér.

Reagovat
kattos

Ono není moc lidí co ho považují za bůh ví jakého trenéra

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to trener za zenitem. Ale precenova? Prohoba, vzdyt ten clovek vyhral 2x Copa Libertadores a patri k nejuspesnejsim trenerum v historii jihoamerickeho fotbalu. Krome toho ma zlato z MS a stribro z ME. Akorat mel ukoncit karieru pred 10 lety...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prevezme zadluzeny klub pred rozpadem a sestupem .. sezene finance na zachranu a vysledkove klub udrzi a jeste ho posune do stredu tabulky a je to precenovany vycerpany ludek ze jo? Mit nekdy v cesku takoveho stratega muzem si piskat

Reagovat
smazaný uživatel

Pod ním na MS 2014 to byla snad nejtrapnější Brazílie co pamatuji...

Reagovat
technecium

To bylo spíš Davidem Luizem

Reagovat
kattos

David Luiz byl zrovna na turnaji výbornej a ačkoliv mu spousta lidí házelo na vinu porážku s Němcema, doporučuju zkouknout tuto.

https://www.youtube.com/watch?v=oR2bOkNEExc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se jeste jednou podivej na kvalifikaci a zapasy co do vyrazeni odehrali kolaps se stava jednou za cas naprosto vsem tymum, jedno jestli v klubove ci repre urovni .. kvuli 1 zapasu tvrdit ze jeden z nejuspesnejsich treneru nemel cim ozivovat hru je zhovadilost s Mexikem sice nepadla branka ale match to byl slusny, zbyle 2 nejen jasna vyhra ale i krasny fotbal .. pak chile byl skvely zapas a Kolumbie mela sice mouchy ale koukatelny fotbal to rozhodne byl .. tj tusim ze jsi videl jen Nemecko a z toho usuzujes prubeh mundialu i kvalifikace

Reagovat
Mercury

Nejsi ty jeho levoboček, že ho tak srdnatě obhajuješ?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ty vole, oni hráli tehdy kvalifikaci, když MS bylo doma??

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak pripravne zapasy, ne vsechny meli navic status pratelaku ..

Reagovat
smazaný uživatel

Co si pamatuji,tak Brazílie kvaldu nehrála, jelikož měla jakožto pořadatel účast jistou. Jinak, když začneme se zápase s Chorvatskem, tak tam vyhráli díky vymyšlené penaltě, po té plichta s Mexikem a na závěr porazili Kamerun, který v tý době měl rozhádaný tým.

Po té přišlo osmifinále s Chile, tak tam málem skončili v prodloužení, kdy Pinilla napálil břevno, po té asi jejich nejlepší výkon na mistrovství s Kolumbií, asi jediný zápas, který z jejich pohledu byl slušný a potom ten již známý debakl s Německem, který není třeba komentovat. Na závěr totálně neškodní proti Nizozemcům. Takhle bych to asi shrnul.

Reagovat
smazaný uživatel

V pratelacich hrali 3 zapasi s 0 a az na Srbsko (1:0) rozdavali slusne vyprasky.. Zapas s Chile byl total ulet jen je drzel brankar ale delo se neustale neco a hraci brazilie se snazili i hrou bavit divaka oproti souperi ktery je rezal hlava nehlava;) Mexiko byl taky povedeny zapas to ze nepadla branka tomu nenasvedcuje ale golovych sanci bylo dostatek na co koukat taky ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi asi hodně mladý, já pamatuju Brazílii, kdy za ně hráli Ronaldo, Kaká, Carlos, Zé Roberto, Rnaldinho, Cafú, Gilberto Silva, Adriano...tudíž to byla tenkrát skutečná Brazílie a ne ten tým z MS 2014, takže pro mně velké zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne a at mela Brazilie prehlidku sebe lepsich hvezd v minulosti od dob Peleho, predvedli nejlepsi vystoupeni na posledni Copa Americe;) vsechny ostatni vystoupeni vcetne mundialu nemeli takovou konzistentnost, jistotu, presnost, vyhraneny styl, ...

Reagovat
Free_player

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele