Scolari by měl po mistrovství skončit, prohlásil slavný Zico

11.07.2014, 13:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
Amarino

Tady není o čem, na tomto MS úkol nesplnil. Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohudík....za předvedenou hru, za kecy a simulace byli pro mě brazilci nejmíň sympatickej tým na šampionátu

Reagovat
smazaný uživatel

U mňa si to pokazil už tou nomináciou

Reagovat
Amarino

Od mala fandím Brazilcům, tak pro mě je to velké zklamání, nejen hrou, ale celkově...o tom, jestli pro někoho jsou sympatičtí nebo ne, nehodlám diskutovat :) Ale na MS se mi líbila i Kolumbie, Mexiko, Alžírsko, Chile, USA, Kostarika a překvapivě Francie. Povedené MS, až na Brazílii...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jsem se nechápali špatně, mě byla nesympatická jen tahle Brazílie, možná i ta z 2010, ale dřívější celky jsem zbožňoval. Jinak s těmi týmy souhlas, líbili se mi, respektive překvapili v mých očích i Australani a USA, od těch jsem vůbec nic nečekal

Reagovat
icka

naprosta pravda

Reagovat
REPLIKATOR

Já jsem taky pro, když tam pořád cpal Freda. Záloha nedokázala nic vymyslet, když nevzal Coutinha, Kaká nebo Firmina. Ve výběru měli být i takoví Miranda nebo Lucas z PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Brazílie je totálně bez nápadu, bez jakýkoliv nápaditosti a taktický připravenosti.Věřim, že kdyby neměli Neymara a Oscara, tak se nedostali ani ze skupiny..

Reagovat
icka

Tak Oscar kvalitne zahral jen proti Chrovatum snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Coz byl klicovy zapas.

Reagovat
Jolly Roger

Zico - Falcao - Cerezo - Socrates. Nic lepšího jsem od té doby neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

To su take kvazi populisticke kecy, jednoducho, chyba je v systeme, nie je mozne, ze Brazilia nedokaze roky produkovat kvalitnych rozdielovych ofenzivnych hracov a aj tych defenzivnych co na papieri vyzeraju dobre, maju ofenzivne chutky, paradoxne. To nema hlavu ani logiku. Zicovi sa keca, ale v tomto by som Scolariho nevinil, zobral co mal najlepsie po ruke, chcel hrat ofenzivny futbal, niekedy to vsak s tym materialom vyzeralo ako macko-pes. Ak Dunga pochopil, ze v dnesnom futbale sa na krasu hrat neda a za to ho kritizovali a nakoniec vyhodili, tak zobrali taktiez v ich lige uspesneho Menezesa, ktory pohorel a nakoniec najuspesnejsie duho za posledne obdobie Scolariho a Pereiru a ani ti neuspeli, nebude zrejme chyba v treneroch, ale niekde uplne inde. V hlupych ocakavaniach a nekonstruktivnych reciach.

Reagovat
Krtaa

Fakt bych vzal mirandu a Luise kteri měli mnohem lepší sezonu toť vše do defenzivy, Freda hned pryč jéikoz je absolutně z formy a costu, na kterého zapoměl a jak by jim vytrhnul trn z prdele

Reagovat
smazaný uživatel

duho *duo

Reagovat
livefan

Oscar základ v Chelsea hrál, jinak souhlasím. Například vynechaní hráčů Atletica a Lucase byla chyba.

Reagovat
db18

Mourinho mluví o opravdovém fotbalu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele