Schweinsteiger zůstává v Chicagu, podepsal nový jednoletý kontrakt

28.11.2018, 21:29
Aktuality
Minimálně tři roky bude Bastian Schweinsteiger hráčem Chicaga Fire. Německý záložník se do amerického klubu přestěhoval v březnu loňského roku a letos v lednu s ním podepsal nový jednoletý kontrakt. A smlouva poběží nadále, obě strany se totiž dohodly na jejím prodloužení do konce roku 2019...

"Pojďme pozvednout trofej. Věřím v tento klub a věřím i v to, že se můžeme stát mistry. Americké dobrodružství bylo pro mě i mou rodinu velmi zvláštní. Jsem rád součásti Chicaga Fire a moc si vážíme toho, že nás město přijalo s otevřenýma rukama," řekl Schweinsteiger.

34letý středopolař býval dlouhé roky důležitou součástí základní sestavy Bayernu Mnichov a v létě 2015 se rozhodl pro změnu, tehdy ho zaujala nabídka z Manchesteru United a po individuální stránce neudělal dobře. Angažmá na Ostrovech se mu nepovedlo, na podzim 2016 už nastupoval jen sporadicky a začalo se schylovat k jeho odchodu z Old Trafford.

Schweinsteiger za Chicago v lize a poháru nastoupil k 61 zápasům, v nichž dal sedm branek. Letošní sezona pro něho i spoluhráče přinesla zklamání, Chicago bylo čtvrtým nejhorším týmem celé soutěže a nepostoupilo do playoff.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nějak zestárl

Reagovat
Whitemedia

vypadá na 60

Reagovat
F.Torres

jeho kariéra zažila hodně strmý pád

Reagovat
Bandita_Harry

mourinho ho znicil

Reagovat
Agent z Melmacu

guardiola

Reagovat
Bandita_Harry

anča

Reagovat
Ross Geller

dlanča

Reagovat
Jardman

Stejně Basti Fantasty

Reagovat
Agent z Melmacu

Sebastian von Schweingensteidner

Reagovat
ondrvo

Legenda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele