Schweinsteiger bude řešit budoucnost, rozhodne se během několika týdnů

30.09.2019, 14:00
Aktuality
Poslední zápas sezony, dovolenou a také zvažování další budoucnosti před sebou má Bastian Schweinsteiger. Německý záložník hraje v zámoří za Chicago Fire, s týmem se neprobojoval do vyřazovacích bojů tamní Major League Soccer a v nadcházejících týdnech bude ve hře ukončení kariéry tohoto fotbalisty...

Chicago v noci jenom remizovalo s Torontem a přišlo o poslední naděje na postup do playoff. K jejich udržení by mu nepomohla ani výhra, sedmý tým Východní konference New England Revolution si totiž doma poradil s New Yorkem City a rozdíl mezi ním a Chicagem se zvýšil na šest bodů.

35letý Schweinsteiger v minulosti dlouhodobě odváděl cenné služby Bayernu Mnichov a německé reprezentaci. Z Bavorska odešel před čtyřmi roky a do března 2017 hájil barvy Manchesteru United, na Old Trafford s ním postupně přestávali počítat a vše vyvrcholilo odchodem do zámoří.

"Ještě nevím, co se stane, uvidíte," řekl na téma své další budoucnosti.

"Rozhodnu se v průběhu následujících několika týdnů," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (7)

Přidat komentář
havrys99

drž se Aničky hlavně

Reagovat
Zajda

Mohl zůstat. Chicago sice playoff neudělalo, ale herně to nebylo špatné, častokrát je trápila jen koncovka a byly z toho čast hodně smolné remízy.

Reagovat
KingMaster13

Vrať se do Německa

Reagovat
kattos

Teprve čerstvě 35

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá tak na 50

Reagovat
Kincl

Po O. Kahnovi hned druhý hráč proč fandit Bayernu :)

Líbil by se mi ještě v německu v nějakém týmu z druhé poloviny tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

V naši lize by byl jasne nejlepší. Chci ho k nám do Příbramí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele