Schwarz rezignoval na pozici trenéra Dinama Moskva

30.05.2022, 09:04
Aktuality
Dinamo Moskva po konci sezony opustil trenér Sandro Schwarz. Třiačtyřicetiletý kouč má volnou cestu k návratu do Německa, kde by měl usednout na lavičku Herthy BSC...

Moskevský klub dlouho pronásledoval mistrovský Zenit Petrohrad, nakonec však zakončil ročník až na třetím místě, takže půjde jenom do předkola Evropské konferenční ligy.

Dinamo neuspělo ani ve finále domácího poháru, když Spartaku Moskva podlehlo 1:2. Kromě toho musí hledat náhradu za odcházejícího trenéra Sandra Schwarze.

"Chtěl jsem u týmu dokončit sezonu. Situace ve světě ale není jednoduchá, takže finále poháru bylo mým posledním zápasem v Rusku. Mohu ujistit, že nejsem dohodnutý s žádným jiným klubem," řekl Schwarz, jenž na konci loňského roku prodloužil kontrakt do roku 2024.

Zatímco bývalý kormidelník Mainzu se má vrátit na bundesligovou scénu jako trenér Herthy BSC, ruský klub mezitím zahájil jednání s preferovanou náhradou Markem Nikolićem.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, sport-express.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
thiago_oder_nix

Ako mozete nepisat, ze Dinamo Moskva pojde do predkola Europskej konferencnej ligy??? Ruske kluby predsa boli z buducej sezony v europskych sutaziach vylucene!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele