Schuster rozložil zátěž na více hráčů, tah se mu zatím vyplácí

25.09.2008, 10:40
Aktuality
Real Madrid si pochutnal na Sportingu Gijon a minimálně do dnešního večera se posunul na druhou příčku tabulky španělské nejvyšší soutěže. Bílý balet vyhrál již čtvrté soutěžní utkání v řadě, jeho trenér Bernd Schuster tak může být spokojen...

"Hned na začátku sezony musíme odehrát hodně důležitých zápasů a je mezi nimi málo času. Hráči jako Torres, Saviola a Javi Garcia musí být připraveni naskočit každý den. Děláme si starosti o stav každého hráče," řekl po utkání Schuster.

Real vedl již o přestávce 3:0, po změně stran pak rychle přidal další čtyři branky. Hattrick zaznamenal Rafael van der Vaart, ze střeleckého spánku se díky dvěma trefám probudil kapitán Raul, o další dvě branky domácích se podělili Gonzalo Higuain a Arjen Robben.

"Výsledek po prvním poločase byl pro nás příznivý a bylo důležité druhý poločas odehrát lépe, než letos již několikrát, když jsme byli v podobné situaci. A i fanoušci chtěli vidět více branek," dodal Schuster.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

myslím,že Real bude i žhavý kandidát na titul v LM.No na finále to vidím každopádně!

Reagovat
madridcan

po tych rokoch je lepsie v LM nemat velke oci...

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

aby neskončil jako rafa ne, vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej zápas. Vaart se ukázal jako pravej playmaker, toho Real potřebuje, jen aby to dokázal i v těžších zápasech. Ale nutně dalšího útočníka...Saviola hrál dost trapně...Marcelo taky nic moc, ten zápas se mu nepovedl, zkusil bych místo něho v nějakých zápasech Drenteho.

Reagovat
RMCF

Saviola za tu chvilku co tam byl se jevil docela dobře...(neviděl sem posledních asi 5 minut) Raúlovi nahrál na gol. A Marcelo mě nepřišel špatnej. Drenthe na beka rozhodně ne, na těžší zápasy kde ej potřeba víc bránit je tam Heinze

Reagovat
smazaný uživatel

Jj...souhlasím...Saviola tam byl chvilku, Marcelo hrál docela dobře, ale nebyl to takový výkon jako v loňské sezóně...je začátek, tak snad se to pořádně rozběhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli Marcelovi dostáváme góly. I včera...

Reagovat
smazaný uživatel

no chvilka není 30 min...nic kromě nahrávky neudělal, nepodržel balon, nic nevymyslel...a marcelo podle mě neumí bránit, takže to už je jedno, jestli tam dáš Drenteho...navíc ten je aspoň bojovnej.

Reagovat
smazaný uživatel

So Saviolom sa zhodneme s Marcelom vobec. Marcelo ked je vzadu neurobi ho len tak niekto kdezto Drenethe fakt akoby tam nebol. To je horsie ako Salgado napravo a to uz je co povedat

Reagovat
smazaný uživatel

jakoby na te fotce Bernd kricel: Rozhodci piskni konec, chce se mi strasne kadit!! Uz jsem si na to i vyhrnul rukavy!!

Reagovat
madridcan

to si dneska vymyslal cely cas co si bol v skolke?

Reagovat
smazaný uživatel

ne to mi nadiktovala pani vychovatelka

Reagovat
božský John

tak ji vzkaz ze se moc nepredvedla....btw. docela jsme cucel jakou dardu jim dali...no Rafael se ukazuje jako vyborna posila a Higuain potvrdil skvelou formu...klepe na brany repre..jinak Gijon 1:6 s Barcou vo vikendu vcera 7:1 v Madridu..je mi jich lito..videl jsem je v Seville a moc se mi tam libili...skoda jich..

Reagovat
smazaný uživatel

Drentehe nei čístý obránce sekne mu více záloha tam je brutál a real taky

Reagovat
smazaný uživatel

V kolika jsi ho viděl hrát zápasech? Drenthe NE!

Reagovat
smazaný uživatel

real je muzstvo velkeho formatu a raul co predviedol vcera klobuk dolu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele