SCHOLL CHCE ZŮSTAT V BAYERNU

04.10.2005, 21:30
Aktuality
Veterán ve službách Bayernu Mnichov Mehmet Scholl chce zůstat na Allianz Aréně, dokud to jen bude možné. Scholl už odehrál v dresu úřadujícího mistra čtrnáct sezón.

35letého hráče v posledních letech trápí řada zranění, nicméně stále zůstává důležitou součástí Magathova týmu. "Budu hrát v klubu, dokud budou chtít, abych pokračoval," řekl Scholl pro sportovní deník Bild.

"Jestli však řekne Uli Hoeness, že už je na čase pověsit kopačky na hřebík, pak to udělám."

Předseda Bayernu Karl - Heinz Rummenigge však nemá podle svých slov nejmenší chuť, aby Scholl odešel. "Jsme s ním velmi šťastní a během zimy začneme vyjednávat o novém kontraktu. Jestli zůstane Scholl zdravý, můžeme ho potřebovat."

Autor: David Kubáň

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už je na konci kariéry, tak chce ukončiť v Bayerne, ktorý miluje.Navyše má tento rok dobré šance na titul v Bundeslige i dobré miesto v LM.Tento rok bude Bayern v LM veľmi silný-môj tip.

Reagovat
smazaný uživatel

nie len tvoj typ a este stale dokaze byt platnym hracom

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by zůstat pokud nebude zase zraněný tak bude určitě přínosem pro Bayern.lepší by bylo kdyby odešel po sezoně a po titulu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele