Scholes zřejmě na operaci

28.10.2007, 15:30
Aktuality
Nepříjemný problém má Paul Scholes. Záložník Manchesteru United si nedávno poranil koleno a mimo hru měl být několik týdnů, zdravotní pauza se však řádně protáhne. Anglického fotbalistu s největší pravděpodobností čeká operace a po ní třiměsíční přestávka...

Scholes vynechal utkání Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev a na hřišti se neobjevil ani včera, kdy Red Devils porazili Middlesbrough. První vyšetření odhalilo vážněji poškozené vazy a pokud se vyplní ty nejčernější předpoklady během dnešního vyšetření, bude muset hráč pod nůž a na trávníku se neobjeví minimálně tři měsíce.

Zkušený středopolař by se poté do hry vrátil až na začátku vyřazovací fáze Ligy mistrů. Manažer Sir Alex Ferguson je nyní jistě dvojnásobně šťastný, že v létě koupil Owena Hargreavese a ten po zotavení naskočil již ke včerejšímu duelu s Boro. Scholes ani zdaleka není jediným fotbalistou na marodce United - mimo hru jsou rovněž Neville, Foster, Silvestre a Park Ji-Sung.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
HOST*

chudak

Reagovat
HOST*

skoda fotbalu

Reagovat
HOST*

Scholes je čůrák simulantskej a nevim proč ještě hraje v MU

Reagovat
HOST*PPalmer

Idiote!

Reagovat
HOST*P4vliS

lol..jak tohle někdo může říct? asi nějaká lama..:D

Reagovat
HOST*

a nejspis pekne velka

Reagovat
HOST*giggs

Ty buzerante,skurvysyne,největší čůrák na světě seš ty,zasloužil by sis dostat přes držku a jít pak na invalidní křeslo

Reagovat
HOST*Devil

Ty pico ty asi fotbalu moc nerozumis co kdyz reknes ze Scholes je simulant . A jestli nevis proc tam hraje tak ses uplnej curak vyjebanej !

Reagovat
HOST*manchster87

jo ty kryple? asi vůbec neromíš fotbalu!! scholes je ikona!! pičo jedna!

Reagovat
HOST*

Toto může říct jen nějaký debil, který fotbalu vůbec nerozumí, Paul je v Manch United ikona ty iditote a ve středu záloze je nepostradatelný blbče, to samé platí pro Giggse a Nevilla, asi nesleduješ anglicku ligu

Reagovat
HOST*

to si to trosku pletes, ten o kom mluvis se jmenuje cristiano ronaldo

Reagovat
HOST*Devil

Neplete !ma pravdu , pochopil by jsi to taky ale asi nejsi fanda Man. Utd. tak dlouho !

Reagovat
HOST*

Stejně neni moc dobrej

Reagovat
HOST*Devil

Ses asi dalsi kokot ne !

Reagovat
HOST*

aha není moc dobrej tak proč hraje za MU ty si fakt piča!

Reagovat
HOST*

protoze man buznited je spatny tym???

Reagovat
HOST*Tony

Fandim Manchesteru od malička,prostě nedám na man dopustit ale Scholese fakt nemam rad!V poslední době mě hrozně sere na hřišti co předvádí...furt nahrává do zadu,neumí vystřelit což me na něm nejvíc zaráží,zrovna on kterej má ránu že by zboural branku a prostě nevystřelí!Radši nahraje do zadu,jsem rád že bude teď nějakej čas hrát Hargreaves!

Reagovat
HOST*orfi

Asi vidite malo zapasu manu ze kritizujete hru Sholese!!!

Velice uzitecny hrac ve stredu pole! Dobra strela a orientace ve vapne sir Alex dobre vi proc nikdy neprodal tohoto hrace! Glory,Glory Man.Utd.! Pride of the nord!

Reagovat
HOST*Tony

Prostě je to pravda co za poslední dobu předvedl prosim tě? Si blbec uplnej dobrou střelu má ale nevystřelí tak k čemu to je demente! Prostě Hargreaves je 100x lepší než ten zrzavej kreten fakt ho nesnášim miluju manchester vzdycky sem mu fandil a budu fandit ale Scholes je fakt už za slávou!!!Tečka konec ty nerozumíš fotbalu!!!

Reagovat
HOST*Devil

Styd se za to co tu pises za sracky ! Kdyby jsi byl fanda MUFC tak takhle nemluvis o hraci kterej vyhral s Man.Utd. Ligu Mistru ! Udelal toho pro klub hodne a jen piča muze rict ze je to zrzavej kreten . Za takove fandy Manchesteru se stydim i ja radej se dej na šachy a neser se do United !Ted konec ! Hnupe!

Reagovat
HOST*Tony

Ty vole ty si hňup ja se stydim za tebe!!!Vsadim se že nejvymenuješ hráče Manu s křestníma jménama blbečku.Neřikám že toho Scholes pro Man neudělal hodně,samozřejmě že byl dobrej...ja ho mel i rád,ale v poslední době jestli se na ty zapasy koukáš tak hraje strašně naprosto příšerně nic nevymyslí všechno tvoří Rooney,Tevez a Ronaldo a to jsou zrovna hráči který maj zakončovat a ne tvořit to by měl dělat Scholes a on to nedělá...prostě teď hraje špatně což je absolutní pravda a jestli si myslíš ze hraje dobře tak si uplnej debil,doufam ze se Paul po zranění opět vrátí do formy protože ted hraje strasne!!!

Reagovat
HOST*Devil

Krestnyma jmenama ! Z ktereho roku? Aby jsi to vedel ty ! A fanda kterej ma nekoho rad , a po te co neni ve forme jak za mlada po nem zacne plivat a urazet ho je chudak ! ! To muze jen ubozak a ne fanda ! Mel by jsi mu dekovat a ne mu nadavat do zrzavejch kretenu ! Toto co jsi napsal o Scholesovi by skutecnej fanda se srdickem v United nikdy nerekl ! Scholes , Giggs a Neville jsou pro praveho fandy United trochu vic nez jen hraci ! Ale to je skoda casu ti toto asi vysvetlovat! Napsal jsi neco co urazi kazdeho spravneho fandy United i kdyz Scholes ma nejlepsi asi za sebou toto se nerika ! Scholes je borec !

Reagovat
HOST*Devil

A kdo je potom hnup ? ! Napred napises ze SCHOLES JE ZRZAVEJ KRETEN A ZE HO NESNASIS A ZE MA UZ ZA SLAVOU a pak napises ze DOUFAS V JEHO NAVRAT DO FORMY ! Trochu nevis co pises ne ? Ze si tak protirecis ! Ty jsi hnup !!!

Reagovat
HOST*Gazza

Jak si tu tak v klidu čtu , tak kretén je tady Tony a ne Scholes . Nemám nic proti Hargreavesovi , ale Scholesovi nesahá ani po kotníky . Hurá na Arsenal a Dobrou noc .

Reagovat
HOST*Tony

Scholes mě tedka prostě sere...me je jedno že Vám to něpříde,že nehraje dobře a jo doufam,že se vrati do formy a bude rozdavat ty úžasný přihrávky,který uměl dřív,nevim jestli si už nevěří nebo co,ale hraje špatně prostě!To sem přehnal s tim,že sem řekl,že je zrzavej kteren,to je pravda...omlouvam se.A myslim,že jsem asi tak 5x větší fanda United než vy všichni dohromady!Kolikrát jste byli na Old Trafford?Chystáte se tam? Prostě miluju takovýhle keci,že nemam srdíčko pro Man Za toho Scholese se fakt omlouvam,ale ted sï myslim,že je momentálně nejslapší článek United a třeba se to změní...doufam

Reagovat
HOST*Tony

Jen tak pro Gazzu proč je Hargreaves v reprezentaci Albionu a Scholes tam neni? Asi proto že je Scholes na reprezentaci moc dobrej viď?

Reagovat
HOST*Devil

OK !!! Nejsem Gazza ale Scholes tam neni kvuli tomu ze se sam repre vzdal. A na konci minule sezony ho trener Anglicke reprezentace premlouval at se vrati ! On nechtel ! Je ale asi fakt ze v repre v soucastne dobe by nemel flek . A to jestli nekdo byl nebo ne na Old Traffort neznamena kdo je jejich vetsi fanda ! Ja tam byl jednou v zivote na ligovem zapase proti Newcastle a byl to jeden z mojich nejvetsich zazitku ! Urcite se tam ale nekdy pojedu podivat znovu ! Kdyz Manchester prohraje tak jsem celej tyden nasranej a uz se tesim na jejich dalsi spil . Opravdu tim fotbalem ziju a proto bych se nerad hadal o tom kdo je jejich vetsi fanda . Je to blbost a mozna ze jeste vetsi blbost se hadat s fanouskem Man. Utd. Mozna na Scholese mame jinej nazor ale i tak by jsme meli oba tahat za stejnej konec lana ! Proto doufam ze co jsme si to jsme si a konec ! Uz me to nebavi hadat se s nekym kdo fandi taky United ! Ted nas ceka Arsenal a to nebude zrovna prochazka v ruzove zahrade ! A hlavne doufam ze posranejm Rimanum natrhneme prdel i v čele s Tottim v Lize mistru , ale ten spil je jeste daleko !Glory Glory Man. United.........čus !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele