SCHOLES: MUSÍME PORAZIT BLUES

26.03.2007, 19:10
Aktuality
Bitva o titul anglického šampiona po reprezentační přestávce vstoupí do své rozhodující fáze. Nejlepší výchozí pozici má Manchester United, o šest bodů zpět je obhájce trofeje z posledních dvou let Chelsea. "Rudí ďáblové" si tak mohou dovolit i nějakou tu ztrátu, záložník Paul Scholes však na nic podobného nemyslí...

Zápas mezi oběma rivaly mělo stadion Stamford Bridge vidět 14. května, kvůli postupu Chelsea a Manchesteru United do semifinále FA Cupu však byl přesunut na 9. května. Nabízí se tak malá paralela. Loni Chelsea po domácím vítězství nad Manchesterem slavila titul, letos tomu může být naopak.

"Vyhrát ten zápas bude znamenat, že si titul skutečně zasloužíme. Mně je celkem jedno, kdy s Chelsea budeme hrát. Všichni ten zápas chceme vyhrát, a to ať už budeme v jakékoliv pozici," říká Paul Scholes, který se v současných dnech může koncentrovat na své výkony v dresu Manchesteru United. Zkušený záložník totiž již dříve ukončil reprezentační kariéru a zápasy kvalifikace o postup na ME 2008 se ho tak netýkají.

"Za žádných okolností na Stamford Bridge nesundáme nohu z pedálu. Nebudeme hrát na remízu, to není náš styl hry, bereme vždy jedině vítězství. A oni nás tam několikrát porazili v posledních letech, tak jim to budeme chtít vrátit," varuje Scholes Chelsea.

Letošní klubová sezóna se může nést ve znamení Manchesteru United a Chelsea. Oba celky kralují anglické lize, ve hře jsou i v FA Cupu a Lize mistrů a v obou soutěžích se mohou potkat až ve finále. Chelsea letos jednu trofej již má, když triumfovala v Carling Cupu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sakra to bude match, už se nemůžu dočkat, 6 bodů neni zas takovej náskok, když nás čeká ještě vzájemnej zápas.

příde krásnej finish chelsea a titul zase poputuje na sfamrod bridge

Reagovat
HOST*forrest23

Jedine tehdy, kdyz Manchester 3x prohraje, vzhledem k tomu, ze za celou sezonu prohral 3x, nemyslim si, ze si to v poslednich 8 zapasech nechaji vzit... Na titul letos zapomente :)

Reagovat
HOST*Michal

manu trikrat prohrat? asi spatne pocitam, ale pokud blues doma porazi manu, tak rozdil bude 3 body s tim, ze blues budou miti lepsi vzajemnou bilanci, ktera rozhoduje pri postupu (titulu) ci sestupu... z toho vypliva, ze manu bude miti teoreticky 3 body naskok, ale prakticky jen 2, protoze pri stejnem poctu bodu...fandim blues, ale letos si to zaslouzi red devils. chelsea navic ceka tezky zapas na arsenalu

Reagovat
HOST*Lukas

No to si pis, ze spatne pocitas. Pri rovnosti bodu rozhoduje rozdil ve skore a ne vzajemne zapasy. Man Utd muze klidne 2x prohrat a porad vyhraje titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne. A stejně. Manchester je letos tak skvělý, že si náskok s přehledem udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Baroš vypadá jak trotl... ale aspon už není takova slečinka....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele