Schmidt zůstane trenérem Benficy, prodloužil smlouvu do roku 2026

01.04.2023, 11:56
Aktuality

Benfica zažívá povedenou sezonu pod vedením Rogera Schmidta, jenž byl nyní předčasně odměněn. Německý kouč podepsal nový kontrakt do roku 2026...

"Je mi velkou ctí být součástí Benficy. Abych byl upřímný, na začátku jsem nečekal, že podepíšu novou smlouvu tak brzy, ale dělám to se stoprocentním přesvědčením. Cítím, že jsem na správném místě, a jsem velmi rád, že mi Benfica věří, zejména prezident Rui Costa, Lourenço Coelho a celé představenstvo," řekl Schmidt po podpisu nové smlouvy.

"V Benfice jsem velmi šťastný, máme vynikající tým a fanoušci jsou fantastičtí! Doufám, že budeme i nadále hrát dobrý fotbal, jdeme za tituly a to je pro mě velká motivace! Bylo to pro mě jasné rozhodnutí spojit budoucnost s Benficou," dodal německý kormidelník.

Schmidt před příchodem do lisabonského klubu vedl dva roky PSV Eindhoven, působil rovněž v Paderbornu, Salzburgu a Leverkusenu. Po odchodu z farmaceutického mužstva si vyzkoušel exotické angažmá v Číně, působil na lavičce Beijingu Guoan.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele