Schéma Coupe de la Ligue 2010/2011

11.07.2010, 13:27
Aktuality
První kolo francouzského Coupe de la Ligue je na programu již 30. a 31. července 2010. Finále se pak odehraje jediné kolo před ukončením ligy - 23. dubna 2011.

V té úplně první části Coupe de la Ligue se utkají všechny třetiligové profesionální týmy (Amiens, Guingamp, Bastia a Strasbourg), k nimž se připojí dvacítka celků z Ligue 2. Z dvanácti postupujících se 24. a 25. srpna dostane šest do další části - nyní se k nim již přidá čtrnáctka prvoligových klubů, jež se letos neukážou v pohárové Evropě.

Deset postupujících čekají další vyřazovací boje 26. a 27. října - teď již s těmi prvoligovými mačafty, které se představí v evropských pohárech - tedy Olympiquem Marseille, Olympiquem Lyon, AJ Auxerre, Lille OSC, Montpellierem Hérault a Paris Saint-Germain. Čtvrtfinále je na programu 9. a 10. listopadu, na semifinále se můžeme těšit až v novém roce - konkrétně 18. a 19. ledna. Až jedno kolo před koncem Ligue 1 se dozvíme vítěze francouzského Ligového poháru - v sobotu 23. dubna se finále tradičně odehraje na Stade de France.

Rozlosování prvního kola je již známé - nejzajímavější budou asi duely čtyř nedávných provoligistů - Le Havre se utká s Le Mans, Boulgne se postaví Nantes.

Všechny zápasy 1. kola:
Angers SCO - SC Bastia
Evian TG FC - RC Strasbourg
Grenoble Foot 38 - EA Guingamp
Clermont Foot - FC Metz
Dijon FCO - Amiens SC
ESTAC - Stade de Reims
Tours FC - Vannes OC
AC Ajaccio - FC Istres
Boulogne Côte d'Opale - FC Nantes
Havre AC - Le Mans FC
Stade Lavallois - Châteauroux
CS Sedan - Nîmes Olympique

Autor: Anna-Marie Kroupová / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele