Schalke už na titul nemyslí

29.10.2007, 14:34
Aktuality
Ne právě povedený vstup do nové sezony zřejmě připravil Schalke o možnost bojovat o německý titul již na začátku soutěžního ročníku. Alespoň si to myslí generální manažer celku z Gelsenkirchenu Andreas Muller, jehož mrzý příliš nízké číslo na kontě vyhraných zápasů...

Schalke po jedenácti kolech sice figuruje na páté příčce, na vedoucí Bayern Mnichov ovšem již v tuto chvíli ztrácí devět bodů. Německému klubu v tomto ohledu není nic platné, že letos prohrál jenom jednou, pouze čtyři výhry jsou na takový klub opravdu málo.

"Pouze čtyři výhry v jedenácti zápasech je příliš málo. V tuto chvíli se už nemůžeme bavit o mistrovském titulu. Musíme hledět pouze na Werder, Hamburk a Karlsruhe," smířil se Muller s bojem pouze o druhé místo.

Schalke na tom v tuto chvíli není nejlépe ani v Lize mistrů. Se třemi body je sice o skóre před poslední Valencií, v následujícím kole ovšem doma přivítá rozjetou Chelsea a potom jede do Valencie. Pokud by neuspělo ani v jednom z těchto zápasů, mohlo by se rozloučit s vidinou účasti mezi šestnácti nejlepšími kluby Evropy.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Madridista

No to byli dost naivni, pokud si mysleli, ze budou atakovat Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak kdyby se jim vyhýbali zranění tak by to až zas tak naivní nebylo. Ale s půlkou sestavy zraněnou se o. ten titul hraje dost těžko.

Reagovat
HOST*Balu

Suhlasim s nazorom hore ze boli naivnyak si mysleli ze mozu konkurovat Bayernu.Podla mna otazka na zaciatku rocnika neznela ci ziska Bayern titul ale skor v ktorom kole. Nielen pre mna ale asi pre vacsinu by bolo prekvapenim ak by titul ziskal niekto iny ako Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Mnichov jsou nej

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*

pan/paní/redaktorka by si mohl/a/ zopakovat pravopis -

mrzý!!

Reagovat
HOST*HOST*HOST*

z toho jsem se taky málem

Reagovat
HOST*Klegi

Nehledě na to, že Bayern bude o přestávce 100% znovu posilovat kádr, který se kvůli zraněním zúžuje .

Reagovat
HOST*nico26

Reagovat
HOST*

bayern 4ever nejaky sracky ze schalke se můžou jit vysrat

Reagovat
HOST*Joker

Co to ty drewak......ani poradne nevis kde bayern hraje a delas tu machra.....ja sem srdcar....a Schalke je muj tym ktery miluju....a milovat budu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele