Schalke přišlo o dalšího útočníka, mimo hru je Huntelaar

29.10.2016, 15:43
Aktuality
Schalke se po mizerném vstupu do sezony zvedlo a začalo pravidelně sbírat body, v honbě za dalšími mu ovšem jen tak nepomůže Klaas-Jan Huntelaar. Nizozemský útočník před sebou má několikatýdenní pauzu, během dnešního tréninku si totiž poranil koleno...

"Zranění vazů na našem posledním tréninku: Schalke bude několik týdnů bez Klaase-Jana Huntelaara. Brzy se uzdrav," oznámil vestfálský celek na twitterovém profilu.

Huntelaar letos nastoupil k deseti soutěžním zápasům a dal tři branky. Poprvé bude v sestavě chybět již dnes, kdy na Schalke čeká tradiční derby v Dortmundu.

Nizozemský střelec není jediným zraněným útočníkem v kádru Schalke, vinou problémů s kotníkem bude ještě několik měsíců chybět Breel Embolo, na větší herní vytížení se tak může těšit Franco Di Santo.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

taky jsem na to myslel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele