Schalke oficiálně dokončilo příchod Rudyho

27.08.2018, 21:26
Aktuality
Sebastian Rudy mění po pouhém roce znovu dres. Nyní již bývalý záložník Bayernu Mnichov přestoupil do Schalke, které za něho poslalo 16 milionů eur, samotný hráč ve svém novém působišti uzavřel čtyřletou smlouvu...

Německý reprezentant je odchovancem Stuttgartu, kde také poprvé nakoukl do Bundesligy, načež se stěhoval do Hoffenheimu. Ve vesnickém celku se vypracoval mezi opory, což platilo sedm let.

Před startem uplynulého ročníku se potom Rudy po vypršení kontraktu vydal do Mnichova, kde uzavřel kontrakt s Bayernem, ovšem natrvalo se do základu neprosadil.

Po pouhém roce proto osmadvacetiletý středopolař zamířil do Schalke, kde by měl mimo jiného pomoci mladým spoluhráčům svými zkušenostmi. "Jsme rádi, že jsme získali Sebastiana. Přivedli jsme inteligentního a skvěle technicky vybaveného hráče, který své kvality prokázal i na mezinárodní úrovni," pochvaluje si trenér Domenico Tedesco.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A kde je Thiago?

Reagovat
smazaný uživatel

Zadarmo podepsat a za 16 mega prodat. Jak to ti Bavori dělají.

Reagovat
TheTopFootbaler

Coman zraněný, Rudy prodaný, Robbery staří, Lewa z formy...Tahle sezóna by konečně mohla být zajímavá a nehegemonická.

Reagovat
Jardman

Lesa z formy?

Reagovat
Jardman

Lewa

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak MS se mu krutě nepovedlo, je mu 29. Tohle klidně může být nepovedená sezóna z jeho pohledu, důležitý bude začátek.

Reagovat
Rich

Údajně Bayern neplánuje koupit křídlo, i přesto, že Coman bude k dispozici možná ke konci roku. Tak nějak doufám, že Uli kecá a pracuje na příchodu třeba Martiala.

Reagovat
smazaný uživatel

Spomina sa Draxler v suvislosti s vymenou za Boatenga do PSG.

Reagovat
vladino10

Hoeness aj Rummenigge výslovne popreli, že by mal niekto na krídlo prísť..draxlera zjavne z nejakého dôvodu nechceme- príležitostí podpísať ho tam podľa mňa bolo posledné roky už viac..

A Kovac sa dnes vyjadril, že má pocit, že boateng ostane..

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo uz je to jak pises, mal som si prv precitat twitter

Reagovat
Rich

No možný je i Cuadrado, ale jaká je šance, že by přišel. Draxler, já nevím, on má někdy dobré chvilky někdy zase špatné, podle mě na Bayern nemá prostě.

Coman i Gnabry jsou zraněný a skleněný, chtělo by to, aby přišla nějaký posila ještě. Takhle ta ligy mistrů není moc reálná.

Reagovat
blackhawk88

Robben a Ribery su tiez skleneny, a necudoval by som sa ak by sa v najblizsom kole niekto z nich zranil, ale potom to bude pre Hoenessove spamatanie sa, uz neskoro

Reagovat
Rich

No můžeme jenom doufat, že se to nestane, jinak by Kovač musel buď hrát 4-4-2 a nebo hrát s Mullerem a Jamesem na křídle.

Reagovat
John Obi Mikel

Goretzka může hrát na křídle, ne ?

Reagovat
Rich

Spíš by hrál na ofenzivním záložníkovi na postu Mullera, ten by se zase posunul na křídlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Ok.

Reagovat
vladino10

Na tú obranu alebo zálohu na papieri aj tak nikto z tímov v bl nemá..Lewa bude v pohode a aj ten handicap v podobe možno slabších krídiel ako obvykle ten zvysok zostavy ktorý je top proste prevalcuje (aspoň v bl)..

Inak tam je ešte gnabry, teoreticky james a muller..+ ribery mal v závere minulej sezóny veľmi dobrú formu..

Rudy chýbať nebude, veľký sympaťák, ale bohužiaľ by si nekopol ani v prípade ak by sa javimar zranil..

Takže za mňa je Bayern stále oproti zvyšku bl inde- ale bol by som rád ak by si mal pravdu a niekto ho poprehanal..avšak dúfam, že ho poprehana niekto kto ukáže kvalitu, resp že k tomu preháňaniu nedôjde iba preto, že Bayern má tie krídla slabšie obsadené- ale proste preto, že v bl vyletí niekto kto dokáže udržať dobré výkony celú sezónu..

Reagovat
TheTopFootbaler

Ta obrana je na poměry BL fakt neskutečná, no. Tak ale snad třeba Schalke nebo Leverkusen trochu Bayern proženou.

Reagovat
Jardman

Super, na Bayern nemá, ale sympatický kluk, hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Vela zdaru! V Schalke moze byt o mnoho platnejsi nez bol v Bayerne!

Reagovat
Eichel

Veľa štastia, mohli ho ešte sezónu skúsiť, je to sympaťák a bojovník

Reagovat
20fredy20

stale tu riesite len kridla ale minulu sezonu sme zhoreli na neschopnost zakoncenia lewandowski / muller

Reagovat
vladino10

no muller sa napriklad proti realu do zakoncenia ani nedostal

ale vtedy hral z kridla on no..

ale nezhadzoval by som to iba na lewu (aj ked ma sral najviac)- proti madridu sme mali taku porciu sanci, ktore mal ci uz hummels, skvelo hrajuci ribery si odkopol jednoduchu loptu prec sam pred brankarom v prvom zapase kde mohol zvysovat na 2:0 pre bayern atd..

tak ci tak su ale tie kridla asi najvacsia slabina- ak by boli vsetci zdravi tak ok, lenze to nebudu a napriklad teraz je k dispozicii iba R+R- a nejake ozivenie z lavicky v pripade ak budu vyflusnuti ku koncu zapasu viac menej neexistuje..proti realu sme skapali aj na kridla- ked bolo treba hrat vabank tak sa do ofenzivy ponukal z lavice len jeden jediny hrac- wagner..

Reagovat
20fredy20

proste nemam dobry pocit z lewandowskeho ktory podla mna u nas nasilu a ked bude treba zabrat nezabere ako minuly rok

Reagovat
Rich

Já musím souhlasit s vladino10 v rámci křídel proti Realu nemohl hrát Coman, jelikož byl zraněný a Ribery a Robben prostě už v posledních minutách nemohli. Muller makal, jinak Lewandovskim si nejsem moc jistý, ale bohužel v současné době není moc dobrých hrotových útočníků, takže nahradit by ho bylo složité, pokud by tedy Bayern nevysolil velký prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudy je vemi dobrý defenzivní univerzál, který každý zápas odehraje naplno.. bohužel nikdy neměl na víc než na průměrný celek Bundeslǔg, kdysi jsem nechápal jeho přestup do Bayernu.. (možná známosti agenta s někým z Bayernu???) nevim.. bylo jen otázka času než odejde

Reagovat
Bayern +

Tak veľa šťastia! Sympaťák, začiatok mal vlani o takomto čase skvelý.

Reagovat
irik

Reagovat
Rudnevs

V 11 Freunde to vedeli už pred rokom:

- https://pbs.twimg.com/media/Dlt78zrX0AEZyQf?format=jpg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele