Schalke má nového trenéra, kormidla se ujme Büskens

07.03.2022, 19:39
Aktuality
Schalke vyřešilo otázku nového trenéra a do konce sezony do této funkce povýší Mike Büskens. Ten pracoval jako asistent včera odvolaného Dimitriose Grammozise, jemuž zlomila vaz domácí porážka 3:4 od Hansy Rostock...

"Bývalý asistent trenéra projevil ochotu ujmout se dočasně uvolněného místa a tým tak povede ve zbývajících devíti zápasech. Poté se vrátí do pozice asistenta trenéra," oznámil vestfálský klub v oficiálním prohlášení.

Schalke loni sestoupilo z německé nejvyšší soutěže a letos se mu zatím nedaří podle představ, v tabulce je šesté a o víkendu se zvětšila jeho ztráta na konkurenci. Manko na třetí St. Pauli činí šest bodů, stejně jako na druhý Darmstadt.

53letý Büskens se Schalke spojil už převážnou část aktivní kariéry, někdejší krajní záložník vedle toho hrával i za Düsseldorf a Duisburg.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Rudnevs

Dobrá volba. Mike na to má (už zopárkrát Schalke dočasne trénoval a má snáď najlepší bodový priemer), len doteraz nedostal poriadnu šancu. Mnohí volali už okolo roku 2012 po jeho trvalom príchode, netušil som, že sa toho ešte dočkám, ale držím palce.

Keď už nič iné, aspoň nebude treba platiť ďalšieho trénera.

Reagovat
verv

Asi logická volba, teď by se narychlo těžko hledal někdo lepší. Ale že bych mu věřil, že dokáže Schalke nějak výrazně pozvednout a dovést k postupu, to úplně ne. Přece jenom byl do teď členem toho "neúspěšnýho" realizačního týmu. Ale rád se budu mýlit, los teď nemá úplně špatnej, tak třeba se mu podaří ten tým vyladit na ty klíčový závěrečný zápasy.

Reagovat
DidusIneptus

Schalke, vítej v 1.bundeslize!

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele