Schalke má nového trenéra, jmenovalo Bauma

30.09.2020, 18:36
Aktuality
Manuel Baum se stal novým trenérem Schalke. Bývalý kormidelník Augsburgu na lavičce tradičního klubu nahradí Davida Wagnera, přičemž uzavřel dvouletý kontrakt...

Rodák z Dingolfingu se do podvědomí fanoušků zapsal jako trenér Augsburgu, na jehož lavičce vydržel dva a půl roku. Posléze vedl německou dvacítku a osmnáctku.

Právě odtud se Baum stěhuje do Gelsenkirchenu, kde má za úkol zlepšit výsledky Schalke. To navázalo na nevydařenou druhou polovinu minulé sezóny a po dvou kolech zůstává bez bodu, což stálo místo trenéra Davida Wagnera.

"Manuel Baum je vhodným trenérem pro Schalke. Když se podíváte na týmy, které vedl, zjistíte, že měly jasně daný styl hry a systém. To je pro nás důležitý faktor," řekl sportovní ředitel Jochen Schneider, jenž do role asistenta jmenoval bývalého obránce Nalda.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
andrew96

Z avizovaných možností horší varianta.

Reagovat
jmenujusehonza

Já bych ho nezatracoval. Uvidíme co z týmu vymáčkne.

Reagovat
Rudnevs

Nechcem byť pesimista, ale toto nie je dobrý ťah, proste taká voľba úplne bez nápadu... Viem, že do Schalke teraz veľké mená moc nepôjdu, ale aj tak si myslím, že s trochou kreativity sa to dalo vyriešiť aj lepšie. Pri pohľade na tých kandidátov, o ktorých sa v posledných dňoch špekulovalo, to nie je nič nečakané, ale osobne dúfal som aspoň v toho Wilmotsa.

Ale páči sa mi, že po Pacienciovi z Frankfurtu prichádza i Rønnow (na výmenu za Schuberta) a to som ešte kdesi čosi počul o príchode da Costu...

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeho tradiční rukopis....může mi ho někdo přiblížit, prosím ?

Reagovat
Csaplárova past

To je jedno. Když vidím los, Schalke udělá z následujících 7 zápasů tak 4 body ....

Reagovat
smazaný uživatel

ty bych asi bral.....nejde ale o následujících 7 zápasů, proto mne to zajmá. Já měl Augsburg vždycky za takový snaživý jelita, tak mne zajmá ten tradiční rukopis o kterém se výše píše. Protože já ho neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznam ale RIP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Schneider fandí Dortmundu...

Reagovat
Rudnevs

Aj samotní fans Dortmundu si prajú záchranu Schalke. Síce Schalke “neznášajú”, ale zároveň ho potrebujú, aby sa zachovala tradícia a aby mali koho “neznášať”.

Ale inak súhlasím, Baum je dosť o ničom voľba...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele