Schalke je připraveno jednat o nové smlouvě s Hildebrandem

22.03.2012, 15:49
Aktuality
Timo Hildebrand dostane možnost prodloužit si své angažmá v Schalke. Zkušený německý brankář má v Gelsenkirchenu smlouvu jenom do konce letošní sezony, vedení bundesligového klubu se ovšem nebrání jejímu prodloužení a je připraveno jednat...

Mezi tyčemi Schalke se během posledního roku vystřídalo hned několik gólmanů. Jedničkou byl Manuel Neuer, po jeho přestupu do Bayernu pak dostal důvěru Ralf Fährmann. Ten se ovšem brzy vážně zranil, na plac tak musel Lars Unnerstall a vedení následně na rychlo angažovalo Hildebranda. 32letý brankář si na svůj debut musel počkat do poloviny prosince a jako jednička nezačal ani druhou polovinu sezony, vše změnil duel s Wolfsburgem a v něm zranění Unnerstalla.

"Timo Hildebrand má smlouvu do konce sezony, v dohledné době si pak jistě sedneme a o všem si promluvíme. S Timem se navzájem známe velmi dobře," sdělil sportovní ředitel Horst Heldt a připomněl společné působení ve Stuttgartu.

"Probereme všechny aspekty a řeč přijde i na jednání o nové smlouvě. My jako klub si dovedeme představit, že s Timem Hildebrandem podepíšeme novou smlouvu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Filip12

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebýval v takový tý reklamě na pneumatiky?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo byl

Reagovat
Filip12

Michelin ? to byl Adriano v kostýmu simtě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DosSantosAveiroCR9
Reagovat
Filip12

ježiš tuhle reklamu si pamatuju s DSF když sem v neděli koukal na Doblbas nebo jak se to jmenovala ta talkshow s fotbalovýma osobnostma

Reagovat
insane

o něm jsem si kdysi myslel, že bude patřit mezi nejlepší brankáře světa a bude vyhrávat velký trofeje. škoda toho hodně nepovedenýho angažmá ve valencii, která v tý době navíc byla v ohromný herní krizi. dost mu to pokazilo kariéru.

Reagovat
FC Porto FC

on ji ale taky moc nepomohl

Reagovat
insane

to ne. řekněme, že se s tou hrůzostrašnou formou týmu svezl taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Shalke 04 !! Timo

Reagovat
smazaný uživatel

Péťou ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele