Schalke by měl převzít David Wagner

30.04.2019, 14:49
Aktuality
Příštím koučem Schalke 04 by se měl stát David Wagner. Někdejší manažer anglického Huddersfieldu by měl být oficiálně uveden do funkce po nejbližším utkání s Augsburgem.

Wagner, který je bývalým hráčem Schalke a podílel se na vítězství v Poháru UEFA v roce 1997, opustil na jaře Huddersfield po vzájemné dohodě. Předtím dovedl klub k nečekanému postupu do Premier League a v nováčkovské sezoně jej dokázal zachránit. Letos ho už ale nahradil Jan Siewert a ani on nedokázal s mužstvem uniknout sestupu z nejvyšší soutěže.

Schalke se v této sezoně sice probojovalo do osmifinále Ligy mistrů, kde nestačilo na Manchester City. Především v domácí soutěži ale zažívá tragický ročník. Po 31 kolech je na patnáctém místě. Nepomohla ani výměna trenéra, kdy Domenica Tedesca vystřídal dočasně Huub Stevens.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrá volba

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá volba

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich volba

Reagovat
andrew96

Wágnerova volba.

Reagovat
salaminoo

Babiččina volba

Reagovat
Müllered

Crafákova volba

Reagovat
Bastaron

Reagovat
wishmaster

Sophiina volba

Reagovat
smazaný uživatel

Zemanova volba

Reagovat
smazaný uživatel

Tátova volha

Reagovat
stas87

Franta nasral na trabanta.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kucka

Reagovat
PISTOLERO

A dost!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Briggus

Reagovat
juveforever

škoda že ne Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

8==> ~~

Reagovat
Pride

Volba Davida Wagnera.

Reagovat
Rudnevs

Diskusia Eurofotbal je holt pre bláznov tá správna voľba.

Inak, na Wagnera (pokiaľ sa teda trénerom S04 skutočne stane) som veľmi zvedavý, dobré je, že je to koncepčné riešenie, ale uvidíme, ešte zatial v BL netrénoval. Mimochodom, len taká zaujímavosť, za Schalke už hral, dokonca s ním vyhral UEFU. Takto vtedy vyzeral: https://tinyurl.com/y5ybram5

A v Lauterne to je inak taktiež zaujímavé, má sa potvrdiť príchod investora Beccu, podľa Bildu je už hotovo...

Reagovat
stas87

To znamena konkretne co? Stabilizacia v tretej lige a do dvoch rokov utok na postup do 2.BL? A ten Becca investuje do coho?

Reagovat
Rudnevs

Je to obchodník s nehnuteľnosťami. Pokial sleduješ cyklistiku a pamätáš si Leopard Trek (jazdili tam A. a F. Schleck, Voigt, Cancellara a spol.), tak to bol jeho tím. A taktiež v Dudelange, ktorý sa dostal do EL, je mecenášom.

Po športovej stránke neviem presne, čo to znamená, teraz som to nejaku dobu moc nesledoval a keďže ešte neni oficiálne predstavený, tak asi ani nejake plány známe nie su. Ale špekuluje sa, že chce odkúpiť štadión i s pozemkami. A samozrejme by tým bola zaistená licencia.

Reagovat
Kixi Syhimour

Huddersfield jsem nesledoval a ani nesleduju. Nicméně dostat tenhle kádr už jen do PL je obrovský úspěch + ho tam ještě rok udržel, to je velmi obdivuhodné. Ještě k tomu rezignoval sám, tak ví co dělá, nicméně současné Schalke je, přepokládám, neuvěřitelnej bordel, tak jsem zvědav.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele