Sázkové tipy na víkend (3)

04.05.2013, 13:09
Tipy a analýzy
Dalšími dvěma tipy se pokusíme vylepšit špatnou bilanci, kterou jsme nastartovali v předchozích dvou týdnech. Dnes věříme výhře Livorna v italské Serii B a minimálně třem gólům v duelu Dumbarton - Partick ve skotské Division 1.
Itálie, Serie B: Ternana - Livorno (sobota 15:00)

Italská Serie B se blíží ke svému konci a zbývají odehrát pouze poslední tři ligová kola. Soutěž se stále vyplatí sledovat, poněvadž hned několik týmů má o co hrát, a to ať už mluvíme o bojích o udržení v soutěži nebo naopak o postup do Serie A.

Hostující Livorno je právě jedním z týmů, které stále bojují o postup do nejvyšší italské soutěže. "Labronoci" aktuálně drží třetí místo ligové tabulky, které by v konečném verdiktu znamenalo postup do Play Off o poslední postupové místo do Serie A, ovšem s tím se určitě nespokojí, jelikož na přímý posun tento celek aktuálně ztrácí pouze dva body a navíc má zápas k dobru. Livornu dnes bude chybět obránce Ceccherini a útočník Siligardi (2. nejlepší střelec týmu), ovšem to by vzhledem k silné lavičce neměl být problém.

Domácí Ternana se nachází v pozici, kdy už prakticky o nic nehraje, je ve středu tabulky a relativně v klidu. Motivace se tedy u domácích lehce hledat nebude, o čemž svědčí poslední odehrané zápasy tohoto celku. Během celého ročníku Serie B navíc Ternana patřila k nejhorším celkům ligy co se zisku bodů z domácích utkání týče. Ternana má navíc velké problémy se sestavou, protože chybí hned šest hráčů A-týmu a další tři hráči z rezervy (Piscane, Lauro, Fazio, Deo, Dianda, Gotti, Nole,Vitale, Maniero). Dotknout by se tyto ztráty měly prakticky na všech postech od obrany až po útok.

Pro hostující celek hrají nejen absence na domácí straně, ale také velká motivace ještě na poslední chvíli získat postupové místo a nestrachovat se o něj v rámci Play Off. Věřím, že Livorno dnešní zápas zvládne a udělá rázný krok k postupu do Serie A.

Tip: Livorno
Kurs: 1.70
Sázková kancelář: Interwetten
Vklad: 5/10
Tipér: Milas


Skotsko, Division 1: Dumbarton - Partick (sobota 16:00)

Dumbarton je v plné síle bez absencí a na konci ligové soutěže v solidní formě. Domácí celek vyhrál poslední tři soutěžní utkání a dohromady v nich nastřílel deset branek. Produktivita Dumbartonu nebyla během celého ročníku problémem, o lepší pozice se ovšem připravil díky velmi špatné obraně, když za pětatřicet odehraných zápasů obdržel hned třiaosmdesát branek, což je nejvíce hned po beznadějně posledním celku tabulky Airdrie, ten jich inkasoval ještě o pět více. Hostující Patrick už má jistý postup do skotské Premier League. Konec sezóny ale nevypouští a snaží se těšit své fanoušky i v době, kdy je rozhodnuto. Patrick během celého ročníku hýřil ofenzivní aktivitou, když nastřílel vcelku s přehledem nejvíce branek z celé soutěže. Dnes budou hostům chybět obránci O’Donnell s Pattonem a také záložnk Welsh s útočníkem Craigenem.

Oba celky už prakticky o nic nehrají, což by mohla být šance pro uvolněný fotbal plný útokú a hlavně branek, což je ve skotské Division 1 celkem tradicí. Pokud se na oba celky podíváme statistiky, tak zápasy Dumbartonu letos znamenaly skoro vždy spoustu gólů, pouze šestkrát v nich padly méně než tři. Hostující Patrick je též velmi střelecky úspěšný, naposledy hrál 3:3 s Dunfermline. Očekávám, že v zápase padnou alespoň čtyři branky.

Tip: Over 3 goals
Kurs: 1.83
Sázková kancelář: Pinnacle Sports
Vklad: 5/10
Tipér: Milas


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a já se těšil že tu bude opět úspěšný tipér Simferopol

Reagovat
TheAdy

ten už tam určitě nedělá a jestli jo, tak lepší bude zajít pro tipy do hospy

Reagovat
smazaný uživatel

Ternana s Livornom smrdi X , domaci maju jednu z najlepsich orban v lige, mozu hrat uvolnene a ten kurz na hosti je aj tak prilis nizky. Co sa tyka Dumbartonu s Patrickom, mam opacnu predpoved, vyskusaju sa nie utoky ale obrany (domaci inkasuju prilis casto, a hostia vonku nepredvadzaju ofenzivny futbal) a viac nez ofenzivnou smrstou to zavana defenzivnou nudou.

Reagovat
satan_666

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak kolik toho tradičně nevyjde tentokrát

Reagovat
smazaný uživatel

Max. 2, to by nebolo uplne spatne.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

zkusim dat X a under

Reagovat
smazaný uživatel

Nekecej, žes to dal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za debilní tipy? Na to bych nevsadil ani kdybych musel

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, proč nebyl zájem pokračovat s Ugljanem a místo toho se tady dělaj takový hokus pokusy z podivných lig..to fakt není žádná analýza hry těch týmů, kdyby tam aspoň bylo něco víc z jejich taktického projevu, aby šlo vidět, že ty týmy jsou dobře nasledovaný - to už skoro můžu naslepo hodit pluska na chile, takových analýz je plný internet

Reagovat
božský John

Ugljan byl skvělej, supr diskuse, dobrý tipy a články

Reagovat
smazaný uživatel

Chile

Reagovat
Ragazzo d'oro

On skončil protože nebyl zájem ze strany ef?

Reagovat
smazaný uživatel

Ugljan je legenda, to bol skaut, trener, tiper, analytik v jednom ....takeho profika len tak lahko nestretnes

Reagovat
TheAdy

vše je jen 5/10 to si jako hodili mincí ?

Reagovat
PJ

Pro nechápavý budeme místo důvěra používat vklad

Reagovat
TheAdy

já to chápu, a minule už nekdo dával jak to je s tou "duverou" ale ted se te na neco zeptam já, k čemu je sázka s duverou alias vkladem 1/10 ? to rovnou muzu jit a dat malej vklad na každej zapas NHL (dle toho jak si co myslim) a vyjde to na stejno

Reagovat
PJ

Tak dej malej vklad na každej zápas NHL a když budeš dlouhodobě v plusu, budeš dobrej sázkař

Reagovat
TheAdy

jeden čas jsem vždy 2x svuj vklad vždy na jeden team, a vážne sem byl v plusu ale sazkovky pak začaly na favorita davat kurs pod dva a uz se to nevyplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Marseille

Real

AC

Stuttgart

Co myslíte

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý na real jsem dal 1.poločas

Reagovat
Shevchenko

Tou první větou opravdu přilákáte tipéry

Reagovat
smazaný uživatel

so serie B by som skôr dal ...Novara vs bari Novara chce isť do playoff potrebuje body...bari skoro zachranene...kurz okolo 1,6-1,7 ako kde...

Reagovat
kalla

Něco za lepší "vklad" a u normální sázkovky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou by si chtěl lepší sázkovku než Pinnacle proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

Nějakou kde nebudu cpát prachy mimo ČR, tady se aspoň ty moje "darovaný" peníze částečně vrátí do sportu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak co kolik vám tyhle tipy vydělali Taková tradice

Reagovat
klvana

Bravo!

Reagovat
smazaný uživatel

da sa pochopit ze to tesne ujde ako napr. Livorno predsa len je to tipovanie ale ten over to je neskutocny fail

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako som pisal vo svojom prispevku, budu skusat obrany a hracov do buducej sezony. Livorno mi tiez vyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime ako im to pojde dalej ale zatial je to slusna katastrofa

Reagovat
PJ

Dál to nepůjde, končíme s tim. 10% proto že se nedaří, 20% proto že qpunter obecně jde dolů a nejlepší tipéři tam nemaji čas, a 70% kvůli reakcím tady, který jsou ve většině negativní. Nejen teď, když tipy nejdou, podobný to bylo i před rokem, většina diskuse remcala i přesto, že tipy vycházely.

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoda minimalne kvoli diskusii kde sa sem tam objavili tiez zaujimave zapasy

minulorocne tipy si nepamatam ale ak sa picovalo aj ked tipy vychadzali tak to uz je debilita...

Reagovat
lojzah

Hmmmm... Ternana 1:1, Dumbarton 0:0. Kde asi udělali soudruzi tipéři chybu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezohnali vestiacu gulu.

Reagovat
smazaný uživatel

a chobotnice Paul na opustila

Reagovat
smazaný uživatel

a chobotnice Paul na opustila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele