Sázkař si vydělal přes 300 tisíc

23.06.2008, 16:43
Aktuality
Přesně 306 900 korun činil čistý výdělek svitavského klienta sázkové společnosti Tipsport, který pevně věřil tomu, že ve skupině A na probíhajícím Mistrovství Evropy padne minimálně 16 gólů. Informaci v pondělí přinesly internetové stránky společnosti.

Tiket za 9900 Kč vsadil tipér celkem jedenáctkrát. Na to, že v zápasech "české" skupiny padne v průměru minimálně 2,66 gólů, byl vypsán kurz 4,2:1. Tiket vypadá velice jednoduše. "Počet gólů sk. A, 16 a více," stojí na něm. Branek padlo nakonec 17. Cesta k úspěchu však zdaleka tak jednoduchá nebyla.

Před posledním dvojzápasem Švýcarsko – Portugalsko a Turecko – Česko padlo ve skupině A celkem deset gólů. Jedenáctou trefu zařídil Jan Koller, dvanáctou Jaroslav Plašil, třináctý gól přidal Švýcar Hakan Yakin. Čtrnáctý zásah zaznamenal Turek Arda Turan a patnáctou branku znovu Hakan Yakin. Pro sázkaře rozhodující šestnáctý gól vstřelil v 87. minutě turecký kapitán Nihat Kahveci. Sázkařský vlk se tedy nažral, ovšem česká koza celá nezůstala. Podruhé už stejný hráč v 89. minutě nutně skórovat nemusel, ale právě jeho přesná trefa do Čechovy sítě znamenala hořký konec éry trenéra Karla Brücknera.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

stastie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele