SAVIOLA O ODCHODU NEPŘEMÝŠLÍ

22.01.2007, 22:46
Aktuality
Javier Pedro Saviola se do Juventusu Turín stěhovat nebude. Italský klub před několika dny projevil o argentinského útočníka zájem, hráč ale tento transfer vyloučil a chce i nadále zůstat v Barceloně...

"Mojí první volbou bude vždycky Barcelona. Zopakuji, co jsem již jednou řekl, chci i nadále hrát tady," popírá Saviola svůj možný odchod z Nou Campu.

O Saviolovi se v létě mluvilo jako o hráči, který zcela jistě změní dres. Argentinský reprezentant v předchozích dvou letech hostoval v Monaku a v Seville a v plánech Franka Rijkaarda nefiguroval ani pro soutěžní ročník 2006/2007. Nakonec se však rozhodl zůstat a poprat se o místo v základní sestavě.

"Zažil jsem několik obtížných chvil, ale nakonec jsem se rozhodl zůstat a všem ukázat, že jsem dobrý hráč," říká Saviola, který tohoto rozhodnutí teď určitě nelituje. Při zraněních Samuela Eto'a a Lionela Messiho si vybojoval místo v sestavě a je to právě on, kdo nyní táhne Barcelonu. Ve dvojzápase osmifinále Španělského poháru pěti góly odstřelil Deportivo Alaves a daří se mu i v lize, kde se trefil v posledních dvou zápasech proti Espanyolu a Tarragoně. Na Nou Campu pro něho proto již připravují nový kontrakt.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí, netopýre?

Reagovat
HOST*-Kopy-

nic...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Dal jsem smajlíka neutral... To znamena neutralní postoj

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře jen tak dál Javiére jestli bude dávat goly jako za poslední měsíc tak myslím, že bude v základu i když místo koho

Reagovat
HOST*Tavo

Zkus používat interpunkci, potom tvý příspěvky dostanou jinej rozměr

Reagovat
HOST*Tavo

Javier je asi nejcharakternější a nejvěrnější fotbalista...

Reagovat
HOST*Tavo

Omlouvam se zamuj příspěvkovej průjem, ale musim... ideální volba útuku pro příští sezonu podle mě:

Ronaldinho(Gudjohnsen) - Eto'o(Saviola) - Messi(Dos Santos).

Ezquerro rozhodně pryč a Giuly ať klidně zůstane, pokud u nás chce ukončit kariéru...

Takhle je to rozhodně i nejvýhodnější ekonomicky a dostanou příležitost dva hráči, které musí každý milovat - Saviola a Dos Santos.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by to šlo, ale v tom případě bych Giulyho ještě nechal. Guddy by mohl párkrát zaskočit třeba i v záloze. Koupil bych jednoho krajního obránce a DM.

Reagovat
HOST*Tavo

S těma nákupama máš pravdu. DM to chce, takovej Mascherano by nebyl špatnej, když Gago už je v Realu a Xabi asi neni na prodej. A krajního obránce taky - Alvés by byl dobrej.

Belletti měl odejít už letos, nevim co od něj čekají příští sezonu.

Chtělo by to hlavně příští léto velkou obměnu týmu: skončí určitě Gio, Sylvinho, Giuly, Belletti, pověsit kopačky na hřebík by měl taky Edmílson.

Reagovat
HOST*PUYOL

Preco by mal Edmilson ukoncit karieru??V Roku 2008 bude mat cerstvych 32

Reagovat
HOST*mirror

Do Milana s ním!!!! Tam by se mu dařilo!!!

Forza Milan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele