Saviola: Na řeči o titulu je hodně brzy

25.09.2007, 21:00
Aktuality
Real Madrid je po úvodních kolech španělské Primera Division na první příčce a všem pochybujícím tak ukázal, že to s obhajobou titulu myslí skutečně vážně. Argentinský útočník Javier Saviola však ví, že na podobné úvahy je ještě příliš brzy...

"V tuto chvíli není rozhodnuto vůbec nic. Nikdo nemá místo na první příčce jisté. Schuster nám již ríkal, že letos nás čeká spousta důležitých zápasů," prohlásil Saviola.

Real Madrid zatím působí lepším dojmem, než další kandidáti na titul. V nejlepší formě není Barcelona, Valencia se úvodními koly spíše protrápila a Sevilla o své kvalitě přesvědčila pouze v domácím prostředí. "Bílý balet" o víkendu poprvé narazil, v utkání hraném na půdě nováčka z Valladolidu byl překvapivě jasně horším týmem a remízu zachránil až chvíli před koncem právě Saviola.

"Valladolid hrál velice dobře - hodně nás to překvapilo. Po zápase jsme se v kabině divili, jak jako nováček dokázali vydržet takové tempo celých devadesát minut. Mysleli jsme si, že po dvaceti minutách odpadnou, ale hodně nás překvapili. Začátek mého působení v týmu se mi celkově docela povedl. Lidé říkají, že nehrajeme dobře, ale Almeria a Valladolid jsou dobré týmy a lidé si začínají uvědomovat, že La Liga se stává stále vyrovnanější," říká Saviola.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen fráze, to je rozhovor naprosto k ničemu

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, já se výjimečně dozvěděl docela dost...

Reagovat
HOST*

„El Barça és més qdue un club“

Reagovat
HOST*Madridista

Pokud bude Snaijder dal sedet na lavicce, tak nejem ze reci o titulu jsou brzke, ale uplne zbytecne. Bez neho to byla v tom poslednim kole opravdu katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát určitě bude, to by byl Schuster blázen.

Reagovat
HOST*Madridista

A proc teda nehral v nedeli? Zdravy byl, jinak by ho ani nenominoval. A unava z ligy mistru? Vetsina hracu hrala i v utery i v nedeli.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si myslíš, že svého nejlepšího hráče nechá Schuster sedět i nadále?

Reagovat
HOST*Madridista

Predpokladam ze ne, ale jenom sem si tak chtel posteknout nad tim, co ten blazen v nedeli

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, uvažuj trošku. Ze všech našich záložníků a útočníků měl jednoznačně nejnáročnější program - odehrál celých 180 minut za repre, pak nedostal volno s Almerií ani v LM. Kdyby měl hrát všechno, tak nám bude v únoru k ničemu. A jestli jsme tolik závislí na jednom plejerovi, tak to rovnou můžeme zabalit. Spíš by mě zajímalo, proč pořád hraje protekční Drenthe, ten je fakt příšernej...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to je i mlj názor! Doufám že se Drenthe po nedělním "výkonu" již v základu dlouho neobjeví

Reagovat
HOST*Madridista

spachal

Reagovat
HOST*Madridista

To melo byt k tomu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele