SAVIOLA DOSTANE NOVOU SMLOUVU

18.01.2007, 20:55
Aktuality
Zatímco na začátku sezóny byl Javier Saviola v Barceloně nechtěným hráčem, nyní mu vedení Barcelony nabízí novou smlouvu. Argentinský útočník totiž v poslední době jasně ukázal své kvality, naposledy nastřílel hattrick Alavesu.

Nabídku na prodloužení kontraktu na Nou Campu dnes probírají španělská média. Katalánský deník Sport uvádí, že podle nové smlouvy by si měl Saviola vydělat mezi 2,5 a 3 miliony eur. To však může být Argentinci málo, jelikož v současnosti pobírá zhruba 4,5 milionu eur.

Pro Saviolu by však peníze nemusely být prvořadé. Svou oddanost Barceloně jasně ukázal v létě, když i přes slova trenéra Rijkaarda, že s ním nepočítá, chtěl zůstat a bojovat o místo v prvním týmu a čekat na svou příležitost.

A ta přišla v průběhu sezony. Po zraněních Samuela Eto'a a Lionela Messiho musel Rijkaard postavit i Saviolu a maličký útočník se mu odvděčil výbornými výkony. Letos odehrál pouhých jedenáct zápasů, přičemž od začátku jen tři, ale už nastřílel osm branek.

V Barceloně tak dochází k zajímavému zvratu ohledně Saviolovy situace. "Králíček" přišel na Nou Camp v roce 2001, v době rozhazovačného předsedy Gasparta. Odehrál několik dobrých sezón, jenže poslední dvě strávil na hostování v Monaku a Seville. Nyní s ním, zdá se, Barca znovu počítá.

Autor: Radim Šantrůček / yahoo.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Osobně si myslím, že jde jen o utišení fanoušků, tu smlouvu nemůže přijmout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale může, teď by měl ukázat velký charakter.

Reagovat
HOST*

Podlě mě rijkkard nedělá jedinou chybu když staví saviolu podle mě by ideální sestava měla vypadat asi takhle

Valdés

Thuram-------Puyol---------Marquéz-------------Zambrotta

Edmílson--------------Deco----------------Messi

Saviola--------Eto´o---------Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

No ideální sestava...dyť tam máš 4 útočníky...

Reagovat
Shevchenko

No právě

Reagovat
Xavi

Reagovat
Kily

no nevim, i na barcu trochu moc ofenzivní, navíc thuram už je starej a kraj obrany by neuběhal, jeho jediný místo je uprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

No v létě přijde C.Ronaldo a místo Edmilsna To pak bude dobrý system 4 - 1 - 5

Reagovat
smazaný uživatel

Joga Bonito - bav se hrou.

Reagovat
HOST*Eto´o ze Znojma

.............................................Valdes..................................... ......Thuram....................Márquez.....Puyol...............Zambrotta Xavi........................Deco.................Iniesta......Ronaldino.....

.........................Messi..........................Eto´o....................... KDO SOUHLASÍ????????????????????

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

18.01.2007: SAVIOLA PODEPSAL!

Podle informací sport.es se naše vedení konečně rozhodlo nabídnout Javieru Saviolovi prodloužení kontraktu. Ročně si údajně vydělá 2,5 - 3 miliony eur ročně. Není to však oficialně potvrzeno

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, opravdu nic nepodepsal, ani nabídka zatím nepřišla.

Reagovat
smazaný uživatel

A muzu se zeptat, kde jsi zjistil tak presny informace ??

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že můžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejaka odpoved bude .. dekuju

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ještě ses nezeptal...

Saviola to uvedl vrozhovoru, mimoto se vůbec nikde v zahraničních webech nepsalo o tom, že by Saviola podepsal, nehledě na to, že by to dávno bylo na oficiálních stránkách. Ani sport.es, který celou sitauci sleduej asi nejpečlivěji (a od kterého všechny weby toto info přebírá) nic o již proběhlém nabídnutí contractu nepsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za info... chtel sem vedet kam se da jeste chodit na informace, oficialni stranku Barcelonu kontroluju Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdo to dal na web, ale je to nesmysl. Nabídka k němu ještě ani nepřišla, takže je to opravdu bohužel nesmysl.

Reagovat
HOST*Javier

můj názor je ten,že Saviola je pro Barcelonu platný hráč.Klub udělá dobře když mu smlouvu prodlouží.Nač kupovat nové drahé hráče když ti kvalitní už za klub hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ho mám rád, tak sem na jednu stranu rád, že zůstane, kvality má i na Barcu, problém je, že mu v cestě jaksi stojí ještě o trochu lepší. Sice je sezóna dlouhá, je potřeba mít širokej kádr a zahraje si i on, ale bude mu to stačit?

Reagovat
HOST*antimadrista

Saviola jem nohem platnější než Gudjohnson, kolik ten toho nahrál a kolik dal gólů ? Saviola jasně vítězí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele