SAVIOLA BY REAL NEODMÍTL

31.01.2007, 18:07
Aktuality
Javier Saviola chce zůstat v Barceloně a v současné době čeká na nabídku nové smlouvy, přesto je zde jeden klub, kterému by neřekl 'ne'. Argentinský reprezentant by v případě ztroskotání jednání o novém kontraktu nedokázal odmítnout Real Madrid...

"Mojí první volbou bude vždycky Barcelona. Zopakuji, co jsem již jednou řekl, chci i nadále hrát tady. Nijak mě netrápí, že mi ještě nebyla nabídnuta nová smlouva. Jestli ji nedostanu teď, dostanu ji později. Nejdůležitější ze všeho je dohodnout se," uklidňuje Saviola na jednu stranu fanoušky Barcelony. Jenomže co když k dohodě nedojde? Poté je jedinou volbou odchod z Nou Campu a ten by pro fanoušky Barcelony mohl být dvakrát bolestivý. "Byl by to nedostatek respektu říci ne klubu jako je Real Madrid," řekl hráč v rozhovoru pro argentinský deník Ole.

Saviola je v současné době nepostradatelnou součástí Barcelony a při absenci Lionela Messiho a především Samuela Eto'a je to právě on, kdo tým střelecky táhne. Nedávno pěti góly odstřelil z poháru Deportivo Alaves a daří se mu i v lize. Není proto divu, že pro něho vedení klubu začalo připravovat novou smlouvu. Podle ní by si měl Saviola ročně vydělat mezi 2,5 a 3 miliony eur. To však může být Argentinci málo, jelikož v současnosti pobírá zhruba 4,5 milionu eur.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ale jo, za pár mega bych ho i bral...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nejlepší nedoceněný hráč světa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale odmítl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde po penězích, to jsi ještě nepoznal?

Reagovat
smazaný uživatel

Po penězích šel vždy jeho agent.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou zmiji bych na prsou nehřál...

Reagovat
smazaný uživatel

Z jeho strany je to logický krok. Chce vedení popostrčit k podepsání nové smlouvy. Moc dobře ví, že pro fanoušky, kteří ho milují by to byl šok a to by Barca neměla dopustit. A zároveň si chce nechat otevřený dvířka, když nedostane nový kontrakt. Je moc chytrej, tak ať mu už konečně dají novou smlovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně ani nevim, jak by mohl dát Pibito víc najevo svůj postoj. To už fakt asi zbývá jen, aby zašel s Laportou na pivo.

Reagovat
HOST*antimadrista

To jsou kecy.

Reagovat
HOST*

Prý je jeden z hlavních cílů pro Juve v létě...

Reagovat
HOST*sweet

No tak to bych mu přál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele