SAVIOLA BUDE JEDNAT O SMLOUVĚ

26.03.2007, 16:25
Aktuality
Javier Saviola bude možná již tento týden vědět, zda bude i nadále hájit barvy španělského mistra z Barcelony. Argentinský útočník má v nejbližších dnech od vedení dostat nabídku nového kontraktu...

"Máme slib od Txikiho Beguiristana, v následujících dnech by měl prezentovat svou nabídku na prodloužení smlouvy," prozradil Saviolův agent Diego Queiruga.

Pro argentinského reprezentanta a účastníka světového šampionátu v Německu se v posledních týdnech vrací všechno zpět do starých kolejí. Saviola byl důležitým členem základní sestavy Franka Rijkaarda během zranění Lionela Messiho a Samuela Eto´oa, po jejich uzdravení však usedl zpět mezi náhradníky.

Před letošní sezónou se očekávalo, že Saviola z Nou Campu odejde na dobro. Jenomže postavou malý fotbalista se rozhodl bojovat a nakonec zůstal. O nové smlouvě se mluvilo již na začátku letošního kalendářního roku. Současný kontrakt, podle něhož Saviola pobírá ročně přes čtyři miliony eur, vyprší v červnu. Nová nabídka by měla znít na 2,5 až 3 miliony.

O Saviolu již delší bodu stojí především španělské kluby. Zájem údajně mají Zaragoza nebo Villarreal, vyloučen není ani možný přestup do Juventusu.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodně lidí křičí po konci Savioli, Ronaldinha, Deca, Márqueze... a naštěstí vše vypadá tak, že ani jeden z této čtveřice neodejde. Naštěstí.

Reagovat
Xavi

Nechci bonzovat, ale někdo Vám dělá na stránce Španělsko - Ukrajna pravidelně pěknej bordel!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele