Sarri: Když hráči Juve získali titul se mnou, jsou fakt dobří

27.07.2020, 09:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (115)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To máš pravdu!

Reagovat
Arnar Resmusonn

To je fakt komik doufám že zůstane, byla by možnost je připravit o titul konečně

Reagovat
smazaný uživatel

no, v ten 10. už moc nevěřím. Už letos to byla dost taková setrvačnost...

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jenže zbytek ligy je....no zbytek ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bude čím dál víc silnější

Reagovat
Agent z Melmacu

v novej sezóne sa kľudne môže stať, že Interu nevyjde prvých 10 zápasov, Conte bude vyhodený a celá jeho práca, koncepcia a budovanie pôjde do prdele a Inter bude znova v piči ďalších X rokov.

Reagovat
ED91

Myslím si, že takému trénerovi ako je Conte by sa to pri takej konkurencii nemalo stať ani náhodou. Majú tam Beppeho takže si mylsím, že tam nejaká koncepcia posadená je a pojdu postupne kvalitovo hore.

Reagovat
Agent z Melmacu

Inter are set to be looking for a new head coach after just one season with Antonio Conte.

According to Sky Italy, the ex-Juventus and Chelsea boss is on the verge of a departure from San Siro.

JOJO, takému trénerovi ako Conte sa to stane hneď po sezóne

Reagovat
Arnar Resmusonn

Doufám, snad nebo si Lazio naklonuje Immobileho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je fakt, že žádný hráč Serie A, by v Juve nehrál základ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

který ano?!

Reagovat
Ranoth

Skriniar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

De Vrij, Gomez, Gosens, Immobile, Milinkovic-Savic, našel bys možnosti i v AS, AC nebo Neapoli ...

Reagovat
smazaný uživatel

No, možná ten Milinkovic-Savic

Reagovat
Mr.Mike

Lautaro taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez

Gosens, Freuler, de Roon, Milinkovič-Savič, Ruiz, Zielinski, Castrovilli, Zaniolo, Brozovič, Eriksen

Castagne, Hateboer, Di Lorenzo, Hysaj

Reagovat
cresposuper

Handanovic, De Vrij, Acerbi, Hernandez, Di Lorenzo, Milinkovic, Luis Alberto, Amrabat, Barella, Ruiz, Zaniolo, Gomez...

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou

Reagovat
cresposuper

Akoze kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic, De Vrij, Acerbi, Hernandez, Di Lorenzo, Luis Alberto, Amrabat, Barella, Ruiz, Gomez

Reagovat
cresposuper

De Vrij a Acerbi boli najlepsi stoperi ligy, takeho Bonucciho strcia do kapsy. Di Lorenzo mal slabsiu sezonu nez v Empoli, ale stale to je nadpriemerny bek, lepsi nez Cuadrado alebo Danilo. Luis Alberto bol do covidu najlepsi zaloznik, v lige ma teraz bilanciu 6+16, Amrabat bol v Hellase fantasticky, Gomez takisto, nevidim dovod, preco by neposadil vo velkom pocte zapasov Higuaina/Bernardeschiho. Na tych ostatnych postoch tiez nemate nijake terno.

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaina/Bernardeschiho by neposadil, protože ty až na pár vyjímek sedí celou sezonu, takže útočníky rovnej k duu Ronaldo, Dybala - takže tam asi sám uznáš, kdo má navrh. Handanovič bych chtěl viděl jak by se dostal před dvojici Vojta, Buffon a u ostaních je to obdobný

Reagovat
cresposuper

Handa podava podla mna dlhodobo lepsie vykony ako Szczesny, ale beriem, tam je to tesne, omnoho zjavnejsie je to u inych hracov. Posadit Matuidiho, Rabiota alebo Danila/Cuadrada nie je moc tazke. A Higuain odohral 50% zapasov v zaklade, Bernardeschi 47%, takze sa mylis.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemá smysl, nech to být.

Reagovat
ED91

Reagovat
10

jenže pak jde o to, jak by tihle hráči hráli v Juve, ten dres přece jen něco váží a jak by naopak hráli Rabiot, Bernardeschi atd. v týmech jako Atalanta, Lazio...

Reagovat
cresposuper

To je pravda, ale neviem si predstavit, ze by Bernardeschi v Bergame predvadzal to, co Gomez, alebo Rabiot v Laziu to, co Alberto.

Reagovat
10

já si zase neumím představit, že by Gomez nebo Alberto předváděli v Juve to, co v Bergamu a Laziu

systém ty hráče prostě zvedá, v těchto případech často nad jejich reálný schopnosti, což ukázala většina posledních odchodů např. z Bergama, naopak v Juve systém podmínky pro tyhle hráče nemá...ale o tom jsme se bavili už mockrát

Reagovat
cresposuper

Jj, bavili, ale zrovna Gomez by podla mna zaziaril v akomkolvek time, co by bol fyzicky a kondicne silny a kompenzoval by tak jeho nedostatky; na rozdiel od mnohych kopyt v Bergame je on naozaj skvely futbalista a bol nim aj v Catanii, uz vtedy som si ho prial do Interu.

Alberto sa nehodi k hracom ako Pjanic, Rabiot, Ramsey atd., ale napr. s Bentancurom si ho viem predstavit a konecne by vasa zaloha bola vyvazenejsia

Ono cela tato debata je trosku absurdna, pretoze casto sa neda len tak exportovat vykony jedneho hraca z timu A a povedat, ci by hral alebo nehral v time B. Ale Juve ma na mnohych postoch velke rezervy a v lige su hraci, ktori na tych postoch hrali vyrazne lepsie - toto bola moja pointa.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve má Ronalda, což je ten největší problém. Buď postavíš tým kolem něj, nebo budeš hrát sračku. A s ohledem na to, kolik mu je, bych kolem něj tým nestavěl ani omylem. Ten tým se měl před dvěma lety začít stavět kolem Dybaly a ne přivádět Ronalda. Zase je to jenom všechno o penězích. Dokud bude Ronaldo v Juve, tak se ten tým herně nikam neposune.

Reagovat
cresposuper

Mne, zvlast v druhej polke sezony prislo, ze utok Ronaldo-Dybala moze fungovat velmi dobre. A pracovity Kulusevski sa mi k nim hodi tiez dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti je 11 hráčů. Pokud to tahají 2-3 hráči, pak je tady asi něco špatně, ne? A dávat alibisticky míč Ronaldovi s Dybalou "tady máte kluci, vyřešte to a vyhraje zápas" je ubohý. Takhle se chovají provinční kluby, kdy zodpovědnost přesouvají na 1-2 hvězdné hráče. Ale pokud chce mít Agnelli v účetních knihách TOP 5 tým světa a na hřišti mu stačí provinční výkony s Batmanem, Robinem a bandou mizerných netopýrků, budiž mu přáno. Však on se po tom za 30 let nikdo pátrat nebude, budou stačit záznamy z análů, jak dokázal vyhrát 10+ titulů v řadě.

Reagovat
cresposuper

Ja ta chapem, aj Interu prospel odchod Ibru, ktory bol najlepsi hrac. Ale prichod Ronalda sa podla mna z podstaty veci nevylucoval s dobrymi nakupmi na inych postoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Když máš Ronalda, Messiho, Ibru, musíš to vystavět k jejich obrazu. Vždycky to bude tak, že se všechno bude podřizovat jim. Za posledních 30 let jsem nikdy neslyšel, že by to byl "tým Zidana", "tým Del Piera", "tým Buffona", "tým Teveze". Vždycky to byl Juventus. Každý z těch hráčů byl vynikající, ale vždycky to bylo o týmu, což zrovna Zidana stálo místo. Ti tři shora zmínění musí být středem všeho dění. Všechny tři za jejich kariéry obdivuju a smekám klobouk. Ronaldo produktivita v Juventusu je založená na neschopnosti ostatních. A za mě je on jednou z příčin.

Před 3 lety, sezóna 2017-18, jsme měli obměnit zálohu. Věděli jsme, že Marchisio už má zdraví špatné, že Khedira je často zraněný, že Bentancur bude potřebovat ještě 2-3 roky, než dospěje. Sturaro byl de facto na odchodu, Asamoah byl už tehdy odepsaný a nechápu, jak u vás dokázal projít zdravotní prohlídkou. S ním to jde nahoru a dolů, a daleko spíš dolů, od roku 2014. Zbývali Pjanič - nepochopitelně cpaný do pozice registy - a Matuidi. Co s tím měl Allegri dělat? Před sezonou 2018-19 se přivedl Ronaldo. Kdo přišel do zálohy? Jen a pouze Can, protože byl "zadarmo". Cana odepsalo vedení i s trenérem po pár měsících, přece že rozhodně nebyl nejhorší a nebyl na odpis jako jiní. A před sezonou 2019-20 přišel De Ligt a do zálohy Ramsey a Rabiot. Geniální, hráč z ostrovů, který je často marod a do mezihry je vágní a mladý Francouz, který si stále na něco stěžuje a potenciál ukazuje jen na papíře. V momentě, kdy už nutně a bezodkladně potřebuješ stabilizovat zálohu a je 5 minut po 12, tak přijdou tyto "posily", které si obě minimálně 6-12 měsíců mají zvykat na italskou ligu a vůbec prostředí celkově. A to už nemluvím "majstrštycích" jako jsou příchody Cancela a Danila, kdy Cancelo jen Danilovi přidržel dveře, než zase vyfičel do horoucích pekel. Oba dva naprosto trapní obránci a oba za hromadu peněz. S Marottou odešly soudnost, koncepce a zdravý rozum. U vás má Marotta problém, že tam má Conteho, který má s každým novým působištěm svou dobu trpělivosti kratší a kratší a chce všechno hned. Kdyby měl k ruce někoho méně horlivého, tak z vás je do čtyř, pěti let vítěz ligy a aspirant na titul v LM.

Takže... Ronaldův příchod, investice do něj, vyloučila dobré nákupy před sezonou 2018-19, kdy mělo dojít k zásadní přestavbě zálohy, která už tak byla opožděná. Odsunutí o rok nebylo poučením a zase to posrali a kvalitu před sezonou 2019-20 nepřivedli. A když nemáš zálohu, nemáš nic a Ronaldo se může vpředu vztekat jak chce. Klidně ať si dá těch penalt za sezonu 20 a přidá 15 ze hry, ale k ničemu mu to nebude. Titul? Při té paralympiádě a mnohdy šílených výkonech všech čtyř týmů hrajících o čelo a ostatně i toho zbytku 4-5 týmů bojujících o poháry, to ani jinak dopadnout nemohlo. Letos ten úpadek úrovně ligy byl hodně znatelný. Dřív to Juventus výkony táhnul a Neapol s AS mu krásně sekundovali. Teď se rozdíly smazaly a bohužel tím, že šla úroveň dolů.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"největší problém" co dal za sezonu nejvíc gólů za Juventus od roku 1897

Reagovat
smazaný uživatel

To tvůj mozek pobrat nemůže. Už jsem tě poslal do prdele jednou, tak toto považuj za podruhé. Pokud si to chceš vyříkat, můžeme se někde sejít, nemám s tím problém.

Reagovat
smazaný uživatel

bojím bojím

Reagovat
stuff

19 golov z hry da aj Matri

Reagovat
herold

Hromada $ pryč,penalty by zvládli i ostatní, hře zase tolik nedává. Pseudorekordy na penaltách, to málokoho z nás okouzlí, my si na to nepotrpíme. Honění se za korunou střelců tady zajímá jenom fanoušky Realu, co po penaltě diskuzi zaplevelí králama...I tak vyhraje Immobile.A co? Dnes to není liga z 80. 90. let, nikdo Immobileho nebude stavět nad ikony dřívějších let,i když vystřílí "rekord". Já Bianconerovi rozumím.

Reagovat
Zark

Nedavno jsem si rikal koho by atalanta mohla koupit a bernardeschi by tam padl.. takovy hrac by v Itálii všude krom nas a interu valcoval, v bergamu o to vic, nehral by pod tlakem a strachu z ronalda ..ten kluk ma vše az na tu hlavu a uvolneny styl atalanty by byl pto nej usitej na miru

Reagovat
ED91

Tiež si hovorím, že tomu chlapcovi by prospel prestup. Mne by sedel aj do ACčka.

Reagovat
To som ja

Namiesto bekov môžeš dať hociktorého obráncu z ligy a nebude to horšie

Reagovat
Alberto Aquilani

Bruno Peres by si momentálne Danilla s Cuadradom a (Boha, ja som vážne zabudol, ako sa volá ten sráč, čo hral v Miláne, ale vkuse mi ide na jazyk "De Ceglie") natrel na chleba, a z obidvoch strán opiekol ako topinky a namastil cesnakom

Inak, odvážne tvrdenie, minimálne stredných záložníkov je v lige hneď niekoľko, ktorí by mohli hrať v Juventuse v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

Donnarumma, Hernandez, Bennacer, Rebic, Ibra... a to je len AC...

Reagovat
ED91

Z vymenovaných len Teo.

Reagovat
smazaný uživatel

kto je lepsi brankar v lige ako Gigio? Mimochodom ten chlapec ma najlepsie percento chytenych penalt na svete s pomedzi brankarov... Bennacer by sa pri tych tragedoch co hraju v Juve v strede tiez nestratil a Rebic moze hrat aj CF a je urcite lepsi ako Higuain...

Reagovat
ED91

Hej urcite by sa tí hráči nestratili tu ide len o to, či by vytlačili pôvodných hráčov zo zostavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventusu by nejvíc prospělo, kdyby odešel Sarri, Matuidi, Ramsey, De Siglio, Khedira, Rabiot, Bernardeschi

Reagovat
rave

A kdo je tam nahradí? Ti samí v bledě modrém. Přijde mi, že Juventus je už pár let taková skládka vysloužilých žoldáků, co si přišli na závěr kariéry rozšířit sbírku trofejí bez tlaku od nějaké konkurence.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Csaplárova past

Nejsou to zoufalci na konci kariéry. Jsou to přeplacení hráči, které nikdo nechce. Juve nabízí plat i boj o trofeje .....

Reagovat
kattos

To nejsou vysloužilci, ale hráči co prostě nikdy nebyli TOP. Ramsay, Rabiot atd

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám odborník z FM

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Recoba Inter

Reklama na to jak nemá vypadat trenér pro velkoklub, bohužel.

Reagovat
Recoba Inter

*manažer

Reagovat
Zark

*trenér

Reagovat
Recoba Inter

*Zark

Reagovat
Liquid

Reagovat
zoff

Recoba,a jak podle tvého odborného komentáře má tedy trenér vypadat????

Reagovat
Recoba Inter

No měl by se např. zdržet slovních přehmatů, jako to občas dělá pan Sarri.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pravi profesional, hovori veci narovinu tak ako su

Chyba mi v clanku ale venovanie titulu Neapoli :/

Reagovat
BůhAnfieldu

Sarri je skvělý psycholog a stratég. Kolikrát na tréninku zlepší všem náladu nějakou hezkou historkou nebo vtipem. A když si s klukama kopne, pořád to má na noze. Tuhle ukazoval Ronaldovi, jak frajersky trefit z penalty břevno. Když se někdo z týmu rozlobí, naleje mu panáčka pravé italské pálenky. Výklusy dělá s týmem a v pohodě všem stačí - není divu, italská liga se hraje v poklusu. I za děvkama s hráči občas Sarri zajde, sice se pak jenom dívá, ale i tak dokáže poradit.

Reagovat
Mustang™

Reagovat
stuff

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

a jak dlouho vám ty tréninky trvají?

Reagovat
Shottack

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

Chybí mi tam zmínka o kouření. Nebo už to vyměnil za ty děvky?

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo si to celý vymyslel

Reagovat
Csaplárova past

A ty si myslis, ze jsem to bral vazne? Nenech se vysmat ...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri zůstat na lavičce a snažit se toho co nejvíc prodat nebo vyměnit. Costa,Bernardeschi,Higuain,Matuidi,Ramsey,Khedira,Rugani,De Sciglio,Danilo,Sandro.Když se podaří aspoň polovina někde šikovně prodat, tak to bude super.A kdyby přišla nabídka i na Ronalda za nějakých 60+ tak prodat taky.Ale důležitý bude i správný výběr náhrad. s Arthurem,Kulusevskim které už máme jsem spokojený.Trh v zahraničí nemám tak nasledovaný ale v italii bych se zaměřil na : Boga,Zapata,Gosens možno i Malinovskyj, Luis Alberto,Zaniolo,Ruiz, možná Allan,Hernández,De Paul,Kumbulla,Castrovilli,Chiesa, to jen tak nemátkou mě napadlo že bych zkoušel tyhle hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur tomu týmu určitě pomůže. Obrana také bude jistější s Chielinim místo De Ligta. Boga v současné době vypadá výborně, i Chiesa by mohl být dobrý kauf. Z těch hráčů na odpis souhlasím s Ramsey, Matuidi, Higuain, Khedira možná i Rugani s Danilem. Ostatní bych v kádru nechal

Reagovat
blade115

To ani nevěnoval ten titul fanouškům Neapole? Ten teda klesnul...

Reagovat
Whitemedia

Letos už jim jednu věnoval, dvě už by byly moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Coppu a prý jim ještě přidá vypadnutí z LM s Lyonem

Reagovat
irik

Reagovat
Liquid

u něj platí to samé, co u některých VIP slečen, vůbec by neměl otevírat hubu

Reagovat
smazaný uživatel

protoze schopnost udelat si ze sebe srandu je znakem demence, ze retarde?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba myslel zápach uzených plic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Ale jako Sarrimu to preju.. musi to pro nej byt neskutecny, tenhle slet udalosti poslednich let.. kdo ho znal pred takovymi 10 lety?? a kam se za tu dobu dostal, na stara kolena..to je neuveritelny.

Reagovat
stuff

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

To je borec

Reagovat
smazaný uživatel

To teda jo...komické je, že by to zvládli se mnou a to mám jen "b"

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by do takového klubu seděl takový Gerrard, prostě trenér s ambicí, moderními technologiemi, co si ten trenérský tým vybuduje kolem sebe,včetně hráčů...

Juve mi přijde pořád takový stejný. Vyhrává tituly v lize, nedá se na to koukat a aby uspěl v Evropě,tam tomu prostě hodně chybí. Je to fakt komické, neumím přesně vyslovit své pocity, jaké na mě z toho týmu vyzařuje. Prostě ať tam je kdo tam je, typologicky a věkově tam jsou ti hráči stejní...nikdo ten tým nedokáže posunout o ten potřebný level výš. Vyčnívá de Ligt který se od týmu odlišuje...jinak to je taková zvláštní verbeš...možná ještě Dybala...prostě ten tým mi přijde tak někde 5let zpět...

V podstatě žádný talent, nic.

Reagovat
Allianz_Arena

de Ligt mi moc odlišný nepřijde, spíše přeceňovaný. Naopak Dybala tedy hodně, to je výjimečný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko prace si s tym dal a pritom same dristy.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele