SANTA CRUZ PLÁNUJE ODCHOD Z BAYERNU

27.02.2007, 13:55
Aktuality
Následující čtyři měsíce možná budou pro Roqueho Santa Cruze posledními v kádru mnichovského Bayernu. Paraguayský útočník stále častěji jenom vysedává na lavičce a v létě chce odejít zkusit štěstí jinam...

"Chci zase hrát, cítit se jako fotbalista," přeje si stále ještě mladý, teprve 25letý útočník. "Rád bych hrál ve Španělsku nebo v Anglii, nemyslím si, že přestoupím do jiného německého klubu," naznačil v rozhovoru pro mnichovský list AZ, kam by mohly vést jeho další fotbalové kroky.

Santa Cruz přišel do Bavorska v roce 1999, velkou část doby v Mnichově ho ale pronásledovaly zdravotní problémy. Nejvíce si toho mladý Jihoameričan vytrpěl v kolenem, měl několikrát přetržené vazy a nejednou se musel podrobit operaci. I přesto s ním vedení klubu prodloužilo smlouvu až do léta 2009.

Letošní sezónu začal Santa Cruz v základní sestavě, v konkurenci Roye Makaaye, Claudia Pizarra a Lukase Podolského mu poté trenér Felix Magath postupem času našel místo za dvěma útočnými hroty. Jenomže Magatha před měsícem vystřídal Ottmar Hitzfeld a 25letému fotbalistovi nastaly krušné časy a pod vedením staronového kouče zatím ve čtyřech ligových zápasech odehrál jenom 65 minut. Celkem se v probíhajícím ročníku objevil Santa Cruz na hřišti osmnáctkrát, z toho jedenáctkrát jenom jako střídající hráč.

Po sezóně se konkurence v útoku Bayernu Mnichov ještě zvýší. Stále ještě úřadující německý mistr se již domluvil na podmínkách smlouvy s Janem Schlaudraffem z Alemanie Aachen. Místo by mu měl uvolnit Claudio Pizarro, jemuž končí smlouva a o nová mu zřejmě nebude nabídnuta.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Kapřík

Pápá

Reagovat
HOST*1860

konecne!! cesat vlasky si muze v horsim klubu..

Reagovat
HOST*

přesně.už je tam takovou dobu a předvedl hovno.pryč s nim

Reagovat
smazaný uživatel

je tam od sedemnastich myslim ze by si zasluzil trocha ucty

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

můj oblíbený hráč, ale úctu k němu necítím.. měl hodně smůly, ale mohl být fajnový, kdyby ovšem chtěl.. hráč, který je skvělý, ale nedokáže svoje schopnosti prodat, vymáčknout se úplně naplno

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, svůj talent prohospodařil, mohou za to jistě i zranění, ale hlavně také jeho přístup.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no však ty zranění jsou ta smůla .. přístupem mě zklamal.. a vrcholem všeho bylo jeho vystoupení na MS.. skoro jsem brečel

Reagovat
HOST*1860

tim vystoupenim na MS me utvrdil v tom co si o nem myslim.. HRUZA! namyslena primadona, kterou si nemuze ani dovolit byt..

Reagovat
HOST*Kaká

Já plánuju dovolenou na Bahamách

Reagovat
smazaný uživatel

Klub ve kterym bude tak tam bude jen na obtiz......na to je specialista sparta..by ho mohla koupit

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to zas ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo kazde nake zvucnejsi jmeno co prislo do sparty tak stalo za prd......

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

"to zas ne" Santa Cruz je pořád nadějný fotbalista.. i když už se nijak zvlášť nezlepší.. potřeboval by hodně slušného trenéra, který by mu osvítil chuť do fotbalu, aby se dokázal vymáčknout pro celý tým..

Reagovat
HOST*Arsenal04

na tom neco bude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele