SANTA CRUZ DO ANGLIE?

26.07.2007, 17:37
Aktuality
Roque Santa Cruz by se mohl ještě před koncem tohoto týdne stěhovat z Bayernu Mnichov. O paraguayského reprezentanta jeví zájem především anglické kluby a cosi o jeho budoucnosti napověděl předseda Bayernu Karl-Heinz Rummenigge...

"Očekávám, že Roque nás do týdne opustí. To je ten důvod, proč nehraje, zajímají se o něho Porto a kluby z Anglie," prozradil Karl-Heinz Rummenigge.

Se Santa Cruzem se v Allianz Areně nepočítá již delší dobu a další ukázka tohoto faktu přišla včera. Bayern se v semifinále Ligového poháru utkal se Stuttgartem a chyběli mu jeho elitní útočníci Miroslav Klose, Lukas Podolski a Luca Toni. Ani to ale nakonec Santa Cruzovi nepomohlo. Trenér Ottmar Hitzfeld vsadil na teprve devatenáctiletého Sandra Wagnera a ten mu důvěru oplatil vstřelenou brankou.

V souvislosti se Santa Cruzem se dříve mluvilo například o AS Řím nebo Betisu Sevilla, nyní se skloňují anglické kluby Manchester City a Blackburn.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Fabregas

No pokud ho CITY koupi no tak ti budou mit taky dost kvalitni kadr

Reagovat
HOST*heykubak

do city bych nešel být ním. tam je ted novy bianchi, ktery ma jisty zaklad, vzhledem k jeho strelecke potenci a jeste je tam samaras a corradi. vsichni maji, jako santa cruz okolo 190 cm a jsou to typove stejni utocnici..

Reagovat
HOST*

Je dobrej

Reagovat
HOST*

Santa udělal pro Bayern hodně takže mu přeju hodně štěsti Banik pičo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele