SANTA CRUZ CHCE ODEJÍT

05.04.2007, 20:57
Aktuality
Paraguayský útočník Roque Santa Cruz se nechal slyšet, že by velmi rád co nejrychleji opustil posledního vítěze Bundesligy Bayern Mnichov. Je frustrovaný z toho, jak málo dostává příležitostí a pokusí se již toto léto odejít jinam.

"Cokoliv se stane, přijdou nebo nepřijdou noví hráči, má pozice je jasná. Musím odejít," uvedl pro německý deník Bild. "Dostával jsem velmi málo času na to, abych si zahrál a já si svou budoucnost představuji jinak. Zažil jsem tu skvělé časy a mám ty lidi tady rád, jenže já chci hrát."

25letý Santa Cruz se k bavorskému velkoklubu připojil v roce 1999, ale za tu dobu ho postihlo několik zranění, která bránila jeho kariéře. Letos si zahrál v 19 ligových utkáních, ale většinou na trávník vstupoval pouze z lavice náhradníků a ani jednou se gólově neprosadil.

Santa Cruz potvrdil, že už jednal s generálním manažerem Bayernu Ulim Hoenessem o svém možném odchodu do zahraničí během letního přestupového období. "Bayern je můj domov. Pokud budu moci odejít, pak nezůstanu v Německu."

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jo,jenže to už měl udělat dávno.Tohle mi jaksi nedává smysl: "Bayern je můj domov. Pokud budu moci odejít, pak nezůstanu v Německu."

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš tak asi ze nechce hrat za jiný německý klub... je tam 8 let nebo kolik...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha no,mně už to navečer nějak nemyslelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*1860

nedostavalmocprilezitosti a bylo to jen dobre, pustit ho meli uz davno, je jen pro bayern pritezi..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele