Sancho se dočká odchodu z Old Trafford, hostování dojednává Dortmund

05.01., 18:26
Aktuality
Jadon Sancho (© AFP)

Jadon Sancho před několika roky zářil v dresu Dortmundu a do vestfálského celku se vrátí. 23letý ofenzivně laděný fotbalista se dočká vysvobození z Manchesteru United, kluby jsou prakticky domluveny na podmínkách hostování.

Zástupci obou celků musejí doladit poslední detaily, pokud to zvládnou rychle, odcestuje Sancho do španělské Marbelly, kde se Borussia připravuje na druhou polovinu sezony. Jarní fáze v Německu začíná už za týden a Dortmund bude měřit síly s Darmstadtem.

Sancho vyrůstal v akademii Manchesteru City, v Dortmund působil mezi lety 2017 - 2021 a ve 137 zápasech nastřílel padesát branek. Na rozloučenou s BVB se spoluhráči vybojoval triumf v DFB-Pokalu.

Manchester United za Sancha v létě 2021 zaplatil 85 milionů eur a hráč velká očekávání nenaplnil. V 82 utkáních dal dvanáct branek, šest gólů pro své spoluhráče připravil a v probíhajícím ligovém ročníku nastoupil jenom třikrát. Začátkem září s ním manažer Erik ten Hag po kritických slovech přestal počítat a Sancho nezasáhl do 25 soutěžních zápasů za sebou.

Sancho by se měl stát již třetím hráčem, který v lednu opustí kabinu Red Devils. Na hostování s opcí do Frankfurtu zamířil Donny van de Beek, hostování z Tottenhamu bylo předčasně ukončeno Sergiu Reguilónovi.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (310)

Přidat komentář
Csaplárova past

Tohle je velký průser ETH ...

Reagovat
Vsadim gule

Až tak velký ne. Sancho u nás neukazal vůbec nic. Navíc si dovolil veřejné jít proti trenérovi. Jiná možnost nebyla, krom jeho omluvy, která by stejně neřešila jeho výkonnost u nás.

Reagovat
kilobyte

To není průser ETH, ale United. Přišel a hrál bídu před ETH.

Celkově máme problém s mladíky za větší balík, kteří by u nás měli vyrůst do top třídy. Od konce Fergusona se z téhle kategorie prosadil snad jen Luke Shaw. Jinak je to samý flop.

Reagovat
jk

Na druhou stranu Sancho dostal šanci hrát za top klub v Anglii a ve světě, kterou prostě promrdal. Řekl bych, že je to i dost průser Sancha osobně, pokud se na to díváme prizmatem top fotbalisty, kterým on se asi chce furt stát.

Reagovat
kilobyte

Je pravda, že Sancho tomu moc svými výkony a hlavně chováním nepomohl. Ale těch mladíků, kteří měli potenciál, stáli ranec a vůbec se u nás neprosadili je víc. Nejde to svádět jen na špatný přístup hráčů. Protože i to je z části chyba managementu. Buď mají být obezřetnější a takové hráče nepřivádět a nebo s nimi lépe pracovat.

Možná by bylo lepší se na takové hráče vyprdnout, přivádět teď jen hotové hráče a levnější mladíky. Zbytek doplnit akademií.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Svatej

Reagovat
Csaplárova past

Každá strana říká něco jiného a můžeme si vybrat - ty uvěříš ETH a já Sanchovi. ETH působí dojmem, že nezvládá řídit takový klub.

Pokud měli osobní spor a ETH o něm šířil do médií nepravdy, tak se ozval. Třeba mu došlo, že už si pod ním nezahraje, tak se aspoň ohradil na Twitteru ...

Reagovat
kilobyte

Jenže Sancho není jediný nepovedený mladík, co k nám přišel. A hrál bídu už před ETH. Takže to fakt není o tom, že by se nepohodli.

Reagovat
Neutron

neviem, mne to pride, ze po odchode SAF-a tam nie je nikto, kto by s tymi hracmi pracoval. Myslim aj po mentalnej stranke, ono musi byt celkom bomba v 21 rokoch prist do tak velkeho klubu ako United za desiatky milionov a nie kazdy je v takom veku tak vyzrety, ze to proste ustoji. Ti chalani niekedy potrebuju usmernit. A hlavne...je chyba, ze takych hracov neprivadzame medzi ustaleny kader, kde mozu vyrast, ale ocakavame, ze hned budu tahat A-cko zo sraciek a to si chceme proste zabezpecit tym, ze im nasypeme 350k/w, co je proste kravina.

Reagovat
J0EL

celkovo to vase preplacanie je des. Potom si hrac jednoducho povie, ze sak plat mi ide skvely, viac inde aj tak nedostanem tak naco sa viaz snazit.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Manik...

Reagovat
Člen_zlořádu

Tak o Sanchovi je veřejně známí, že měl problémy už ve Wolves, City a i v BVB. V Holandsku, kam ho EtH poslal, aby se srovnal a i tam si měl na hotel dotáhnout PSko, smažit FIFU a srát na to co měl dělat

Reagovat
Busby babes

velky pruser Sancha

Reagovat
Mass

Snad ho v tom ManU moc nezmrvili.

Reagovat
mithro

adios, dalsi predrazeny nakup, ktory bohuzial nic neukazal.

tak snad sa nastartuje a zacne chodit nacas

Reagovat
kissak

Jsem si říkal, proč jinak jsi to sem dával

Reagovat
VTID94

Reagovat
mithro

to bolo jasne

Reagovat
Salfovic

Jasný důkaz jak v prdeli je německá repre, když Němec tipuje Anglii.

Reagovat
Neutron

Sanchovi mamina robila desiatu aj na strednej asi. Jedna strana mince je, ze je u nas bordel, ale jeho profesionalita to bol tiez velky fail. Som zvedavy, ci sa restartuje v Dortmunde, dufam, ze ano a trochu dospeje, pretoze vie byt skvely futbalista.

Reagovat
oli9

Pro něj Dortmund skvělá volba..

Reagovat
owny✨

Flop, mohli se mě před 3 roky zeptat a ušetřili by 80 mega.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
avicii

Ďalší skvelý počin bol tento hráč pre United

Reagovat
jk

Burnley drží fakt jen Richarlison a rozhodčí zatím.

Reagovat
freeSanchinho

Porro neuvěřitelná jedovka

Reagovat
jk

Roberto Carlos

Reagovat
freeSanchinho

Zase pomalu ale jako trefil to šíleně

Reagovat
Hollo

Skus zahrat takuto loptu prudkim nakopom a nedoleti do brany ale odrazi sa od zeme , naco tu mudrujes ked si v zivote nehral :D

Reagovat
freeSanchinho

oceňuji Porrovu střelu ty experte zajímalo by mě jak můžeš vědět jestli jsem někdy hrál nebo nehrál

Reagovat
Hollo

Lebo takato strela vzdy rotuje smerom nadol .. inak by nemohla letiet rovno , takze sila = pokles

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten se taky jednou ukopnul no

Reagovat
jk

lol si to vygoogli kluku

Reagovat
bbbauch

Táhni

Reagovat
Busby babes

bude zajimavy, jak tohle skonci no. V lete uz tam ETH byt nemusi a kdo vi co pak... zatim dobre, ze jde pryc, snad se mu aspon zacne darit.

Reagovat
Jollae

Snáď sa mu aspoň začne dariť? Jebať do neho do kokota. A je úplne jedno, či tam ETH v lete bude alebo nie. Takýto kokot nemá čo v United robiť.

Reagovat
wild

Reagovat
Busby babes

ano, kdyz se mu bude darit, tak ho v lete prodame za vic penez.

Reagovat
Acquanni

Hlavně ať se mu nedaří, aby to nedejbože nevypadalo, že je problém v United

Reagovat
freeSanchinho

Věřím že ho uvidíme v top formě

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Hachim Mastour

porro

Reagovat
jk

Tak snad tenhle retard s píšťalkou bylo to nejhorší co Spurs pískalo v roce 2024.

Reagovat
Man__United

Doufám že tam je opce na přestup!

Ať táhne, hrál hovno a v hlavě nasráno jako Pogba a Lingard

Reagovat
Wazza228

Není, byla by teď moc nízká. V létě se případně dle jeho výkonů může jednat.

Reagovat
Front hell

Nevíte někdo jak to teď bude s tím jeho obrovským platem?

Reagovat
bbbauch

Dostaneme kompenzaci za hostovani 4m €. Coz ho celej nepokreje.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Man__United

A leading agent:

"Erik totally misjudged the qualities needed to play in the Premier League. I rate him as a coach but if he had an experienced sports director alongside him, like he had with Marc Overmars at Ajax, then he wouldn’t need to worry so much about the recruitment side of things.

You have Pep and Txiki at City, at #mufc you have Erik and..?"

[@AndyMitten]

Reagovat
Rudnevs

Sancho je kokot, ale je to čiastočne chyba United.. oni mali predsa vedieť, čo privádzajú. Pozerať sa na hráčov aj po ľudskej stránke, na to ako zapadnú do tímu. Ako už písal niekto hore, vždy privedú nejakeho ultra predraženého mladíka, zaplatia si za ten potenciál a potom s ním nevedia pracovať alebo ho tlak z vysokej čiastky a vysokých očakávaní rozomelie…

Pre Dortmund v podstate hosťovanie bez veľkého rizika, za skúšku to asi stojí, pretože ofenzívu je treba oživiť.. aj keď to dlhodobo nič nerieši, tak na teraz je to dobrý prestup.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

vsak to jsme delali. vedeli jsme o tom, ze chodi pozde treba. ale tak to je relativne drobnost, ze jo.

tuhle situaci, co nastala nijak nedokazes predvidat. ze ti hrac zareaguje jak maly decko na pomerne nevinnou poznamku, ze nebyl v sestave, protoze ten tyden spatne trenoval...

Reagovat
ZJEV

Šancí dostal dost, a i přesto, že mu to nešlo podporu měl na začátku a i během těch jeho psychických problémů velkou, ale celkově nepředvedl nic. A za to všechno se klubu Sancho odvděčil tak, že si ještě veřejně otvíral hubu. Doufám, že už ho v našem dresu neuvidím, mnohem radši bych dal další šanci Greenwoodovi.

Reagovat
Hachim Mastour

Nicolas Pepe

Reagovat
Front hell

Se skoro 2,5x větším platem

Reagovat
J0EL

A asi 10x horsimi statistikami ako Pepe

Reagovat
Neutron

10x urcite nie, ale v prepocte na minuty horsimi, co samozrejme nerobi z Pepeho dobry nakup.

Reagovat
Hachim Mastour

Nerobí. Ide o to, že som vždy písal, že je menší flop než Sancho (a neskôr Anthony) kvôli číslam. Čo som ale nevzal do úvahy, že Pepe je inside forward a Sancho playmaker z krídla. A to že Sancho je podstatne mladší

Reagovat
fenixLFC

tak on pepe ma aj ovela viac asistov, nielen golov na goly/90 minut pepe dominuje skoro dvojnasobne, na asisty skoro trojnasobne. plus ked prichadzali, tak pepe bol o tri roky starsi

Reagovat
J0EL

A napriek tomu tu z Pepeho robia niektori najvacsi flop PL za poslednu dobu. pritom len v United su minimalne dvaja daleko pred nim v tomto rebricku

Reagovat
fenixLFC

tak pepe bol par rokov najvacsi flop takze ta kritika zmysel dava. ved trvalo par rokov dokial ho museli prekonat sancho s antonym

Reagovat
J0EL

Na Pogbu si zabudol? za tie peniaze a odchod 2x zadarmo...

Reagovat
fenixLFC

Pogba bol oproti pepemu v pohode prestup vo aspon cosi ukazal

Reagovat
J0EL

za tych podmienok to urcite nebol v pohode prestup

Reagovat
J0EL

Werner, Kepa (?)...

Reagovat
jk

Ndombelé, Lukaku (2x), Cucurella, na svoje poměry třeba Vlasič nebo Rodrigo.

Reagovat
J0EL

naslo by sa ich

Reagovat
Neutron

To nikto ani nepopiera, ale ako pisem vyssie, to z Pepeho nerobi dobry nakup, thats all.

Reagovat
J0EL

Reagovat
VTID94

EXCLUSIVE News Timo #Werner: He’s on the verge to join @SpursOfficial on a 6-months-loan! It’s very hot!

Leipzig and Tottenham in final negotiations today. More details have to be clarified (Option to buy…)

The 27 y/o is ready to leave the training camp of RB Leipzig soon.

@philipphinze24 | @SkySportDE

Reagovat
jk

Proč ne. Křídlo nám chybí.

Reagovat
Mates_Matesović

Jako záplata asi ok

Reagovat
Rudnevs

Zrejme posledná šanca pre Wernera presadiť sa v nejakom lepšom klube PL. Snád ju vzužije, tých nenaplnených / predčasne ukončených nemeckých talentov bolo za poslednú dobu už viac než dosť. V Tottenhame by ten tlak možno nemusel byť taký ako v Chelsea a navyše to tam pod Angem celkom funguje.

Reagovat
Amon

super. Hosťovanie a potom opcia na nákup by bolo ideálne. Teším sa, dobrý hráč.

Reagovat
Whitemedia

Jestli Timbo nebude stejnej palič v ofsajdu i u slepic, tak mě nasere.

Reagovat
Manik...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Vyřízený kopyto, přesně hráč pro slepice.

Reagovat
owny✨

Huh, my podepisujeme Gabriela Jesuse?

Reagovat
jk

Reagovat
Amon

Dnes Sunderland - Newcastle. poďme Mackems.

Reagovat
Salfovic

Howe i proti Sunderlandu postaví nejsilnější možnou sestavu, totálně vyhořelou. Nechápu ho.

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

tak teraz maju tyzden volno po zapase

Reagovat
kissak

Tam se prostě nic jen tak nezmění.

Reagovat
Amon

Tak Sunderland nie sú ziadny nazdarkovia. Je to derby a keby prehral, tak by som sa nečudoval keby ho i vyhodili.

Reagovat
kissak

Pro něj je nyní každý zápas klíčový.

Reagovat
Gazdo

Nechapem preco. Je s nim nespokojnost?

Reagovat
Amon

Vypadnutie v Európy na jeseň, priebežná deviata priečka a 5 prehraných zápasov z posledných 6 v PL? Ambície Newcastlu sú asi inde, i keď zranenia.

Reagovat
Gazdo

Zranenia a stale si treba uvedomit ze je to ich prva skusenost po velmi dlhej dobe s troma sutazami a ten kader aj bez zraneni proste este nie je ziadne City. To potrva roky kym to vybuduju kedze ocividne tie prachy do toho nevalia tak ako Chelsea. Howe podla mna ide stale nad plan

Reagovat
kissak

Celkem dlouhá série bez zisku bodů což by snad ani tolik nevadilo, ale co je horší nedostatečná duchapřítomnost při skládání základní jedenáctky na daný zápas, téměř nulová rotace, neustálé nasazování hráčů bez formy. Určitě vše podtrhuje neskutečná marodka, která nás provází téměř od začátku sezony, ale.....

Loňská sezona všechny fanoušky strašně namlsala a tak si myslí, že minimálně top4 bude standardem

Reagovat
Gazdo

Podla mna dost nerealne ocakavania. Ja si myslim ze idete stale nad plan, resp minula sezona bola dost nad plan a tato len odraza realitu v akom stave ten kader realne je a ake ma moznosti plus samozrejme zranenia. Treba si zase uprimne povedat ze Newcastle nema kader na urovni Poolu, City, Arsenalu a asi ani dokonca ani ako ostatne velke timy. Mozno aj ta Aston Villa ma lepsi kader. Skokovo sa neda dostat na vrchol uz v dnesnej dobe stropov

Reagovat
kissak

V tom se spolu shodneme, očekávání sice mohou být jen ty nejoptimističtější avšak loňská sezona byla nadplán i shodou náhod jakými jsou špatná forma top klubů a neskutečný výkony některých jedinců hrajících nad své možnosti.

Letos se tomu samozřejmě dá přičítat obrovská marodka, která nás trápí téměř od začátku, ale to stojí také za otázku, co za tolika svalovými potížemi je (vysoká herní vytíženost, intenzivní tréninky, málo odpočinku, špatná práce fyziotýmu atd.).

Další věcí do které nikdo nevidí jsou úmysly vedení klubu, myslím však že by všichni měli hlavně zůstat nohama na zemi.

Reagovat
Gazdo

Presne tak. U vas by som videl dajme tomu kazde tri sezonu posun o jednu uroven vyssie. Ono to fakt nejde tak rychlo pokial nie je vylozene vybudovane spickove zazemie. Ani Newcastle s najbohatsim majitelom nemoze utracat kazdy prestupak stamiliony za posily. Dajme tomu ze teraz uz ste etablovani ako midtable tim a dalsiu sezonu by som este cakal ze budete medzi tymi mid table timami s tym ze uz budete bojovat o poharovu europu (mysliac EL a LM). A dalsie dva tri roky kym sa cokolvek ine ako ucast v top 4 bude brat ako neuspech. A nasledne dalsie dva roky na pravidelne titulove ambicie. To je stale obrovsky posun na tim ktory este donedavna balancoval na hrane PL a champu. Keby ste boli niekde vo Francuzsku tak sa daju ocakavat lepsie vysledky hned ale v PL to proste potrva dlhsie. Pep prisiel uz do zabehnuteho klubu kde len potreboval postupne obmenit hracov ale aj bez toho uz ten klub bol vysoko kvalitny. Newcastle je proste stale mid table tim s par talentovanymi hracmi. Povedzme si uplne otvorene ktory hrac z Newcastlu by mohol pomyslat na zaklad v niektorom z top klubov? Nasiel by sa nejaky? A ak ano tak kolko?

Reagovat
kissak

tak přeci jen, předešlý majitel po sobě zanechal dost bordelu, jenž bude trvat nějakou dobu než se uklidí a dá dohromady. Za jedno mu můžeme však být vděčni a sice vzhledem k malým investicím do hráčského kádru nám vytvořil alespoň nějaký základ pro nákup posil v první vlně.

Vzhledem k tomu, že klub ctí FFP nemohou však pokračovat megalomanské nákupy a drží se při zemi. Kádr by byl třeba pročistit a zbavit se hráčů jako Hendrick, Hayden, Fraser, Manquillo atd. Spekulacema ohledně manažera nemá cenu se zabývat. Je to přesně jak píšeš ten přerod je běh na dlouhou trať, ale nové vedení to vzalo za správný konec neboť dotáhlo fundované lidi, zrekonstruovali a vybavili treninkové centrum, vkládají více financí do akademie prostě vše jde správným směrem akorát loňská sezona mnoho lidí nakrmila a ti si tak myslí, že naše vystoupení bude standardem.

Reagovat
Gazdo

Snad ale vydrzia v tomto trende. Je to ovela viac sympatickejsie ako zrod Chelsea alebo City, alebo to co predvadzal svojho casu Real a Barcelona. Samozrejme ti top hraci sa budu musiet aj kupovat len sa to nemusi a nesmie spravit behom jedneho okna

Reagovat
kissak

Reagovat
Sali5

NovaSport1 a lze přepnout na originální komentář

Reagovat
Salfovic

Jestli se to rozšíří, tak čeští žvanilové nebudou mít co žrát.

Reagovat
mistr129

Kdo kurva povolil ty dresy

Reagovat
fenixLFC

vravim si to iste

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
kissak

Vždy byly takové a proto se člověk orientoval podle trenek

Reagovat
SunFells

Reagovat
Amon

Reagovat
mistr129

A neměli jste dřív ty dresy černější a Sunderland červenější?

Reagovat
Amon

Minimalne Sunderland mal tie cervene pasy vzdycky vyraznejsie. Urcite viac ako v sucasnosti.

Reagovat
kissak

Každý rok je to jiné, ale víceméně je vše o šířce pruhů, které opticky pak zesvětlují respektive ztmavují.

Reagovat
SunFells

Arsenal boss says club did not complain to PGMOL about fouls against Bukayo Saka (BBC).

Reagovat
jk

Gunners manager Arteta said they have "daily communication", but "nothing specific" on that topic.

Jak se říká, na každým šprochu…

Reagovat
SunFells

"I think that's been going on for two years. We have wingers that provoke a lot of fouls and attention. That's something normal." ani pravdy trochu

Reagovat
SunFells

A to bohužel.

Reagovat
fenixLFC

tomu, kto povoloval tie dresy nikto nepovedal ze uz existuju farebne televizie takze sa da rozozonavat aj podla ineho ako podla trenek?

Reagovat
mimi_united

Vypadni a už sa nevracaj

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
kovi610

united ho zničilo

Reagovat
Salfovic

OT: Dva hráči na prázdnou bránu a bez gólu

https://streamin.me/v/b9788937

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten skluzujici tam hodil ale solidni sprint a to jeste startoval ze sveho tymu jako treti v poradi zatimco ten, co byl druhy nejbliz, to vypadalo, ze za tu dobu ani nestihl dobehnout na pulku, musim rict, ze v podobny moment bych se na to vysral stejne

Reagovat
Likan7

Verona měla z tý penalty na konci vyrovnat, neuvěřitelnej závěr

Reagovat
O.Giroud

nechcem si ani predstavit ako sa museli citit Barella so Sanchezom ked sa odpiskala penalta

Reagovat
Tomanatura

Vsak i kdyby dali gol, tak se odvola a piskne se penalta pro Veronu, protoze ta akce predchazela jejich akci. Navic Barella chtel, at si konecne da gol aj Alexis a proto to nestrilel ale tak zadrbal.

Reagovat
Likan7

Ajo, pravda....to by byl teprve závěr

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells

To je hrozné od Barelly, už jen to že tam s Alexisem čekal na nic neznamenající break.

Reagovat
Likan7

Proč nic neznamenající?

Reagovat
SunFells

Protože podle času se schyluje ke konci a brání skóre. Lépe se určitě brání, když máš hráče ke své brance od balónu ...a tu dva čekají mezi všemi soupeři a jejich brankou.

Reagovat
Pospovič

však je to málem stálo body

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Amon

Nejaký tip na dobru hospodu v Prahe? Kde nečapujú Plzeň, Gambrinus, Staropramen a podobne, ale nejaké dobre pivo z menších pivovarov. Tradičné spodne kvasené, žiadna IPA, APA. Dobre jedlo a pekná lokalita výhodou. Cena nerozhoduje. Díky.

Reagovat
Thelvin

Na Slamníku v Bubenči čepujou únětický pivo, to zklame málokdy. Jídlo neurazí, maj takovou českou klasiku. Neni to nijak nóbl, takže tě tam nebude nikdo odsuzovat když přebereš, a velká výhoda je že můžeš jít vedle pochcat ruskou ambasádu

Reagovat
Amon

Tá veľká výhoda je veľmi lákavá. Díky

Reagovat
Čenda

A máme vítěze

Reagovat
Čenda

Velká výhoda

Reagovat
samson192

žižkov na žižkove

Reagovat
jk

A když tě ty tradiční spodky přestanou bavit, tak na Dejvické má Matuška bistro/hospodu. Maj teda i ležáky ale u něj se fakt vyplatí trochu zaexperimentovat. Moc lepších věci než Apollo Galaxy se v Čechách asi neuvařilo.

Reagovat
Amon

Reagovat
Freedo

Automat je na pivo fajn, ale ten koncept je mi totálně nesympatickej. Člověk si sám chodí pro pivo i jídlo a stejně při každý platbě musí odkliknout, kolik chce dát dýško nebo zvolit žádný. To, že se čepuje do 0,4 a stojí to 79 a víc, už spíš patří k tomuhle typu míst. Dost podobný koncept mají Dva Kohouti a celkový dojem z místa jsem měl lepší, vícero různých pivovarů.

Tip na něco míň hipster, mám rád Vesna Bar u Strašnický - piva kolem 45-50 Kč, mají tam Hubertuse a Poutníka + se tam vždy točí další věci. K jídlu mají spíš menší věci k pivu. Prostředí není nóbl, ale žádnej špinavej pajzl.

Reagovat
jk

Je to hipsterský no Ale tak už jsem viděl i horší koncepty hospod, a dost to vyrovnává to pivo, který prostě jen tak neochutnáš. Na pár pivek s partou podle mě ok.

Reagovat
Freedo

Jo, musím uznat, že pivo tam je jinak dobrý. Chutná mi dost třeba California. Určitě se vyplatí to tam vyzkoušet a třeba to tazateli sedne, každý má jiný vkus.

Reagovat
jk

California je taky super. Matuška mě snad ještě nezklamal, fakt kvalita

Reagovat
Freedo

Když jsme už u těch ales, nemáš nějaká další doporučení konkrétně na ně? Docela jsem se je naučil pít v Anglii a teď rád ochutnávám.

Reagovat
jk

Zichovec je v pohodě a je to docela dostupný. Sibeeria dělá taky zajímavý věci.

Reagovat
Freedo

Díky, od Zichovce jsem už něco měl, zkusím další a Sibeeriu jsem neznal

Reagovat
Amon

Matuška má cveng v pivovarských kruhoch, ale teda to samočapovanie sa mi nikdy nepozdávalo. Práve do hospody idem i kvôli obsluhe.

Reagovat
jk

Jako tam je normálně výčep, ale vypadá to spíš jak bistro, objednává se u baru. Ale je fakt, že jsem tam byl v letních měsících a lidi byli i venku a tak, dáš tři piva na chuť a jdeš, v zimě to možná bude vopruz.

Já jinak Prahu neznám, ale když tady kolega doporučoval něco v Bubenči, tak jsem si vzpomněl že ten Matuška je docela blízko a pivo je to dobrý.

Reagovat
Busby babes

+ je tam strasnej hluk. ale taky mi to prijde jako strasne predrazena navonena bida.

Reagovat
TopinB

Za mě The James Joyce a Arepas de Lyna

Reagovat
Amon

Venezuelská a írska hospoda spĺňa moje prianie na dobré spodne kvasené pivko. Super.

Reagovat
TopinB

Krásná lokalita splněna, dobré jídlo splněno na výbornou, Plzeň, Staropramen ani Gambrinus tam nemaj

Reagovat
Busby babes

Joyce je super, za me nejlepsi irish v Praze.

Reagovat
TopinB

Skvělej Guinness čepujou a štamgasti jsou skvělý, nejvíc mě tam baví sedět u baru a kecat s expatama o fotbale

Reagovat
Busby babes

jj, v tohle je to tam vyborny.

Reagovat
Thab

Napadá mě klasika U Sadu - spousta piv na čepu splňujících podmínky, super lokalita na Žižkohradech. Jídlo může být hit or miss (třeba burgerům bych se vyhnul, naopak smažený věci super), ale zase ti ho uvaří třeba i ve 3 ráno

Reagovat
Amon

Hmm vyzerá dobre, ale na fotkách to je monopol Plzne, nie?

Reagovat
Thab
Reagovat
Freedo

U Sadu jsem navštěvoval hojně během studentských let, chodili jsme na Démona, ale poslední roky už chutnal jinak. Raptor je taky dobrý pití. K jídlu tam bývaly fajn ďábelský toasty, větší jídla spíš zklamání. Je to dobrá volba pozdě v noci, kdy ostatní podniky mají zavřeno.

Reagovat
Chandy

Já mám rád U Šumavy, to je mezi pavlakem a karlakem a cepujou tam Plzeň a dalších cca 5-6 mensich pivovarů. Prostředí je dost oldskůl, ale fajn. Jídlo česká klasika (super plněny knedliky s uzenym).

Na pavlaku je Hákovna - tam maj piva jen z Hákova parního pivovaru a k jídlu nějaký studeny veci typu pastika atd.

Pak jsou super Hostivary, ale ty jsou až v Hostivaři, což je dost z ruky, ale pivo i jídlo je super.

Reagovat
Chandy

A nebo ještě U Bansethů v Nuslich, tam maj svoje piva a varej taky v pohodě :) navíc kousek jsou Zlý časy..

Reagovat
guestikor

Hraje někdo FM24 přes steam a má tam češtinu?

Reagovat
tuny

Fmseries.cz

Reagovat
VTID94
Reagovat
Salfovic

Co to zase psalo za hysterku ?

Reagovat
Mato178178

pises o inteligencii ale sam mas v tych 2 a pol slovach chybu

Reagovat
Acquanni

*Dva dementi, kteří náhodou fandí Millwallu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Whitemedia

Gilchrist

Reagovat
John Obi Mikel

Gilchrist dostal šanci v základu

Reagovat
Maximm9

On je stredni nebo krajni obrance ? Posledne hral pravy kraj, ted hraje levy stred

Reagovat
Whitemedia

stoper

Reagovat
John Obi Mikel

Zas to vypadá, že bude vpravo.

Reagovat
jk

Tottenham Hotspur reach total agreement with RB Leipzig to sign Timo Werner. 27yo joining on loan until summer + option to buy believed to be in region of €15-20m. Medical as soon as possible!

@David_Ornstein

Bargain

Reagovat
Salfovic

Pokud se nebude pouštět do žádných větších akci (střelby), tak by mohl bejt dobrej.

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

To je u útočníka dost podstatná závada, ne?

Reagovat
Amon

Bude ako Anthony, akurát lacnejší. Defenzíva>Ofenzíva

Reagovat
Neutron

Werner ma tiez iba jednu nohu?

Reagovat
Amon

Hej. Ale neviem či dokáže tu slávnu piruetu s pumlíčem. Možno preto stal Anthony o toľko viac.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Whitemedia

Jeho branky neslavte a počkejte raději, co na ně řekne var.

Reagovat
Mates_Matesović

V pohodě, už jsme si kvůli Richarlisonovi zvykli

Reagovat
Amon

Výborný ťah IMHO.

Reagovat
Mastný Chobot

Nevracal sa do Lipska za viac? Ten musel ist este viac dole ako ked bol v Chelsea

Reagovat
jk

Určitě to bylo víc. Ale z těchto podmínek je to pro nás super rozšíření kádru.

Reagovat
SunFells

Odehrál tam v lize a LM tuto sezónu 250 minut no.

Reagovat
Miguel19

Už sem chtěl Sterlinga jebat, ale to je jasný faul...

Reagovat
Man__United

History made as 15-year-old Rory Finneran becomes Blackburn’s youngest ever player!

Born in 2008

Reagovat
Acquanni

Jsme starý

Reagovat
Nizzie

Au

Reagovat
Miguel19

Enzo skvěle.

Reagovat
Whitemedia

Hrajou jako úplní čuráci.

Reagovat
icemike

Reagovat
blade115

Snad se dívají všichni modráci, co tu pořád brečeli, že hraje Jackson místo Broji. To je naprostá zoufalost, co tam předvádí i proti takovému soupeři.

Reagovat
Whitemedia

Po tom zranění je snad všem jasné, že Broja nemůže hrát v našem klubu, takže o kterých modrácích to mluvíš?

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba cfcdubois na twitteru.

Reagovat
Miguel19

Ten sem ale nechodí podle mě...

Reagovat
John Obi Mikel

Jo on psal tady. Už to vidim.

Tak volali jsme ať dostane šanci, tu dostal a nepřesvědčil. Otázka je jestli ho tu někdo hypoval o trochu víc, to už si nepamatuju.

Reagovat
Whitemedia

A hlavně je to troll.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
John Obi Mikel

Co to hrajem za sračku posledních pět minut?

Reagovat
vitasrp

Sterling je úplně otřesnej, to je fakt síla.

Reagovat
John Obi Mikel

Jeho forma ze začátku sezóny byl bohužel jen záblesk ve tmě.

Reagovat
icka

Reagovat
Squinty

Zmar a zoufalství

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k tomu, že hrajeme až na Broju a Gilchrista v hodně silné sestavě, tak jsem čekal, že je budeme více přehrávat. Není to ideální výkon.

Reagovat
Miguel19

Hrajeme hezky, abychom se neunavili a nezranili, to je dobře.

Těžko říct, co je horší - zda to, že teďka budeme několik zápasů koukat na tragéda Broju, že Disasi je fakt neuvěřitelný průměrák, Colwill stojí za hovno i na stoperu nebo že Sterling překvapivě od zápasu se City hraje totální sračku.

Gilchrist evidentně není bek, protože mi přijde zoufale pomalej

Reagovat
vitasrp

Tohle je fakt na blití, nedá se na to koukat. Tuhle strukturu hry, kdy akce rozehráváme v podstatě v rozestavení 4-1-5, totálně nesnáším, protože to prostě nefunguje. Buď se Enzo vytáhne a je to 4-1-5, nebo zůstane hluboko, pak je to 4-2-4, ale ve finále prostě máme o hráče více v obranné linii a o hráče méně v té útočné a je to strašlivě znát.

Soupeř hraje v defenzivě na pět beků, takže tam pak má početní výhodu a cokoliv vymyslet, nebo se tam dostat, je strašně těžký. Sice se snažíme reagovat a v té ofenzivní fázi pak přesouvám Gusta doprostřed, Enzo nahoru a přecházíme do takové formace 3-2-5, ale není to vůbec ono, vpravo je Gilchrist hrozně hluboko, takže se do toho prostoru musí stahovat Palmer a opět tak pak přicházíme o hráče na té poslední linii. Jsem moc rád, že hraje, ale ten tým ta absence krajních obránců jak vpravo, tak vlevo strašně limituje. Ve finále pak Gusto musí doleva a hrát přes nohu, kde je jeho ofenzivní přínos také daleko menší.

No a pak je tu Broja, který v posledních třech zápasech dokázal v prvních patnácti minutách párkrát udržet balón a rozehrát, takže si člověk už trochu říkal, že to třeba půjde - načež se ze hry úplně vytratil, souboje začal prohrávat a byl úplně tragickej.

Jestli nás tohle čeká v následujícím měsíci a půl, tak to fakt hodně štěstí, to bude mimořádná bída.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Jako to nemůže dopadnout jinak, že za chvíli nastoupí Nkunku a oddělá se do konce sezony...

Reagovat
vitasrp

To se nestane určitě, není ani na lávce.

Reagovat
Miguel19

A jo Tak už se oddělal

Reagovat
Miguel19

Kdo jinej

Reagovat
John Obi Mikel

BROJAAAA Vždycky jsme mu věřili

Reagovat
Hachim Mastour

broja

Reagovat
vitasrp

Ten tah s Gustem chodícím na střed hřiště byla teda šílená hovadina, to zajebalo celou první půli (včetně teda i toho, že se tam hráči ploužili a nehráli v dostatečném nasazení).

Reagovat
Miguel19

Misha zabojoval jak na frontě

Reagovat
Miguel19

Broja v laufu

Reagovat
John Obi Mikel

Konečně to nešudlaj kolem vápna, ale centrujou dovnitř a najednou Broja vypadá jako fotbalista.

Reagovat
Miguel19

Šéfko

Reagovat
John Obi Mikel

THIAGOOOO

Reagovat
Miguel19

Hmm, ok.

Reagovat
John Obi Mikel

STERLIIIING

Opět skvělý přímák.

Reagovat
John Obi Mikel

Dva nejhorší hráči první půle gólik

Reagovat
Miguel19

Palmer zase u 2 gólů.

Reagovat
vitasrp

Jj, při tomhle gólu určitě nemá čisté svědomí brankář... Ach jo, to je zase kravina od komentátora.

Reagovat
Maximm9

''nenasel si vyhled na mic''

Reagovat
Error

Jsme si vybrali gol z rohu i gol z primaku zas na x mesicu dopredu

Reagovat
Miguel19

Danzel Washington jde na to

Reagovat
John Obi Mikel

Na toho jsem se těšil, že dostane šanci.

Reagovat
jk

Mikel Arteta says the injuries suffered by Jurrien Timber and Thomas Partey have derailed his plans to make Arsenal a more “unpredictable” force.

Reagovat
Maximm9

Good one

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Salfovic

To je hroznej trapouš.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Je to úsměvný. Ale tak co byste chtěli od těch tiskovek, klasickej waffle no.

Reagovat
SunFells

? Ovšemže ano.

Reagovat
SunFells

Aha, to jsi ty

Reagovat
Thab

Huh? Co se to tu poslední dobou rozjelo na Artetu? Však tohle je naprosto zřejmý

Reagovat
J0EL

pozri od koho je ten prispevok

Reagovat
Thab

Ajo

Reagovat
Front hell

Druhy největší fanoušek Arsenalu hned po downym

Reagovat
jk

Od Artety no

Reagovat
jk

Vymlouvat se na týpka co v PL odehrál 50minut a na stejnou pozici rok zpět přivedl Zinchenka a zranění Parteyho, které snad čekali i fans woolwiche…

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Je uplně lhostejno, kolik toho Timber odehrál. Zahraje na obou krajích obrany i na stoperu, takže v podstatě o tři možnosti navíc. U Parteye je to vtipný no.

Reagovat
SunFells

Ne, není.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Je fakt, že minulou sezonu vydržel skoro celou dobu zdravej, tak byl holt Arteta optimista.

Reagovat
Hachim Mastour

Pýtam sa ťa, čisto z taktického hľadiska. Akú výhodu nám dával Timber na LB a Partey na RB. Naozaj ma to zaujíma. Veľa sme toho nestihli, kým sa zranili, ale mali sme silnú defenzívu. Ale ako nám to mohlo zlepšiť našu ofenzívu?

Reagovat
SunFells

Do velmi dobré úrovně nabízí technickou zabezpečenost, schopnost uniknout z presu, komfortnost v úzkých centrálních prostorech i zády k soupeři a progresivitu jako Zinchenko bez jeho slabin v přechodech do obrany i bránění v bloku, ačkoliv u Parteyho je už otázka zda by se byl schopný vrátit ke své dřívější atletičnosti. Nabízí invertování do zálohy z druhé strany oproti Zinchenkovi, Timber zdá se pohodlně i z obou stran, případně oba i z některé stoperské pozice jako Stones, záleží na zápase a můžeš tak použít i Rice pokud při Parteyho přítomnosti není nutný na pivotu.

Jejich variabilita, vedle i dalších hráčů vytváří chaos v prvotním plánu soupeře, hlavně při jejich pressu a samozřejmě variabilní hráči lépe čelí odlišným situacím při rotacích, které vytváří trhliny v soupeřových strukturách. V přípravě jsme viděli Timbera invertovat z beka jak vedle Rice, tak pod něj kdy se Declan vysouval na LCM/LAM v diamantu/box midfield a stejně tak Timbera samotného se vysouvat na tu pozici s Ricem zůstávajícím na pivotu, tzn. jak Cancela za jeho největší slávy co se jím okupovaných zón týče. A Whiteova role je Timberovi z Ajaxu též dobře známá.

Reagovat
J0EL

S Timberom maximalny suhlas, tam v tej priprave bol na tych poziciach dopredu vzdy nebezpecny, vedel vyviest loptu aj prejst 1 na 1 co otvaralo dalsie priestory pre nasu utocnu trojku. Je celkom rychly a defenzivne o dost lepsi a zodopovednejsi ako Zinch. Takze prisli sme prakticky o prvu volbu na obe strany obrany.

S Parteym na RB si nie som az taky isty a podla mna nas prave to v uvode sezony stalo body a predvadzanu hru. Gabriel mal hrat, co sa ukazuje aj teraz. So Salibom su snad najlepsou dvojkou v PL a na dlhe roky mame (snad) vystarane.

Reagovat
SunFells

Forest jsem neviděl, proti CP si pamatuju, že se tu o Parteym mluvilo negativně, přitom měl do 80+ minuty dobrý zápas, pak jen nějaké dva špatné momenty. Věřím, že takový byl plán ho i tam využívat a podpořit to Timberem kvůli jeho zdravotním problémům, případnému fyzickému propadu (v čemž mi přišel na začátku sezóny pod svým dřívějším standardem) a samotnému potenciálu Timbera a drillem se samozřejmě hráči zlepšují. Svými schopnostmi tam Partey seděl dobře, takže to pro mě bylo jen o tom zda by se zvládl vrátit fyzicky ke svému dřívějšímu levelu.

Reagovat
J0EL

zase tieto nezmysly

Reagovat
jk

jojo

Reagovat
SunFells

Tento dement vytáhne minuty jako by mu v tomhle měli být ku prospěchu

Reagovat
J0EL

ale na to, aby to pochopil by uz bolo potrebne, aby zapojil aj tu druhu mozgovu bunku no

Reagovat
jk

Můžete to tu vysvětlit, jak Artetaovi zranění jednoho hráče derailovalo drtivou většinu taktiky a chudák si s tím nemůže poradit. No a nebo tu můžete jenom házet debily a dementy no, klasika

Reagovat
mistr129

Timber a Partey jsou jeden hráč?

Reagovat
jk

Další fan woolwiche, který nemá nic k tématu?

Arteta conceded that Timber’s absence means we are yet to see the coach’s tactical vision on the field. “(We saw) a little part of it,” says Arteta.

Jeslti mu tu taktiku derailoval i Partey, který je jednou nohou zraněný a druhou venku z klubu, tak je legohead ještě větší klaun než to vypadá.

Reagovat
mistr129

Vždyť jsi ten původní příspěvek jsem dal sám a tam jsou oba hráči, abys za chvíli napsal, že je to jeden hráč, ty klaune

Reagovat
jk

Reagovat
Mastný Chobot

väčší klaun je už len človek, čo je schopný venovať sa každému jednému vyjadreniu trénera klubu, ktorému ani nefandí.

Reagovat
jk

To je jako bych se nemohl smát Ficovi když jsem volil PS

Reagovat
J0EL

Ty si v tejto komunikacii ale prave ten, ktory Fica voli a smeje sa Pellegrinimu. Prast jak uhod...

Reagovat
jk

Tys tu pointu moc nepobral co?

Reagovat
J0EL

Jj, ja som presne ten

Reagovat
mistr129

Reagovat
Jardin

???

Reagovat
Nizzie

Takový to, když napíšeš rádoby vtipnou věc a už v lednu si za největšího dementa EF roku 2024.

Reagovat
jk

Kde si přidáme putovní pohár?

Reagovat
Nizzie

Nevím, to se domluv s downym.

Reagovat
Whitemedia

Madueke poslední dobou překvapivě zdravej a překvapivě dobrej, ten měl hrát základ a asi by bylo hotovo po prvním poločase.

Reagovat
Miguel19

To není offside.

Reagovat
Maximm9

Jako v takove situaci opravdu zalezi, kdo tam sedi a kdy to stopne Proste jde o jeden frame , takze to je 50/50

Reagovat
vitasrp

Za ty 4 minuty čekání to stálo.

Reagovat
John Obi Mikel

Enzo

Tohohle juniora ani neznám

Reagovat
John Obi Mikel

A hned mohl dát gól

Reagovat
Whitemedia

Jasný neofsajd, ale zase na to prostě čumí půl hodiny...

Reagovat
vitasrp

Preston od nějaké 65. minuty teda šíleně odešel fyzicky.

Reagovat
John Obi Mikel

Můžeme říct, že druhá půle už splnila očekávání , ale ta první by měla být pro nás varováním.

Reagovat
VTID94

Valentín Barco will leave Boca Juniors. Decision made — while Brighton keep talking to Boca on deal structure.

If deal is not agreed between the two clubs early next week, Brighton will be ready to activate release clause.

#BHAFC, confident to get it done soon.

Reagovat
r.mrazik

Brighton a jejich loveni talentu je naprosto bozi

Reagovat
John Obi Mikel

Mauricio Pochettino: „Christo dnes nebyl zapojen do utkání, jelikož po jednom z tréninků cítil bolesti v oblasti kyčle. Nyní musíme zjistit, zda bude schopen zasáhnout do několika příštích zápasů.”

Reagovat
SunFells

Kyčel na 3 týdny čtu.

Reagovat
VTID94

8 ročné prekliatie FA Cupu je preč. King Unai

Reagovat
Spikous

Inak ale Lenglet , Moreno výkony nič moc . V poslednej dobe sa mi nepáči ani Cash ktorý väčšinu svojich prihrávok dáva na stredných obrancov a do predu nepredvedie vôbec nič . Nutne potrebujeme pravého obrancu a taktiež kreatívnejšieho stredného záložníka.

Reagovat
Higi

Tak co? Dostane dnes někdo z méně vytížených hráčů šanci? V obraně toho moc vymyslet nejde a těch možností tam ani tak moc nemáme... Dopředu bych si přál třeba tohle:

Rice, Ode, ESR - Nelson, Havertz, Saka

Každopádně očekávám klasický základ a tedy ani ESR ani Nelson v sestavě, ale třeba se mýlím, tak uvidíme... Šanci by si zasloužili a hlavně pak zase jedeme jen PL a LM a nedostanou čuchnout...

Reagovat
Nikikrew

Dnes prosim postup Arsenalu a Wrexhamu a 4 kolo odohrat vo Walese

Reagovat
Nikikrew

Podľa Mail Sport utrpel Jesus poranenie kolena. Rozsah ani dĺžka absencie zatiaľ nie sú známe. Realizačný tím verí, že nepôjde o nič dlhodobé...

Parada...

Reagovat
SunFells

Čekám nabídku na Onanu, pokud "máme" peníze.

Reagovat
Higi

Onana z Evertonu? To je podlemně vycucané z prstu nemyslíš? Mě přijde že si brousíme zuby na toho Zubimendiho a i skrz peníze to budeme řešit v létě... podlemně teď v zimě nemáme prostředky na nějaký větší přestup, a za Onanu budou chtít podlemně hodně v Evertonu...

Reagovat
SunFells

Nemyslím si, že je to vycucané z prstu, byl s námi spojovaný i Palhinha. Rice se pro Artetovu hru rychle stal klíčovým a měl určitě nejpozději v létě v plánu mít v případě jeho výpadku dalšího fyzicky dominantního pivota utínajícího rychlé přechody soupeře.

I Zubimendi či podobný hráč je imo určitě v létě v plánu, o Zubimendi se mluví jako o prioritě na tu roli a teď se nám ho určitě získat nepodaří.

Reagovat
SunFells

Hádám se počítá s odchodem Jorginha a Parteyho.

Reagovat
SunFells

Jorginhovi dokonce končí smlouva.

Reagovat
Nikikrew

Ale ma opciu na 1 rok samizda

Reagovat
SunFells

On asi ne, klub.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jk

Takže konec unpredictable FC

Reagovat
SunFells

Nebo jen pokračování tvého kvokání bez rozmyslu

Reagovat
jk

Reagovat
guestikor

+ Elneny

Reagovat
SunFells

Uvidíme teoreticky ho můžou o rok prodloužit pro šířku.

Reagovat
guestikor

Jakoze bys pak Havertze posunul do utoku?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

finished

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

David Ornstein

Gabriel Jesus out of Arsenal FA Cup tie vs Liverpool today with small knee injury. 26yo Brazil international striker suffered knock but damage believed to be minor + not cause for serious concern

Reagovat
Nikikrew

aspon ze tak, ale nato ze je 2 roky u nas, s tym kolenom ma pravidelne problemy. V City si nepamatam, ze by maval pretrvavajuce problemy

Reagovat
SunFells

Tak měl jednou velké zranění z World Cupu, což se mu stalo až u nás a v létě byl na operaci, která s tím souvisela, kde šlo jen o nějaké vyčištění pozůstalých úlomků. Pokud tohle je jen knock, navíc se ani neví zda na totéž koleno, tak to je nic.

Reagovat
r.mrazik

hostovani na pul roku? tak to se v lete vrati do MU i s Greenwoodem...

ETH uz dalsi sezonu nezacne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele