Sancho odpověděl na kritiku manažera Ten Haga: Nevěřte všemu, co čtete

04.09.2023, 12:19
Aktuality
Jadon Sancho (© AFP)

Anglický reprezentant Jadon Sancho se ohradil proti slovům kouče Manchesteru United Erika ten Haga, že nebyl na nedělní šlágr proti Arsenalu připraven kvůli špatné tréninkové morálce. Třiadvacetiletý křídelní hráč má pocit, že je nespravedlivě v klubu "obětním beránkem".

Sancho překvapivě chyběl v nominaci na nedělní utkání Premier League na hřišti Arsenalu, které United prohráli 1:3 a klesli na jedenácté místo tabulky. Po zápase trenér Ten Hag odůvodnil absenci vicemistra Evropy jeho výkony v tréninku.

Třiadvacetinásobný anglický reprezentant na to reagoval dlouhým příspěvkem na sociální síti X, dříve twitteru. "Prosím, nevěřte všemu, co čtete! Nedovolím lidem říkat věci, které jsou naprostá nepravda. Choval jsem se tento týden na tréninku velmi dobře," napsal Sancho. "Myslím, že jsou pro to jiné důvody, ale nebudu je rozebírat. Jsem obětní beránek už docela dlouho, což není fér. Chci jen hrát fotbal s úsměvem na tváři a pomáhat týmu."

Sancho přišel do Manchesteru v roce 2021 za 85 milionů eur (tehdy zhruba 2,1 miliardy korun) z Dortmundu jako jedna z největších hvězd bundesligy. V dresu United odehrál ve všech soutěžích 82 zápasů, vstřelil 12 gólů a nenaplnil pověst, s níž se z Německa do Anglie vracel.

Autor: ČTK

Komentáře (651)

Přidat komentář
jk

Vyšel z takového beefu už někdy lépe hráč? Tohle není proste dobrý ani pro jednu stranu.

Reagovat
Golasso

Nepodařilo se hráčům v Chelsea vyštípat Conteho?

Reagovat
Miguel19

Tak u nás kabina "vyštípala" nejednoho trenéra...

Ale tak je rozdíl jeden hráč vs. trenér. Tam podle mě hráč nemá šanci. Když už je těch hráčů více a jsou klíčový, tak je bez šance spíš trenér. Pokud nejsi Pep nebo Klopp

Reagovat
Golasso

Jo, tady Sancho asi nemá šanci

Reagovat
Csaplárova past

Ukázkové vyštípání proběhlo s Boasem

Reagovat
kilobyte

Kepa vs Sarri?

Reagovat
Unai

Kepa

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
fff

Po Dortmunde som cakal, ze z neho bude fakt slusny hrac a celkom som ho MU zavidel. Ak nejakym zazrakom neskonci EtH skot, tak Sancho to mas asi v MU spocitane.

Ako celkom pruser dat cca 150m za Sancha a Antonyho a dokopy vysledok strasny.

Reagovat
Nuno čomes

To je hlavně blbost United, že za tyhle dva hráče tolik peněz dali

Hlavně teda Antony, dá za Ajax v lize 10 a 12 branek a oni tam pošlou 100 mega

Reagovat
fff

Je sranda pocuvat Nevilla ako vzdy nadava na majitelov, ze nedavaju peniaze. To, ze s majitelmi ma mnoho fanusikov problem a urcite odovodnene, tak cisto z hladiska sportoveho tam maju dostatocne peniaze na nakupy, len ich teda dlhodobo vyuzivaju na chuja.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Busby babes

tvl porad tahle sracka s majiteli. Oni do klubu nedali ani korunu. takze to, ze se nadava na majitele, ze neinvestuji, je pravda. i proto mame problemy s FFP. kluby mohou mit ztratu 15 mega za 3 roky, 105 mega, pokud penize doplni majitele. To se u nas nikdy nestalo, proto jsme limitovani tema 15 miliony. napriklad.

plus teda pomijim to, ze z klubu vyvedli miliardu a pul liber. za to bychom meli novej stadion.

Reagovat
fff

Ako pisem, s majitelmi su problemy a nieco na tom bude samozrejme.

Preto ale pisem, vyslovene, ze cisto zo sportoveho hladiska peniaze na prestupy boli a vyuzili sa zle. A preto ten tim vyzera ako vyzera.

Reagovat
Busby babes

jenze to, ze se pouzili zle jde taky za majiteli. za a) oni dosadili nekompetentni lidi do vedeni. za b) oni casto schvalovali nebo neschvalovali prestupy.

Reagovat
fff

Neville stale narieka, ze sa maju dat peniaze na prestupy, pricom peniaze an prestupy boli. O tom hovorim.

Reagovat
Busby babes

no a ja reaguju jen na tohle: ze nedavaju peniaze. ano, nedavaji. ze sveho nedali do klubu nic, naopak z nej vyvedli miliardu a pul.

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
fff

To nerozporujem. Hovorim o tom, ze vzdy ked Neville rozprava, tak je to po nejakom otrasnom vykone o tom, ze majitelia nedavaju peniaze. Co je pre mna odvadzanie pozornosti od toho, ze peniaze investovane boli a ten tim vobec nevyzera primerane tomu, co bolo minute, a to je po sportovej stranke problem. Ten tim mohol a mal, vzhladom na investovane peniaze vyzerat inak bez ohladu na to, ze majitelia tie peniaze nedavaju.

Reagovat
Busby babes

a ja jen reaguju na narativ: fans United si stezuji na majitele, ze davaji malo penez, pritom utraci hodne...

ty dve veci spolu moc nesouvisi. Nevilla moc neresim,ten casto docela placa no.

v hodnoceni tymu se moc neshodnu. ten tym ted vypada dobre. ja jsem treba spokojeny s tim, jak jsme posilili a kam to ETH smeruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ti je.... Myslím si, že pointa byla v něčem jiném, než v tom kdo peníze dává nebo kdo co schvaluje či kdo dosazuje někoho někam....

Prostě a jednoduše dva ne moc povedené nákupy za velké peníze...To je asi celé o to šlo. V globálu je výsledek tento...to jsk si to tam mezi sebou šmrdlají je asi jedno. Je to smutné, ale nic nového to není.

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
Frony

Nezatrhli Olemu dokonce Halaanda?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Ladas321

Haaland nikdy nebyl blízko k přestupu do United. Před přestupem do BVB jednal s MU, ale Haaland, jeho otec a Raiola chtěli velké bonusy a výkupní klauzuli do smlouvy.

Reagovat
Salfovic

Jenže Ole ho ManU dohazoval ještě před přestupem do Rakouska.

Reagovat
r.mrazik

ne,nezatrhli... Haaland do MU jit nechtel

Reagovat
Frony

Díky

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
fenixLFC

sorry ale us to majitelia, vedu to aj pre osobny zisk. plakat ze kazdy majitel neleje do klubu prachy a nezruinuje sa je hovadina. rovnako je nezmysel tvrdit ze do posil neinvestovali. investovali, mohli si nechat aj tieto prostriedky, ale vlozili ich do hracov. fffova pointa teda zostava- prostriedky ste mali dostatocne ale vyhodili ste ich za totlanych nymandov. keby do toho nasypu viac tak to vlastne bude vyzerat rovnake, len tych predrazenych priemerakov budete mat viac

Reagovat
Busby babes

no tvrdit, ze GLAZEROVE investovali do posil je picovina, protoze to proste neni pravda. zase tenhle spin, ach jo.

Stejne tak jako ze brecime ze do klubu nelejou prachy. nam by pro zacatek stacilo, kdyby z klubu nevyvedli 1,5 miliardy liber. Jako fakt to neni uplne tezky pochopit, proc se na majitele nadava a kdyby se takhle chovali vasi majitele, tak na ne picujete jeste vic nez ted.

Reagovat
fenixLFC

ja chapem preco sa nadava, nadavaju aj nasi fans ze neprivadzame posily za stovky mega a nedotuju nas majitelia. je to ale ich podnikanie a biznis ako kazdy iny. fans si to predstavuju hrozne jednoducho, ked sa nedari tak dotovat z vlastneho a ked sa dari tak nemat z toho nic? preco by do toho niekto vobec isiel? jasne, mozte nadavat na to ze neinvestuju do stadiona a ten pomaly chatra, rovnako ako na to ze dosadzuju nekompetentne osoby. to su vsetko legitimne namietky. ale plakat ze nedavaju prachy na posily ked ste napriek tomu jeden z najviac utracajucich klubov na svete a len ich investujete tragicky, to je fakt mimo.

Reagovat
Člen_zlořádu

Klubu by stačilo, kdyby nevyvedli 1,5 miliardy a vyřešili, že nám střechou teče na stadion, tréninkový centrum je 20 let starý a konstrukce OF padá pomalu na hlavu. Glazeři to zatím vždy řeší jen plechovkou primalexu a nerezky. Prachy na přestupy jdou z toho, co si klub sám vydělá a ve vedení jsou lidi, kteří nedokážou přivézt ty správné hráče. Ačkoliv musím souhlasit, že zrovna Antony je manažerův kůň, kterej asi doma pokopal starou a 10Hagovi napravo bude muset hrát Pellistri a doufat, že se co nejdřív dá dohromady Amad. Sancho se chová jak dilina a nepochopil, že jen talent nestačí a Greenwood s Antonym nepochopili, že ženský jsou taky lidi.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Busby babes

a znova: kdo dosadil ty nekompetentni lidi, kteri o tom rozhodovali a diky nimz se spousty penez vyhodilo z okna? majitele.

Reagovat
Hlahart

úplný souhlas

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

a durha vec, to jen jich dlouhodobe vyuzivaji na hovno... ano, to souhlasi. ale kdo o tech vydajich rozhoduje? kdo nastavil strukturu, ktera dlouhodobe nefungovala? Glazerove skrz Woodwarda.

Ted se to meni, Arnold to deleguje, mame DoF v Murtoughovi a je to lepsi. Dokonale? ani omylem, ale proste jde se dobrym smerem, ta struktura se tam buduje.

Reagovat
hodoňa

Reagovat
Herbmeister

Mno, nevím, jestli jsou to pořád ti správní lidé. Zlepšuje se to? Ano. Ale pořád je to značně nedostatečné. Jinak souhlas

Reagovat
mithro

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
uff

Reagovat
Fenix

ale dnes jsme svědky podobných šíleností už celkem pravidelně

Reagovat
Nuno čomes

Proto v rdtivé většině to nedopadne. Velké nákupy, výkony a statistiky neodpovídající, za dva tři roky zapadnou i v mysli fanoušků. A co střední záložníci v Chelsea? Tam se to nevrátí ani z poloviny, nelze očekávat, že budou mít 5 po sobě topových sezon

Reagovat
Infernoqt

To jde za Hagem. Všichni ho vychvalovali za jeho útočný styl, ale prostě příchodem k nám se ukázalo, jak nezkušený trenér to je. A potvrdilo se, že trenér nesmí být zároveň i sportovní ředitel, který si kupuje hráče jen podle toho, že je zná osobně. Máme potíže s FFP a ten tým jsme prakticky neposílili.

A to samé platí s Onanou. Ty vole, líbí se mi ten brankář, ne že ne, ale nehodí se k nám do týmu. Nemáme kvalitu, abychom mohli hrát to co City, Liverpool, potažmo Arsenal. S těmi střelami, kterým ho vystavíme, by si lépe poradil De Gea. Každou sezonu překopáváme herní styl až je to opruz, akorát jsem nasranej a fakt mě to nebaví ani sledovat už.

Reagovat
Busby babes

Antony je uplne v pohode. sice jsme preplatili, ale je to pro nas platnej hrac. Sancho je provar no. trochu dojede na zmenu managera, ale teda honde je i na nem.

Reagovat
fff

Antony je o nicom hrac (cislami, pristupom, herne) a za tu cenu este duplom, ako sorry ale ak ma byt Antony pre vas uplne v pohode hrac, tak potom vela stastia, ak chcete hrat o titul, ci nebodaj LM.

Ten chalan mal ist za 30m do Evertonu, to by bol cca jeho level.

Reagovat
Busby babes

pristupem? to myslis jako jak poctive odmaka uplne vsechno, pomaha AWB dozadu prikladne, takticky je skvelej, dobre napada... ano, chybi end produkt v utoku, ale s nim na hristi mame daleko lepsi strukturu, dokazeme daleko vic a lip udrzet balon a nepropadame dozadu.

aneb jak rict: nevim jak Antony hraje aniz bych rekl ze nevim jak Antony hraje no...

Reagovat
fff

Aneb jak rict: som zaslepeny MU fanda a idem z principu obhajovat moj klub a nie uznat, ze sme sa na Antonym straslivo okaslali, obzvlast z dovodu, ze prave EtH, ktory nas ma vytiahnut spat na vrchol, tlacil na zisk tohto hraca aj za sialenu sumu.

Ako pisem vyssie, chalan je urovnou 30m hrac Evertonu.

Reagovat
Busby babes

chapes, ze pisu, ze jsme za nej preplatili. ale tvoje reci o hraci pro Everton jsou uplne mimo no.

Reagovat
Herbmeister

Ale ten hráč je v klidu squad hráč. Je to kvalitní levonohe křídlo. To, že za něj preplatili neschopaci ve svých rolích není chyba hráče ani trenéra. Kdyby stál okolo 40, tak je to úplně v pohodě.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
habuu_14

To sme měli vzít radši toho Gakpa

Reagovat
Herbmeister

Taky se mi líbil víc. To co se preplatilo v létě mohlo jít na něj v lednu. Každej není jako Amrabat, že bude čekat x týdnů než United dají do hromady drobný

Reagovat
Freedo

Antony by měl být víc produktivní, ale má věci, který jsem viděl jen u pár hráčů na světě. To, jak dokáže zaseknout a zakroutit střelu na zadní tyč prakticky z kroku, přičemž nebezpečný je to skoro vždy umístěním (ten rozptyl na velkém počtu pokusů je minimální) i razancí mě fascinuje. Skoro jako když se střílí ve FIFĚ.

Reagovat
Front hell

A rychlost má jako Mertesacker ve fife

Reagovat
habuu_14

Vždyť to vždycky trvá pět let než to tam doletí a nebo když už tak to pošle úplně do prdele

Reagovat
Bakary3

Kdyby to tak bylo, tak skvělý, jak píšeš, tak je jeho produktivita úplně jinde.

Reagovat
Freedo

Podle mě má trochu smůlu. V Premier League už dal celkem 5 tyček. Loni celkem 8 gólů ve všech soutěžích v první sezóně a mohlo jich být víc. Uvidíme, jak to teď bude s tou bulvární kauzou.

Reagovat
Moshe Dajan

Na youtube jsem viděl sestřih asi třiceti právě těchto střel, které popisuješ, ale s tím rozdílem, že mu letěly 10 metrů nad bránu.

Reagovat
Freedo

Pošleš link?

Reagovat
Busby babes

hele Firmino byl hrotak, co dal u vas v lize jednou 15 golu jinak byl rad, ze se dostal na 10. presto jste ho milovali, protoze jeho prinos byl nekde jinde. a vyhrali s nim titul i LM.

Reagovat
fff

Ano jeho pristup bol niekde inde a ak chces tymto prispevkom naznacit, ze Antony ma prinos co len porovnatelny s Firminom tak... radsej to nerob .

Reagovat
Busby babes

ne, chci ti tim naznacit, ze kdyz to hodnotis jen na zaklade G/A tak nevidis vsechno. Ano, chceme aby se i tohle zlepsilo.

kde je problem s pristupem od Antonyho? kde na to kasle? nebo jako co mas na mysli?

Reagovat
fff

Napr. zapas s nami minuly rok a teda videl som viac zapasov MU odvtedy a za mna teda nemozno pvoedat, ze Antony ma prikladny pristup alebo ze prikladne pomaha v obrane. Podla mna mate nanho straslivo nizko nastavenu latku.

Reagovat
bbbauch

Tak ten zaps s vama byl uplna anomalie od kazdyho, jasne, jsou to curaci a o to vic meli vsichni jezdit, ale nedaj se na zaklade toho delat zavery. Workrate ma fakt dobrej a to nejsem jeho fanousek, je mi extremne nesympatickej

Reagovat
Frony

Antony ač je mi vrcholně odpornej, tak maká velice poctivě.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Front hell

Reagovat
vodka

Reagovat
mistr129

Reagovat
pingla

ale za tu cenovku a od hráče z Brazílie chceš vidět ofenzivní čísla a ty on nemá

Reagovat
Nuno čomes

Pokud jde jen o to, aby makal, pak měl stát polovinu

Reagovat
Salfovic

Ano, argumentace makáním u hráče za 95 mil mi přijde hodně komická. Kdyby stál jen 40, taky by na to mohl úplně srát.

Reagovat
Frony

Já neřeším cenu a ani neobhajuju cenu, ale to že údajně nemaká, což prostě není pravda.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
bbbauch

Tak jestli se na Antonym neco phledne fotbalu kritizovat neda, tak je to pristup.

Reagovat
fff

Ok .

Reagovat
Infernoqt

Ty vole, o titul. Máme tam takové srance v týmu, že nedáme ani 4. místo. Kdybys mi teď zaručil 4. místo, tak ho beru všemi deseti,protože vím, že na to ten tým nemá. To se budeme muset ještě hodně kousnout.

Reagovat
avicii

Poviem ti to takto ..ak by sme dali za Gapka 100 miliónov tak ma jebne.. dali sme za neho 40 tak je v pohode ... a teraz si to daj na Antonyho ...

Reagovat
Busby babes

to, ze jsme za nej preplatili rikam.

ale kdyz ted chci hodnotit jeho vykony, tak ta cenovka je uz uplne irelevantni pro hodnoceni vykonu v konkretnim zapase.

Reagovat
avicii

Dobre vedieť keď nám budete takto hodnotiť našich hráčov jaj to bývalo výsmechu na naše predražené prestupy .. bez ohľadu na cenu si väčšina mufanov na pravom krídle vie predstaviť o kus lepšieho hráča podľa mňa, neviem mozno stačí aj Antony.. za mňa ako fanúšika rivala určite

Reagovat
Busby babes

vetsina nasich fans to taky vidi jen pres G/A no.

Reagovat
avicii

Čas ukáže, aj Pogbu ste sa dlho zastávali

Reagovat
avicii

Alebo pôjde sedieť

Reagovat
Busby babes

jo no, dement.

Reagovat
Salfovic

Ty vole, to obhajování Pogby, to bylo něco A ten měl aspoň pár krátkých období, kdy hrál jako nejdražší záložník.

Reagovat
stiflerovamama

Antony je úplne v pohode za 90 mil. Takto nejako to u vás asi brali/berú aj ľudia , čo majú na starosti prestupy a preto ste boli tak dlho tam kde ste boli a mali toľko predražených floppov.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě bych dal Antonymu čas, je sice pravda, že zatím ta cenovka a touha Haga po něm působí vpravdě komicky, nicméně má za sebou terpve první sezónu.

Reagovat
Busby babes

to je druha vec no. uvidime jak se to ted zlepsi s Hojlundem na hrotu. to by mohlo pomoc k nejakym asistencim. on i letos uz pripravil docela dost sanci, ale nebyly promeneny no.

Reagovat
EZ

zas na druhu stranu mam z neho taky pocit, ze to nie je ziadny futbalovy genius. Skor celkom dric s dobrou lavacou. Taky Garnacho ma potencial na mile vyssie.

Reagovat
Busby babes

zatim to tak vypada

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
BrutusGargamel

Sancho - 85 mega, Anthony 100 mega. Výsledek není 150, ale 185.

Reagovat
Busby babes

v eurech no

Reagovat
Salfovic

A ještě Anthonymu 5 přidal.

Reagovat
Ešte

Podla mna to naschval EtH sabotuje, aby Glazers do vianoc predali klub

Reagovat
mimi_united

Snáď ho po tomto ETH predá niekam do saudskej.

Reagovat
LyEX

Mal to byť obrovský talent City, celkom som nechápal, že ho pustili aj keď za celkom slušné peniaze z akadémie bez opcie na spätný odkup. Už chápem, City dobrý úsudok ako skoro vždy.

Reagovat
vceradnesazitra

I když to je umělý klub tak je veden excelentně

Reagovat
Pospovič

Reagovat
r.mrazik

to je zase kauza

jsem rikal,ze kdyby mason zustal,tak by se za tyden psalo o necem jinem

Reagovat
cr7sux

Reagovat
vodka

a ještě mě baví, jak se řeší Greenwood, ale když Alonso nalitý a v nepovolené rychlosti zabil svou spolujezdkyni, tak se to neřešilo pomalu vůbec.

Reagovat
Mastný Chobot

o ňom to ani 90% ľudí ani nevie, pritom je to protekčný hajzel horší než Greenwood

Reagovat
Gazdo

Reagovat
jsemdement

Reagovat
jsemdement

Greenwood samozrejme taky zmrd.

Reagovat
Bakary3

To bylo v roce 2011, to si pamatuješ, jak se to tu ne/řešilo? Já teda ne

Reagovat
vodka

no právě se to neřešilo vůbec nijak, prostě odešel jako vinný od soudu a kariéra mu normálně pokračovala. vyšlo pár článků, to je všechno.

Reagovat
AlevsakNevadi

pretože to bol no name hráč čo hral za bolton ? hádam nejdeš porovnávať rok 2011 a rok 2023.

Reagovat
Busby babes

no a pred 50 lety by dostal Greenwood jeste pochvalu, jak ji hezky srovnal no... rika se tomu pokrok.

Reagovat
vodka

to je hodně mimo...

Reagovat
Busby babes

ale tak proste doba se meni. to co driv fotbalistum v pohode rpochazelo jim uz neprochazi,

Reagovat
vodka

moje pointa je jen, ze alonso byl usvedceny, odsouzeny, byla prokazana jeho vina a jeste dost podezrele ziskal snizeni trestu. a celou nasledujici karieru se to prakticky nikde neobjevilo. u MG doslo ke stazeni obvineni (jasne, jen diky tomu, ze se s tou holkou dali znovu dohromady a stahla svedectci a jeste maji dite). ale ja bych se fakt nerad dostal do spolecnosti, kde se bude vychazet jen na zaklade dojmu, coz u MG je jednoznacne.

beru, ze pravo je minimum moralky a moralni standardy by mely byt u verejnych osob vyssi, ale MG s tou holkou pocal dite mesice po tom incidentu a prestoze se mohl chovat jak pica, coz se ocividne choval, jinak by se to na site nedostalo. ale bez znalosti celeho pribehu a vsech faktu okolo, tak ja (a podle me ani nikdo jiny) proste nema zadny moral ground na to, abych ho mohl jednoznacne odsoudit. mohla ona tehdy postnout neco vytrzene z delsi konverzace? mohla (kdyz by nekdo vytahl nejaky usek nasich konverzaci v hospode, tak by to bylo semtam taky na par trestnych cinu).

fotky zmlaceni, co postla, beru jako nejvaznejsi a nejjednoznacnejsi vec a nepochybuju o tom, ze byly prave, ale znova, chybi kontext. a tim myslim spis to, ze nekomu tvrdsi zachazeni nevadi/vyzaduje/role play apod. sice si nemyslim, ze to byl tento pripad, ale ciste teoreticky mohl byt, znova je to o tom, ze si to proste nedovolim soudit.

me vicemene nejvic sere, ze se rozhodnuti klubu odvijelo od reakci socialnich siti, kde je vsechno vyhnane do totalniho extremu a docela me mrzi, ze to MU fakt nezvladl. si vem, ze kdyby se misto leaku toho, ze se bere do kadru zpatky, napred klub zverejnil nejaky rozhovor s nim a s pritelkyni typu: meli jsme horsi obdobi, ale co jsme si, to jsme si, ted mame dite a mame se radi, tak by se cely pribeh dostal na level dejme tomu vemoly/repky u nas (nevim, nesleduju to, ale tyhle jsem zachytil). paradoxne je mozne, ze diky tomu, ze to nechtela rodina verejne proprat to dopadlo totalnim shitstormem.

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Freedo

Reagovat
Busby babes

no a moje pointa je ta, ze ten alonso je 13 let stara vec. zijem uz v uplne jinem svete nez byl tenkrat. Dneska kdyby takhle nekoho zabil, tak to ma imho daleko vetsi nasledky. Navic teda tenkrat byl pomerne no name mladik co hral v Boltonu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kiss Me Polka!

No hodně mimo je srovnávat reakce na události mezi kterými uběhlo 10 let a to ještě z dnešního pohledu..

Reagovat
r.mrazik

no...obecne...ten woke pokrok je taky slusna divocina

Reagovat
jk

Myslím, že jsem dost liberální ale některý lidi jsou v tomhle tak moc vyhranění, že tomu pokroku fakt spíš brání.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ja nevim, ale koukni na kontext te debaty tady. takze je lepsi situace, kdy nekdo ozralej zabije spolujezdce a defakto nenese zadne nasledky vs situace, kdy frajer mlati svoji holku a klub ho vyhodi?

A dalo by se teda argumentovat, ze ani v tom druhem pripade nenese moc nasledky, jelikoz v pohode pokracuje v kariere v jedne z nejlepsich lig sveta... ale aspon nejakej realnej dopad to melo.

Reagovat
Mastný Chobot

Samozrejme, že je horšie niekoho zabiť, aj keď neúmyselne. O tom snáď nemôže byť ani debata

Reagovat
Busby babes

bavime se o tom, jak k tomu spolecnost nasledne pristupuje, rekl bych.

Reagovat
jk

Jeej, já to myslel hodně obecně. Celá ta woke culture je z části komunikována tak edgy lidma, že mě to vlastně spíš sere. I když bez radikálních názorů by se ta debata asi dopředu nehejbala.

Pro mě je třeba to zacházení s Greenwoodem dost tvrdý a dovedu si představit, že tě společnost potrestá i tak, aby ti nedosrala celý život, což se z velké části v jeho kontextu stalo.

A aplikoval bych to i na Alonsa.

Reagovat
Kiss Me Polka!

By me zajímalo, jak by společnost potrestala greenwooda(který je btw stále milionář zajištěny do konce života) tím, že by to moc neřešila, nebo co se tím odstavcem snažíš říct??

Reagovat
jk

A co s tím mají co dělat prachy? Tohle je úplně mimo…

Samozřejmě, za násilí na ženách musí přijít trest. Ale proč by ti ten trest měl úplně dostat život profi fotbalisty? A teď se bavím jen o konkrétním Greenwoodově případu!

Nikde netvrdím, že se to nemá řešit. Ale určitě se k tomu dalo přistoupit jinak. Ale zas nevím co Greenwood a jaký na to má pohled on. Pokud se k tomu třeba stavěl tak, že nic neudělal, chce zpátky do týmu a zapomeneme na to, asi tam jiné řešení než odchod z MU nebylo.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kiss Me Polka!

Prachy s tím mají dělat to, že píšeš, že má dosrany cely život, přitom je zajištěny do konce života a hraje dal profesionálně fotbal...

Pokud by byl odsouzený, tak je asi úplně jasné, proč by to chudakovi mělo zkazit kariéru... Takhle je sice každému jasné, že to udělal, ale stejne v kariéře, byť s ústupky, pokračuje. Nechápu, co je tedy na tom jeho nulovém trestu, tak tvrdé. Jak ho společnost potrestala, že má zkažený celý život, tím, že ho poslala hostovat do Španělska?? Jak by ho teda mekcejsi měla potrestat ta společnost, než tak, že by to neresila?

Reagovat
jk

Ok. Nemá dosraný celý život. Posralo mu to jeho profesní život. Asi chápeš, že jeho kariéra měla trochu jiný směr než hostovačka ve Španělsku. A vzhledem k povaze povolání to pro něj je celkem průser.

Dovedu si představit pro společnost prospěšnější tresty, které by mohly následovat.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Zajímalo by mě jaké tresty máš na mysli, mně teda opravdu nic nenapadá. zvlášť v případě, kde ten člověk reálné jen popírá, že se něčeho dopustil

Reagovat
jk

Já jsem právě tohle třeba vůbec nepostřehl jak se k tomu staví sám MG. Pokud tvrdí, že se nic nestalo tak klub asi neměl jinou možnost než se ho zbavit, jak sem už psal.

A záměrně nepíšu o trestu. Spíš než trest bych chtěl aby ten borec svoje peníze a vliv využil tak, aby pomohl dalším obětem domácího násilí. To mi přijde prospěšnější než ho uklidit na hostovačku do Španělska a zapomenout na to.

Reagovat
Kiss Me Polka!

O "prospěšnejsim trestu pro společnost" píšeš v posledním odstavci.

"I was brought up to know that violence or abuse in any relationship is wrong, I did not do the things I was accused of"

Tohle je jeho vyjádření..

S tímto postojem se nikdy se nemůže stát součástí nějaké kampaně proti domácímu násilí, to je úplný nesmysl. Byl by to výsměch obětem, že borec, který pravděpodobně byl násilník a vyvázl z toho bez trestu, je má teď "podporovat".

Reagovat
jk

Ten můj postoj samozřejmě vychází z toho, že by přijal zodpovědnost za to co udělal a čelil tomu.

Ale měl vůbec tuhle možnost?

On by se v boji proti domácímu násilí nemohl angažovat nejspíš v žádném případě, protože by se určitě našly organizace, které “mají svou hrdost” a nebudou chtít pomoci od násilníka, přesto, že by to mohlo pomoci lidem, kteří to potřebuji. A to jsou možná ty edgy názory o kterých jsem psal výše.

Reagovat
Kiss Me Polka!

promin ale lol.

nejdriv pises, ze se k nemu splecnost zachovala moc tvrde, a ted stale trvas na tom puvodnim ale jako argument pouzivas to, ze vis, ze by se k nemu spolecnost zachovala za urcitych podminek tvrde. jako vazne?

mimoto cela ta kontrukce, ze je edgy nazor nevzit prachy od priznaneho nasilnika na boj proti nasili je totalne wtf. kdyby to priznal, tak by byl odsouzeny, pravdepodobne ve vezeni. fakt mi neprijde jako nejak prehnany nazor nevzit penize od takoveho cloveka, prijde mi to uplne normalni a logicke v osobni rovine. urcite bych treba nevzal prachy od kajinka, pote co by me nekdo vyloupil, aby si on zlepsil pr.. natoz v pripade organizace, ktera musi pracovat i s nejakou duverou ve svou cinnost, aby neodradili prave ty obeti (o ty jde btw predevsim, ne o pr agresora). coz by urcite snizilo, to, ze se paktujou s odsouzenym nasilnikem.

Reagovat
jk

No tak já na to mám jiný názor. Kdyby jeho prachy pomohly X lidem ve špatně situaci je mi úplně u prdele, odkud ty prachy pochází. Ale chápu, že některým lidem v tom ego bude bránit

Tu druhou větu jsem teda nepochopil, lol.

Reagovat
vodka

Reagovat
mistr129

nemluvě o tom, že u Greenwooda to je přímý úmysl, u Alonsa max nepřímý.

Reagovat
Busby babes

no zas skoro 1 promile a 120 kmh na padesatce za deste... ja bych tam moc polehcujicich okolnosti nevidel.

Reagovat
mistr129

Je to dement samozřejmě, jen bych asi neřekl že ji chtěl zabit, tak jsem t myslel

Reagovat
Nizzie

Nepřímý úmysl? Sedl nalitej do auta a ještě jel jak idiot. Jestli toto není přímý úmysl tak už nic ty vole.

Reagovat
mistr129

Úmysl přímý by byl kdyby tu holku chtěl zabit, což predpokaldam nechtel.

Reagovat
Nizzie

Pokud sedneš do auta nalitej a valíš 120, máš vedle sebe spolujezdce, tak musíš počítat, že toho dotyčného můžeš úplně klidně zabít.

Reagovat
mistr129

Což je definice nepřímého úmyslu. Ne že bych byl právník, ale mělo by to být “počítal jsi že muzes zabit a stejně jsi to udělal”. Což furt není chtěl jsi to udělat. A je to spíš blíž vědomé nedbalosti, než přímému úmyslu

Reagovat
Mastný Chobot

Scasti mas pravdu, uplnu pravdu by si mal, keby to spravil triezvy. No sam sa uviedol do stavu, ktorom nebol schopny viest vozidlo a urobil to.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Nizzie

Jasný, právní hledisko je jasný, tam to je nepřímý úmysl, jasně že nešel s úmyslem vyloženě tu holku zabít. Můj point je v tom, že prostě, jak píše chobot, že vědomě sedl ožralej do auta (tzn. ožral měl pod "kontrolou" zbraň), takže vědomě navýšil riziko, že někoho usmrtí, navíc to dotáhl na rovinu téměř jistoty tím, že ožralej jel 120 v dešti. A nemusí jít vůbec o to, že to odnesla zrovna ta holka, jakkoliv to zní hnusně. Mohl zabít jen sebe nebo chodce nebo jiného řidiče, kohokoliv a ta pravděpodobnost v tom stavu byla velmi vysoká. Pro mě to není nepřímý úmysl v pravém slova smyslu. Ale chápu tvůj point a přímý úmysl to není. Jen bych tady prostě neviděl tu polehčující okolnost, že nechtěl.

Reagovat
AlevsakNevadi

ešte že nerobíš právo

Reagovat
Nizzie

Ne ještě že nedělám právo, ale i kvůli tomu, mimo jiné, bych právo ani dělat nechtěl. Nevidím nic špatného na tom mít osobní postoj, který ne úplně notuje právnímu postoji, že jo. Pro mě osobně prostě sednout ožralej/zfetovanej do auta je jedním z nejméně akceptovatelných prohřešků, samozřejmě jich je více, jsou i horší, ale tuto nezodpovědnost jsem nikdy pochopit nedokázal.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
mistr129

Jasný, stejně tak vím jak to myslíš a neberu to moc jako polehčující okolnost, každopádně do toho auta sednul ožralej a jel jako dobytek proto, že byl dement a neohleduplný, ne proto že by chtěl někoho zabit coz mi pořád přijde o něco málo “lepší”, než znásilnit a zmlatit vlastní přítelkyni

Reagovat
Nizzie

Tak to už se dostáváme mírně do bizarnosti, co je "lepší", ale jo, tvůj point chápu a dá se s tím souhlasit.

Já mám prostě vůči idiotům, co sednou nalití do auta nebo zfetovaní strašnou averzi a nikdy jsem to nedokázal pochopit. Ne, že by ta averze vůči dementům, co znásilní a zmlátí svojí přítelkyni/kohokoliv byla menší.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
fenixLFC

to ale mozes povedat aj ked zacnes niekoho mlatit

Reagovat
Nizzie

Tak to je jasný.

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

Jakej Alonso ?

Reagovat
Busby babes

Marcos alonso.

Reagovat
Salfovic

Dík. Tak o tom jsem nikdy neslyšel. Ale to je přesně ono, nějakej Bolton je všem u prdele.

Reagovat
j_mrazik

Marcos Alonso?

Reagovat
vodka

ano

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

za me, zbytecne od ETH, ale jak psali jini, podobne kritizoval Garnacha a Rashe, kdyz nepredvadeli vykony nebo porusili pravidla.

Jestli se kvuli tomuhle Sancho rozbreci, tak sorry, ale to si vybral spatne povolani no. Trener rekne, zes blbe trenoval, deal with it. nerekl, ze ses flakal, ale zes proste netrenoval dobre. coz muze byt trbea ve smyslu: kazil prihravky, nebyl ve spravnych prostorech, nedaval sance...

Reagovat
Busby babes

a taky moc nechapu, ceho si Sancho mysli, ze timhle dosahne? v normalni firme by ted uz byl na HR a resili s nim vypoved

Akorat si vytvori povest problemoveho hrace, coz teda asi neni to, co by mel chtit. A vynutit si odchod po tom, co skoncil prestupak... not smart

Ajestli si mysli, ze ma nejak vic moci nez ETH... no v ucetnictvi je jeho hodnota pro nas asi 40 mega, to je z pohledu klubu uz docela malo, v klidu se ho zbavime. na ETH vedeni vsadilo a fakt ho kvuli Sanchovi neodpali. Nekdo mu fakt hodne blbe radi

Reagovat
Kapřík

Tak Arabové ještě mají prestupak

Reagovat
Člen_zlořádu

Pověst problémového hráče, který tomu tréninku moc nedá, si ale nese už z dob BvB a City. místo toho, aby se chytil za rypák a začal dřít, jako Rash, Garna, nebo AWB, tak se chová jako vagína.

Reagovat
Busby babes

Ten Hag and some of his #mufc staff have not been happy with Jadon Sancho's level of training. Tensions have been around for the past two to three weeks.

Sancho thinks there is something else and those close to him insist he is doing his best.

na me to trochu pusobi, ze lidi okolo nej mu jen rikaji, ze dela vsechno dobre a je super. jen zlej ETH... no nevim, jestli to je cesta k uspechu, ale tak jeho problem...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
owny✨

Typický pičusek, který vidí problém všude jinde, akorát ne u sebe.

Reagovat
Herbmeister

hlavně on v tom rozhovoru neřekl, že na to Sancho kašle. Řekl, že ostatní byli lepší než on a proto ho nebral. Sancho svým prohlášením jen dál prostor pro zbytečný drama, který vůbec nikomu nepomůže

Reagovat
Busby babes

jj, to pisu vejs no.

Reagovat
krisa

no nepomůže...myslím, že pár týmům tyhle trable v MU ráji vůbec nevadí

Reagovat
Herbmeister

ok, všem, co záleží na dobru united

Reagovat
Laliga

Tak Cancela či Felixa podobná cesta dostala do Barcelony, možno tam chce aj Sancho

Reagovat
fenixLFC

prave z cancela by si mal brat priklad- ako vdaka debilnemu spravaniu spravit niekolko krokov spat a dosit z najlepsieho klubu na svete do krachujucej barcelony

Reagovat
fenixLFC

odist

Reagovat
Infernoqt

Takovej Maguire musí bejt na tréninku dělo. A očividně i Evans.

Reagovat
smazaný uživatel

"Choval jsem se tento týden na tréninku velmi dobře"

"SIce jsem minulý týden na tréninky chodil pozdě, jednomu spoluhráči jsem ohnul ženu, druhému vymlátil zuby, trenérům jsem nadával do čů**ků a vzteky jsem rozkopal všechny kužely, ale tento týden jsem se na tréninku choval velmi dobře."

Reagovat
Greny

Toto se líbí uživateli Mason Greenwood

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/followtssvid/status/1698635927126528416

Škoda, že nám v micky mouse vylosovali hned Brentford. Když jsem viděl jejich výkony proti áčku Swindonu, kterým se fyzicky více než vyrovnali, a to jak dominují v U21, mohli už letos v prvním týmu posbírat zajímavé minuty.

Reagovat
Hachim Mastour

Pepe > Sancho

Reagovat
Csaplárova past

Pepe + Sancho = Mudryk

Reagovat
Unai

Sancho bol v BVB delo

Reagovat
Kixi Syhimour

tohohle přestupu jsem se dost obával

Reagovat
Kucka

Reagovat
andrew96

Ale přestoupil po své nejslabší sezóně.

Reagovat
Moshe Dajan

a teď je z něho plesnivá vzduchovka

Reagovat
Man__United

Saudi mají transfer okno do čtvrtka tuším, pokud by přiletěla 60 milionová nabídka tak hned přijmout!

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/opinion-var-breaking-rules-haaland-fulham-garnacho-arsenal

muj oblibeny fotbalovy romantik a jeho hejt na VAR.

Remember what we were told. VAR was only going to correct glaring errors. The sort of errors that almost never happened, were annoying when they did, but which most of us accepted as part of the vicissitudes of sport and life more widely.

It was never supposed to add an extra layer of subjectivity to the game, but of course, that’s precisely what has happened. The referee makes a subjective decision which is then subjected to another subjective decision in Stockley Park, who then sends the referee to the screen like a naughty boy. Review what you’ve done, son. And it’s no surprise that decision doesn’t survive. Referees have no autonomy that matters any more.

Reagovat
bbbauch

Posledni dobou casto vidam prave tenhle nsrativ, ze poslat rozhodciho k videu ma byt nejak “dehonestujici” a vubec to nechapu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

hovadina

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kiss Me Polka!

to je strašná picovina a ti lidi ať jdou fakt doprdele, když se nedokáži vyrovnat s feedbackem.. Nechápu, že to někdo bere jako nějaky argument

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TopinB

Reagovat
Herbmeister

A pak slyšíš Deana, jak neopravil jednou rozhodnutí rozhodčího od VARu, protože to byl jeho kámoš a nechtěl mu dělat zle

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že taky někdo nepřijde s tím, kolik gólů se uzná jen díky varu a kolik absurdně odpískaných offsidů z minulosti by dnes byly posvěceno jako regulérní góly, zrovna posuzování offsidů je dnes nejvíc transparentní a jasně dané, ale fotbal je tak bulvární prostředí, že se musí neustále na něco nesmyslně nadávat a pomalu každý veřejný hater bez známek konstruktivity má desetitisíce followerů. A zrovna ten snímek z odkazu u obou hráčů bere stejnou část těla, rameno.

Reagovat
Herbmeister

zrovna offside není takový problém, protože tam není prostor pro subjektivitu. Je jasně dané pravidlo, které se nedá nijak ohnout.

Já mám s VARem problém hlavně u ruk, tam mi to přijde, že si rozhodčí hází mincí, protože tohle pravidlo je tak blbě popsaný a nastavený. Kdyby byly jasný pravidla, tak není tolik kontroverze. Ale když tě rozhodčí serou týden, co týden, tak jim nadáváš i za to, v čem jsou nevinně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj s tím souhlasím, tam je problém jak s pravidly, tak s výkladem, to pravidlo by potřebovalo zjednodušit. Já bych si dokázal představit, že za úmyslnou ruku a dejme tomu za neúmyslnou ruku, která přímo zabrání míči v letu do branky, kdy brankář již nemůže zasáhnout, by byla penalta a v ostatních případech bychom udělali buď nepřímý kop nebo standardku z okraje šestnácky. Pořád by byl prostor pro názor rozhodčího a určitou kontroverzi, ale principielně by se pravidlo výrazně zjednodušilo.

Bohužel kluby, trenéři i hráči používají kritiku rozhodčích jako nástroj pro přesunutí tlaku z vlastní osoby jinam a pro zakrytí vlastních chyb. Fanoušci jim to mnohdy slepě baští a k tomu se přidávají jednotlivci či média a snaží se toho využít k vlastní propagaci. Mourinho by mohl dělat přednášky, jak přesunout téma z jeho hnus-fotbalu na rozhodčí a jiné osoby a jeho fanboys se toho chytají a nadávají na vše okolo.

Reagovat
Herbmeister

souhlas se vším.

Pak může být ještě extrém, kdy jakákoliv ruka je ruka a máš smůlu. Ale to se mi zdá strašně necitlivé pro hru. Jde o to najít správnou rovnováhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to právě taky přijde necitlivé, penalta je sama o sobě velký trest.

Reagovat
Busby babes

Even the decisions the VAR gets ‘right’ are too often merely marginal offsides, such as the one that cancelled out Alejandro Garnacho’s goal, things impossible to see with the human eye and are so fine they don’t give the attacker any advantage. The offside rule only exists to prevent such an advantage. This means we are ruling out goals as offside in situations which the offside rule was not invented to rule upon. Clever.

Reagovat
Herbmeister

Jako jo, ale pravidla jsou pravidla a když je jasně daný, tak ať se dodržuje. Zase by tam byl prostor pro subjektivitu rozhodčího a to by bylo ještě horší než teď, viz všechny ostatní sporný situace, který VAR řeší

Reagovat
Busby babes

ten offside to je proste vic takova filosoficka otazka pristupu no dal jsem to jen jako vysvetleni, co k tomu autor pise, protoze predpokladam, ze ten clanek skoro nikdo nebude cist

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
Talker

On je to hezkej pohled, kterej ale nefunguje, protože vždycky bude jeden tým nasranej, že jo. Takhle to je jasně dané a tým nemůže být nasraný, protože přeci jen to pravidlo jasně zní.

Reagovat
Busby babes

tak v tom pripade to ted funguje bajecne, protoze ted zadnej tym nasranej neni... oh wait...

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
Talker

Tak je to o tom, že hráč porušil pravidla. Sice o pár centimetrů, ale porušil.

Prostě je to pevně dané, není to na zvážení rozhodčího, kdy to jeden pustí, další ne. Takhle jsou hodnoceni všichni stejně.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kiss Me Polka!

Tohle breceni, co předvedl hag, je teda po hodně dlouhé době, co jsem slyšel někoho si stěžovat na ofsajd..

Teda pokud nepočítám českou ligu, kde furt není kalibrovaná cara

Reagovat
smazaný uživatel

No a kde je teda ta htranice výhody? Dvacet centimetrů, třicet? Nebo to chceš nechat jako věc názoru na rozhodčím?

Reagovat
Busby babes

to je takove inovativni reseni no, nechat rozhodciho... posoudit situaci a rozhodnout.

hele v pohode, ta technologie nikam nepujde, tak cajk. spis si ja delam trochu srandu z te fascinace dokonalosti.

This is sport, not accountancy. Sport is competition between humans, being officiated in the moment by other humans. All try and get things right in real time, but all accept they will never be perfect. That doesn’t ruin this or any other sport, rather that is the absolute intrinsic nature of it. To go against that is to go against being human and no good ever comes from such unnatural practices. If the game is worth any money, it is worth it because of the human fallibility at its core, not despite it. This is poetry, not mathematics.

chtelo by to aby PL aspon zavedla ten semiauto offside.

Reagovat
TheTopFootbaler

Mmm, já fakt hodně chápu ten pohled na věc, ale nemůžu souhlasit. Přesně kontrolovaná pravidla mi nepřipadají jako něco, co do sportu nepatří. Skok do dálky má lajnovou kontrolu, tenis jestřábí oko, hokej má video taky. Všude to funguje, i ve fotbale bude. Není proč by ne, jenom by FIFA musela nebejt banda mafiánů (achjo).

Fascinace nedokonalostí je ještě míň pochopitelná za mě. Já bych rád připomenul, jak jsme všichni nadávali v čase před videem. Fanoušek nechce každý týden cítit křivdu kvůli rozhodčím, protože pak si neřekne, že to je poezie. Vyklopí čtyři pivka a bude nadávat jak špaček.

Plus teda, a to bych rád dodal, není video všespásné. Fotbal se zcela jasně musí vydat směrem, kde rozhodčí dostanou větší respekt. Video musí být používáno lépe a transparentněji. Ideální by za mě byla forma coach challenges, kdy prostě oba trenéři budou mít možnost kdykoli, kteroukoli situaci chtít přehodnotit videem. Jakmile se jednou spletou, končí. Tablety s precizními metrikami mají, jen tak se plést nebudou, tak ať jimi zbytečně neplýtvají. A basta. Takhle je hrozně moc otazníků - co je "zřejmá" chyba? Co když VAR doporučí, ať to Taylor přezkoumá, ale on to nepřezkoumá? A tak.

Reagovat
Grahf

netestovali náhodou ten ofsajd, kde musí byť hráč celým telom za útočníkom, aby sa pískal? Toto by som ja dal. Proste aby mal útočník výhodu, vždy. Aj teraz, keby to bolo tesné, nepískať, resp. nie je to ofsajd.

Reagovat
Busby babes

tak to uz je jen o tom, kde tu caru kreslis. stejne pak budes mit situace, kdy to bude tesny a ses tam kde jsme ted.

Reagovat
Grahf

jednoduché riešenie - ak potrebuješ kresliť čiary, tak je to tesné a nie je to ofsajd

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Kiss Me Polka!

Bude se o tom hlasovat a snad to neprojde, protože je to strašná sračka a úplně by to změnilo herní styl..

Reagovat
mistr129

Reagovat
Talker

" sends the referee to the screen like a naughty boy. Review what you’ve done, son"

Ten přístup je přesně to, co je špatně, protože tam sedí rozhodčí, kteří jsou zvyklí na to, že jim do toho nikdo nekecá a chtějí to dělat po svém a jakékoliv zpochybnování jejich rozhodnutí je špatné pro ně.

VAR má být nástrojem pro rozhodčího, ne nějaký trest pro něj. Rozhodčí je člověk, je jasné, že nevidí všechno ze všech úhlů, nemůže si to zpomalit, kouknout se na to znova, musí intuitivně rozhodnout během zlomku vteřiny.

Pokud to lidé berou jako trest, jako zpochybnování úsudku rozhodčího, tak je to prostě špatně.

Reagovat
Bakary3

Blbost, naopak si myslím, že spíše lidí ocení, když dokáže změnit původní rozhodnutí s tím, že to v rychlosti viděl jinak, což prostě není žádná ostuda.

Reagovat
Talker

Tam podle mého do toho vstupuje ego a nějaké to "já to dělal takhle celý život a budu to tak dělat až do smrti", kdy někteří pískají na TOP úrovni 20 let a berou to jako křivdu, že jim někdo nevěří v jejich úsudku a hledá jejich chyby. Jenže to dělali lidi celý život, jen je to prostě v rámci těch zápasů.

Je to asi jako s důchodci, kteří musí platit složenkama, musí si chodit pro důchod na poštu, protože tak to dělali vždycky. A pak brečí, že tam jsou fronty, přitom nemuseli vytáhnout prdel z baráku.

Nebo nějací komouští učitelé, kteří prostě budou nutit děti papouškovat bez toho, aby chápali souvislosti, protože to tak učili i před 60 lety je.

Reagovat
Bakary3

Pokud takoví jsou mezi rozhodčíma, tak pryč s nima.

Mají nástroj, díky kterýmu můžou hodně změnit, jen s ním chtít pracovat.

A taky ještě nebýt posranej alibista.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
J0EL

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
TheTopFootbaler

Jojo, a já bych všechny tyhle Deany a Olivery vyházel. Každej zápas udělají dvě boty a ještě budou pohrdat videem, to určitě. Když bude video ve větší míře, budou tihle šaškové zbyteční.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ladas321

Ať jde Jadon do SA dokud tam je otevřený trh a dokud má alespoň nějaké jméno. To není hráč pro PL, když sleduji jeho hru, tak je to jako bych sledoval zpomalený klip/film. Ať si jde do SA k Gerrardovi, ten ho vezme všemi deseti, vydělá si prachy a pak může ukončit karieru.

Reagovat
Front hell

Vždyť bere 350 týdně. Co chce ještě více vydělat

Reagovat
Ladas321

Ale v Anglii musíš půlku z toho odvést na daních. V SA daně nejsou, pokud ano, tak ne tak velké.

Reagovat
Front hell

Ano, ale pořád má jeden z nejlepších platů v PL.

Reagovat
Herbmeister

Jako obratem bych ho tam poslal. Takhle bude jen podrývat autoritu kouče. Ale věřím, že bude.za chvilku pryč. ETH neměl problém poslat do háje Ronalda, nevím proč by zrovna Sancho měl dostat další šanci, když za 3 roky nic nepředvedl.

Reagovat
Luc-Luc

uz se perou, by me zajimalo, jestli skonci driv Ten Hag nebo Pochetino

Reagovat
Busby babes

ETH to nehrozi.

Reagovat
Herbmeister

By musel ETH sám skončit, ten je v současnosti nevyhoditelnej. Ale situace se do Vánoc může změnit

Reagovat
habuu_14

Takže Pochetino

Reagovat
772jozef

Nestavat Sancha je hriech , zdalo sa mi aj v príprave že ten chalanisko sa už pozbieral z tých psychických problémov a momentálne by potreboval iba hrať a budovať stratené sebavedomie ,, ktoré ak by nabral späť t

United by to pocítil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Csaplárova past

Sancho dohral

Reagovat
Man__United

Sancho si chce posrat v době kdy možná něco hrozí Antonymu a mohl hrát https://twitter.com/utdreport/status/1698670205004616044?t=qE290NSal7lOttFgiyZb-A&s=19

Reagovat
wild

Ak budu postupovat ako v Greenwoodovom pripade, tak Antony u nas dohral. Som zvedavy

Reagovat
Busby babes

slabsi obvineni, ale zas spousty svedku... je to dement.

Reagovat
VTID94

Slabšie obvinenie?

He said he was going to kill me, that he was going to kill himself."

Ak je toto pravda tak takýto vytrety kkt nemá čo chodiť slobodne po zemi

Reagovat
Busby babes

domaci nasili vs znasilneni. ano, slabsi. ale ne o moc. a nehraje to moc roli.

Reagovat
Hlahart

oboje je domácí násilí

Reagovat
Busby babes

Greenwood mel na krku i znasilneni

Reagovat
Hlahart

Já viděl lidí, kteří něco měli od policie na krku...

Reagovat
Busby babes

uz zase tohle slovickareni na tema: nebyl odsouzen, nic neudelal?

Reagovat
Hlahart

Tak slovíčkaření. Ty mluvíš o znásilnění, k tomu není žádnej důvod

Reagovat
Petr.Petr

Takže…byl obviněn rovna se udělal to?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
EZ

Myslis ze ho mamina usvedci a zrujnuje mu karieru?

Reagovat
jsemdement

2 prsty v naplasti a jedno vyjadreni ma byt dukazne?

Reagovat
Herbmeister

Pokud to zůstane jen u soudu a nebudou se věci sdílet na sociálních, tak klidně hrát může. Nějak se vyrovná, nikdo nebude vědět jak a za pár měsíců hraje. Nelíbí se mi to, ale taková je realita.

Greenwood by v klidu hrál, kdyby nefrcely audia atd. po netu. Bohužel, taková je dnešní doba

Reagovat
wild

Mne je jasne, ze Greenwooda prepustili len preto, ze to leaklo na net a bali sa o PR resp odozvu. Keby sa nic nedostalo von, tak sa to lahko zametie pod koberec.

Ale potom je to take pokrytecke riesenie zo strany klubu. Aj ked si myslim, ze si ho chceli nechat, len na zaklade natlaku niektorych fanusikov ho napokon poslali prec

Reagovat
Herbmeister

já to odsuzuji, nevím, proč by klub nemohl mít morální kompas a prostě ty hráče vylít. Jsi hovado, tak běž. Ať hraješ jakkoliv, prostě u nás končíš. Proto mě to naše vedení s.re, přestupy na h.vno (myslím odchody a ceny hlavně), PR věci taky. Tam prostě máme nymandy, jen jsou menší nymandi než bylo předtím, tak se docela brání. Ale pořád to stojí za h.vno

Reagovat
Salfovic

Kdo by to pak hrál.

Reagovat
Herbmeister

Pravda

Reagovat
Kiss Me Polka!

Jo mnohem lepší byla doba, kdy to tahle prasata ututlala a dělalo se jakože nic

Reagovat
Bakary3

To jo, no, hrozný, že o zmrdech ví celej svět, že jsou to zmrdi, fakt strašná to ale doba

Reagovat
nani92

Greenwooda pochovalo to, že bol na nahrávke, keby to boli len reči a výpovede,tak to nemá takú razanciu. Takže ak nie je nejaké video Antonyho, tak kým nebude nejak odsúdený, tak bude v pohode

Reagovat
wild

No ved ano. A o co teda ide? Ci sa dostanu dokazy na verejnost alebo ci to naozaj spravil? Ani Greenwood nebol odsudeny

Reagovat
Salfovic

Přesně o ty zveřejněné důkazy jde.

Reagovat
Busby babes

jsou fotky a vypovedi mnoha svedku.

Reagovat
nani92

To je nič

Reagovat
bakasa

Reagovat
Busby babes

Pellistri, jeste ze nesel hostovat.

Reagovat
SunFells

Nakupujte ve FPL výhodně už nyní

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
Man__United

Asi to byl ten důvod proč zůstal, Sancho na to nemá a Antonyho vyhodí a ještě se vrátí po zranění Amad

Reagovat
SunFells

Se mi líbí ta pasáž, jak ho mamka zamkla

Reagovat
EZ

Tak nejak som si to predstavil

Reagovat
SunFells

Reagovat
andkoo

Reagovat
Salfovic

To je vymakaný

Reagovat
cr7sux

Reagovat
avicii

Charaketr vedľa charakteru v tom United

Reagovat
Petr.Petr

A ty ses charakter?

Reagovat
Talker

Tady je krásně vidět, jak je komplikovaný překlad do češtiny.

Česká verze vyzní jako fakan ze školy, který nedostal tentokrát poznámku a chtěl by pochválit.

"I have conducted myself in trainings very well this week" už vyzní jako korporátní verze, kterou vytvořil chatGPT.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Herbmeister

chatgpt to klidně mohl psát, dnes už člověk neví

Reagovat
Busby babes

tak asi nikdo neceka, ze to psal Sancho, ne?

Reagovat
Herbmeister

To určitě ne ale pořád to může být nějaký pisálek z jeho PR teamu

Reagovat
VTID94

Coutinho v Katare na zdravotnej...

Reagovat
Bandita_Harry

Škoda ze nie Al Ettifaq

Reagovat
Mastný Chobot

Týmto tempom zajtra nájdu u Rashforda mŕtvu 4-člennú rodinu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

na traforde by mali osadiť mreze, klubové farby zmeniť na oranžovú a miesto usporiadatelskej služby zamestnať bacharov, problém vyriešený...

Reagovat
lofin9

Ved vcera uz vo vezenskych farbach v ramci procesu zmeny identity klubu nastupili

Reagovat
EZ

Ktovie co vsetko este najdu v skrinke po Lukakuovi

Reagovat
Hachim Mastour

Kostlivcov

Reagovat
Whitemedia

U nás ani skříňku nestihl otevřít, takže my můžeme být v tomhle ohledu klidní.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Pod svícnem bývá největší tma

Reagovat
Moshe Dajan

A svícen je? Maguire.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Euphael

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Man__United

Ben Foster on Jadon Sancho’s actions yesterday:

“If Sir Alex Ferguson is the manager, and Jadon Sancho does this, he will never see the light of the day again for #mufc. He’ll never play for the club, he’ll never be allowed in the training ground.”

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
andkoo

SAF a letiaca kopacka po Beckhamovi

Reagovat
r.mrazik

asi by to tak bylo, na druhou stranu si v kadru pak ponechal rooneyho,ktery delal vetsi kraviny

Reagovat
Busby babes

Rooney ale nikdy nerekl o SAFovi, ze lze nebo tak, ne?

Reagovat
O.Giroud

tak SAF možno by také niečo ako ETH nepovedal

Reagovat
r.mrazik

to bych kecal,protoze si nic takoveho nepamatuju

jen to,ze prisel pred novinare s tim,ze chce jit pryc,protoze nechodi posily a klub je spatne vedeny

Reagovat
Swarley

Tam mel Wazza z prdele kliku (nebo to spis moc dobre vedel), ze bez nej by to bylo v te dobe uplne v prdeli a SAF si ho musel nechat...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
nani92

100 mega tam, 100 mega tam..Martial ich tam prežije všetkých

Reagovat
martin.b

Dneska se to na Mancs hezky sype, uraženej Sancho to má asi spočítáný, nový zprávy v kauze psychopata a do toho Onana potěšil klub návratem do repre 4měs před AFCON

Reagovat
avicii

Reagovat
Man__United

U Onany to prý ETH a klub věděl už při podpisu že se vrátí, stejně je tam furt trenér Song tak se třeba pohádají

Reagovat
martin.b

Jo on to zas není takovej big deal aby to mělo vliv na transfer, u brankářů to riziko zranění na horších hřištích moc nehrozí a jsou většinou schopni chytat hned den po návratu, ale když se to sejde, může chybět kromě až 3 zápasů PL ještě na obě semifinále CC a nějaký 4. kolo FA a to už může být znát

Reagovat
Busby babes

vsak ten Onana je jasnej nekolik tydnu

Reagovat
martin.b

tak ofiko až dnes

Reagovat
Busby babes

no ok. nominovanej byl uz nekolik tydnu zpatky. dneska jen vysel clanek na nasich strankach, ne?

Reagovat
martin.b

to je dost možný, já to viděl až dnes na klubovým twitteru no

Reagovat
Unai

Lingardinho je free agent, ManU konajte a vyfuknite ho West Hamu, strateny syn chce domov!

Reagovat
Infernoqt

Jako on Lingard nikdy nebyl nic extra, ale svoje si odmakal. Pod Olém se mi dokonce líbil v tom jeho counter pressingu

Reagovat
Mastný Chobot

Nicolas Pepe will join Besiktas. The player passed a medical in Paris today. Pepe accepted Besiktas’ proposal in ‘recent hours’, after initially rejecting them earlier in this transfer window. [@lequipe] #afc

Turci majú ešte otvorené prestupové okno, či zas vyplatíme ďalšieho hráča?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Do 15.9. myslím

Reagovat
Studni

Maji otevřeno a vyplatíme

Reagovat
SunFells

Hmm, ještě nějaký milion či dva dostaneme

Reagovat
J0EL

Edu

Reagovat
andkoo

ale ze Onana ma asi najlepsi passing range v time ma prekvapilo (snad okrem Eriksena)

za nedelu

Onana passes 42/52 (81%)

Dalot passes 11/17 (65%)

Reagovat
Swarley

Kdyby misto vypisovani dopisu neco predvedl na hristi, dalo by se to docela i chapat... Tolik touhy hrat jsem ale bohuzel ve vetsine zapasu od nej nikdy nevidel...

Antony umi taky kazit, ale kdyz uz nic, umi taky zatahnout zpatky a je tam od nej videt snaha neco zmenit... Sancho byva na hristi odevzdany, bez zapalu...

To smrdi druhym Pogbou, talent jim uprit nejde, o tom zadna, ale hlava nepusti..

Reagovat
mithro

antony je na ceste do getafe

Reagovat
Swarley

Tomu uz tak budou rikat i pravnici, z toho uz vas nevysekame, vy jste jasny pripad, kteremu rikame Getafe

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Nápravné zařízení pro fotbalisty Getafe.

Reagovat
alcantara

Grenada

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Neon

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Igli

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Bakary3

No, kdyby byl Sancho v pozici antonyho - že si ho Haag přivedl za 100m - dovolím si tvrdit, že by šance dostával. Nějak nevěřím, že se z něj najednou stane divizní hráč.

Reagovat
Busby babes

nikdo z nej divizniho hrace nedela. loni odehral 2400 minut ve 41 zapasech i kdyz byl asi 3 mesice out. Vcetne zakladu treba proti Barcelone nebo Seville v obou zapasech. prvnich 10 zapasu v lize byl v zakladu krome jednoho zapasu , celej brezen a duben i kveten byl v lize v zakladu... finale FA cupu taky. jako neprijde mi, ze by nedostaval loni sance.

Reagovat
Bakary3

Ale jo, dobře.

Jen mi přijde, že na to, že antony prostě nijak zas nezáří, tak má flek jistej, zatímco u Sancha je každý výkon pod drobnohledem a důvěra žádná.

Jasně, pak tam hraje roli, jak vypadají v tréninku a tak

Neříkám, že má dostávat přednost, ale že ho takhle odpálí je zvláštní

Reagovat
Busby babes

tak problem je, ze Antony si daleko lip plni takticky veci, lepe napada, ma lepsi workrate smerem dozadu a tak. A finalni produkt maji oba stejne spatnej. tak proc by mel Sancho hrat, ze jo?

loni Antony 10+5 za 3300 minut, takze jednou za 220 minut. Sancho 7+3 za 2400 minut, takze jednou za 240 minut...

Reagovat
Bakary3

Tak řeči čísel je to tak nějak sul nul, workrate pro antonyho.

I tak mi to přijde jako nepoměr, jakou důvěru má jeden nebo druhý, ale beru, to je subjektivní

Reagovat
Busby babes

tak me prijde, ze loni ETH Sanchovi veril hodne, vsak kdyz byl k dispozici, tak skoro vsechno odehral v zakladu, letos mame 4. kolo no. 3x naskocil z lavicky. ted zacne LM, mel by pak vic sanci. pokud si to ted neposral no

Reagovat
Bakary3

Tak jo.. jsem zvědavý, co dál

Reagovat
Busby babes

jo to taky, nespis nic moc. ono se to cele da pomerne snadno zahrat do autu. Sancho rekne, ze reagoval na nejake posty co ho obvinovali z toho ze nemaka, zaroven v tom prohlaseni rika, ze respektuje rozhodnuti trenerskeho tymu, protoze proste konkurence v tymu je velka...

a bude klid.

Reagovat
Busby babes

jinak jsem videl zajimavy srovnani s AWB. ten pod ten Hagem dostal pred MS jen 4 minuty (pravda, byl asi mesic zranenej) ale jinak casto nebyl ani v sestave. Ale zabojoval no.

Reagovat
Bakary3

Jo, tak okolnosti se liší a že awb bude makac, zatímco Sancho asi nebude úplně kluk do nepohody, to tak asi bude

Ale že takhle odejde frajer, kterej se vrátí do svý země, je mladej, plnej energie a má všechny předpoklady, aby válel, to mi hlava nebere.

To by fakt zasloužilo hlubší zkoumání, co se tam stalo

Reagovat
Busby babes

jo no, je to velke zklamani. loni mel mit nejake psychicke problemy, tezko rict, co se u nej dele v osobnim zivote no

Reagovat
martin.b

https://twitter.com/JackyHenchman/status/1698624582104576038?s=20

takhle jsem ojebával kliky v trénincích taky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

Tamten Hag rozjel očerňovací kampaň

Reagovat
Talker

Já si říkal, že jsou hodně solidní, byť by mohl o něco níže.

A on to byl ten v pozadí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

Bylo to takové najdi Walda, respektive Sancha.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gedofrey

Ajo, já si říkal, co je špatně

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

krásna séria po 3

Reagovat
Swarley

to bylo jasne, ze se neco takoveho objevi, ale rekl bych, ze to by se dalo najit na kazdeho hrace

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Ten hráč ojebava maximálně sebe

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gazdo

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gunner14

zajebal

Reagovat
Unai

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Kixi Syhimour

Koeman: "We are not happy with Ryan Gravenberch refusing to play for his country."

, nemohli by být třeba v nizozemské federaci o něco chápavější? Fakt neuvěřitelný, že týpek odmítne hend hrát za U-21 po takovém přestupu, proboha

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě k tomu tohle bude říkat Koeman, který 10 měsíců před ME utekl do Barcelony

Reagovat
Talker

Počkej oni ho povolali do U-21 a diví se, že jim nechce jet na nějaké přáteláky, když už hrál za Ačko a teď přestoupil?

Reagovat
Kixi Syhimour

To be fair je to kvalifikace na malé Euro, ale ano

Reagovat
Talker

Tak bude to turnaj v roce 2025, kdy mu bude 23 a nejspíš úplně nebude mít ambice tam jet, i kdyby se tam dostali, ale bude chtít být s Ačkem.

Reagovat
Salfovic

Tak ne všude jsou tak pokrokoví jako u nás, kde se brány 21´ uzavřou po odehrání jednoho přáteláku za A.

Reagovat
fenixLFC

koho zaujima koeman palec hore gravenberchovi ze im na to kasle

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
papos182

Cim mene zapasu nasich hracu za narodaky, tim lepe.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Kupujte hráče co za narodak nehrají

Reagovat
Tomanatura

To zas bude sezona

Reagovat
Infernoqt

Yes, ale to bylo jasné už z přípravy. Líbil se mi Sancho na falešné devítce jen. S Mountem je tam průchodak a bez obrany to můžeme rovnou zabalit. To i když se ti bude snažit celý zbytek týmu a vydá ze sebe 110 %, tak prostě obrana Maguire - Evans nepodrží ani hovno.

Myslím si, že to je zaplácnou něčím jako 532 s tím, že Case by hrál na stoperu a nad ním Amrabat. Pokud jsou zdraví jen Maguire s Evansem, tak je nemá cenu ani zkoušet stavět. Jak říkám, i kdyby se celý tým snažil na 110 %, tak tahle obrana zklame při prvním útoku soupeře.

Reagovat
Busby babes

uz v priprave ti bylo jasny, ze se nam zrani 4 obranci? a ze se Sancho bude chovat jako kokot? wow, tomu rikam predvidavost. jake jsou cisla to euromilionu na zitra?

Reagovat
Infernoqt

Ty jako jeden z mála bys měl zrovna vědět, co jsem tu psal po přípravě a po začátku sezony. Ne náhodou si chyby z přípravy přetáhneš i do sezony.

Bez Mounta tam není takový průchodák, ale ten kádr je úzký a zejména v záloze pořád hrozně pomalý. Chceš o tom diskutovat, nebo budu mluvit do větru a ty si pojedeš svoji a já také svoji, protože oba věříme svému tvrzení, že to (podle tebe) je v pohodě a (podle mě) není v pohodě?

Reagovat
Člen_zlořádu

licha má být ok

Reagovat
vladis271

Saudi prileteli v sobotu do Londyna a chystaju final bid na Salaha.

Ja to citam tak, ze Salah je s nimi dohodnuty v style, ze vyjednajte si to s klubom. Ak sa dohodnete s Liverpoolom pojdem, ak nie zostanem, ale transfer request nepodam.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nikam nejde, Klopp by na místě Henryho zastřelil

Reagovat
Mönchengladbach

Čtvrt miliardy liber a pošlou ho i s mašličkou.

Reagovat
Talker

Já myslím, že radši počkají přinejmenším do zimy, aby mohli koupit náhradu. Nebo ve stylu prodej s tím, že do konce sezony hostovat v Liverpoolu.

Riskovat odchod klíčového hráče, když tě do dalšího přestupáku čeká nějakých 15 kol by bylo šíleně nerozumný, to se jim vyplatí toho půl roku počkat.

Reagovat
vladis271

A pritom kupa klubu ich vysla na 300 milionov.

Reagovat
vladis271

A sucasna hodnota klubu je cez 4 miliardy. Ked toto nie je ich jeden z najlepsich obchodov ake spravili tak uz nvm co by to mohlo byt.

Reagovat
vladis271

Reagovat
VALEN

jednoduchý Salah za 250mio do SA a Sancho za 50mio do poolu.

Reagovat
Bandita_Harry

To nejde

Reagovat
Godwinson

Ti hraci si otviraji hubu cim dal casteji, smutny. Nejhorsi je, ze si otviraji hubu sracky jako je Sancho.

Obri potencial, z Dortmundu odchazel jako div ne budouci legenda United. Vubec to nedava a jeste knuci. Mel by za tohle prijit poradny flastr od kouce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Smash Mouth

Reagovat
Wazza228

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Hlahart

"Exclusive: Jadon Sancho felt humiliated/scapegoated/unprotected by Dortmund post Bayern loss + #BVB public comments. Current summer options Barcelona, Liverpool, Man Utd, Real Madrid. No preference yet. Man City want to be kept informed, no Chelsea contact"

https://twitter.com/david_ornstein/status/1198550598947397632

Sancho je tou vesmírnou kozou docela často. Divil bych se, kdyby mu v City ušla

Reagovat
Liveral

https://twitter.com/YankeeGunner/status/1698698572110102958?t=aDzsSLiIjeX9j2cuBdp5Bg&s=19

Lol Antony. Jsem se v přímým přenosu divil, že si ten offside nepohlidal a pouští to a on takhle

Reagovat
SunFells

V MOTD zrovna tohle, tomu co předcházelo a několik klipů i z předtím ukazovali. Je to z frustrace, protože byl často jako nejlepší možnost k progresu ignorován. Není to v pořádku, ale je to následek i chyb druhých.

Reagovat
Busby babes

hlavne jinak ten zapas fakt odjezdil

Reagovat
Bakary3

Nikdy to není v pořádku, jako hráč na lajně víš, že musíš udělat xx náběhu a když nic, uděláš prostor druhým.

Počítáš s tím, že to dostaneš jen někdy.

Tohle je u hráče na jeho úrovni ostudný

Reagovat
jsemdement

Performance se nerovná behaviour.

Reagovat
Infernoqt

Gabriela Cavallin: "He's [Antony] already said things like this: either I was going to stay with him or everyone was going to die. Me, him and our son. And I said: you know I'm pregnant, right? You're scaring me... One day he I was crying, another time hitting myself. Definitely one of the worst days of my life." [UOL] #mufc

To je masakr.

Reagovat
masina_LFC

je to zjavne stabilný a psychicky vyrovnaný chalan

Reagovat
Busby babes

a Antony to ted vsechno popira (logicky) a rika, ze s policii spolupracuje a ze v jejich vypovedich je spousty nejasnosti a rozporuplnych veci.

Ted to ma zacit vysetrovat i britska policie, tak uvidime, jestli bude nebo nebude nejak obvinen. to asi ukaze vic, kdo z nich ma vic dukazu v ruce no.

Reagovat
Mastný Chobot

A to sa malo udiat v UK ci v Brazilii?

Reagovat
Busby babes

nejsem si jistej, neco mozna i v UK? ale je to takove zmatene z toho co jsem cetl a podrobnosti zas tolik nezkoumal. Vetsina asi v brazilii ale jeden incident ma byt myslim v UK...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

presne o tomto hovorím, škoda, že Greenwodovci boli takí sprostí a nahrávali sa

Reagovat
Moshe Dajan

A teď si představ, že jí tohle říká a dělá u toho doma v kuchyni tu svoji trademarkovou kličku, kdy se točí dokola. Děsivé.

Reagovat
Salfovic

A pak se jde vyvztekat na dětské hřišťátko.

Reagovat
SunFells

Jack Grealish and Trent Alexander-Arnold withdraw from England squad through injury.

Reagovat
Devil

Tak se mi zdá,že si někdo pod sebou nařízl větev

Reagovat
papos182

ETH si tam protezuje sveho oblibence Antonyho, neni divu, ze je z toho Sancho frustrovanej.

Reagovat
Busby babes

jednoduchy, Antony hraje lip.

Reagovat
papos182

Nemel Sancho lepsi pripravu?

Reagovat
Busby babes

nemel. jen hral slusne na te falesne 9.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Salfovic

Jen aby si tu frustraci nevybíjel doma

Reagovat
papos182

No nechci si ani predstavit, co by Aantony delal doma, kdyby ho ETH sikanoval jako Sancha...

Reagovat
Salfovic

Možná proto ho ten Hag pořád staví

Reagovat
Front hell

Možná mu ho staví Antony

Reagovat
mithro

jj ako poslednu zimu, ked ho poslal davat sa do kopy niekam do holandska a mal casu a casu dat sa dokopy. uplna sikana

Reagovat
Busby babes

Brazilskej narodak dropnul Antonyho. no tak kdyz nic, tak se aspon neunavi

Reagovat
mithro

ak doma nebude zas niekoho mlatit.

Reagovat
Infernoqt

Pokud mlátí stejně jak střílí, tak pohoda

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
celeb

Reagovat
Mastný Chobot

A namiesto neho musi ist Jesus. Uz mate zaplatenych aj prokuratorov!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hlahart

Možná aby ho tam nezadrželi ne?

Reagovat
SunFells

Zase na nějakém dětském hřišti?

Reagovat
Busby babes

sis bych tipoval PR duvody. hrac podezrelej z nasili na zenach, neni to klicovej hrac, tak ho radsi vynechaj nez nejak pak poslouchat, ze ho meli vyradit pokud by ho odsoudili nebo tak.

Reagovat
Unai

Brazilian fidget spinner

Reagovat
Infernoqt

Za chvíli vyběhnou feministky z Manchesteru, které se budou dožadovat Antonyho stažení z týmu.

Reagovat
mithro

Bloody hell. Put up cameras around the club and turn us a fucking reality show, it'll solve all our FFP problems in under a month.

Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Čenda

Reagovat
Euphael

Reagovat
Infernoqt

Btw, Maguire někoho nezmlátil? Co ta kauza na dovolené v Řecku, to bych taky nepřehlížel.

Reagovat
Front hell

Tam prý jen Harry stál a rukou hlásil napadení. Takže nic

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
dantetomas

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Neon

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
JFT97

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

tam mel konflikt s policii, kteri meli dle jeho verze napadnout jeho partnerku.

Reagovat
Kinky7

Přesně. Zmlácení policajta nebo ženské je rozdíl

Reagovat
Infernoqt

Erik ten Hag’s preference for starting Antony on the right wing is believed to be one of Jadon Sancho’s gripes with Erik ten Hag. [@ChrisWheelerDM]

Reagovat
Infernoqt

Premier League minutes since Antony signed for Manchester United:

Sancho: 1775

Antony: 2129

That’s is the equivalent of 4 games, Sancho has had chances to impress.

Reagovat
Busby babes

Sancho loni hral v zakladu prakticky kdykoliv byl k dispozici. na nedostatek sanci si nemuze stezovat. Hral v zakladu oba zapasy s Barcelonou, oba zapasy se Sevillou a finale FA cupu. Jedinej dulezitej zapas co nehral je finale ligoveho poharu

Reagovat
iamek

Eric Bailly to Besiktas, here we go! Deal agreed tonight with Ivorian CB — there’s also green light from Manchester United for Bailly to leave

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

vida, nakonec z tech vylozene nechtenych zustane jen VDB, dobrej prestupak.

Reagovat
Dawon

A ten fakt zustava? Porad je jeste par lig kde je otevreny prestupak ne? Jako tam to dava snad jeste mensi smysl nez ten Maguire, VDB regulerne muze odehrat tak 0-100 minut za sezonu A zaroven mu teda asi cena zrovna nenaroste po pul roce na tribune.

Reagovat
Busby babes

jako mylsim zatim. Nevim, nic o nem nectu no. ale nedava mi to pro nej smysl aby zustaval. tak treba jeste odejde

Reagovat
Busby babes

The window is open in Poland until September 4 and in Belgium until September 6.

It runs until September 15 in Greece and Turkey and up until September 22 in Portugal.

Further afield, clubs can still do business in Mexico until September 13, until September 18 in Qatar and until September 21 in the United Arab Emirates.

Reagovat
Dawon

Tak to je furt hezkych par lig, kde by to davalo docela smysl...jako ja to vubec nechapu, vsak se uz tak mesic psalo, ze je na odchdou, ze za nej nabizi x tymu. Jestli jsme zas vsechno odmitli, protoze to nebyly dost dobre nabidky a ted nam misto toho shnije na tribune a budeme ho platit naplno

Jako fakt to nechapu...ikdyby to mela byt kratkodobe nevyhodna hostovacka, tak porad je to nejlepsi sance jak mu jeste nejak zrestartovat hodnotu a pak ho smysluplne prodat.

Reagovat
Busby babes

ja videl ze spis to odmital hrac nez klub. a ono pak realne asi prisla jen nabidka z Galatasaray nebo odkud, ktera byla dost smesna.

Reagovat
Dawon

Tak v tehle situaci asi smesna lepsi nez zadna, protoze platit 6-12 mesicu hrace na tribune a za rok byt ve stejne situaci, to asi nikomu moc nepomuze. Ale tak snad se jeste neco upece no, on zas furt neni nejaky neschopny trotl a s dobrou hostovackou by snad mel jit prodat.

Reagovat
Infernoqt

BREAKING: Sancho’s social media statement has not gone down well at Old Trafford, It's possible his days at #mufc are numbered and he will never play for United again. [@hirstclass]

Reagovat
vladis271

Al-Ittihad 'offer extraordinary fee of £215m to Liverpool for Mo Salah', with Saudi delegation 'launching bid of £170m plus add-ons' to prise Egyptian from Reds

drzte si klobuky ideme do finale.

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Jen blázen by nevzal

Reagovat
vladis271

kolko by realne mohol stat Mbappe v zime? Nevermind, nikdy mu nedame plat co by chcel.

Reagovat
iamek

Klopp není blázen, aby takového magora vzal

Reagovat
nani92

ale prosím ťa, Klopp a aj každý manažér by ho vzal..

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Maresma

Chápu postoj klubu, že po konci přestupáku je prostě neprodejnej, ale tady se bavíme o nabídce třeba o 100m nad jeho reálnou hodnotu... budou mít o čem přemýšlet, no.

Asi bude rozhodující, kolik za něj budeme schopni dostat po sezoně. Pokud třeba 150m, tak bych to teď odmítl...

Reagovat
Greny

Po sezoně Salah, 32 let, rok před koncem smlouvy ne?? To bude 100 pokud Saudum neméně v palici

Reagovat
Maresma

Jestli jsou za 31 letyho Salaha shopni nabidnout 215m, tak je mozny vsechno

Reagovat
avicii

Asi tak, ak nám buduce leto dajo čokoľvek cez 100 mega tak si počkajme

Reagovat
Luc-Luc

Vzit to a hostovani u nas do zimy aspon

Reagovat
Grahf

za 100 možu mať Sancha

Reagovat
Front hell

Za 100 Kč? Větší cenu momentálně nemá

Reagovat
VTID94

BREAKING Jadon Snacho and Manchester United are in talks for contract termination as sources believe there’ll an agreement soon. #MUFC

Sancho will accept leaving if Man Utd agree to terminate his contract.

Sources describe Saudi clubs are talks to sign him if he leaves as free agent.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hachim Mastour

Source?

Reagovat
VTID94

Od teba som toto nečakal

Reagovat
Hachim Mastour

Mňa to zaujimalo keď neuvediem zdroj, tak preto, že zdroj spolu so správou považujem za tak doveryhodny že to netreba. Ale niekedy aj udávam keď je to z athletic

Reagovat
Hachim Mastour

Alebo aj od niekoho iného dôveryhodného.ako kedy

Reagovat
Freedo

Zdroje by se až na výjimky uvádět neměly. Musíme si zase začít věřit.

Reagovat
cr7sux

4D šachy

Reagovat
Hlahart

Topskills Sport UK

Reagovat
iamek

Prodat ano, ale free agenta Jebat. Ať si hnije na tribune.

Reagovat
Front hell

Za 350 tisíc týdně?

Reagovat
Hlahart

Snacha klidně ukončit

Reagovat
Mastný Chobot

Snaches get stitches

Reagovat
Mastný Chobot

Ak to je pravda, tak jedno sa musí uznať - MU sa s tým nejebe. Odpísať Greenwooda de iure za nič a Sancha za jednu instastorku, to je silné a na mieste Antonyho už by som pomaly pozeral 8-izbáky v Madride.

Reagovat
Busby babes

moc tomu neverim

Reagovat
Dan Gubić

Greenwood odpísaný za nič a Sancho za jednu správu

Reagovat
Mastný Chobot

De iure za nič, áno, citrónik.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Talker

Tak tady nejde o právo, že ano.

Reagovat
Mastný Chobot

Ide o situácie, ktorých následky sa prejavujú v zmene právnych vzťahov (predaj, hosťovanie, ukončenie zmluvy...), takže to nie je celkom pravda. A to je práve mojou pointou, že MU sa (možno) chystá ukončiť právne vzťahy, ktoré ich stáli obrovské investície alebo ktoré majú obrovskú potenciálnu hodnotu, a to z dôvodov, ktoré sa z právneho hľadiska rovnajú ničomu.

Reagovat
Busby babes

zas jako, ukoncili jsme smlouvu hracum jen za to, ze rekli, ze Kieran Richardson je sracka... takze urcite by to slo i u Greenwooda, kdyby se chtelo.

Reagovat
Talker

Tak "za nic"...

Reagovat
nani92

Aston Villa Vrabejka

Reagovat
Edgar Davids

napise MU Krles

Reagovat
r.mrazik

To je slušná kravina

Reagovat
Busby babes

davejte ty zdroje

Reagovat
Mastný Chobot

550k/w, hej?

Reagovat
Kinky7

Za těch 50 golu za sezónu to jde

Reagovat
Luc-Luc

Kdyby tam nebyl, tak je da nekdo jinej

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kinky7

Určitě. Nezvládl to ani Aguero v top letech takže určitě. Chápu tě

Reagovat
Luc-Luc

no, podle me nechapes...vloni city v EPL 94 golu, predloni bez Halanda 99...

Reagovat
Kinky7

Ale jo - pokud to beres takhle tak jo dalo by je misto toho treba 5 jinych hracu dohromady (jako tu sezonu predtim) a kazdy z nich by stal ale o 100K vice protoze by to museli byt hraci jako prime Mahrez

Reagovat
Grahf

+ milion pod stolom

Reagovat
Maximm9

David Neres:

“Erik ten Hag once complained about my hairstyle. I told him to take care of his own hair, and I will take care of mine. He put me on the bench for the next two matches.”

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Pony Slaystation

čím dál lepší, jdu pro popcorn

Reagovat
Cobra

Reagovat
JFT97

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
krisa

Reagovat
avicii

Reagovat
Euphael

Reagovat
j_mrazik

“Moje vlasy? Nereš.”

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

Ten Henderson tu byl?

المملكة العربية السعودية، كرم الاستضافة، وحماس الجماهير، الدوري الممتع وإحساس الفوز الذي لا يعوض.

القادم أفضل

Great win, looking forward to meeting up with the lads now

https://twitter.com/JHenderson/status/1698100348802433421

A ted preklad te Arabstiny:

Království Saúdské Arábie, pohostinnost hostitelů, nadšení fanoušků, vzrušující liga a nenahraditelný pocit vítězství.

Další je lepší

Reagovat
Hachim Mastour

No a?

Reagovat
Busby babes

nevidis rozpor mezi arabstinou a anglictinou?

Reagovat
Hachim Mastour

Aha. No nevadí. Ale stále nevidím problém

Reagovat
Busby babes

tak to neres

Reagovat
Kinky7

Jen trošičku

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/4831793/2023/09/05/jordan-henderson-interview-saudi/

plus jeste dal tenhle neuveritelnej rozhovor. nadhera.

Reagovat
r.mrazik

to je fakt hrozny kreten

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Eichel

Reagovat
Pony Slaystation

podle mne to má jako veřejné pokání za tu duhovou pásku z minulosti

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kinky7

To zní pravděpodobně

Reagovat
mithro

Reagovat
Mastný Chobot

Jordan Henderson: I wouldn’t disrespect Saudi Arabia religion and culture by wearing Rainbow Laces

Heh, tak to je charakter naozaj

Reagovat
martin.b

lol a čekal jsi snad něco jinýho ?

Reagovat
Rezan

je to charakter. Vytáhne z arabáčů prachy, který pošle do Anglie a jednou s nimi zachrání Liverpool

Reagovat
Talker

A co kdo čekal? Svezl se na vlně LGBT+, když to bylo in.

Když to platí SA, tak se sveze na vlně peněz.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Greny

Klasika pokrytci..

Budeme pokleká ať na odporu když se to hodí, nosit duhové pásky když se to hodí, ale jak se to nehodí tak na to kasleme a nebudeme to resit

Reagovat
papos182

Kdyz uz se tam rozhodl pracovat a zit, je spravne, ze dodrzuje jejich pravidla.

Reagovat
rave

Reagovat
rave

Co je špatného na tom respektovat kulturu země, kam se přistěhuješ? Mít nějaké osobní hodnoty a postoje je jedna věc. Prezentovat je tam, kde to společnosti neocení a spíš ji to pobouří, je věc druhá. Tady je to samý Jan Hus, ale nikdo nevidí rozdíl v tom otevřeně vystupovat na podporu LGBT v UK, kde je na tom společenský konsenzus, a v SA?

Reagovat
Mastný Chobot

Tu sa ale nebavíme o pálení koránu alebo hidžábov, to nemá nič spoločné s rešpektom k ich kultúre. Keď ti vadia homosexuáli preto, že sú homosexuáli, tak to nie je o tvojej kultúre, ale o tom, že si hlupák so stredovekým zmýšľaním.

Reagovat
rave

To středověké smýšlení je právě bohužel součást jejich kultury, resp. náboženství...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
dantetomas

Nie, to je o obhajovani osobnych postojov vtedy, ked sa mu to hodi. Ale akonahle pridu na radu prachy, osobne postoje su nepodstatne.

Reagovat
Neutron

A toto su hodnoty kapitana liverpoolu?

Reagovat
r.mrazik

jaky kapitan,takovy klub...nebo jak to tu tehdy bylo?

Reagovat
Neutron

Presne

Reagovat
papos182

Treba ma nejake prachy za vlezdoprdelkovsti jako Neymar.

Reagovat
martin.b

neuvěřitelnej... je to snůška alibistických keců, ale teda nic co bych nečekal

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Prdel byla i to Southgateovo koktání, když na to téma na tiskovce dostal dotaz.

Reagovat
Kiss Me Polka!

People can believe me or not, but in my life and my career, money has never been a motivation. Ever.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
misomy6

I believe him not

Reagovat
romeo351

Reagovat
Kowe

Reagovat
Luc-Luc

no a?

Reagovat
Free_player

Tak až Antonyho vykopnou z týmu tak se třeba zas rozehraje

Reagovat
I am Mancunian

dufam, ze si za nas uz nekopne

Reagovat
martin.b

K Hendovi... jasný zůstal v repre, takže s o to větším mediálním tlakem v UK počítat musel, ale cením, že ten rozhovor přijal a udělal právě s Ornsteinem a Craftonem, to nějakou váhu má. Jinak je to samozřejmě spousta alibistických keců, nic překvapivýho včetně popírání, že tam šel pro peníze, pár pasáží je teda trochu alarmujících (viz níž alibistický až směšný tvrzení o Qataru) ale jinak vcelku očekávanej rozhovor, kde se snaží nastínit jeho pohled na věc a zároveň uznává, že tím spoustu lidí zklamal. Ve finále je to jeho věc a jeho rozhodnutí.

Henderson: It’s hard to know what the reality is and what’s not true. Because you hear about stuff and you’re like, “Is that true?” But when you speak to people who are close to me and have had experiences over in Saudi or over in the Middle East, it’s like, “Well, actually, that’s not the same.”

A perfect example would be before Qatar. We had a meeting with the FA about human rights, about the issues around the stadiums. I think it might have been Amnesty who had sent the images and stuff. And then, half an hour later, I go into a press conference or some media and I’ve commented on that situation. I was like, “Well, it was quite shocking and horrendous” and that was quite hard for us to see. But then when I went to Qatar and we had the experience we had at the World Cup, you get to meet the workers there and it was totally different.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

to je fakt prdel,jak jim to je uplne u prdele

Reagovat
Busby babes

jako kdyby si odpustili ty reci o tom, jak byl shledan nevinnym tak to bylo cajk. proste to nebudou resit, vysetrovani probehlo v anglii a ok.

Reagovat
r.mrazik

tak tenhle pristup se dal nakonec dost cekat

jsem tam na nej zvedav,po takove dobe

Reagovat
mithro

Reagovat
Grahf

tak mimo sociálnych sietí je to fakt každému u prdele

Reagovat
Busby babes

v anglii by dostal sodu na kazdym stadionu

Reagovat
r.mrazik

to dostane i tam, fanousci si vzdy najdou slabe misto

Reagovat
tweek

kromě vlastního..

Reagovat
Busby babes

prave ze by dostal spodu i od vlastnich fans. venkovni zapasy by proti nemu byl celej stadion. je dobre ze sel nekam mimo anglii

Reagovat
tweek

Řekl bych, že ani ne. Tu bídu imho bude dostávat i u away fans ve španělsku. Oni fanoušci přímo na stadionu neodráží názor široké veřejnosti. Tam jde spíš o to, že jakmile vycítí jakoukoli příležitost znepříjemnit hráči soupeře hru, tak na něj budou bučet za cokoliv a naopak svému hráči odpustí cokoliv, když bude hrát dobře.

Reagovat
Greny

Když bude šikovné tak to svede na rasismus a udělá ze sebe oběť

Reagovat
Busby babes

spousty vlastnich fans byla proti jeho navratu. hlavne ti, co na ty zapasy fyzicky chodi a na ty vyjezdy jezdi, tam tech silnych reakci bylo opravdu hodne.

Reagovat
nani92

už vidím ako vlastní fans na neho bučia

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/R_o_M/status/1691855239723319349

Aside from the obvious morality issue, the home and away crowd are going to be so hostile. Can’t believe the club can’t see how embarrassing it’s going to be for them when his every touch is booed and opposition fans sing about him being a sex offender non-stop.

a takovych reakci od permanentkaru a lidi, co na ty venkovni zapasy jezdi bylo plno, po tom co to vypadalo, ze ho vezmem zpatky... zamestnancni klubu chystali stavku, to fakt neni reakce internet fans...

Reagovat
nani92

ale to su len internetove žvásty, reálne by tam nikto nebučal a ked dá gol, tak sa budú radovať ako o život

Reagovat
Busby babes

to je clovek, co je na kazdem domacim i venkovnim zapase. whatever, jeho nazor na to, jak by vypadalo prijeti MG na stadionu pro me ma vetsi vahu nez tvuj nazor no.

Reagovat
nani92

tak si rob názor na základe názoru niekoho iného, ale realita je taká, že sme nevybučali ani Ronalda a ešte aj po tom rozhovore boli ľudia, ktorí by ho v kľude videli za nás hrať, takže tak

Reagovat
Busby babes

jo no, srovnej to s pripadem, kterej se stal pred 15 lety, neni tam ani kriminalni obvineni. tak urcite. Realita je takova, ze nemas tuseni o nejake kulture okolo United ani lidech, co na ty zapasy jezdi. JA nejak extenzivni samozrejme taky ne, ale reakce v manchesteru a mezi fans proti jeho zarazeni byly velmi silny. Znova, zamestnancni klubu chteli stavkovat. to jsou ve velke casti permanentkari no. Dal jsem jen jeden priklad, ale takovych reakci bylo pred tema dvema tydny plno. a vsechno od lidi, co na ty zapasy chodi.

To same protesty pred zapasem a to bylo jen kvuli drbum. Kdyby realne nastoupil, tak to bude daleko vetsi halo.

Greater Manchester je celkem basta Labour, lidi tam ty socialne citlivy veci vnimaj dost silne.

Reagovat
nani92

jj, tí ístí ľudia, ktorí protestujú proti Glazerovcom tým, že im nadalej plnia kapsy

ja netvrdím, že by to ostalo bezpovšimnutia, ale bolo by to len chvíľkové ak by hral dobre..

Reagovat
Grahf

busby žije v internetovej bubline, pre neho sú reddit a twitter väčšina, s tým nepohneš.

Reagovat
Busby babes

na reddit nechodim.

btw a odkud beres informace ty? chodis na stadion kazdej tyden? nebo co tim chces rict? protoze ja tu fans kulturu okolu klubu sleduju docela dlouho. A jen jsem tady napsalk, ze lidi, co realne na stadion chodi kazdej tyden, tak davali najevo dost jine veci, nez jak je tu prezentujete vy. Takze si nejsem jistej kdo z nas tu zije v internetove bubline.

Reagovat
Grahf

Nemusím chodiť na žiadny štadion, viem, akí sú ľudia. Toto nemá nič spoločné s futbalom, väčšina má proste v piči. Každý div trvá tri dni, jak sa hovorí. Ludia vyhľadávajú drámy, ale zaujímajú ich len kým sa neobjaví nejaká nová. Však ono sa uvidí za ten rok, keď sa Greenwood vráti.

Reagovat
Busby babes

hehe, tvoje logika je skvela. me vycitas, ze ziju v internetove bubline, protoze me zajimaji nazory lidi, co na ten stadion realne chodi a naproti tomu tvuj je postavenej jen na: to proste vim. skvely.

Reagovat
Hlahart

Tak pokud je pro tebe policie taková autorita v případě Greenwooda, tak i v případě Ronalda chtěli vznést obvinění a dokonce si měli vyžádali i zatykač na něj

Reagovat
Busby babes

a ja jsem tu Ronalda v tom pripade milionkrat kritizoval. nevim, co se tu snazis rict?

Reagovat
Hlahart

"jo no, srovnej to s pripadem, kterej se stal pred 15 lety, neni tam ani kriminalni obvineni."

Reagovat
Busby babes

In July 2019, Las Vegas prosecutors said they would not charge Ronaldo over allegations of rape; the statement added: "Based upon a review of information at this time, the allegations of sexual assault against Cristiano Ronaldo cannot be proven beyond a reasonable doubt.

no, neni. sice se z toho vykroutil na technikaliich a ve vypovedi pravnikum priznal, ze ji znasilnil, ale kriminalni obvineni proti nemu nevznesli, ne?

Kazdopadne ja tu xkrat psal, ze verim ty zensky. Jenze debata neni o tom, co si myslim o Ronaldovi ja, ale o tom, proc by na nej dav piskal. dve ruzne veci, takze zase nejak moc netusim, co tu zkousis rozjizdet no

Reagovat
Hlahart

Já říkám, že ho chtěla obvinit policie. Zatrhl to zástupce

Reagovat
Busby babes

whatever. az se za 15 let Mason vrati do klubu, tak to muzem porovnat, jinak je to tak nejak zbytecne srovani z pohledu, jak by na to reagovali fans.

Reagovat
Grahf

inak to je dobrá poznámka o tých glazerovcov. Prečo tí fans takto na štadione neprotestujú proti nim, ak majú taký "výtlak"?

Reagovat
Busby babes

prijde ti, ze fans proti Glazerum neprotestuji? v jakem vesmiru zijes? kdyz jsou neustale protesty pred domacim zapasem, v kazdem zapase se proti nim protestuje i na stadionu.

Reagovat
nani92

Presne tak, na štadióne..to nie je protest, to je len forma

Reagovat
Busby babes

jasne, to neni protest... a co by sis jako predstavoval? co delas ty?

Reagovat
nani92

Ja na Glazerov nenadavam, takže nerobím nič. Keby som ale v Manchestri a chcem reálne proti nim protestovať, tak im neplnim vrecká a protestujem pred štadiónom, čiže nechodím na zápasy s merchom proti majiteľom

Reagovat
Busby babes

jasne, tohle je uplne nejlepsi. rikat lidem, jak maj protestovat, vyhodit z okna permici za 30K ale sam sedet u telky a koukat a rikat jim, jak to delaj blbe. takova klasika no.

Reagovat
romeo351

Reagovat
Grahf

máš pravdu, nič, čo by stálo za to, som nezaregistroval. Predstavujem si to tak, že sa zapália pochodne a vyrazí na blaník

Reagovat
Busby babes

v pohode, tak pak asi nesledujes deni okolo klubu.

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/4822050/2023/09/05/man-utd-glazer-our/

https://theathletic.com/4808083/2023/08/26/manchester-uniteds-glazer-protest/

https://theathletic.com/4790552/2023/08/21/greenwood-man-united-u-turn/

tady si muzes o tech protestech neco precist + bonus to, kde byl hlavni odpor proti Greenwoodovi. Uvnitr klubu a od permanentkaru. Online fans hrali minimalni roli.

Reagovat
Grahf

ne no.

Reagovat
Busby babes

jo no

Reagovat
nani92

tak ale angličania sú najvačší burani a pokrytci na svete

Reagovat
Salfovic

To víš, všichni tam teď řeší jednu pusu. Copak s nějakým násilníkem a znásilňovačem.

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

A zrovna když tam teď řeší skandál toho Rubialese tak toto jim je u prdele

Reagovat
Busby babes

a Getafe bylo snad prvni, kdo se proti Rubialesovi vymezil. Zivot neni jednoduchej.

Reagovat
SunFells

Asi moc soft na ně.

Reagovat
nani92

tak Greenwood story skončil dobre => žijú šťastne až do smrti/bitky/hádky

ale ten tréner a hráčka nemá zatiaľ dobrý koniec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele