Sanchez: Potřebujeme nové tváře

01.12.2007, 12:00
Aktuality
Podle manažera Lawrieho Sancheze může jít jeho současný klub Fulham výkonnostně ještě výš. Cottagers se nyní nacházejí na 12. místě a pokud v zimním přestupovém období přijdou nové posily, půjde Fulham podle Sancheze značně nahoru.

Celku ze západu Londýna se po dlouhodobém zranění v blízké době vrátí hned tři hráči - Jimmy Bullard, Brian McBride a Lee Cook. 48letý kouč sice návrat těchto zkušených svěřenců přivítal, ovšem mnohem raději by ve svém kádru uviděl čerstvou krev.

"Rádi bychom tým omladili," prozradil Sanchez, jehož Fulham sehraje další zápas v pondělí na Old Trafford, kde ho přivítá druhý Manchester United. "O přestupech jsme mluvili nedávno a už se nemůžeme dočkat, až někoho přivedeme. V létě jsme všechny peníze na posily neutratili, a proto nám jich na zimní přestupové období zbylo dost," pokračoval Sanchez. Úspěšný trenér ze Severního Irska však odmítl odtajnit jména hráčů, která sleduje, spekuluje se ale, že jeho tým tentokrát posílí hráči bez anglického pasu.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S tou cestou nahoru to asi nebude tak žhavé. Liga je velmi vyrovnaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Premier League je nejvíce vyrovnaná liga v Evropě. Ale právě mladí hráči dělají rozdíl v moderním fotbale. Pokud se podaří Fulhamu sestavit mužstvo s talentovanými mladíky a se zkušenými borci, mohli by jít nahoru.

Reagovat
-Kopy-

La Liga je nejvíce vyrovnaná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Lawrie... to je super trener snad se ti podari privest ty spravne hrace a pujdem jeste vis....

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz budou chtit tak tam pujdu

Reagovat
plechi

COYW!! Podme Cottagers!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam zatim jenom nabidku do Interu ale kdyz jsu v Arsenalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele