Sanchez odvolán od kormidla mexické reprezentace

01.04.2008, 09:27
Aktuality
Mexická fotbalová federace se rozhodla pro změnu na postu trenéra národního týmu. Bez práce se tak ocitla zřejmě největší postava mexické kopané Hugo Sanchez...

Sanchez seděl na dvou židlích a právě to mu najvíce uškodilo, vedle seniorského týmu totiž vedl i reprezentaci do 23 let, s níž před dvěma týdny neuspěl v kvalifikaci o postup na OH do Pekingu.

Sanchez ve své funkci vydržel šestnáct měsíců. O jeho odvolání se rozhodlo na zasedání, jehož se účastnilo všech osmnáct prezidentů mexických prvoligových klubů. "Po jednomyslném rozhodnutí byla ukončena vzájemná spolupráce," sdělil generální sekretář mexické fotbalové federace Decio de Maria.

Mexiko čeká příští měsíc přátelský zápas proti Číně a v něm bude na jeho lavičce sedět Jesus Ramirez, který před třemi roky dovedl mexickou sedmnáctku k triumfu na světovém šampionátu v Peru. Média již mají seznam kandidátů na uvolněný post a na něm jsou současný kouč Portugalska Luiz Felipe Scolari, bývalý kormidelník Argentiny Jose Pekerman a také Marcelo Lippi.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
satan_666

hlavně aby hráli furt stejně dobře,ne-li ještě lépe,vždycky sem jim fandil,oblíbil sem si je

Reagovat
smazaný uživatel

Je logické, když se trenér může věnovat jen jedné funkci a ta reprezentační (seniorská) je samozřejmě nejprestižnější. Takže se ani jeho odvolání nedivím, navíc hlasování bylo až moc jednomyslné. A kvalita hry Mexika určitě neutrpí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele