SAMUEL ETO'O BUDE AZULGRANA?

02.08.2004, 09:38
Aktuality
Barcelona se s kamerunským útočníkem Samuelem Eto'o dohodla na jeho přestupu! Joan Laporta, prezident klubu a Josep Maria Mesalles, advokát fotbalisty Mallorky, potvrdili, že došlo k dohodě, a to absolutní. Vypálí opravdu Barca Realu rybník?

Po společném jednání v kancelářích Barcelony, kterého se zúčastnil rovněž Sandro Rossel, sportovní viceprezident katalánského klubu, Mesalles řekl novinářům: "Dohoda mezi hráčem a Barcelonou je konečná, Eto'o se rozhodl. Chybí ještě pár drobností, ale vlastně je vše připraveno k podpisu!" Mateo Alemany, prezident Mallorky, potvrdil přijetí nabídky Barcelony, zejména proto, že Eto'o projevil obrovský zájem a chuť hrát v tomto klubu, na úkor Realu Madrid a Olympique Marseille, ekonomicky lákavějších. Barcelona zaplatí 20 miliónů eur a nebude muset jako "dárek" přidat žádného ze svých hráčů.

Real Madrid, 50% majitel přestupních práv fotbalisty, dostane polovinu z této částky. Opatrnější byl ve svých prohlášeních Joan Laporta, který opakoval několikrát: "Není ještě nic definitivního. Všechno se vyvíjí velice dobře, ale definitivního není nic, nic! Již jsem jasně dříve řekl, že bude-li Mallorka chtít přistoupit na naší nabídku, velice rádi se vrátíme k jednání. Spojili se s námi a dnes byl náš návrh přijat. Pan prezident Alemany mě požádal, abych znovu pozval Samuela Eto'o k nám do Barcelony a pokusil se uzavřít tento případ. A to jsme také udělali." Laporta se ale odmítl vyjádřit k roli, kterou v tomto prvním souboji Barca - Real v sezóně může sehrát právě madridský klub. Jak jsme již psali, patří mu polovina práv tohoto fotbalisty a nabídne-li stejnou nebo vyšší cenu, Eto'o bude Realu. Ve chvíli, kdy Mallorka informuje prezidenta Florentina Péreze o tomto případu a zejména o nabízené částce, začne běžet sedmidenní lhůta, ve které musí Real Madrid zaujmout jasné stanovisko.

Co se stane v případě, že Real neodpoví? Samuela Eto'o přestupuje do Barcelony! A v opačném případě? Stane se majetkem Realu Madrid, ale téměř se 100% jistotou hrát nebude, protož "bílý balet" má již naplněn maximální počet hráčů, kteří nejsou občany zemí Evropské unie. Jedné se o Roberta Carlose, Ronalda a Samuela. Advokát Samuela Eto'o opakoval slova tohoto fotbalisty, že v žádném případě nepřistoupí na případnou "špinavou" hru Realu, který ho může poslat na hostování do jiného klubu. "Budeme přemýšlet nad právní otázkou celého případu!," dodal.

Kdyby došla "válka" Real - Barca až tak daleko, nabízí se možnost zažalovat Real u soudu, pro maření pracovního rozvoje kamerunského fotbalisty. Bude zajímavé sledovat, jak se celá věc vyvine. Real může udělat krok zpátky a nechat odchod Eto'o do Barcelony bez povšimnutí. Ale deset miliónů ho až tak nezajímá a pomoci svému odvěkému rivalovi se mu rovněž nebude chtít. Barca rozehrála tuto bitvu o Samuela Eto'o velice chytře!

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (123)

Přidat komentář
HOST*wector

To by me zajímalo, co se stane se Saviolou...

Reagovat
antimadrista

Co by? Barca má momentálně pouze Larssona a jeho, Eto´o by se tak náramně hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

My o něj nestojíme. Stejně by nehrál. Ani teď , ani za rok (to už má mít Carlos španělský pas). Barca chce každý týden jiného útočníka, teď je to pro změnu Nicolas Anelka.

Reagovat
antimadrista

Hmm...teď ne, ale až vám postupně odpadnou ty třicátníci, kterejch tam máte jak naseto, tak budete plakat

Reagovat
smazaný uživatel

Třicátníky máme čtyři. A v útoku žádného! Narozdíl od vás

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda se svým kolenem bych považoval za jasného třicátníka, ten tak ještě 2 sezony a konec s velkým fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky věříš kdejakému bulváru.

Ale ten přestup je na nic. Nemáme tolik peněz, to s náma nedopadne dobře, jsem z toho nervozní, už jsme vyhodili hodně peněz a teď ještě tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Šetříte kde se dá a najednou takovou pálku za Sammyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene,tentokrát ani já to nevidím moc růžově. Je pravda že by se možná hodil ale 20 melounů? To teda en!

Reagovat
smazaný uživatel

A z toho 10 Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, tak Laporta Anelku skutečně nechce. Ale Camacho někoho chce a pro fanoušky Barcy to nebude pěkný pohled (as.com).

Reagovat
antimadrista

ha ha ha ha... vy chcete našeho Puyola? Dovol abych se zasmál Puyol je narozdíl od Figa katalánec, on by do Realu nikdy nešel už z pouhého principu, i kdyby mu nabízeli kdoví co.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, zajímavé, všichni nadáváte na Figa, ale zase když se loučil Luis Enrique, tak jste se mohli zjančit, jaký, že to byl fotbalista, ale nikomu nevadilo, že hrával i za vámi nenáviděný Real. To jsou mi paradoxy...

Reagovat
smazaný uživatel

Je tady celkem dost rozdílů:

Luis Enrique strávil většinu kariéry ( tu úspěšnější) u nás, to,ž ekdysi před 9 lety hrával dva roky za REal, nje celkem jedno, nikdy nedělal žádné scény, ať už za nás či za Real.hrál za nás vždy skvěle.

N Figovi mě nejvíce sraly ty jeho scény na Nou campu, procházení kolem rohového praporku 15 minut atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Enrique k nám nepřišel kvůli penězům, což se o figovi říct nedá.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, moment moment, to se jako snažíš naznačit, že Figo hrál za Barcelonu blbě? Pokud si dobře vzpomínám, tak útočná čtveřice Figo-Luis Enrique-Rivaldo-Kluivert takřka neměla chybu. A že by za Real hrál nějak vyloženě zle, to se mi taky nezdá. Máš dost krátkou paměť (na něco)

Reagovat
smazaný uživatel

To, že za nás hrál blbě jsme nikde neřekl ani nenapsal, ale je pravda, že příchodu do Realu šla jeho výkonnost dolů.

Luis Enrique byl narozdíl od Figa "katalánec" ( v uvozovkách, jelikož nebyl vždy, taková adopce...) srdcem i duší, a taky po jeho skončení se očekává, že u nás nějakým způsobem zůstane, srostl s klubem, což se o Figovi říct nedá.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to by ti v Asturii, odkud L.Enrique je za toho "Katalánce" asi poděkovali...

Reagovat
antimadrista

On to napsal v uvozovkách. Samozřejmě, že to nebyl krevně katalánec, ale pro nás ním byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem pro nechápavé aji napsal,jak to myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi snad neviděl Enriqueho radovačky po gólech na Bernabeu? To je podle mě provokace! Někde u vápna v objetí se spoluhráči. Tam mu nic nehrozilo. Figo ty rohy nijak zvlášť nenatahoval. Rozhodně nechtěl dostat skleněnou lahev do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

No, dát gol proti největšímu "nepříteli" je celkem dobrý důvod se radovat.

Figo se tam procházel, uklízel odpadky, byl úplně trapný.

Reagovat
antimadrista

Tak to si (pokuď to máš nahraný) pusť znova. Figo provokoval, říkal to i Gaspart.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý ( naštěstí bývalý ) prezident Barci

Reagovat
HOST*Tonda

Eto Prý chce za Barcu hrát velice silne a to kvituju..BLIZI SE KONEC REALU BARCELONA FOR EVER

Reagovat
HOST*FC Barca

Forca Barca!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Real jsou mrchy, oni mají dost peněz, takže si ho koupí, jen abychom ho nezískali my...

Jinak Puyola...Ti jsou ale naivní, se vám vysměje přímo do očí ani si nepřečte nabídku. Zdá se že už real neví co by. Taková trošku beznaděj...

Reagovat
smazaný uživatel

TRAPAAAS pro Real! Jak můžou chtít čistokrevného Katalánce a hráče Barcy? A ještě ktomu Carlese,u toho to platí 2x více! Ten neodejde jen tak za prachama jako jiní...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jako jiné ku.vy, nebudeme Figa jmenovat...

Reagovat
HOST*yarda

Viz můj příspěvek ze 7.8. výše...

Reagovat
HOST*yarda

...pardon z 8.8., to bude tím vedrem

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*

SAVIOLA pujde na hostovani do Monaca, pokud prijde Eto

Reagovat
smazaný uživatel

Hostovaní by ještě šlo,ale Eto'o neodejde!

Reagovat
antimadrista

Pochybuju, Barca má teď jen 2 útočníky a nikdo neodehraje všechny zápasy v sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře. Uznávám ..... jsou to přece jenom madridské noviny a Puyol je v rámci Španělska zřejmě neprodejný. Kdyby ho totiž Real koupil, tak to můžete rovnou zabalit. A jak to tak čtu, tak my už konečně máme Patricka. PATRICKA VIEIRU!! Samuel + Vieira, no, soupeřům moc nezávidím ......

Reagovat
HOST*

zamysli se, jak hraje Figo, Beckham, Raul ci Zidane Vieira taky uz neni to, co byval. zbytecne vyhozene love. stejne titul ani LM nevyhrajou!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid má nejtalentovanější mužstvo historie, s tím se teď všichni musí smířit. A neúspěchu se nebojím. Teď už ne. Florentino nemohl udělat víc a já mu moc děkuju.

Reagovat
HOST*

jo, no, videl jsem Figa, Zidana, Raula a Davida na Euru i behem sezony to mluvi samo za sebe maji nejtalentovanejsi muzstvo a Monaco jim dava na prdel tento rok to nebude jine, dekuji pane Perez

Reagovat
smazaný uživatel

To hezky dal! Má pravdu!

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Figo se Zidanem byli v každém druhém all-star týmu. Beckham hrál dobře, "jenom" nedal penalty. No uvidíme, já bych proti galacticos hrát určitě nechtěl

Reagovat
antimadrista

Jen počkej. Tahlse sezona bude pro vás stejná jako loňská. Máte samé individuality, jeden hráč vás nespasí.

Reagovat
HOST*GALACTICOS

Magore(merengues) jdi už do prdele!!!Jaký galactitos ty jses magorek!!!Jaký Samuel+Vieira,co to je za trosky,Vieira už není co bejval,co hrál za Francii na ME???????Co Co Co Co??????Prober se!!!!!A Samuel,příběh sám o sobě.Raději budu končit protože ty jsi KOKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORCA AC MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

A co hráli na ME Nesta, Gattuso, Pirlo, Stam nebo Seedorf?

Reagovat
HOST*rocco

hrali dobre, to vi kazdy.... co hral pan Figo + Raul??? popr Zidane???

Reagovat
antimadrista

No...nic

Reagovat
HOST*rocco

PRESNE TAK!!!!!!!!!!!!!! Na Samuela jste se vrhli kvuli zadluzene Rome a vyuzili jste toho!!! nezmuzete se na nic!!!!!!!!!! Raul je v hajzlu, Figo je v hajzlu, Beckham nikdy nic neumel a Zidane starne a starne.... jen jmena, ktera kdysi neco umela!!!!! diky tomu jste dopadli tak jak dopadli :-)))))))))) FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nás obviňuješ z útoku na zadluženou Romu, tak odkud probůh vy máte Stama? My jsme si ho taky narozdíl od vás pořádně zaplatili. Trochu přemýšlej, než něco napíšeš. Milán hrál houby přes 3 roky, Realu nevyšly 2 měsíce a všichni z toho mají svátek.

Reagovat
HOST*

jim toho nevyslo trochu vice

Reagovat
HOST*nikdo

Real je opravdu někdy docela trapnej! Manekýni,nic víc!

Reagovat
antimadrista

Jo, máš pravdu.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Antimadristo podej si Roccem ruku, jste evidentně stejná krevní skupina Nejdřív jsem si myslel, že jsi to ty s jiným nickem, ale zase na víru AC bys asi nepřestoupil, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě jen napadlo,nemá být po "antimadristo" čárka??? Dělám to jen pro tebe, ale oslovení bývá většinou v čárkách, to je základ!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, zřejmě jí vymazal ten rolleyes, PARDON, smajlík pod tím. Ba ne, kecám, v rozrušení jsem na ni zapomněl, už se to nebude opakovat, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pro mě šok!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, na šoky prý pomáhá dvojitý klistýr

Reagovat
antimadrista

Teda, ale tohle ti neodpustíme.

Reagovat
antimadrista

Ne to fakt ne. Mé srdce bije jen pro blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Vieru nezískáte, Arsenal ho neprodá kvůli wengerovi a ikdby, rozhodně by vás to z bídy nevytrhlo.

Nejtalentovanější mužstvo historie?Dobrý kec. Jak může mít mužstvo, které hledá hráče skoro na každý post být nejtalentovanější?

Reagovat
HOST*nikdo

Real nemá talentované hráče. Jsou to dobří fotbalisté, talent již prokázali. Perez pokračuje v nákupech, ale klub neni nároďák, který se sejde jednou za čas a pak se zase vidí až při dalším zápase. Klub to je každodenní život a vedle hvězd musí být také dělníci, nosíči balónů. Beckham se s kolektivem nesžil, Ronaldo nebude chtít sedět a Morientes také ne, Zidane je zraněnej a pomalu končí, Figo to samé, Samuel neni z jiného světa, Guti je parchant, Roberto Carlos za zenitem, Casillas chybuje…Ve Španělsku se Realu už nikdo nebojí a v Evropě nakonec taky ne. Ani ti Poláci…..

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkem přesné...

Ten talent většinou ukázali v jiném týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Ale Real i s tou "bídou", jak tady píšete, dal v La Lize nejvíc gólů. A k tomu připočtěme Morientese, nejlepšího střelce LM. Samuel není z jiného světa, ale jeden z nejlepších centrálů rozhodně. A Vieira je možná nejlepší štít v Evropě. Během srpna přijde zřejmě další velmi dobrý obránce. Figo za rok končí (i když ještě pořád má Realu co dát, třeba Barca tak kvalitní křídlo nemá) a nahradí ho Joaquín. Na příští léto se rovněž počítá s Xabi Alonsem, který do Madridu hodně chce. Zidane je pořád špička, o tom snad po Euru nikdo nepochybuje. Casillas je JASNÁ španělská jednička, Carlos i nadále zůstává jedním z nejlefektivnějších obránců světa (jen si srovnejte, kolik zaviní gólů ve srovnání s Bronckhorstem). Otazníkem zůstávají výkony Beckhama a Raúla. Ale na lavičce máme Gutiho a Mora, takže to by neměl být problém.

Jinak beru, že se do Realu navážíte. Kupují velké hvězdy a nejsou jen nejpopulárnější, ale také nejproklínanější. Jak říkám, kritiku beru, ale jen bez sprostých slov.

Reagovat
smazaný uživatel

S bídou dal a skoro i DOSTAL nejvíce gólů.P5ičtěme Morientede a pak odečtěme Ronaldových cca 25 gólů, ti spolu hrát nemůžou.Smuel je dobrý, to jo,ale Viera zaprvé ještě není váůš a zadruhé je za zenitem.S tím "počítáním" ono se počítalo s Torresem, Carvalhem a nic. Mněš teda Zidane na EURU nic nedokázal. Góly jsou možná hezké, ale s penalty a ze standartky, které v Realu stejně nekope a jinak byl ten jeho výkon takový neslaný nemastný.Casillas je možná jasná jednička, ale proč potom chcete buffona??? Carlose jsem měl vždy rád, ale tento rok mě zklmamal, už je starý ( Bonchorst v základu hrát nebude - Sylvinho ).

A jinak pochybuj, a´t budou hrát Beckham s Raulem jakkoli, budou pořád hrát, viz minulá sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, odečti ten jeden gól Portilla, na jehož pozici teď Moro je. Torrese jsme nikdy pořádně nechtěli. A měl by hrát Gio, Silvinho je tragéd, vykopli ho z Arsenalu, i když Bronckhorsta vlastně taky, tak nevím. My tam máme krom Carlose ještě R.Brava, nejlepšího Španěla na tomto postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se do archívu, jak moc jste chtěli Torrese.

Sylvinho hrál za Celtu velmi dobře, to, co bylo v Arsenalu je jedno, Španělská mu sedí.

Reagovat
antimadrista

No... s tim Bronckhorstem bych se neunáhloval. Hrál skvěle. Konkurence prospívá týmu.

Reagovat
HOST*rocco

ty ses pacient!!!!!!!!!!!!! to BYLY hvezdy, ale uz NEJSOU!!!!!! fotbal je uz nekde jinde!!!!!!! a nejproklinanejsi nejsou, vzdyt co dokazali minuly rok? hovno proste miliardy v kosi!!!! FORZA PEREZ

Reagovat
antimadrista

No jo, ale Morientes ty goly dal s Monacem. Už vidim, jak hrajou všichni 3...Raul, Moro, Ronaldo...blbost, jeden z nich bude muset dělat náhradníka.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, vloni byla největším problémem Realu únava klíčových hráčů, tudíž je logické mít více hráčů na jeden post. A když hrají v Realu musí počítat i s tím, že budou občas na lavičce. Však to řekl i Camacho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím "budou" asi myslíč Morientese, protože jinak pochybuju, že Ronaldo s Raula nebo popřípadě Owenem bude sedět.

Reagovat
HOST*yarda

Po zápasu v Krakově to vidím tak 50 na 50 s Ronaldem.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak jsem si poctivě přečetl všechny příspěvky. Merenguesi, drž se! Myslím, že odpovídat na některé výlevy choromyslných jedinců (ne všech!) vyžaduje značnou dávku trpělivosti. Nicméně, účet se nemá dělat bez hostinského, tudíž bych vyčkal na nastávající sezónu, kde se teprve ukáže, kdo na to skutečně má. Zda Real nebo Barca, Depor či AC.

Reagovat
HOST*rocco

no, depor to asi fakt bude

Reagovat
alegre

A co takle znovu Valencia?Solidní, sebevědomá, posílená.....

Reagovat
smazaný uživatel

VAlencie nebo Barca, jinak tam nikoho nevidím.

Reagovat
antimadrista

Já vidím JASNĚ Barcu

Reagovat
HOST*AC MILAN

FC BARCELONA to jsou trosky! A real jak by smet. AC je nejlepsi!!!!!!

Reagovat
HOST*rocco

presne tak!!!

Reagovat
antimadrista

Ty táhni s nim!

Reagovat
antimadrista

Táhni, taliáne!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak je váš za 27 melounů, dobrou chuť

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc, strašně moc drahé!

Reagovat
antimadrista

To je fakt, ale zase útočníka sme potřebovali. Furt lepší než Baroš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ne, já bych radši Baroše, mám ktomu své důvody...

Útočníka jsme možná potřebovali,ale na druhou stranu by bylo lepší´, aby zůstal saviola a nemuseli jsme nic platit.

Reagovat
antimadrista

Byla by blbost pouštět Saviolu, to bysme na tom byli stejně jako před Eto'oem. Jo jo, každej máme sví důvody

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně nám už teď nic nestojí v cestě za titulem!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Barcelona je trapná,furt nový hězdy, cíle na triumf v La Lize a v LM....Jenže Barcelonu opět zastíní Real, protože i kdyby nakoupila nejlepší útočníky světa, na útočné řady Realu (Raúl, Ronaldo, Morientes, Owen) stačit nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

No, zaprvé se nesnažíme zastínit Real, to bychom si moc nepomohli...zadruhé s těmi nákupy hvězd sis možná spletl Barcu za někoho úplně jiného a bílého...

Real má možná nejlepší útočníky, ale jsou mu k ničemu, protože polovina hrát nebude a bez obrany si klidně můžou koupit Henryho a stejně to stačit nebude

Reagovat
alegre

Možná se Camacho vrátí ke starému dobréme WM systému a bude hrát 3-2-5! Útočníků má jak nas.áno a v obraně je jedno kdo bude hrát, je to kopyto na kopyto!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barca zase může hrát 6-4-0. S nezodpovědnými a neprověřenými Brazilci si můžete vymalovat Nou Camp, ale nemáte jediného útočníka, který by se vyrovnal těm našim

Reagovat
smazaný uživatel

O to se ani nesnažíme. Jelikož víme, že útok není všechno, což některým týmům stále ještě nedošlo, nicméně útok máme dostatečně silný.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, děkujeme za rozšíření obzorů, co bychom si bez tebe počali. Možná bys mohl sednout a napsat dopis do Madridu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžu, pač by se mohlo vaše vedení vzpamatovat a to jaksi nechci...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Waltera Samuela nemá z barcelonské obrany vůbec nikdo. Salgado je reprezentační jednička na pravém kraji, Carlos je světová jednička na levém kraji. K tomu talentovaní Pavón a reprezentant Bravo. A samozřejmě univerzál Helguera. Dvě posily by ještě měly přijít, takže je to v pohodě. Naše obrana vypadá slabě kvůli tomu, že máme tak ohromně nabitý útok. Naopak si myslím, že problémy můžete mít vy. Půl obrany z Brazílie, to zavání průserem.

Reagovat
smazaný uživatel

To chceš jako říct, že máte dobrou obranu???Lepší než my???

Reagovat
smazaný uživatel

Musím znovu zopakovat: NEPODCEŇUJTE Samuela!!

Reagovat
alegre

Nu dobrá, uvidíme co s Vámi Levante provede!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, já už ho podceňovat nebudu a budu věřit, že vám to tam jeden hráč všechno uběhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jste trapní

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec jsme trapní my,vy tady plácáte nesmysly o dobré obraně a my jsme trapní

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrála obrana Barcy za zálohou Madridu, dopadla by stejně, možná i hůř. Nebo je Belletti lepší než Míchel, Puyol než Samuel, Oleguer než Pavón, Sylvinho než Carlos či Márquez než Helguera? Uvidíme na konci srpna. Camacho se dnes sešel s Pérezem a jasně mu řekl, že chce stopera a def.záložníka, nejlépe nějakého brusiče vedle Beckhama (možná Costinha).

Reagovat
smazaný uživatel

v jednotlivcích asi ne, ale jako celek jsme rozhodně lepší, "kdyby" je jen kdyby.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak Merengues ti to v poměrně obsáhlém příspěvku zdůvodnil a tobě to pořád nestačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně stačí, když se podívám na loňskou obranu a přidám tam jednoho obránce. Ta obrana je prostě hrozná, ani super záloha by všechno nezáchránila.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tam s nimi bude lítat i Cannavaro!!! Sice je mu už 30, ale pořád toho umí hodně. Vykašleme se na to, budeme prostě těžcí outsideři. Můžeme jenom překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jste to pochopili...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ale ten jeden obránce přišel z týmu, který vloni dostal ze všech týmů Serie A nejmíň gólů, tak asi logicky úroveň obrany zvedne, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi taky nepřesvědčí. Oni raději nakupují ve Villarrealu a ve Vigu

Reagovat
smazaný uživatel

Sekáč je holt sekáč

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal byl loni v obraně skvělý, takže proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, on to jeden super obránce zvládne, však v Romě to taky zvládal sám.

Reagovat
alegre

Samuel je dobrý, ale zase ne taková hvězda jak si snažíte namluvit. A obrana sama o sobě na všechno nestačí, když se "nedotknutelní" odmítají zapojovat do defenzivní práce, kde nejsou zase tak moc vidět. Osm z deseti se stále cpe dopředu a Casillas se pak v brance může zbláznit!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže se zase musím opakovat. Dost dlouho nám to fungovalo. A nezapomínejte, že teď máme výborného trenéra! Samuel je moc dobrý, s Ayalou nejlepší obránce v La Lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, dobrý trenér bude běhat spolu se Samuelem, ve dvou už to zvládnou, teď už tomu věřím...

Reagovat
alegre

Podle mého názoru to znovu nebude Realu fungovat. Tři srdcaři nestrhnou zbytek. Ostatní hrají na sebe a nemyslí na muž. Již vidím Owena, Ronalda, Raula jak sedí na lavičce a skákají radostí, až dá Morientes gól! A budou se zase hádat a pohybovat po place bez zájmu...

Reagovat
HOST*yarda

Ty brečet nemusíš, to bude případně na nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že určitě...

Reagovat
alegre

Já se budu smát tomu jak Yarda brečí......Takhle:

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš zuby???

Reagovat
HOST*yarda

Ty jsem mu virtuálně před chvílí vykopnul

Reagovat
alegre

Lobelto Calos, Lonaldo, Molientes, Leal Madlid, sakla ja to "l" bez těch zubů nefeknu.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele