Sampaoli by se jednou rád vrátil k práci v klubu

29.12.2015, 21:35
Aktuality
Jorge Sampaoli bude i nadále pracovat na reprezentační úrovni. 55letý kormidelník vede Chile a jeho jméno bylo v posledních dnech spojováno s několika zajímavými celky, pro tuto chvíli se ovšem práci změnit nechystá, ačkoli připustil, že by se v budoucnosti na klubovou scénu rád vrátil...

"Je to něco, co bych v budoucnosti rád zkusil, ale všechny ty současné spekulace nemají s realitou vůbec nic společného," odpověděl na dotaz, zda by se nebránil možnosti trénovat nějaký klub.

"Jsou to domněnky, které mají svůj čas. Jedná se o situace, k nimž je třeba také přihlédnout, na klubové úrovni máte závazek vyhrávat neustále, jste častěji v kontaktu s hráči a i trénink funguje jinak," dodal.

Sampaoli je koučem Chile přes tři roky a s týmem dokázal postoupit do osmifinále loňského světového šampionátu, když za sebou v základní skupině nechal obhájce titulu ze Španělska. Ještě většího úspěchu dosáhli Chilané letos v létě, to se jim povedlo premiérově triumfovat na Copa América.

Sampaoli byl médii hodně spojován s angažmá ve Flamengu, vedle toho se mluvilo i o Realu Madrid nebo Chelsea.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jako jeho jméno mě ve spojení s Realem už taky napadlo. Problém je, že nikdy netrénoval v Evropě.. nevěřím, že by Pérez šel do takovýho risku. To už to radši riskne se Zidanem.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho bych chtel videt trenovat v Evrope

Reagovat
smazaný uživatel

vitaj v Arsenale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mate dedka wengeleho, tak neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

U repre je ho skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Pod ním si Čile v Rusku zahrá semifinále.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele