Samaras: Nestaráme se o Rangers, ale jenom o sebe

23.01.2010, 11:57
Aktuality
Rangers loni vybojovali skotský titul a letos mají skvěle nakročeno k jeho obhajobě. Jezdci momentálně vedou tabulku o devět bodů před Celtikem, který má ještě jedno utkání k dobru a jehož útočník Georgios Samaras je i přes poměrně výrazný náskok velkého rivala klidný...

Rangers zatím posbírali 47 bodů a jsou jasně první. Celtic jich má 38, k tomu pak jedno utkání k dobru.

"Nemám s tím problém. To je fotbal, vždycky můžete prohrát nebo remizovat a v tuto chvíli máme devítibodové manko. Ale nestaráme se o to, co budou dělat Rangers, my se musíme starat o sebe. Budeme dělat vše pro to, abychom se zlepšili, hráli lepší fotbal a pochopitelně také vyhrávali," prohlásil Samaras.

"Jsme velkým týmem a musíme se pokusit obrátit vše ve svůj prospěch, protože naším cílem je zisk titulu. Do konce zbývá ještě spousta zápasů a ve hře je hodně bodů. Já osobně nebudu spokojen, pokud na konci sezony nebudu držet v rukou mistrovskou trofej," dodal Samaras.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Celtic to jeste date...

Reagovat
smazaný uživatel

neboj sa nic aj my vas mame na haku

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle rok je Celticu :)... 9 bodu neni nic :) vyhrajou zapas k dobru a je to 6 pak staci porazit Rangers v obou Old Firm a je to :) titul je doma

Reagovat
smazaný uživatel

RANGERS SA PORAZIA AJ SAMI

Reagovat
smazaný uživatel

CELTIC lepší než RANGERS !!! škoda že v celticu už není Nakamura !!!!!

Reagovat
andkoo

aky hrdina inak skotske kluby tuto sezonu strasna bieda..

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podíváte na to co předvedli Rangers v LM tak se mě chce ale v SPL maj zatím štěstí. HOOPS jsou ve Skotsku stejně nejlepší

Reagovat
RC

Rangers to urcite nepusti!Maji lepsi team a naskok podle mne jeste navysi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele