SAHA JEDNOU NOHOU V MANCHESTERU

19.01.2004, 12:52
Aktuality
Manchester United už dvě kola v Premier League nedokázal vstřelit gól a opět pustil na čelo ligy londýnský Arsenal. Slavnému klubu chybí útočníci, Diego Forlán se vedle van Nistelrooye příliš neprosadil a Solskjaer je zraněný. Proto by měl v blízké době přijít 25letý Louis Saha z Fulhamu...

Londýnský klub, který svými penězi vytáhl mezi elitu egyptský majitel Mohammed Al-Fayed, už v minulosti námluvám ze strany Manchesteru odolal, tentokrát ale s nabídkou souhlasil a chystaný transfer zveřejnil na svých internetových stránkách. Přestupová suma sice nebyla zveřejněna, v médiích se přesto objevuje částka 14 a půl miliónu eur.

Podle vyjádření Fulhamu je dokončení přestupu otázkou několika drobností. Ty by prý měly být dořešeny během tohoto týdne. Francouzský útočník, který v této sezóně soupeřům svého týmu nasázel slušných třináct branek, neskrývá svou radost. "Jsem tak šťastný. Nikdy jsem nemyslel, že se ten přestup uskuteční. Jsem nejšťastnější muž v Anglii, Old Trafford je pro mě šťastným stadiónem. Tam jsem totiž začal svou kariéru v Premier League a dal dva góly," prohlásil Saha. Na Ostrovy přišel před sezónou 2000/2001 z FC Méty.

Saha by s velkou pravděpodobností měl hned naskočit do základní sestavy po bok nizozemského kanonýra van Nistelrooye. Na Diega Forlána a v létě příchozího Davida Belliona zřejmě zbudou role náhradníků, portugalský talent Cristiano Ronaldo může nastupovat i v záloze a podobně asi dopadne i věčný náhradník Ole-Gunnar Solskjaer, který v minulé sezóně několikrát úspěšně zastoupil Davida Beckhama na pravém kraji zálohy. Sira Alexe Fergusona jistě potěší i fakt, že Saha může nastoupit do Ligy Mistrů, z Fulhamem se letos v pohárové Evropě nepředstavil.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*007

utd nutně potřebují ůtočníka

Reagovat
HOST*Zizou

No to urcite...van Niestelrooy,Forlan,Bellion,Soljer,Djemba-Djemba,naopak oni maj tezkej prebytek forvardu

Reagovat
PJ

Djemba je útočník? Že to tom nevim. Je to defenzivní záložník. Forlán moc nenaplňuje co se od něj čekalo, Bellion je mladej a nezkušenej, Solskjaer zraněnej a bude ho potřeba v záloze. United potřebujou útočníka jako sůl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele