SAGNOL SI LETOS UŽ NEZAHRAJE

06.04.2007, 11:40
Aktuality
Zranění Willyho Sagnola je mnohem vážnějšícho charakteru, než se při jeho odchodu z trávníku stadionu San Siro zdálo. Francouzský obránce si během utkání Ligy mistrů s AC Milán natrhl meniskus a letošní sezóna pro něho předčasně skončila...

Sagnol měl být podle prvních zpráv mimo hru šest týdnů, podrobnější vyšetření však odhalilo vážné poškození menisku. Nejlépe nahrávajícího fotbalistu loňské bundesligové sezóny v nejbližších dnech čeká operace a po ní dlouhá, minimálně čtyřměsíční přestávka.

Bayern si z Milána přivezl nadějnou remízu 2:2 a může tak směle myslet na postup mezi nejlepší čtyři kluby Evropy. V Mnichově mají stále možnost získat dvě cenné trofeje, vedle Ligy mistrů je totiž bavorský velkoklub ve hře také o obhajobu německého titulu - sedm kol před koncem soutěže ztrácí na vedoucí Schalke už jenom šest bodů.

Sagnol nebude chybět pouze Bayernu, ale také francouzské reprezentaci, kterou na začátku června čeká kvalifikační dvojutkání o postup na ME 2008 proti Ukrajině a Gruzii. Je pak otázkou, jestli se Sagnol stihne řádně připravit na další zápasy proti Itálii (8.9.) a Skotsku (12.9.). Pro kouče francouzského národího týmu Raymonda Domenecha je zranění Sagnola druhou velkou ztrátou, kvůli problémům s třísly se nejbližších utkání nezúčastní ani Thierry Henry.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele