SAGNOL MÁ NAMÍŘENO NA DELLE ALPI

19.12.2005, 19:33
Aktuality
Bayern Mnichov přijde na konci letošní sezóny o Willyho Sagnola. Francouzskému obránci končí v červnu v německém klubu smlouva a sám hráč po několikatýdenním přemýšlení ohlásil, že nový kontrakt nepodepíše. Sagnolovy kroky za několik měsíců povedou do Juventusu, jemuž by se měl upsat na čtyři roky...

Před necelými třemi týdny odmítl 28letý fotbalista nabídku vedení na prodloužení smlouvy. Sagnol si vzal nějakou dobu na rozmyšlenou, viceprezident bavorského klubu Karl Heinz Rummenigge ale byl již tou dobou smířený s hráčovým odchodem. Francouzský reprezentant nyní jeho domněnku potvrdil. "Juventus je velký klub se skvělými hráči, stejně jako Bayern. Italská liga mě vždycky lákala. Stále chci vyhrávat velké trofeje a hrát s vynikajícími fotbalisty," odtajnil Sagnol místo svého dalšího působiště pro list La Gazette des Verts.

28letý krajní obránce se v Turíně setká se svými krajany a kolegy z reprezentace Patrickem Vieirou, Davidem Trezeguetem, Lilianem Thuramem a Jonathanem Zebinou. Sagnol začal s velkým fotbalem v roce 1995 ve francouzském St Etienne. O pět let později přestoupil z Monaka do Bayernu Mnichov, s nímž získal tři německé tituly a jednou se radoval z triumfu v Lize mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (10)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Goood. Francouzi a Juve, to šlo vždycky du kupy.

Reagovat
Mr.Jindros

Goood. Francouzi a Juve, to šlo vždycky du kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně že sis to obhájil

Reagovat
smazaný uživatel

Sagnola mám už napořád zafixovanýho jako kašpárka, kterej lítá mezi Zidanem a ještě jedním Madridčanem (tuším Solari nebo Raúl ) v play off LM tak 3 až 4 roky dozadu. On tam byl zkrátka ten, ze kterého si dělali vyloženě svejma přihrávkama prdel

Reagovat
Kily

jojo, zidane a solari si ho tam pěkně dávali

Reagovat
HOST*Dadoprso

myslite v tom zapase kdy real s monakem vypadl?

Reagovat
Xavi

Ne, když hrál Real na Bayernu.

Reagovat
Xavi

Jo jo, to si taky pamatuju!!! Dělali si ho tam jak malýho kluka.

Reagovat
HOST*

jdi do prdele s Realem

Reagovat
HOST*

Sagnol je opora obrané řady a jeho útočné výpady budou Bayernu určitě chybět

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele