Ruiz bude jednat po sezoně. Nevím, jaká je jeho cena, přiznal agent

21.03.2020, 13:34
Aktuality
Neapoli vážně hrozí, že v příští sezoně bude chybět v Lize mistrů a případná absence v milionářské soutěži by se mohla podepsat pod odchod několika hráčů. Jedním z nich je Fabián Ruiz, o španělského záložníka je zájem ve vlasti, jednat se v tomto případě bude nejdříve v červenci...

Ruiz přišel do Neapole v létě 2018 z Betisu a italský klub za něho zaplatil třicet milionů eur. Smlouva mezi oběma stranami je platná do června 2023 a vedení by rádo podepsalo novou, která by obsahovala výstupní klauzuli, tu chce nastavit na 120 milionů eur.

"V klubu během letošní sezony došlo ke spoustě změn, pro Neapol je to hodně těžký rok. Prodloužení smlouvy? Už dříve jsme se dohodli, že jednat budeme až po sezoně," informoval agent Álvaro Torres.

Třiadvacetiletý záložník patří do základní sestavy Neapole a vybojoval si i místo ve španělské reprezentaci. Zájem o něho má Barcelona a usiloval o něho i Real Madrid, ten měl loni v létě neúspěšně nabídnout 45 milionů eur.

"O informace nás požádaly největší kluby světa a my o tom už informovali Neapol. Ve stávajícím kontraktu není žádná výstupní klauzule, opravdu nevím, jaká v tuto chvíli je Ruizova cena," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeho aktualni cena je čtyři kopačáky značky Roteiro a osm desitek značky Radegast

Reagovat
bourbon

Reagovat
Largo

Podle mě půjde buď on nebo Zieliński a místo něj Giuntoli zkusí Castrovilliho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele