Rozlučka Jense Nowotnyho

08.10.2007, 21:33
Aktuality
Německý obránce Jens Nowotny byl nedávno kvůli vážnému zranění kolena přinucen předčasně ukončit smlouvu v Dinamu Záhřeb a ukončit kariéru. Dnes se exhibicí rozloučil s fanoušky.

V Karlsruhe, kde Nowotny fotbalově vyrostl, nastoupil výběr bývalého reprezentanta proti místním ligistům. Za Nowotnyho tým nastoupili třeba Kevin Kuranyi, Oliver Neuville, Thomas Häßler, Jens Lehmann, Per Mertesacker nebo Gerald Asamoah. Před dvaceti tisíci diváků skončilo utkání 8:6 pro výběr Jense Nowotnyho.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele