Rozjetá Plzeň se představí v Ostravě, Sparta přivítá Teplice

02.06.2020, 16:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plzen tutovka, nebo bude prekvapko? Banik doma bez fanousku bez sance za me

Reagovat
veikko

Šance je vždycky, i když je Plzeň rozjetá. Rozhodně budeme klást větší odpor než Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rozjetá?na Spartě měla kliku jako kráva, tam posledních 20 minut totálně odešla a byla ráda, že to vůbec udržela a ten zápas s Bolkou nemůže brát nikdo vážně.Vždyť ta Bolka udělala maximum pro to, aby to dopadlo takhle.To, jak na tom Plzeň je ukáže až zápas s námi, myslím, že ta bublina hodně rychle splaskne.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen odesla? Nerekl bych. A to ze mela Plzen kliku beru jako vtip tydne Ale jasny, ukaze se to az v zapase se Slavkou. Pokud budete hrat jako vcera v Pribrami, coz trochu doufam, tak da Plzen min 3 kusy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele