ROZHODČÍ LHAL, PŘIZNAL LAMPARD

01.03.2007, 12:56
Aktuality
Emmanuel Adebayor byl v nedělním finále Carling Cupu vyloučen nesprávně. Útočník Arsenalu dostal červenou kartu poté, co pomezní rozhodčí Howard Babski upozornil hlavního Howarda Webba na to, že tožský reprezentant udeřil do obličeje Franka Lamparda, jenomže tak tomu nebylo...

"Mluvil jsem po zápase s Frankem a ten mi potvrdil, že úder do obličeje nedostal," prozradil agent záložníka Chelsea Steve Kutner.

Kutner prezentací slov svého klienta jenom potvrdil slova manažera Arsenalu Arsena Wengera, který pomezního sudího označil za lháře. "S tím rozhodnutím nesouhlasíme, podle mě to je lež. Myslím si, že Adebayor nikoho neudeřil a když rozhodčí říká opak, tak lže," zlobil se kormidelník "Kanonýrů" po včerejší porážce svého týmu od Blackburnu v opakovaném utkání pátého kola FA Cupu.

Zápas v Ewood Parku byl prvním, v němž Wenger s Adebayorem nemohl počítat. Africký fotbalista se proti trestu podobně jako John Obi Mikel odvolal neúspěšně a musí tak vynechat ještě dva soutěžní duely. Stop na tři zápasy dostal od FA i jeho spoluhráč Kolo Toure, Mikel si odsedí ještě o jeden zápas více, protože v letošní sezóně již jednu červenou kartu dostal.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele