Rozehnalovo hostování je výhra, tvrdí Keegan

01.02.2008, 17:56
Aktuality
Trochu nečekaně byl součástí lednových přestupů obránce David Rozehnal, který odešel na půlroční hostování z Newcastlu do Lazia Řím. Proč český reprezentant St. James Park dočasně opustil, vysvětlil manažer Kevin Keegan.

Rozehnal přestoupil do Newcastlu teprve v létě z Paris Saint-Germain, který za něho obdržel 2,9 milionu liber. V anglickém klubu se však český obránce naplno neprosadil a po pouhém půlroce znovu změnil dres.

"David chtěl hrát na pozici středního obránce, což byl vždy jeho post, ale my toto místo máme velmi dobře obsazeno," vysvětlil manažer Newcastlu Kevin Keegan. "Dal to jasně najevo a jsme šťastní, že jsme se takhle dohodli."

Rozehnal se však může už v létě do Newcastlu vrátit, jelikož v Laziu je zatím jen na hostování. A Keegan ho neodepisuje. "Je to pro nás dvojnásobné vítězství, David zůstane naším hráčem. Myslím, že jsme udělali chytrý obchod," uvedl.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jenom mě udivuje věta "Davidovo místo máme velmi dobře obsazeno". Jestli tím myslel Cacapu, tak to fakt nechápu. Netvrdím, že Rozehnal je nějaké terno, ale kdybych si měl vybrat mezi ním a Cacapou, tak jednoznačně volím jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně,,taky fandim radši Rozehnalovi,,ale jde hlavně o to,že kouč je přesně opačneho nazoru...tak mužem jen doufat že se zvedne...

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby, kdy Rozehnal nehraje, sleduji neustale Cacapu a musim rict ze krom toho golu, co dostal Newcatle v FA Cupu od Arsenal (za ten posledni mohl hlavne Rozehnal), je Cacapa jako Stoper uplne na nic a jen kvuli nemu je Newcastle takhle dole. Kdyby misto neho ke vsem tem zapasum ligy nastupoval Rozehnal a to ne vedle Cacapy, jak to bylo ze začatku a trener pak Cacapovy goly pripisoval Rozehnalovi, ale misto Cacapy, byl by Newcastle o dost výše.

Reagovat
jtbs

koho vlastne newcastl ma na SO?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc možností tam nemají. Ramage, Faye, Taylor, Cacapa....možná alternativa je Carr ale ten le pší na levém kraji...nevím nevím...

Reagovat
honziss

Ramage je tuším zraněnej, a ještě aspon do dubna bude, ale přesně nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramage na stoperovi nepřipadá v úvahu,to by bylo ještě horší jak když tam hraje Cacapa..Nejlíp tam zatím hraje Faye a k němu ideální Taylor,to je reproš do 21 a myslím že po odchodu Rozehnala lepší stoperskou dvojici Kevin nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

Carr je na pravo

Reagovat
smazaný uživatel

Carr je na pravo

Reagovat
smazaný uživatel

tak Cacapu bych rozhodně nepodceňoval, je to hodně kvalittní obránce, ale Rozehnal je taky dobrej a je mladší než Cacapa takže to hostování je logicky a pro obě strany si myslím výhodny....teď de o to aby si David v Laziu zahrál

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdím, že není kvalitní, ovšem z těch několika zápasů, co vedle sebe v téhle sezóně hráli a které jsem měl možnost vidět mi prostě přišel Rozehnal lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Cacapa trged,Faye je jěště horší................jediny normalní a navíc hodně dobrý je Taylor o tom jěště uslyšíme

Reagovat
honziss

Přesně tak, jedinej schopnej stoper tam je Steven Taylor, na tom by měl Keegan postavit budoucí obranu. Neříkám, že Faye a Cacapa jsou nejhorší stopeři, ale Newcastle by za ty prachy mohl mít třikrát lepší stopery. Ale jinak obrana je největší problém současnýho Newcastlu, ofenzivu mají skvělou (Martins, Owen, Viduka, Milner, Duff, A. Smith), ale bez pořádný obrany je jim to k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak on pozna ze si vybral spatnyho hrace, a neni si tim rozhodnutim jistej, proto mozna ne prestup, ale hostovani.. jinak vetsi problem nez obranu bych videl zalohu, ta byla vice nez tragicka, spatne branila a do utoku moc nepomohla.. a jak honzis pise ofenzivu skvelou, tak pak uvadi jen velka jmena, ale dohromady nic moc.. ani duff to moc nevytrhl..

Reagovat
honziss

No ona ta ofenzivní vozba Newcastlu je skvěla, nebo lépe řečeno, byla by bývala skvělá kdyby byla jištěna dobrou obranou. A ta bohužel v Newcastlu není.

Reagovat
honziss

Bez dobré defenzívy nemůžeš udělat dobrou ofenzívu

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik dal NUgolu? moc ne.. to si nemyslim, urcite to ma velky podil, ale to jak hraje obrana dopredu a dozadu jsou dve odlisne veci.. dozadu jakztakz a dopredu nepodpori, v zavislosti na spatne zaloze se to meni na nakopavany mice, a kdyz tam nehraje viduka ale owen,tak nemaj moc sanci.. kdyby si mel pravdu ty, meli by score jako tottenham..

Reagovat
Devil

Newcastle potrebuje nejvice zdokonalit obranu to je zaklad . Do zalohy by potreboval nejakeho dirigenta ktery by v jejich hre dokazal vytvorit nejaky sistem ! Proste aby se trochu sehrali jako celek , byl tam nejaky napad moment prekvapeni a utocnici by meli z ceho tezit ! Maj skvelej utok ale na hristi jsou trosku odrizli ! Myslim ze tuto sezonu to uz nevytrhnou , ale doufam ze tu pristi nam ukazou jak by to melo v Newcastlem vypadat !!

Reagovat
smazaný uživatel

zdarec..jako vždy s tebou souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

v ofenzívě mají jména na titul,ale nefunguje jim souhra,jako by o sobě na hřišti nevěděli..záloha to samé.Butta bych kopl dopr....Taylor je jasnej základ,je to kvalitní bek

Reagovat
smazaný uživatel

ten butt mi taky moc nevoni, s tim dirigentem bych suhlasil, chybi jakakoli souhra.. kdyz sem mel moznost videt NU hrat byla to vetsinou bida s nouzi, proste nudnej fotbal od nich..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bejt Rozehnalem a precist si tenhle clanek (teda pokud je pravdivy), tak se rovnou stehnuji do Lazia. Stratil bych duveru v trenera!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no výhra je to rozhodně pro newcastle kterej si ho může stáhnout z hostování nepaltí mu plat a nekazí jeho (anti?)talent

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele